Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών

pappas-photo-ena

Επιτελους μια υπηρεσια που ελειπε απο τη ζωη του Ελληνα. Κατα τον πρωθυπουργο Νικο Παππα-τζη: πράττουμε το αυτονόητο. Γιατί είναι απλά αδιανόητο η χώρα μας να μην διαθέτει σήμερα, διαστημική υπηρεσία.

Μια χωρα που δεν διαθετει ομως γαζες και συρριγες στα νοσοκομεια, η δεν διαθετει συνορα ανατολικα – μιας και στη θαλασσα δεν υπαρχουν συνορα κατα τον Αλιεξη το Φουιτ- ειναι απολυτως κατανοητη. Οπως επισης ειναι απολυτως κατανοητο, θεωρω, αναλογα ουτε η Αυστραλια, η Νεα Ζηλανδια, η Ιαπωνια, η το UK και η Ιρλανδια να εχουν συνορα μιας και γυρω γυρω εχει θαλασσα. Σωστα Αλιεξη? Για κανε ομως οτι πλησιαζεις το UK να δουμε σε ποσα δευτερολεπτα θα σε εχουν στειλει η RAF και το Royal Navy να μετρας τα ραδικια αναποδα? Σε 5′ η σε 10′? Ο τελευταιος που το δοκιμασε ηταν Γερμανος και ολοι θυμωμαστε πως κατεληξε η αποπειρα..

Μια χωρα λοιπον που παρακαλαει εδω και χρονο+ να κλεισει μια αξιολογηση, εχει παρει ηδη μετρα, βλεπε φορους και μειωσεις, αλλα ο ιδιος ο ΥΠ.ΟΙΚ χτες ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ οτι ουτε το 70% αυτων που υποσχεθηκε στους εταιρους της δε τηρησε, ιδρυει εταιρεια ΑΕ για το διαστημα. Η ιδια χωρα που το μονο της επιτευγμα ειναι να κατοχηρωσει τη φετα, να τσακωνεται με τα μεμετια για τη πατροτητα του μπακλαβα και να ειναι η μονη που εχει φαει τεσσερα μνημονια και παει για το πεμπτο σε 7 χρονια. Την ωρα που ΟΛΕΣ οι αλλες χωρες βγηκαν απο την επιτηρηση- ακομη και η μικρη (στο ματι γιατι στην οργανωση ελεω Βρεττανικου συστηματος ειναι δεκαετιες μπροστα) Κυπρος που περσυ ειχε 75% ΜΕΙΩΣΗ του ΕΝΦΙΑ και φετος εξεταζεται η πληρης καταργηση του. Εμεις του Εθνικου Κέντρου Διαστημικών Εφαρμογών, απλα αλλαζουμε το ονομα στους φορους και στα ταμεια, αυξανωντας καθε λιγο τις εισφορες σε δυσθεωρητα υψη, οπως εχουμε αλλαξει και τη τροικα σε θεσμους και το μνημονιο- που οντως σκισαμε μιας και δε χρειαζωταν το παλιο- σε προγραμμα.  Και πολυ καλα κανουμε μιας και οι ψηφοφοροι μας μπορει μεν να ειναι πλεον στο 13-14% αλλα υπαρχουν, οποτε αφου υπαρχουν γιατι να μην κανουμε και την αναλογη υπηρεσια Διαστημικών Εφαρμογών? Αφου υπαρχουν ΟΥΦΟ που μας ελεγαν οτι ο ΕΝΦΙΑ λεει ηταν φορος του κακου Σαμαρα και ο Αλιεξης ο κακομοιρης με το ζορι τον εισεπραττε- ενω δεν ηθελε- εκει θα κολλησουμε?

Τωρα που ο φορος ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ. Κρατηστε το αυτο: ο νεος φορος που θα του αλλαξουμε το ονομα, θα πηγαινει στο περιουσιολογιο και οχι αμα εχεις ακινητο. Ζεις στο νοικι και τολμας να εχεις ενα αμαξι 1400 κυβικα, καμμια καταθεση 4-5 χιλιαρικα και εκανες το λαθος (μονο αφελης εισαι αμα το εκανες) να πας να δηλωσεις οτι αλλο εχεις? ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΠΛΟΥΣΙΕ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΕ που νομιζεις οτι θα σε αφησουν τα κουμμουνια ετσι..

Θα παραθεσω οτι στην Ελλαδα του 2017 εχουμε το πρωην μπαρμαν Καρανικα συμβουλο στρατηγικου σχεδιασμου, εχουμε πλεον το Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών, μια γκομενα που απο δημοτικη καθαριστρια εγινε υπευθυνη γραφειου πρωθυπουργου στη Θεσαλλονικη, υπουργο αναπτυξης που δηλωνει οτι η φορολογηση ΔΕΝ επηρεαζει τις επενδυσεις!!, υπουργο παιδειας το ΖΟΥΡΑΡΙ (ουδετερο αυτο χωρις αλλα σχολια) και υπουργο Εθνικής Άμυνας που ντυνεται ΟΥΚ η βγαζει φωτο με τα ποδια και τις καλτσες πανω στο καθισμα μεσα σε πρωθυπουργικο αεροπλανο. Μονο μη τον κανεις Υπουργο Υγειας Αλιεξη και τον δουμε ντυμενο νοσοκομα. Δε θα το αντεξω. Κρατα εκει το Πολλακι (και αυτο ουδετερο) να εκπροσωπει τη Κρητη και οταν δε βριζει σα φορτηγατζης να μας λεει για κοπυ-παστε και χιβ. Να τον χαιρεστε εσεις οι Κρητικαροι το λεβεντη σας… και μη πειτε οτι κατα λαθος τον βγαλατε και εσεις! Οπως μας λενε- και εδω μεσα- οτι δεν ηξεραν λεει. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και οποιος ειναι τοσο ηλιθιος που πιστεψε εστω για ενα δευτερολεπτο αυτο το συμφερτο των βρωμιαρηδων κουμμουνιων ειναι αξιος της μοιρας του. Γιατι ΚΑΙ αυτο το εχουμε ακουσει. Οτι δηλαδη φταινε αυτοι που λενε τα ψεμματα, αλλα αυτοι που καθωνται ΣΑ ΧΑΝΟΙ και τους πιστευουν, αντι να τους παρουν με τις πετρες, ειναι λεει αθωοι και δεν ηξεραν. 3 φορες βεβαια δεν ηξεραν μεσα σε 1 χρονο. Δεν ηξεραν τη πρωτη, δε καταλαβαν οτι το οχι εγινε ναι τη δευτερη, δεν ηξεραν τη τριτη. Για ενα λαο που εχει στο αιμα του τη κομπινα και τη λαμογια, εχωντας ιδρυσει και συντηρησει ενα κρατος που εχει 500 παραθυρακια σε καθε νομο, αυτα αμα τα πιστευεις εισαι πιο αστειος απο αυτους που τα λενε..Γιατι αυτοι τουλαχιστον πανε για τη καρεκλα, ενω αυτος που τους πιστευει ειναι απλα μογγολος που δεν παει για τιποτα.

Το σημερινο Post μιας και κλεινει ο μηνας και απο το μεσημερι εχουμε τα γνωστα με τα λογιστηρια, ειναι multi. Εχει απ ολα και ξεκινησε με το διαστημα. Εκει που ειναι η κυβερνηση και οι ψηφοφοροι της.

Δευτερο κομματι η περιφημη αξιολογηση που απο τον καλοκαιρι του 2016 (πριν 6 μηνες) γραφω οτι ΔΕΝ προκειται να κλεισει ουτε τον Οκτωβριο που αρχικα ελεγαν, ουτε τον Δεκεμβριο που ειχε βαλει οροσημο την 6η το Τσακαλωτο, ουτε φυσικα τον Ιανουαριο που και αυτος μας περασε. Η αξιολογηση ΔΕΝ θα κλεισει ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, χωρις να ξερω ποτε πεφτει. Ο λογος ειναι απλος. Η Ελλαδα ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ τιποτε απο αυτα που υπογραφει,  ειναι εντελως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, οι εξω πλεον γελανε με ολο αυτο το ΤΣΙΡΚΟ που βλεπουν καθε μηνα με τα Τσακαλωτα, το Μπαρουφακη τον Αλιεξη και ολα αυτα τα καρναβαλια και πλεον το εχουν γυρισει αναλογα στο δουλεμα. Τον Ιουλιο η χωρα και επισημα (οχι οτι δεν ειναι ηδη) χρεοκωπει –ξανα- και οι εξω απλα κρατανε το βλακα σε κατασταση αφραγκιας μεχρι να ‘φυγει’ μονος του μεσω εκλογων τη λεγωμενη και ηρωικη εξοδο. Δουλεψε μια φορα ο ΑΕΡΓΟΣ για 17 ωρες. Ποσο πια? Να μαραζωσει?

Το μονο καλο- αν υπαρχει σε αυτη τη διετια που μας γυρισε 30 χρονια πισω τουλαχιστον- ειναι οτι τελειωσε το αφηγημα της αριστερας στην Ελλαδα και πλεον και επισημα θα ξαναγυρισουν στο 3% που ανηκουν. Με αλλο 5-6 % οι ΚΚΕ, ολοι μαζι γυρω στο 8-10%. Ενα βλακα ζορι στους δεκα ανθρωπους , ειναι καλη αναλογια να εχεις. Παντα, σε ολους τους χωρους θες ενα αμορφωτο να περναει ευαχριστα η ωρα με τις μπουρδες που αμολαει.  Μετα τις εκλογες που θα πεσει η φαπα θα γινει το παρτυ στα συντροφια. Εκει που θα βγουν τα μαχαιρια, εδω βγηκαν οταν ηταν κυβερνηση και εσπασαν σε 3 κομματα με το 30% να τη κοπαναει, και εκει θα δεις αγαπες οι ανταρσυα με τους οικολογους με τους ανελ και με τους gay ποδηλατες. Θα πεσει γελιο αφθονο. Η πολιτικη πλεον σηκωνει 2 κομματα, ενα ‘δεξιο’ και ενα ‘αριστερο’ τα οποια α) ζουν στη πραγματικοτητα και δε λενε αερολογιες β) ειναι τοσο κοντα οι πολιτικες τους που ενιοτε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε σοβαρα θεματα (π.χ εξ.πολιτικη-οικονομια-παιδεια) να υπαρχει ενα ΚΟΙΝΟ πλανο και μια συνεχεια σε οτι γινεται. Φυσικα και θα εχουμε αλλαγες αλλα ειναι διαφορετικο να κανεις  διορθωσεις και ειναι διαφορετικο να κανεις ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ μονο και μονο για να το παιξεις κατι. Το δρομο του κοινοβουλευτισμου τον δειχνει η Μ.Βρεττανια και η Αμερικη. Προσοχη μιλαω για το συστημα και οχι για τις εκαστοτε επιλογες. ΔΥΟ κομματα μεγαλα και κοιταει ΠΟΥ του κανει του καθενα και αναλογα προσχωρει ως μικροτερος συνδυασμος. Αλλιως εχεις αυτο το ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ με ενα πρωθυπουργο ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ και ενα συμπολιτευωμενο ακροδεξιο ΜΠΟΥΛΗ (ur words not mine) να κανουν αυτα που κανουν και γελανε οι πετρες.

Για να τελειωνει το παραμυθι με τους κακους ξενους: Η χωρα εχει δανειστει απο επιλογη της για να πληρωνει ΔΥ, να εχει αφορολογητους ‘αγροτες’ με Cayenne, να εχει συνταξιουχους 50αρηδες, ΔΕΗτζηδες με μεσο μισθο 3500 και επιδομα μη καταβολης επιδοματος!!! αγαμες θυγατερες ετων 40 και αλλα πολλα.

Οι δανειστες της, απλα ζητανε τα λεφτα τους. ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ θα τα παρουν. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Το αν δηλαδη θα κοψει δαπανες, αν θα βρει εσοδα απο φοροδιαφυγες, αν θα δημιουργησει εσοδα απο επιχειρηματικοτητα  η αν θα βαλει φορους και χαρατσια. ΑΥΤΟ ελεγε ο Χαρδουβελλης και επεσαν να τον φανε. Η ελληνικη κυβερνηση προτιμα να κανει το τελευταιο γιατι πολυ απλα ειναι το πιο ευκολο, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι ιδιωτικη πρωτοβουλια, και ΔΕΝ θελει και επειδη δε ξερει και επειδη δε μπορει να μαθει να κανει κατι αλλο.

Απλα ειναι τα πραγματα και οποιος θελει ας κατσει να σκεφτει τι χρειαζεται ενα περιπτερο για να μπορει να καλυπτει τα εξοδα του αρχικα και μετα να παραγει κερδος. Θελει 20 υπαλληλους που δε κανουν τιποτα? Θελει εμπορευμα που ειναι για πεταμα αλλα το πουλαει χρυσο? Θελει να ειναι φιλικο στους πελατες του και να μη δινει την εντυπωση του κλεφτη και του ψευτη?Η θελει καθε τρεις και λιγο να τρεχει να παιρνει δανεικα για να πληρωνει ΟΛΑ αυτα?

Οταν τα σκεφτειτε αυτα απλα δειτε το αναλογο μαγαζι που λεγεται Ελληνικο κρατος

Τριτο κομματι ΑΕΚ: Μπραμπο μπρε, ξερεις εσυ, που περιμενες να παει 31 ο μηνας να παρεις παικτη. Παλι καλα που ληγει η προθεσμια γιατι σε ειχα ικανο να τον φερεις με το αρνι το Πασχα. ΑΥΤΟΣ ειναι σχεδιασμος. Αλλα να συμφωνει ο ενας με το προπονητη, αλλα να κανει ο αλλος αλλαζωντας προπονητη, αλλα να γινωνται στο τελος με τη λογικη: αντε μη σας παρει ο διαολος..

TIP 1: Τον Μαιστοροβιτς τον πληρωνετε, σας πληρωνει η εχει ερθει δωρεαν για το αγροτικο? Γιατι ακομη μεταγραφη εκτος του Χοντραρεβιτς- ειμαι πιο αργος απο τανκερ στο Σουεζ- δεν εχει κανει. Απλα του λετε τι να κανει, που να παει και ποιον να ‘κλεισει’. Ετσι ετρεχε στη πολη με το Γουιλι, ετσι του εμφανιστηκε και ο … Μπαρμπαλιας, που τον βρηκε λεει και ενδιαφερωντα τυπο. Τι τον εχετε το ερμο εκει περα και τρεχει πανω κατω?

ΤIP 2: Οπου εχει παει Βραζιλιανος επιθετικογενης μπακ γελαει ο κοσμος. Γιατι απλα βραζιλιανος και μπακ ειναι εννοιες αντιθετες. Απο αυτο το Μαρσελο που ειναι η χαρα του Μεσι-Νευμαρ  και τον φορτωνει τεσσαροπενταρες μεχρι αυτον τον Βινισιους που ειναι στη Λατσιο οσο ο Ντιντακ ηταν στη Μιλαν και ειχε παιξει ΕΝΑ (1) παιχνιδι ολο και ολο και αυτο κυπελλου.Φανταζωμαι θυμαστε τον βραζιλιανο CB ονομαζωμενο Φερουζεμ.

Ο δικος μας ειναι στη Λατσιο απο το 2013 και η Λατσιο τον δινει συνεχεια δανεικο μπας και στριψει. Παντοβα, Περουτζια, Ζυριχη, 3 χρονια 3 δανεισμους εχει το παλικαρι. Τετοια παικτουρα πηραμε, με αξια 200 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χιλιαρικα. Ο τυπος σε 22 ματς φετος ειχε 7 ματς στο παγκο, 7 ματς τιμωρημενος και τα υπολοιπα 8 δεν ηταν καν στην αποστολη. Δηλαδη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Τρελλη ευκαιρια. Ευγε.

ΥΓ Το blog εκανε παλι νεο ρεκορ hits Ιανουαριο. Χωρις διαφημισεις, χωρις εγκριτους αρθογραφους, χωρις η ομαδα αλλα και η Ελλαδα να κανει τιποτα, χωρις τυχερους που μας απειλουσαν, και φυσικα με την νεα χρονια να μη προσφερει και πολλα για γραφη.Την ιδια ωρα  ΑΠΑΝΤΕΣ στο χωρο γραφουν μειον με τρελλα. Ξυδακι λοιπον και ευχαριστω στους αναγνωστες.

ΥΓ2 Φραπεδιαρης, ο υπουργος που ΔΕΝ εχει εκλεγει μιας και ηταν απασχολημενος να ΚΡΥΒΕΙ εργα 3εκκ απο το δημοσιο 31-12 με μεταβινασεις μαιμου: το 2017-18 θα δειτε αναπτυξη και λεφτα που δεν θα τα πιστευετε! ΟΝΤΩΣ αυτο ειπε και δεν τον πλακωσαν στις φαπες. Εδω πιστεψαμε αλλα και αλλα ρε τεραστιε, εκει θα κολλησουμε?

Εδω ο αλλος ο μπουνταλα πιστεψε τον Αλιεξη- που ειχε προκαταβαλει την αποφαση του Αρειου Παγου- οτι θα του δωσει λεει τους 8..

UPDATE πεφτει το τρολ του αιωνα με τους ηλιθιους:

space the final frontier

 

IMG_6281

Μόνο τεμπέληδες και απατεώνες υπόσχονται στο λαό άλλον πλούτο, εύκολο, από τον δύσκολο πλούτο της εργασίας. Κάθε είδους εργασίας. Από του βιομήχανου μέχρι του αγρότη. 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

24 Responses to Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Θελω να δω παικτη που πεταει στις προπονησεις, αλλα εχει να παιξει κανονικο αγωνα 1 χρονο να παιζει στην ΑΕΚ
    Παντα οταν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, οι παικτες πετανε, βγαζουν ματια-φρυδια, τριπλαρουν 5 με καθε ποδι και σκοραρουν 25 γκολ αμα βαριουνται και πανω απο 40 αμα εχουν κεφι στα οικογενειακα διπλα.
    Μετα στα κανονικα βλεπουν απεναντι τους κανα Τριποτσερη-Μαλντινι η κανα Κατσαπλια και δε μπορουν να παρουν τα ποδια τους. Φταει το βαρυ τεραιν, δεν εχει προσαρμοστει ο παικτης , ο προπονητης δεν τον βαζει στη σωστη θεση, ο συστημα αντι για 68-9-57 που δε το ξερουμε ηταν 132-56-4 που το ξερουμε και αλλα τετοια ομορφα. Το κρασι παλιο, το χαβιαρι μαυρο, το τυρι μουχλιασμενο, ο σολωμος καπνισμενος και αλλα τετοια δυσκολα σημεια των καιρων.

    Εγω απο την αλλη λεω οτι οποιος ξερει μπαλλα, μπαινει και παιζει και αυτα ολα ειναι να εχουμε να γεμιζουμε ΣΩΤΟ τις στηλες μας και φουμαρο το κοσμο.

    Για να σας δουμε ρε παικταραδες λοιπον..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σχολιο Νο2 φρεσκο φρεσκο.
    Οσο οσο πωλειται ο Βαζελ. Μονο που οχι λεφτα να παρεις αλλα να δωσεις πρεπει σε οποιο ΤΡΕΛΛΟ παει να μπλεξει. Και μη ξεχασεις και τα ενυποθηκα και τις εγγυησεις που εχεις στο Φαληρο.
    Που αμα μπουν κανονικοι ορκωτοι μεσα η θα πεθανουν απο τα γελια η θα τους φανε οι δρακοι..
    Θες και πωληση τρομαρα σου. Οπως θελανε κατι δικοι μας γατοι, που την εδιναν 1 ευρω με τα φεσια να ειναι στον αστραγαλο απο τη καλη διαχειρηση..
    Ειναι το λεγωμενο πωλουνται χρεη με δυναμικη..

  3. Ο/Η Jason λέει:

    1.Για την ελληνική ΝΑΣΑ, παραπέμπω εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=SGbvu3y1hk0.

    2.Για τα σχόλια για το ελληνικό κράτος, απλώς να σημειώσω πως το τελευταίο τρίμηνο καταγράψαμε ανάπτυξη 0.8%, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.Τώρα αν εσύ θέλεις να εστιάζεις σε ασήμαντες λεπτομέρεις, όπως η προχειρότητα, η λαμογιά, ο μη επαγγελματισμός, η αναξιοπιστία κλπ, είσαι απλώς μέρος του προβήματος και επαναστάτης χωρίς αιτία.

    3. Για την ΑΕΚ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ στις προπονήσεις βγάζουν όλοι μάτια, αφού παίζουν χωρίς άγχος, γνωρίζοντας πως δεν έχουν το no matter what επικριτικό σου βλέμα από πάνω σου. Όταν πηγαίνεις σε εστιατόριο και με το που μπαίνεις βρίζεις το σεφ, λες να σου φέρει κατι gourmet ή το poopoo plater? Είσαι πράγματι αδιόρθωτος. Τι λέω κι εγώ βέβαια, αφού ποτέ δεν εκτίμησεις Κρισάντους, Πλατέλα και Ανέστη, προφανώς έμαθες μπάλα παίζοντας Manager (εκεί τουλάχιστον κάνουμε treble κάθε χρόνο…)

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Jason
    1) Οταν εμεις ειχαμε ΜΑΣΑ τα γατακια οι Αμερικλανοι ηταν πανω στα δεντρα (αιωνιο ελληνικο ρητο που δειχνει την ανωτεροτητα των μπαμπουινων)
    2) Φυσικα και γραψαμε αναπτυξη. Οποιοδηποτε μαγαζι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ τις υποχρεωσεις του (το κρατος χρωστα 9 δις μονο σε ιδιωτες) και μονο εισπραττει, γραφει αναπτυξη. Ειδικα αμα εχει σκουπισει και ΟΛΑ τα αποθεματικα απο τραπεζες, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ κλπ. Μονο αμα πας σε καμμια δουλεια μη τα πεις αυτα γιατι σε βλεπω ανεργο day one.. Κριμα το χρονο και τα λεφτα που εδωσες και εχεις σπουδασει κιολας.
    3) Δε παω σε εστιατορια που σεβριρουν ΣΑΠΙΟ φαγητο που ξερω εκ των προτερων, sorry. Φυσικα πετανε στις προπονησεις οπως αλλωστε πεταει και ο γαιδαρος. Καλη θεληση να υπαρχει και ολα γινωνται. Αυτα ειναι γνωστα, οπως το καλοκαιρι που παιζαμε κεκλεισμενων και χωρις τηλεοπτικη καλυψη τα ματς και απαντες ‘εβγαζαν ματια’.
    Μετα ανοιξαν οι πορτες και η TV και αρχισε ο κοσμος (και οι αντιπαλοι) να βγαζει τα ματια του μονος του απο αυτα που εβλεπε. Γι αυτο αλλωστε εισαι και στην εκτη θεση με 26 ποντους μαζι με το ΠΑΣ, ενα ποντο πανω απο το ΠΛΑΤΑΝΙΑ (βλεπω ντερμπυ εκει) και 5 ποντους πισω απο το Κουτρουμπη που ειχες στη Γ Εθνικη και γελαγες…

  5. Ο/Η Dasti λέει:

    @Jason

    Finally!! A healyhy mind in the blog.
    Keep writing amigo, you say a lot without writing too much, in other words you are the opposite of Snitch who writes a lot without without saying much. Oh boy, who am I? I really like me.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Dasti
    Its difficult not to like ur self. Or part of it for that matter.

  7. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Στο μεταξύ ο ζέλας κάνει λέει “μεταγραφές” και εδω και 5 χρόνια διώχνει και ξαναπαίρνει τον Κλωναρίδη. Και πήραν το Λυμπερόπουλο για να τους “οργανώσει”. Όπως είχε οργανώσει την ΑΕΚ που έκανε προετοιμασία και αυτός ήταν ακόμα στις παραλίες.
    Απο που κι ως που κρίνονται κάποιοι άνθρωποι κατάλληλοι για ορισμένα πόστα, ακόμα δεν το εχω καταλάβει.
    Αν και πιστεύω πως ο Αλ Αφούζ περισσότερο τον πήρε για κυματοθραύστη-μαξιλαράκι παρά για τεχνικό διευθυντή, αφού σ’αυτο το πόστο δεν χρειάζεται κανέναν. Τί να τον κάνεις τον ΤΔ αν δεν έχεις φράγκο ούτε καν για να λύσεις συμβόλαια?

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Breaking news: τέλος ο Ντε Μπαρτόλο. Ένας ένας οι τσαρλατάνοι ξηλώνονται. Κανονικά όλοι πρέπει να φύγουν απο κει μέσα. Όσους έχει και πληρώνει σ’αυτές τις θέσεις είναι για να μας χαιρετάνε.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οπου υπαρχει ΜΙΖΑ πρωτος ο Ρουφ, δεν εχει καμμια σημασια η θεση. Αρκει να πουλαμε φουμαρο. Προχτες μετα τη φαπα απο το Κομποτη ξεκινησε να το παιζει παναθηναικαρας. Οπως το επαιζε ΑΕΚαρας πριν κανα μηνα.
    Αμα τον παρεις στο μαγαζι θα σου κανει το παπαγαλο. Ο καλυτερος θα ειναι

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχει αλλους 125 ακομη για 30 ατομα ροστερ, 4,5 ατομα ανα παικτη!! Αυτο δεν ειναι ΠΑΕ, Δημοσια Υπηρεσια ειναι.

  11. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Πολυ ωραιο αρθρο, 100% λεει πως εχει η οικονομικη κατασταση στην χωρα.
    Για εναν που λεει οτι ειχαμε το 2016 αναπτυξη 0,8% πραγματικα πες μου που ζεις ρε ανθρωπε? Κυκλοφορεις καθολου, εχεις μηπως δικια σου δουλεια? Υπαλληλος της ΔΕΗ εισαι γιατι μονο ετσι καπως δικαιολογησε. Χρωσταει στους παντες το δημοσιο, αδειαζει ολα τα ταμεια και λες για αναπτυξη? Υπαρχουν δ.υ. και παιρνουν 3,5χιλ € το μηνα και εγω με δικη μου δουλεια για να βγαλω 3,5 το μηνα πρεπει να εχει 100 μερες ο μηνας. Πραγματικα καλα σου λεει τζαμπα τα λεφτα που εδωσες για να σπουδασεις.

    Προσωπικα εδινα 350€/μηνα ασφαλεια ΟΑΕΕ και τωρα με τον αγαμητο το κατρουγκαλο και τα γκαφαλια που ψηφισαν θα δινω 1050€/μηνα. +αυξηση φορολογιας + τελος επιτηδευματος ++++++. Για να πληρωθουν ολα αυτα και να μεινω ως τωρα ξεχρεωτος θα πρεπει να στερηθουν πολλα τα παιδια μου. Θερμανση στο σπιτι μου, την μια βδομαδα διακοπες και διαφορα αλλα. Και ακουω οτι σε λιγους μηνες θα τριβουμε τα ματια μας, θα χεστουμε στο χρημα. Το μονο που παρακαλαω να καταφερουν τα παιδια μου να σπουδασουν σε καμια σοβαρη χωρα και να φτιαξουν την ζωη τους εκει. Μετα να πατε να γαμηθειτε ολοι σας.

  12. Ο/Η Jason λέει:

    Αλέξη,

    Το σχόλιό μου (όπως και κάθε άλλο σχόλιο που έχω γράψει όσο λειτουργεί το μπλογκ αυτό) είναι ειρωνικό. Θεωρούσα ότι ήταν προφανές, προφανώς κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Τον πόνο του καθενός δεν τον ξέρω, ούτε και θέλω να τον κοροιδέψω. Η κατάσταση της χώρας είναι γνωστή, δε νομίζω ότι χωράει πολύ κουβέντα και ανάλυση. Εάν λοιπόν σε έθιξα σου ζητώ συγγνώμη.

    Υ.Γ.1 Snitch διαβάζω όλα σου τα κείμενα (και του Stevie) με το που βγαίνουν! Keep on, they are all enjoyable!

    Υ.Γ.2 Αλέξη, no offense, αλλά τι ασχολήσε με το τι γράφει ο κάθε περίεργος σε ένα site. Εγώ μπορεί να είμαι τρελός, φίλος του Τσίπρα ή υπάλληλος της ΔΕΗ, δεν έχει αξία να δίνεις βαρύτητα σε αυτά που γράφω, ειδικά από τη στιγμή που εσύ ξέρεις πως τα πράγματα έχουν όπως τα ζεις, και όχι όπως τα γράφω.

    Υ.Γ3 Αύριο όλοι γήπεδο για την πρόκριση στους 8!

  13. Ο/Η Savvi λέει:

    Μη δίνετε σημασία ότι είναι να γίνει θα γίνει…Η Ελλάδα είναι καμένο χαρτί. Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο και να κουράσω με κατεβατά και αναλύσεις. Όσο ποιο γρήγορα το καταλάβουμε όλοι τόσο το καλύτερο. Δεν υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει λύση η κατάσταση έχει ξεφύγει εδώ και καιρό.

    ΥΓ: Φαντάσου να ήμουν και απαισιόδοξος.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @savvi
    Οχι φίλε μου. Δε θα αφήσουμε τη χώρα μας σε εμα μάτσο κουμμουνιστοσυμμοριτες.
    Θα φύγουν με κλωτσιές.
    Εχει η μαλάκια όρια. Θα φάνε κράξιμο και αυτοι και όσοι τους στήριξαν μέχρι να ξανάγυρισπυν στις σπηλιές τους και στους μπαφους τους.
    Αυτοι που μας έλεγαν για κατω πλατείες και πράσινα άλογα και ολοι αυτοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ που τους ψήφισαν και τωρα κανουν τουμπεκί που μας πήραν στο λαιμό τους. Οι ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ που απέκτησαν επαναστατική κρίση, τα ΓΙΔΙΑ.
    Οι ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ μια ζωη που κρίνουν τις ζωές και τα λεφτα των άλλων, που ΘΕΩΡΟΥΝ οτι τα κάναμε και τα έχουμε παρεα. Που ξέρουν μόνη να βρίζουν και να δείχνουν με το δάχτυλο.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Η πουστικη ομαδούλα ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΟΛ μπορούσε να βάλει. Αμα εχεις μάθει να ειςαι κλεφτοκοτάς μια ζωη τέτοιος θα μείνεις

  16. Ο/Η Savvi λέει:

    Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτοί δεν πρόκειται να παραδώσουν εξουσία…

    Να φας γκολ, δε λέω ακόμα και από λάθος, αλλά από τον Νταβίντ Λουίζ ΕΛΕΟΣ.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Την ωρα που στήνεται η άμυνα το τέρμα μιλάει και δε κοιτάει καν έβαλε “γκολ” ο κλεφτοκοτάς. Μονο ετσι ξέρουν γι στο ειναι μικρή ομάδα.

    Θα φύγουν με τον ενα η τον αλλο τροπο. Και αυτοι και τα λαμόγια που τους έφεραν μη φοβασαι

    Wijnaldum .. ??

  18. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Φιρμίνιο = Κρισάντους

    τουλαχιστον ο δικος μας ειχε παντα το χαμογελο.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Firmino ειμαι παικτουρα Σορρυ..
    ο τύπος τρέχει μαρκάρει σκοράρει εχει τριπλά , ασε λίγα χάφ στο κοσμο στα 25 τους..
    Εθνική Βραζιλίας βασικός ο πιου την εχει δει απο τη τηλεόραση μονο

  20. Ο/Η Αλεξης λέει:

    καλα πλακα σου κανω, για την φαση του 49′

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Mane:24
    Coutinio:24
    WijnAldum:26 ΤΟ εργαλειο..
    Firmino:25
    Lallana:28
    Hendo:26
    Origi:21!!!

    Η ομάδα ειναι πιτσιρικάδες και ηδη παει μαι χαρα. 2-3 παίκτες και λιγο εμπειρία σε 2 χρονάκια παμε για Chl.
    Πάλι..

  22. Ο/Η bandog λέει:

    περα απο την πλακα για την διαστημικη υπηρεσια που στηνει η κυβερνηση , η χωρα απο τη στιγμη που συμμετεχει (οικονομικα) στο ευρωπαϊκο ευρωπαϊκο προγραμμα και διαθετει δορυφορους αλλα και εταιρειες τεχνολογιας που μπορουν να απασχοληθουν σε αυτον τον κλαδο , οφειλει να δημιουργησει τον φορεα αυτον που θα παιρνει και θα αξιοποιει ερευνητικα τα αναλογα ευρωπαϊκα κονδυλια.

    φυσικα υπαρχει η δικαιολογημενη αμφιβολια για το εγχειρημα στη χωρα που δημιουργουνται φορεις χωρις αντικειμενο για διοριζουμε ραπερ απογονους εαμιτων , οι καθαριστριες γινονται γραμματεις δικαστηριων και οι καρανικες αναλαμβανουν στον στρατηγικο σχεδιασμο της κυβερνησης ενω ενα απιθανο ασκερι ασουλουπωτων , αεργων , ημιτρελων παιζουν την κυβερνηση !

    η ουσια ειναι οτι δεν πρεπει να βιαζομαστε να γελαμε με την αποφαση της κυβερνησης να δημιουργησει την συγκεκριμενη υπηρεσια.

    ας δουμε ποιον θα βαλει διευθυντη της και ξεκαρδιζομαστε τοτε….

    ΥΓ: βραζιλιανο αμυντικο και πορτογαλο σεντερ φορ…

    ολα αναποδα σε αυτη την ομαδα…..

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @bandog
    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
    Ετσι δεν έκαναν οι οχι σε ολα?
    Οχι φίλε μου. Σε Κουμμουνια ανοχή δεν υπαρχει. Αυτο εκμεταλλεύτηκαν γι αυτο μας έφεραν εδω που ειμαστε. Καλα τους τα έχωνε ο Βαγγέλας τοτε: επειδη λόγω αστικής ευγένειας δε μιλάμε νομίζετε οτι ειμαστε κορόιδα.
    Οταν εχεις να κανεις με αμόρφωτους δε θέλει έλεος. Γιατι άμα δείξεις ανοχή σε καβαλάνε.

    Δες ποιον θέλουνε να βάλουν στο ίδρυμα Νιαρχου CEO. Το Κιμούλη το κομματόσκυλο. Το κουμμουνο-κιμουλι τον άντρα της εδω Πολυτεχνείο που τσεπώσει 20 χίλιαρικα μισθο απο τη καπιταλιστική Ευρώπη. Που ΚΑΒΑΛΑΓΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    Το λαμόγιο ο Κιμουλης που συνελήφθει για χρέη προς το δημόσιο 200 χίλιαρικα στο ΙΚΑ, τον βάζουν να διαχειριστεί εκκ.!!
    Που δηλωνε οταν τον μπουζουριασανε οτι εγω πληρωνω πρωτα τους εργαζωμενους μου ΤΣΕΠΩΝΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και δεν με ενδιαφερει το ΙΚΑ. Αυτος θα ειναι υπευθυνος για τις πληρωμες του ιδρυματος στο ΙΚΑ.. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    Σαν την αλλη που ειναι με κακουργήματα και την έβαλαν στο υπέρ ταμείο.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ παρτο χαμπάρι. Αριστερός και τίμιος δεν υπαρχει. Όλοι ειναι συμφεροντολόγοι παρτακηδες και κλέφτες. Ολοι τους. Γι αυτο ΟΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΤΑΧΤΕΣ. ΚΛΕΨΙΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΝΟ. ΕΣΣΔ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ (ΟΛΟ- ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΕΣ) ΚΟΥΒΑ, Β.ΚΟΡΕΑ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (το προτυπο μας).
    Μονο τέτοιος μπορει να εισαι για να ψηφίζεις και να ακολουθείς τον ΑΛΙΕΞΗ το βλάχο.

    Κανενα έλεος για τους ηλίθιους. Που μας έλεγαν οταν λέει η κατω πλατεία ανεβεί στη πανω πλατεία και λοιπές μπούρδες και ασυναρτησιες. Κανενα έλεος για τους κολοτουμπακηδες που ξαφνικά εξαφανίστηκαν ΟΛΟΙ και εχουν γινει ουδέτεροι και δε ξερω δεν απαντώ. Άκουσες κανενα ΤΣΙΡΙΖΑΙΟ να μιλάει? Εξαφανιζόλ ειναι όλοι. Έγιναν ουδέτεροι οι λαγοί ξαφνικά. Όλοι αυτοι οι βλάκες ολα αυτα τα επαναστατικά τούβλα ΠΟΥ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΥΚΕΙΟ, τωρα δε ξέρουν δεν άκουσαν δε κατάλαβαν. Όλοι αυτοι και εδω μεσα που μας έγραφαν τις μπούρδες τους ξαφνικά ανακάλυψαν τι μαλακιες μας έγραφαν και έγιναν ουδέτεροι.
    My ass ουδέτεροι. Απλα ειναι ΚΟΤΕΣ και ντρέπονται να παραδεχτούν τις μαλακιες τους.
    Που ξαφνικά επειδη μας φόρτωσαν τους αγράμματους πανε να τα εξισώσουν ολα. Πάγια η τακτική οταν εισαι χαλιας και τεμπελχανας κατεβαζεις και τους άλλους στο επίπεδο σου.
    Κοψοχερηδες που και καλα ξεγελάστηκαν 3 φορές, τωρα έγιναν δε ξερω.
    Ασε, ξέρουμε εμεις. Λιγο ιστορία να διαβάσεις για αριστερούς μια χαρα μαθαίνεις. Πως πηδάνε οι ποντίκαραδες απο το φαλιρισμένο καράβι και πως πουλάνε τα παντα για το τομάρι τους. Πως πουλησε ο συντροφος Φιντελ το συντροφο Τσε στους αμερικανους για να παμε σε αυτους που θαυμαζουμε. Πως την εκαναν ΟΛΟΙ αυτοι οι σοσιαληστοκουμμουνες απο το ΠΑΣΟΚ στο ΤΣΥΡΙΖΑ και τωρα ξαφνικα εγιναν ουδετεροι και δε εχουν λεει αποψη και δε θελουν λεει κανενα. Τι να πουν? Τι να πει αυτο το 20% που αλλαζει πλευρα ιδεολογια και κομμα καθε 2 χρονια πιο γρηγορα και απο ανεμομυλο στη Μυκονο? Τι να πουν? Τα καναμε σκατα? Να πουν οτι τελικα δεν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα το 2014 σε συκριση με αυτο το ΧΑΛΙ που δε δουλευει ΤΙΠΟΤΑ φετος και κανενας δε πληρωνει κανενα? Που εχει ΣΤΑΣΗ η αγορα και ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ σε ολους? Λενε εκει οτι ειμαστε ουδετεροι και δε θελουμε κανενα (ωραια πολιτικη επιλογη να μη ξερεις τι θελεις…) και καθαριζουμε. Μη παμε με τη μια στον απεναντι. Μη παραδεχτουμε τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λεγαμε και καναμε. Πηδηξαμε απο το ΠΑΣΟΚ τον Αντρεα και το ΓΑΠ στο βλαμμενο τον Αλιεξη μεσα σε 2 χρονια. Παλι σαλτο οι ποντικαραδες και μαλιστα ‘δεξιο’? Δε παει.. Να το παμε λαου-λαου τουλαχιστον.
    ΡΕ ΟΥΣΤ.

    Τι να σου πω τωρα? Επειδη δε τα γραφω? Σαββατο βραδυ 2 ζευγαρια-4 ατομα φαγητο με μεγαλο στελεχος της ΝΔ. Συμμαθητης απο το γυμνασιο. Φιλος ομως +30χρονια ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ (για να απαντησω αν θα εβγαζα φωτο με το Μητσοτακουλα στο γραφειο μου) να κανω 500 ‘δουλειες’ και δεν εχω κανει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Επιτηδες. Με δημους με κυβερνηση με οτι θες. Επειδη η φιλη μου ειναι Αγγλιδα κρατηθηκε η κουβεντα σε αλλα θεματα και light στα πολιτικα. Καποια στιγμη που εχουν πιασει chit chat αι γυνακαι, γυρναει και μου λεει επι λεξη στα ελληνικα: Ρε Μητσο ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ. Δε παει το μυαλο σου, αυτο το χαλι αυτο το κιτς αυτο το σουργελο δεν εχει ξαναπερασει ποτε. Εχει πολλους τσοπαναρεους απο ολα τα κομματα, αλλα ειναι τουλαχιστον ευπρεπεις και σοβαροι. Στο ΚΚΕ ειναι λιγο αλλα γι αλλα, οκ ξερουμε τι τσιχλα εχουν στο μυαλο δε τους παρεξηγουμε. Αυτοι ειναι απο αλλο πλανητη. Αυτος ο Πολλακης η Βαγενα ο Φλαμπουραρης αυτη η Φωτιου, δε φανταζεσαι για τι πραγμα μιλαμε. Οι ανθρωποι ειναι αρκουδογυφτοι κανονικα, μιλανε-συμπεριφερωνται σα βοθρος. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να βγαλεις ακρη με αυτους. Εχει και μερικους που ειναι οκ- παλιο ΠΑΣΟΚ κυριως- αλλα το 80% ειναι να τους κοπανας κανονικα. Τετοια πεινα και τετοια λυσσα δεν εχω ξαναδει…

    ΥΓ Μια χώρα και ενα κράτος πρώτα κοιτάει να εχει γάζες στα νοσοκομεία του, να μη πεθαίνουν οι πολίτες απο το κρύο, να μη κάνουν ουρές στα συσσίτια για μια γκοφρέτα και μετα παει στο διάστημα..
    Πρωτα κοιτας να επανδρωσεις τις ΜΕΘ που πεθαινει κοσμος, πρωτα κοιτας να εχεις διαθεσιμες χημειοθεραπειες σε καρκινοπαθεις και μετα κοιτας το Star Trek.
    Οπως ειχε και το video χτες του Jason, τους ειπανε Πλουτωνα αυτοι καταλαβαν Πλουταρχο και ειπαν: μεσα..
    Αμα εχεις τρύπιες κάλτσες και αντι για μπάλα κλωτσάς τενεκεδάκι, δε παίρνεις τον Σουάρεζ στην ομάδα. Κοιτάς να μην εισαι ξεβράκωτος για αρχη.
    Οταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ (και δε το λεω ρατσιστικα) συμπολιτες σου ειναι ανεργοι, οταν επικρατει ΑΝΕΧΕΙΑ κοιτας ΠΡΩΤΑ να φτιαξεις οσο μπορεις τη κατασταση γι αυτους και μετα μοιραζεις 400αρια στους μεταναστες. Δε κανεις κατασχεσεις σε σπιτια για 30ο ευρω σε Ελληνες και δινεις στεγη-τροφη ΔΩΡΕΑΝ σε Αφγανους-Πακιστανους και δωρο χαρτζηλικι. Αν μη τι αλλο η κοινη λογικη λεει οτι αμα φτιαξεις τη χωρα σου ΠΡΩΤΑ μετα ειναι πιο ευκολο και οικονομικα πιο απλο να βοηθησεις οσους μπορεις.
    Δε κανεις αφαιμαξη απο τους δκους σου για να το παιζεις ιδεολογια του κολου, ουτε κανεις διαστημικες υπηρεσιες για να πετας λεφτα στα κομματοσκυλα και τους Καρανικες..

  24. Ο/Η bandog λέει:

    απολυτα ορθα τα οσα λες ….

    να συμπληρωσω….

    ολο το “ηθος” της ΠΦΑ σε ενα βιντεο :

    https://omadaalithias.gr/videos/i-aparadekti-antidrasi-toy-mpalafa-se-politi-poy-diamartyrotan

    ο χειροτερος του βιντεο δεν ηταν ο μπαλαφας αλλα αυτοι που εχουν υποβιβασει τον εαυτο τους σε ακολουθους , ουρες και αυλη του καθε μπαλαφα….