Roll the dice

ÁÄÁÌÉÄÇÓ ×ÉÌÅÍÅÈ ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÐÑÏÐÏÍÇÔÇ ÔÇÓ ÁÅÊ ÌÁÍÏÕÅË ×ÉÌÅÍÅÈ

Το συστημα που εφαρμοζουμε στην ΑΕΚ. Εριξαν ασοδυο το καλοκαιρι και πηραν αμεσα μετρα. Ντορτια οχι μια οχι δυο αλλα 13 φορες συνεχωμενα. Οποτε περιμενουμε τη νεα ζαρια της ομαδας που μονο και μονο βαση στατιστικης θα ειναι καλυτερη.

Δεν περιμενουμε εξαρες φυσικα μιας και αυτες δεν ‘παιζουν’. Ειναι ζαρια ‘σημαδεμενα’ αλλα οχι απο το καζινο οπως διαμαρτυρωμασταν τοσα χρονια που δεν μας αφηνε η μπανκα να κερδισουμε. Φετος ο γκρουπιερης αλλαξε. Για 3 ζαριες βεβαια προλαβε και εστησε κατι περιεργα, αλλα μετα μπηκε ενας που μαλλον ειναι αδιαφορος. Φυσικα στα ζαρια ο γκρουπιερης δε παιζει τοσο ρολο μιας και ο παικτης δε παιζει τοσο απεναντι στη μπανκα.

Χτες βραδυ σε μια συνομιλια με σοβαρο μελος της πιατσας εδω και πολλα χρονια (οχι ΑΕΚ παντως) σε ενα ποτακι χαλαρο, ειπωθηκε η ταση που εχει η ΑΕΚ τη θεραπεια του ηλεκτροσοκ. Αυτη μπορει να εχει αποτελεσμα μια φορα ειδικα τη πρωτη. Αν κανεις συνεχωμενα ηλεκτροσοκ ο ασθενης (ομαδα) παθανει ανοσια και πλεον δεν αντιδρα. Οταν ο Βαργκας εχει δει 7 προπονητες να περνανε σε 1,5 χρονο, δε νομιζω να του κανει  καμμια ιδιαιτερη εντυπωση ο ογδοος.

Ειδικα οταν ΟΛΟΙ διαβαζουν οτι ο τυπος εχει ερθει για το τριμηνο μεχρι το Μαιο, η ακομη καλυτερα οταν τους πουν πως εφυγε τη προηγουμενη φορα ως ΠΑΠΑΤΖΗΣ απο τον διευθυντη επικοινωνιας που επιμελως μετα το κραξιμο ΕΔΩ ΜΕΣΑ εξαφανιστηκε απο καθε φωτο-εκδηλωση κλπ. Μπορει ο χωρος να μην ειναι Ψ-Ωρα αλλα τουλαχιστον αυτοι που διαβαζουν την ακουνε λιγο. Κατι ειναι και αυτο. Ειδικα τωρα τελευταια που η επισκεψιμοτητα οχι μονο παει σφαιρα αλλα  χτυπαει τα καλυτερα νουμερα της ever και καποιοι βγηκαν απο τα λαγουμια τους.

Στην ανακοινωση της ΠΑΕ επιμελως βεβαια ΔΕΝ αναφερεται οτι ο προπονητης μας ηταν ΑΝΕΡΓΟΣ 1,5 χρονο και ειχε την ιδια ασχολια με τη μανα του Κιτσου στο γνωστο δημοτικο ασμα. Σαχλες φυσικα που σαχλοι ανθρωποι γραφουν, nothing new there.

Στη κουβεντα χτες λοιπον συμφωνηθηκε οτι η ΑΕΚ κανει μια τρυπα στο νερο. Καποιος που εχει φυγει κακην κακως απο μια θεση, αν ξαναγυρισει το μονο που θα καταφερει ειναι στη δευτερη ΣΙΓΟΥΡΗ αποχωρηση του να ξεσηκωσει ακομη μεγαλυτερη ανακατωσουρα απο τη πρωτη. Fool me once shame on you, fool me twice shame on me λενε οι Αγγλοι και ειναι μια απο τις –πολλες- αγαπημενες μου εκφρασεις. Η επισκεψη του Μελ σε οποιονδηποτε κανονικα σκεπτωμενο δειχνει μονο αδυναμια. Οταν προσλαμβανεις ενα νεο προπονητη, μονο απαξιωση δειχνεις στο προσωπο του αμα πρεπει να πας να κανεις το English Bulldog για να ‘πεισεις’ τους παικτες να το ακουνε. Ο σεβασμος και η υπευθυνοτητα προς τον manager δεν επιβαλλωνται αλλα κερδιζωνται και σιγουρα δεν μπορουν να ειναι μεταδοτικες απο το αφεντικο στο προπονητη. Εννοουνται ολα αυτα που φανταζωμαι ειπε ο Μελ και η επισκεψη το μονο που δειχνει ειναι η νοοτροπια 1983 που εχουμε και πιστευουμε οτι με απειλες και φοβερες ο αλλος θα αποδωσει καλυτερα, την ωρα που το μισο χρονο ΗΔΗ το εχει ριξει στη τρελλη. Οπως φανταζωμαι οτι ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ δε μαθαμε απο τη προηγουμενη επισκεψη, τοτε με τις selfies και τα γελακια, που πηγε στο καλαθο των αχρηστων. Στην επομενη επισκεψη κινδυνευεις να μπεις στα ορια του γραφικου, τα ορια της φοβερας με της γελοιοτητας ειναι πολυ κοντα,  οπου οι παικτες θα λενε απο μεσα τους ηρθε παλι ο 67αρης να μας τριξει τα δοντια..

You can’t teach an old dog new tricks, αλλη αγαπημενη εκφραση μου.

Για τον Χιμενεθ δεν εχω να πω κατι. Ποτε μου δεν τον συμπαθησα γιατι ειναι ενας Τσιπρας. Λαικιστης πουλαει οπαδιλικι γιατι βλεπει που εχει ερθει, στις νικες ειμαστε μαγκες στις ηττες φταινε οι παικτες. Φυσικα η λογικη αυτη μια χαρα κολλαει στη λογικη της ΑΕΚ γι αυτο αλλωστε και ηρθε. Αγωνιστικα ακομη και να θελει δε μπορει να παει χειροτερα. 2 νικες σε 11 ματς πρωταθληματος και 2 ματς κυπελλου εχει η ομαδα. Νομιζω οτι ακομη και τον Γεωργεα να βαζαμε στο παγκο, η συγκομιδη νικων και βαθμων θα ηταν καλυτερη. Δε θυμαμαι να εχει κλεισει η ομαδα (εκτος απο τη χρονια του υποβιβασμου φυσικα που ειναι εκτος στατιστικων με τα 16χρονα) πρωτο γυρο + 1 ματς με 22 ποντους συγκομιδη: 0,72 ποντους ανα ματς ειναι απλα αστειο οχι για την ΑΕΚ αλλα για ομαδα μικρομεσαια τυπου αστερα, νιονιου κλπ. Οποτε η λογικη λεει Αστερα-Βεροια-Ηρα θα τα παρεις τα ματς- αντε να παρεις κανα Χ δηλαδη 6-9 ποντους  και στη Ξανθη επισης αντε κανα Χ. Οπως το εγραφα εδω πριν λιγες μερες δηλαδη, μιας και ηδη χασαμε απο τον Παναιτωλικο. Τοτε βεβαια ειχαμε Γουιλι αλλα και παλι δε βλεπω να αλλαζει κατι δραστικα. Δηλαδη να γινει ο Μανταλος ποδοσφαιρηστης η ο Ντιντακ μπακ ας πουμε. Απο το ματς με το Gay και μετα εχουμε να πουμε αλλα πραγματα. Το βαζω ως οροσημο ακολουθωντας την διοικηση της ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΕΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και τα κανει ολα ροιδο επειδη χανει ενα ματς στο ταψι καθε χρονο: στο μυαλο τους προφανως πιστευουν οτι αμα δε το χασουν ειναι ολα οκ και δε χρειαζεται να γινει κατι αλλο, η αμα το χασουν πρεπει να τα διαλυσουν ολα με το ζορι, λες και ειναι το ματς που δινει 50 ποντους ενω τα αλλα δινουν απο 3… Ειπαμε στην ΑΕΚ ειναι τα παιδια μη ζηταμε πολλα.

Το θεμα βεβαια και της κουβεντας χτες αλλα και ενος καλου Post που ετομαζω ειναι η διαμαχη της Λιγκας με τη NOVA, τα 4,3 εκκ που εχει πεσει φεσι, ο λαγος (που μονο βαζελας μπορει να ηταν), η αιτηση για 14 ομαδες απο την αλλη και ποιοι θα μεινουν εκτος του ‘παρτυ’ στα τηλεοπτικα για του χρονου. Μιλαω για τους 2 εξτρα και οχι αυτους που ηδη ξερουμε. Φυσικα αυτα ειναι τα γλεντια εκει επεσε καλη πληροφορηση που μετα το τριτο ποτακι γυρισε σε γελιο, και η σφαγη ειναι Κομποτιακος-Κουγιας-Καυμενακης-Μποροθρυλος με λιγο ΑΟΚ μεσα. Να σφαζωνται τα γιουσουφακια του Βαγγελα που τα εχει αφησει στη τυχη τους για μια θεση στην εντατικη: αξια ανεκτιμητη… Γνωμη μου ειναι οτι ο κομποτιακος δυσκολα στριβει παντως οπως ειναι τα πραγματα σημερα.

ΑΕΚ μαλλον δε θα δω live. Δε ψηνωμαι εκτος και αν εχει καλη μερα, αλλα και παλι χιμενεθ… δε πολυ τρελλαινωμαι. You have to do MUCH better than that I’m afraid. Φυσικα καλη επιτυχια ΑΝ μπεις στα play ωχ. Για τα οποια δε καταλαβαινω γιατι τοση καψα μιας και στην Ευρωπη ΔΕΝ σκοπευεις να κανεις κινησεις για να πας. Οποτε τι σκατε εκει μεσα?

 

ΥΓ Εμφανιστηκε φαντασμα. Ειχε προσπαθησει ΔΙΣ να εμφανιστει και πριν μερικες μερες αλλα δε τα καταφερε. Βρηκε χαραμαδα, πονηρος ο βλαχος βλεπεις, αφου ολες οι πορτες ειναι κλειστες. 1-2-3 σου λεει θα χωθω. Ελα ομως που σωστα ειπε ο Stevie: Αγόρι μου, απλά σε πετάξαμε. Τι επιμένεις να δείχνεις την διπλή σου προσωπικότητα; Χαριλάου Τρικούπη και Τατοίου γωνία, είναι δύο κλινικές. Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι- περαν της ανιατης- η επιμονη. Να μου πεις ψαχνεις τωρα λογικη σε μυαλο που εχει μεινει στο 2004?

Η φωτο απο το αρχειο. Την ημερομηνια βαλτε την εσεις. Μη τα θελετε και ολα ετοιμα.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Roll the dice

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all

    1)Ποιος παικτης προταθηκε ως μεταγραφη αεροδρομιου και δωρο Μανολο για να σπασει ο ο ΠΑΓΟΣ με την εξεδρα που ειναι σαν το glacier στο Ν.Πολο? To know us better που λεγαμε παλια?
    H αντιδραση παντως, απο οσο εμαθα, ολα τα λεφτα

    2) Αλλα σου ειπαν, αλλα σου κανουν. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ καραμητρο και ας προσεχες. Να προσεχες ΤΙ αλλα κυριως ΜΕ ΠΟΙΟΝ υπογραφεις. Ξερεις εσυ..

    3) 126 υπαλληλοι για 28 παικτες ειναι 4,5 υπαλληλοι ανα παικτη. Η αναλογια ξεπερνα δημοσιους τεμπελχαναδες που θες 4 ατομα να βαλουν μια υπογραφη: ενας να βαζει το μελανι, ενας να σηκωνει τη σφραγιδα αλλος να τη χτυπαει και ο προισταμενος να τους διευθυνει.. Με παικτες τον Κολοβετσιο και το Μανταλο. Που να ειχατε και κανα Μεσι δηλαδη με κανα Gerrard. 2000 ατομα θα θελατε στη ΠΑΕ..

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    @the snitch

    Καλησπέρα…..να σε ενημερώσω ότι Μανόλο και δηματος συναντήθηκαν και μάλιστα τους χώρισε μια γυάλινη διφυλλη πόρτα. Η πόρτα εισόδου που υπαρχει στα γραφεία της παε προσπαθώντας να μπεις από το χώρο του κλιμακοστασίου στο χώρο των γραφείων.

    κάπου είδα δε θυμάμαι που, ένα βίντεο όπου την ώρα που πάει ο Μανόλο να μπει στα γραφεία της ΑΕΚ πηγαίνει και ανοίγει σπρώχνοντας το ένα φύλλο της τσαμενιας πόρτας ο δηματος……..πρόσεξε δεν ανοίγει την πόρτα προς τα μέσα και να την κρατήσει για να περάσει ο επισκέπτης ως πρέπει από τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς. Απλά σπρώχνει προς τα ππίσω το ένα φύλλο της πόρτας ώστε να το πιάσει ο μανολο και να τραβήξει την πόρτα και να μπει μέσα…..ο Μανόλο με το που περνά την είσοδο συνεχίζει με γοργό βήμα προς τα ενδότερα , ενώ δηματος χαμογελώντας προς την κάμερα τραβιέται προς το πλάι……….εννοείτε ούτεκαν χαιρετηθηκαν ………..σΥνεργάτες σου λέει ο άλλος………εδώ ταιριάζει αυτό που λέει μια ωραία οικογένεια……..

  3. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    Ποιοοος? Η αντιδραση εννοείς από τον αρχηγό των Απατσι το “Γερικο Καβουρι”?
    Αντε λεγε να ευθυμισουμε κ εμείς λιγάκι.

  4. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Χλωμο το βλεπω να σκοραρουμε αυριο. Αρα 0-0 στην καλυτερη βλεπω. Οχι οτι παιζει ρολο, απλα ετσι για να γινεται κουβεντα.

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    Και μια ερώτηση.

    Ο ντεμακος γιατί είναι συνέχεια posts για την ΑΕΚ; ……….ενδιαφέρεται για κάτι;

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Perakas-21
    Θα ευθυμισουμε μη φοβου…
    Εχεις πληξει καθολου? Αν οχι τιποτε αλλο απο γελιο η παε εχει αφθονο.
    Η παρελαση θα ξεκινησει ΜΕΤΑ το ματς- οπου με νικη λογικα- θα πρεπει να ανεβασουμε το ηθικο του κοσμου. Ασε κ κατι για Δευτερα ολοκληρο Μανολο σου φεραμε, ολα με τη μια τα θες κ εσυ?

    Αναλογισου μονο το σκηνικο:
    -Να φερουμε παικτη να ηρεησουμε λιγο.
    -Μιστερ τι λες για τον ΧΧΧ?
    -Δε πας καλα παιδι μου..να ηρεμησουμε ειπαμε οχι να ανεβασουμε πιεση..

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Δεν τα ειδα αυτα, το μονο που ξερω και αυτο 100% οτι ο ενας δε θελει να βλεπει τον αλλον. Καλα αρχισαμε..
    Εξαφανιζολ ειναι ο χοντρος σου λεω και το post που εκανα εχει γινει ΣΟΥΣΟΥΡΟ στη ΠΑΕ ΑΕΚ.

    Τωρα εσυ γιατι λες αραγε? Λες να ‘βγαινει’ μονο που κανει το ραδιοφωνακλα? Ευελπιστει σε καρεκλα κ αυτος ο ΑΕΚαρχης. Τσαμπα για να μας σωσει κ αυτος. Εχω ξαναπει: το ΜΟΝΟ καλο του Βοσνιου ειναι οτι ενεργει ως ΤΕΖΑ για τη κοντοκατσαριδα που θελει να χωθει. Το λαμογιο που ειχε χρεωσει και τα τασακια φευγωντας. Ο ποντικαρας που πηδηξε πρωτος απο το καραβι και στη παρουσιαση του γηπεδου, εφαγε το ΚΡΑ και εφυγε αρον αρον και πρωτος πρωτος χωρις να βγαλει αχνα αν θυμασαι.
    Το αμιλητο ειχε πιει ο λαλιστατος..

    υγ Αφου δε μπορουμε να μιλησουμε για τα δικα μας, πλακωνουμε το ρουλη και πεφτει ΜΟΥΓΚΑ φυσικα.
    ΜΙΑ ΖΩΗ κοτες χαρτζηλικωτες

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ J.Patikas
    Υπαρχουν και τα αυτογκολ. Δεν ειδες εμας σημερα? Στα 3 τα 2 δωρο…

  9. Ο/Η ΜΙΝΩΣ λέει:

    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΧΑΡΙΣΕ 400.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι οκ.. δακρυσα!
    Σε εκεινη την ΑΕΚ εχουν ‘χαρισει’ μεχρι και οι σουβλατζηδες.
    Ουκ λαβεις εκ του μη εχωντως το ελεγαν παλια.
    Πιστολι το λενε τωρα..
    Τα ‘χαρισμενα’ βεβαια ακομη δεν μας εχουν πει ποσα ηταν τελικα και για ποσα φουνταρε η ομαδα στη Γ’.
    Πανω απο 50 και ακουστηκε μεχρι και το νουμερο 80..
    Εχει πολλους που εχουν ‘χαρισει’ δωρα στην ΑΕΚ. Μεχρι και ο Μαιστο εχει ‘χαρισει’ αν θυμαμαι κανα 120αρι.
    Ειναι απο τη καλη διαχειρηση μωρε, των τυχερων νεοκοπων ηλιθιων..

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL
    Εχουν κανει ‘ξαφνικα’ την εμφανιση τους διαφοροι περιεργοι που βαζουν ΚΑΙ ΚΑΛΑ ονοματακια και πουλανε ΑΕΚφροσυνη.
    Οχι μονο εδω αλλα ξαφνικα γεμισε αγαπη το web. Βεβαια ΟΛΟΙ αυτοι ηταν κρυμμενοι στα λαγουμια τους τοσο καιρο και απλα περιμεναν. Οι ΑΕΚΑΡΕΣ της φακης εκ του μακροθεν.
    Ο ενας λεει χαρισε λεφτα, αν ηθελε ας εκανε και αλλιως, ο αλλος εκανε ομαδαρες με το Μαλμπασα και το Καπανταη και βλεπαμε μπαλλαρα, τον αλλον ξαφνικα τον επιασε ο πονος στο FB απο οτι διαβαζω για την original που αγαπησε και αλλα ομορφα και σαχλα
    1) Οσα ονοματα και να αλλαξεις, οσες κολοτουμπες και να κανεις θα μεινεις ο γνωστος ΓΡΑΦΙΚΟΣ που σκουζει στην απ’εξω. Οχι εδω αλλα εκει που σε σουταραν ΤΡΕΙΣ φορες. Λεγετε το αποχωρηση εσεις. ΑΠΟΛΥΣΗ και μαλιστα ΝΥΧΤΑ ηταν κανονικα.
    2) Οσο εισαι εσυ ΑΕΚ ειμαι εγω Ρεαλ Μαδριτης. Δεν εχεις δει αγωνα live εδω και 10 χρονια το λιγοτερο. Γεμισαμε ΑΕΚαρες του πληκτρολογιου σα και του λογου σου, που κανουν μονο κριτικη απο μακρια. ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ απο αποσταση.
    3) Τα Lexotanil με ρεγουλα.Σου βγαζουν το διπολο του τυχερου σου χαρακτηρα.

  12. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Οι Συριζοανέλ ή αλλιώς la mogia φάγανε και τον Σφακιανάκη, όχι τον τραγουδιστή τον άλλον του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έτσι είναι, άμα αρνείσαι να γίνεις ΣΤΑΖΙ και να παρακολουθείς αυτούς που ”πρέπει” τότε δεν τους κάνεις. Ας είσαι και ο καλύτερος βάση αποτελέσματος, στην δουλειά σου, δεν μετράνε αυτά στους κομμουνιστές. Μόνο να είσαι του κόμματος