Απάκι

‘Η “απάτσι” με κρητική προφορά.Ενα τέτοιο παρήγγειλε ο Μελισσανίδης στους παίκτες καθώς  τους παρουσίασε το “νέο” προπονητή τους. Πρέπει να έχει και Κρητικές ρίζες ου Μήτσους.

Τέλος πάντων,καλή επιτυχία εύχομαι αλλά δεν μπορώ να μη πω πως αναμένω μια χειρότερη κατάσταση. Μακάρι  όντως να αντιστραφεί πραγματικά το κλίμα (και όχι μόνο προσωρινά όπως είναι πολύ πιθανό) και να  αποδειχθεί ο Μανόλο μια λύση όχι μόνο ως έμπλαστρο αλλά και ως βαση για την ΑΕΚ της επόμενης περιόδου.

Πιστεύω όμως πως δεν θα συμβεί, για συγκεκριμένους λόγους. Για τους ίδιους με τους οποίους ήταν και το σκεπτικό πρόσληψης του Ισπανού προπονητή από την αρκετά μπερδεμένη και πλέον αρκετά “θορυβημένη” διοίκηση δηλαδή τον Μελισσανίδη, ο οποίος  βλέπει σκάγια από ροχάλες να περνάνε δίπλα του και να τον ζώνει  μια ογκούμενη  απαξία.

Και τα κριτήρια της πρόσληψης του Χιμένεθ ήταν κυρίως δύο. α) ήταν φτηνός και εύκαιρος (συνηθισμένη πια τακτική,που δεν φαίνεται να αλλάζει δυστυχώς) και β) ότι θα μπορέσει να “πάρει” τα αποδυτήρια, τα οποία μοιάζουν εδώ και αρκετό καιρο (μερικά χρονάκια δηλαδή) με Γαλατικό χωριό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Δεδομένης της αλλοπρόσαλης,της ασταθούς συμπεριφοράς του Ισπανού, σε συνδυασμό με τον-κακώς εννοούμενο-εγωισμό που τον χαρακτηρίζει,δυστυχώς διαβλέπω μεγάλες κόντρες, “πιπεράτα” περιστατικά και αρκετές ρίξεις που θα  βλάψουν ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Για ένα διάστημα το “ηλεκτροσόκ” ίσως δουλέψει,αλλά θα είναι αφορμή να βγουν ακόμα περισσότερο στην επιφάνεια παθογένειες και κενά τα οποία βιαστικά και πρόχειρα προσπαθεί η αδύναμη και άκεφη διοίκηση να σκεπάσει εδώ και καιρό. Δηλαδή όλα αυτά που “φωνάζουν” και “φωνάζουμε” και εμείς αλλά τόσοι άλλοι: Ελειψη ξεκάθαρων στόχων, παντελής απουσία συγκεκριμένου αγωνιστικού πλάνου, πενιχρή χρηματοδότηση,κάκιστη εκμετάλευση υπάρχοντος υλικού,προχειρότητα και “τυφλό” σύστημα πλοήγησης σε ολόκληρη την ΠΑΕ, η οποία αποτελείται ως επί το πλείστον όχι από ειδικούς και γνώστες,αλλά από γνωστούς, φίλους και “αυλικούς” του Ναβουχοδονόσορα με το παλτό, σύστημα το οποίο δεν φαίνεται-και πως αλλιώς- να δουλεύει, για προφανείς λόγους.

Επιπλέον μεταγραφές δεν βλέπω γιατί ο “εγγυητής” πιστεύει- και όχι άδικα- πως η ΑΕΚ στο σημείο που είναι δεν χρειάζεται ακόμα περισσότερους παίκτες για να πάει καλύτερα,παρά να δουλέψουν περισσότερο και σωστότερα οι ήδη υπάρχοντες. Αλλωστε  -έχοντας ήδη “συγχρονιστεί”-και ο ίδιος ο Χιμένεθ φάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις κατα την παρουσίασή του (αλήθεια, ποιος τον παρουσίασε;) πως δεν βασίζεται σε νέες προσθήκες,αλλά στους ήδη υπάρχοντες.

Οι πρώτοι οι οποίοι δεν πιστεύουν στον Χιμένεθ, είναι οι ίδιοι που τον έφεραν. Γι’αυτό άλλωστε δεν τον παρουσίασαν οι ίδοι ως όφειλαν, παρά τον έδειξαν μόνο στους παίκτες. Στους δημοσιογράφους παρουσιάστηκε μόνος. “Alone” που λένε και οι Αγγλοσάξονες. Ισως γιατί θα μείνει  “lonely” κατόπιν. Κανεις δεν πήρε το ρίσκο να “φωτογραφηθεί”  κοντά του και να μπει στο κάδρο με ακόμα μία -πιθανότατα-ιλαροτραγική έμπνευση που θα έχει σύντομη και αρνητική εξέλιξη και κατάληξη. Γιατί ρε παιδιά; Ανεμοβλογιά έχει ο φουκαράς;

Ενα “μαντρόσκυλο” έψαχνε ο Μελισσανίδης,φτηνό και καλό (καλό ε;) που να μαζέψει λίγο τη στάνη και να τρομάξει τα ΑραβιδοΜανταλοπρόβατα,τα οποία ομολογουμένως,για διοίκηση Μελισσανίδη κινούνται εκπληκτικά αυθαίρετα και παραδόξως με πολύ αυθάδεια. Δείγμα ίσως και της “απομάκρυνσης” του Μελισσανίδη από τον παλιό “καλό” του εαυτό. Αλλωστε δεν τον “γράφουν” μόνο οι παίκτες. Από αρκετούς  -εκτός ΑΕΚ-λαμβάνει μιαν ελαφρά “γραψαρχιδίαση”, δείγμα του ότι  όντως “όταν γεράσει ο λύκος,γίνεται ρεζίλι των σκυλιών”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

21 Responses to Απάκι

  1. Ο/Η Τυχερός Λουκ λέει:

    Άφησα το παρακάτω σχόλιο στο κείμενο ¨ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΕΚ” δυο φορές αλλά για κάποιο λόγο δεν εμφανίστηκε… Είναι σχετικό με συζήτηση που άρχισε εκεί. Αλλά πιστεύω ταιριάζει και εδώ.

    “Διάβασα κάτι για χαρτοπετσέτες και γαμήσια πιο πάνω. Μου θύμησε το τελευταίο άρθρο του “Τρύπα” πριν περίπου 2 χρόνια… Το αφήνω εδώ απο κάτω.

    https://dailytripes.gr/blog/2014/12/06/%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B1/

    Παρακαλώ πολύ τους ΑΕΚτζήδες αδελφούς να δούνε τις απαντήσεις στα ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ σχόλια του Gio_phil και Τ.Α. Δεν νομίζω να ξαναγράψανε κάτι αυτοί οι φίλοι μετά από τα υποτιμητικά σχόλια που δεχθήκανε, κρίμα.

    Δεν κάνει κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και να μην ξεχνάμε οτι όλοι μας εδώ την ίδια ομάδα υποστηρίζουμε και θα υποστηρίζουμε, είτε την τρέχει(?) ο Μελισσανιδης ή ο Μπομπ ο Κοζώνης.”

    Πάντα Φιλικά

  2. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Διαβάζοντας όοολα τα παραπάνω…Μα όλα λέμε…και έχοντας υπ’ ‘οψιν,κατα νου και έστω στο περίπου,τι θα επακολουθήσει,τελικά πες βρε Χρήστο,ΠΩΣ είναι δυνατόν να πλήξει κανείς ασχολούμενος -για την πλάκα του να δεχτώ- με τούτην την ομάς…
    Τι απάτσι, τι τσεγιέν και σιου,έχουν να δουν τα ματάκια μας ,δεν λέγεται…Διότι τώρα αρχίζουν τα ομορφότερα…Εχουμε να ζήσουμε απίστευτα σκηνικά…Τζερώνυμο …και βάλε.
    Την καλησπέρα μου σε όλους τους ΑΕΚ/αδελφούς.

  3. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Eντάξει, φωτογραφήθηκαν μαζί του χτες. Ο Μαϊστόροβιτς δηλαδή.
    Το κλίμα δεν είναι εορταστικό για να οργανώνουμε παρουσιάσεις.
    Τσακ-μπαμ στα γρήγορα, και μετά δουλειά. Είναι φανερό πως δεν υπάρχει διάθεση για πολλές κουβέντες απο κανέναν.
    Οσο για τους παίκτες, όποιος τολμάει ας τσαμπουκαλευτεί. Ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα.
    Τούτος εδω δεν είναι Μοράις ούτε Δέλλας “τα παιδιά που μας βοήθησαν στα δύσκολα”.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Εννοείς ο Μαιστόροβιτς που θα φύγει γρηγορότερα από τον Χιμένεθ;

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Κανείς μας πραγματικά-όποια προσέγγιση και διαίσθηση και αν είχε- κατά την ανάληψη της “εξουσίας” της ΑΕΚ από τον Μελισσανίδη (μετά το πραξικόπημα με τον Πανθρακικό) δεν περίμενε ποτέ των ποτών πως σήμερα, 4 χρόνια αργότερα θα ήταν αναγκασμένος να βλέπει,να διαβάζει αλλά και να γράφει τέτοια πράγματα για την ΑΕΚ.
    Αν αυτό δεν είναι “ανανέωση ενδιαφέροντος”, “συνέχιση πρωτοτυπίας με σκοπό την απόσπαση της προσοχής”, και ” διέξοδος από την μονότονη καθημερινότητα” τότε τί άλλο είναι;
    Να είναι καλά.
    Και θα μείνουμε μετην απορία (προς το παρόν): Πως να ήταν σήμερα η ΑΕΚ,αν ο Κοζώνης είχε αφήσει τον κήπο με την κερασιά και είχε ασχοληθεί με την ΑΕΚ; Καλύτερα, ή χειρότερα; Δύσκολο να απαντηθεί. Και αυτό δεν είναι καθόλου προς τιμήν του τωρινού “αφεντικού” της ΑΕΚ.
    Σημ: Το “αφεντικό” το έχω εντός εισαγωγικών (” “) γιατί τυπικά,από νομικής άποψης αλλά και ουσιαστικά, ο Μελισσανίδης ουδεμία-επαναλαμβάνω ουδεμία- σχέση έχει ή δύναται να έχει θεσμικά,εταιρικά με την ΠΑΕ. Εγώ δεν είμαι απρόσεκτος- και αδηφάγος- Κετσετζόγλου να γράφω για το Αφεντικό την ώρα μάλιστα που το “αφεντικό” έτρεχε στην ΕΕΑ σαν τον απόστολο Πέτρο και αρνούμενος τρεις, προσπαθούσε να πείσει πως ουδεμία σχέση έχει με το δικέφαλο πτηνό. Τελικά είχε δίκιο και δεν τον πιστεύαμε. Καμιά σχέση δεν έχει παρά μόνο αυτή του παλαιού ερωμένου.

  6. Ο/Η kolafos21 λέει:

    Παίρνω πρωτοβουλια μετα το σχολιο του Τυχερός Λουκ να γράψω μερικά πραγματα που έγω ξέρω για να ανεβάσω το 1/10 που ας το πουμε γράφεται εδώ μέσα.
    Αρχικά ουδέποτε και σε καμία περίπτωση ο δικός μας μιλάω παντα μεχρι σημερα δεν έχει κοντράρει επί της ουσίας το βουβάλι του λιμανίου εκτός απο κάτι σκορπια σποραδικά λόγια εναντίον του πιο πολυ όχι γιατι πραγματικα τα πιστευει απλα για να ανεβασει το ηθικό μας και για να κρύψει κατω απο το χαλι τις φοβερες αδυναμιες που εχει στο να διοικεί την ΑΕΚ.
    Παίζει στο παρασκηνιο για την ΕΠΟ αυτο το ξέρω απο πρωτο χερι μιλώντας με ανθρώπους που ειναι κοντα του και τα μεροκάματα τα δίνει με άνεση σε αντιθεση με την ομάδα που δεν σπρωχνει χρημα παρα μονο τα απαραίτητα.
    Επισης δινει και κάτι ψιλα σε μερικα άτομα στην ORIGINAL 21 για να μπορει να ελεγχει και να μαθαίνει τασεις και καταστασεις στο οπαδικο τμημα και ουσιαστικά να μην εχει πιέσεις ανεπιθυμητες για το προφιλ του.(το νοεμβριο ειχαμε εκει το πρωτο ρηγμα με τη μη τηρηση της συμφωνιας των club της ORIGINAL με την ανακοινωση της Πατρας που φυσικα ειναι εκτος παιχνιδιου και δε παιρνει και κανενα ψιλο για να κανει αβαβα)
    Τωρα το σεναριο φτιαχνω γηπεδο και πουλαω πακετο τα παντα ειναι μεν υπαρκτο αλλα δεν ξερω αν θα το υλοποιησει στην πορεια.
    Επίσης ξερει οπως ειναι τωρα τα πραγματα δεν παιρνει πρωταθλημα ουτε σε εκατο χρονια και δεν ειναι μαλακας να ζει με οράμτα εχει πραγματικα γνωση της καταστασης.
    Για να καταληξω επι της ουσιας του μενουν 2 πραγματα εφόσον παρει το παρασκηνιο της ΕΠΟ (αυτο ειναι σιγουρο μεχρι σημερα):
    α)Φτιάχνει γήπεδο και επενδυει στην ομάδα πραγματικα ώστε να την δει κορυφη
    β)Φτιαχνει γήπεδο και πουλαει πακετο ΠΑΕ και γηπεδο και φευγει με τιμη και δοξα.
    Αυτα για σημερα θα επανελθω αναλογα με τη ροη των γεγονοτων.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Kolafos 21 : Αγόρι μου, απλά σε πετάξαμε. Τι επιμένεις να δείχνεις την διπλή σου προσωπικότητα; Χαριλάου Τρικούπη και Τατοίου γωνία, είναι δύο κλινικές. Πάρε και τον τυχερό λουκ, και κανονίζω με τον Χάμψα για καλύτερη τιμή.

  8. Ο/Η Koreas λέει:

    @τυχερός λουκ

    Όλοι λέμε πως είμαστε αεκτζηδες , όπως λέμε ότι τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε, τα τιμάμε όμως; (η ερώτηση δεν ειναι γενική ειναι για εσένα)

    Το θέμα ειναι ότι εγώ δε θέλω να τρέχει την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος ο ΜΜπομπ. Κοζιωνης. Εσυ μάλλον το εύχεσαι και βγήκες να το πεις.

    Καταλαβαίνω μωρη. Βρωμιαρα πειραιωτισα ότι θέλεις να γαμηθεις, μην ανησυχείς θα γαμηθεις…..

  9. Ο/Η kolafos21 λέει:

    Στήβεν με εχεις μπερδεψει μαλλον με καποιον αλλο αυτο ειναι το δευτερο σχολιο που εχω κανει εδω μέσα ένα χτες και ένα σημερα.
    ίσως να πονάνε μερικα πραγματα απλά λεω αυτα που μονο ξερω

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Στο club των “ανταρτών” πρέπει να μπήκε και η “original Τρίπολης,αν κρίνουμε από το πολύ κατατοπιστικό πανό στον αγώνα με τον Αστέρα.
    Βέβαια στον εντός έδρας αγώνα με την Αρκαδική ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική (ματς το οποίο το φοβάμαι παρεμπιπτόντως) ίσως δούμε κανένα πανό “vamos bien” εξαρτάται από την ροή του χαρτζιλικού.
    Εντάξει,αυτά είναι παλιομοδίτικα, είναι αναχρονιστικά. Τι την θες την “οργάνωση” και τι να την κάνεις την ΚΕΔ και τι τι θες την “άλωση” της ΕΠΟ και λοιπές μπούρδες αχρείαστες όταν η ομάδα σου είναι γυμνή αγωνιστικά και αδύναμη. Και κυρίως επικρατεί κλίμα κομματισμού και συγκεντρωτισμού στην ΠΑΕ,όπου ο “αγάς” πράττει κατα το δοκούν και όλοι γύρω του οι “αυλικοί” ευλογάνε ακόμα και τα κάτουρα του. Ετσι,δεν κάνουμε δουλειά.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς kolafos21: Ειλικρινά δεν έχω μπερδέψει τίποτα. Ξέρω καλά, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Άστα ρε φίλε, δεν ασχολούμαι με κόκκινα δάνεια αλλά δείχνω το ανθρώπινο πρόσωπο μου.

  12. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Μελισσανίδιος τακτική ,απαράμιλλης συμπαντικής τακτικής τύπου Σώρρας ή Ζόρας

    Είναι πλέον πολύ μακριά το γήπεδο, εάν θέλει πελάτες πρώτα να προδώσει προϊόν

    και μετά βλέπουμε.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα (παιδιά) που εξαντλούν το χρόνο τους και την διάθεση τους
    δίνοντας παθιασμένη ΑΕΚ αρθρογραφία Στο φως του φεγγαριού και η σκιά του ήλιου.

  13. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Πάει κι ο βουνίσιος ο πουρκουάς…

    https://www.theguardian.com/football/2017/jan/14/nottingham-forest-sack-philippe-montanier

    Αν δε μπορεί να συμμαζέψει τα πράματα εκεί, (που τουλάχιστον υπάρχει κάποιος επαγγελματισμός και χρήμα, ακόμα και στη Β’) θα έκανε ζάφτι το ραντανπλάν, τον πρίγκηπα του ποδονίφτη, τον κιοφτέ, την Αγγελικούλα και το χοντρορούφο του γκοντό? Τα αποδυτήρια με τις κλίκες των -ίτσηδων και των γιουνάν-μέσι?
    Τι σχεδιασμοί, οργανογράμματα, προυπολογισμοί, αγιολογήσεις κλπ με λέτε τώρα….

    Εδώ είναι Αφρικα ρε (μόλις γύρισα από επαγγελματικό ταξίδι και μπορώ πια να πιστοποιήσω ότι εκεί ανήκουμε)…αρχή του ενός πανταχού πληρώντος και διαρκώς απόντος και πάσα αρχή παυσάτω

    Δε νομίζω ότι το ‘χε ο πουρκουάς για την αποικία χρέους μας (ΑΕΚ=Ελλάς, αναφέρομαι σε αμφότερες)…δείτε τι πάθαν στις μάχες του Πέτα κλπ, πάντα οι γώγοι οι μπακόλες κερδάνε ρεεεεε….

    Μανόλο μιά χαρά για τα χάλια μας, έτσι που τα κατάφερε ο Τίγρης τσέπης, παρακαλάτε να συμμαζέψει τίποτα και…πάμε να κλείσουμε 2η αξιολόγηση (ως εκεί κοιτάμε…παραμονή στις ζώνες του νομισματικού νταχάου και της τρούμπας-λίγδας, ΑΕΚ=Ελλάς)

    (Α)σπασμούς από ηλιόλουστη κομητεία του Σάρρευ

  14. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αγγλοι, Γάλλοι προπονητές δεν υπάρχουν. Καμια 6άδα Ισπανοί, 1-2 Πορτογάλοι 3-4 Γερμανοί και άλλοι τόσοι Ιταλοί. Αυτά από Ευρώπη, η οποία συνεχίζει να ζει με “αποικίες”. Αν θες προπονητή μη τσαρλατάνο και παθιασμένο,πας σε Νοτια Αμερική.

    Η αξιολόγηση θα κλείσει. Οπως έκλεισαν όλες οι προηγούμενες, όπως και με τον ίδιο τρόπο επεβλήθησαν τα μνημόνια,τα capital contrlols κλπ. Η αλήθεια να λέγεται. Κάθε κυβέρνηση κάνει πράξη την δεσμευση της χώρας στις υποχρεώσεις προς τους Ευρωπαίους. (οι οποίοι χαρακτηρίζονται εντός Ελλάδος ως “σκληροί δανειστές” και εκτός Ελλάδος ως “εταίροι”). Λες να μη ξέρει η πουτάνα πως να φορέσει την καπότα στον μαλάκα;
    Και τώρα με τον Τραμπ, μπορεί να επανέλθει και ο Καρατζαφέρης ο ορθόδοξος.
    Ολοι τρώνε από παντού και εναλλάξ. Μόνο η φουκαριάρα η ΑΕΚ έχει μείνει έξω από το χορό. Μόνιμα στην πείνα.

  15. Ο/Η Τυχερός Λουκ λέει:

    @all

    Τον Κοζώνη τυχαία τον ανέφερα και βέβαια δεν το τιμάει τον Μελισσανίδη η σύγκριση. Όμως δυστυχώς αυτός τα έφερε ως εδώ.

    Εμένα με νοιάζει όποιος την τρέχει την ομάδα να την έχει τουλάχιστον σε τροχιά πρωταθλητισμού, σεβαστή στην Ευρώπη (δηλαδή να μην είμαστε εκτός από το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο) και με 3-4 παίχτες που να είναι σεβαστοί στα top πρωταθλήματα. Συνήθως αυτά τα είχαμε μέχρι το 2012. Παραπάνω είναι τα minimum, εμείς τώρα τα χάσαμε και αυτά!

    Αρκετά χρόνια έμεινε και το <> στο απυρόβλητο μόνο και μόνο επειδή <> το παρασκήνιο. Τουλάχιστον πρίν 10-20 χρόνια είχαμε και ομάδες που γαμάγανε ΚΑΙ το παρασκήνιο με παίχτες σαν τον Ντέμη, τον Τσάρτα, τον Δέλλα, τον Blanco και τον Scocco που συνεισφέραν σε αυτό.

    Φιλικά,
    Ένας φτωχός και μόνος καουμπόϋς

  16. Ο/Η Τυχερός Λουκ λέει:

    *Σε εισαγωγικά το “αφεντικό” και “έπαιρνε”

  17. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Συμφωνώ σε όλα σχεδόν ως το “πριν 10-20 χρόνια είχαμε ομάδες που γαμάγανε και το κατεστημένο”.
    Αυτό συνέβαινε πριν 20 και βάλε χρόνια. Πριν 10-12 είχαμε ένα ρομαντικό-και πολύ κοστοβόρο-“παρεάκι” με το οποίο ο Κόκκαλης έσπαγε πλάκα. Μέχρι που αναγκάστηκε να ομολογήσει ο μαθητευόμενος μάγος Νικολαίδης πως “αν θέλετε πρωτάθλημα να γινετε Ολυμπιακοί”, ειδοποιώντας μας για τις (αχρείαστες) “εφήμερες χαρές”.

  18. Ο/Η Τυχερός Λουκ λέει:

    Σωστά, αλλά πήραμε και ένα πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο το 2008 και φτάσαμε να το χάσουμε στο παρά πέντε από έναν Νατσούρα το 2005…

  19. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Είδες ο “Νατσούρας”!

  20. Ο/Η ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ λέει:

    @στους αδελφούς “από πάνω:

    Τον είχα δει το ”μπούστη” το Νατσούρα,τονε βλέπω συνέχεια από ”τότε”…Αυτή η γαμημένη φάση με στοιχειώνει μέχρι σήμερα…Δεν ξέρω όμως αν ήταν μόνος του …που μας την ”έκανε”…

    @ Π & Π:Χρήστο,σου έστειλα προσωπικό μνμ,για επαφή.Δεν γνωρίζω αν το έχεις λάβει.

    @Λ Λ:Αδελφέ,πολύ ρομαντικός μου φαίνεσαι…Τα καριόλια μας έχουν κανονικά γραμμένους…
    Εγώ πάντως απόψε 22:05,βλέπω Steelers vs Patriots (κωλόφαρδους)…Αρκετά χαλάστηκα με λαμόγια εγγυητές και βατράχια της χαβούζας.

  21. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αγησίλαε, αν εννοείς στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e mail), δεν έχω λάβει τίποτα.
    Οπως και να έχει όμως, στείλε (ξανά) στο: xristosxontzeas@yahoo.gr
    Αν προκύψει πρόβλημα,θα βρούμε άλλο τρόπο.
    Σε ευχαριστώ.