ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

              Υποθέτω τα είπαμε όλα τα διαδικαστικά. Για τις γνωριμίες μας και τα συναπτά. Απλά να υπενθυμίσω οτι είμαι σταθερά κάτοχος τριών διαρκείας – ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΤΕΜΗ – από εποχής του συγχωρεμένου πατέρα μου, που είχε τα μικροβιολογικά της ΑΕΚ. Επίσης οτι ουδέποτε έψαξα για θεσμική θέση μέσα στην ΑΕΚ με εξαίρεση την κάθοδο του Μελισσανίδη στις εκλογές του 2005 για την ερασιτεχνική, που θα πήγαινα μόνο σαν ελεγκτής των οικονομικών θεμάτων. Σήμερα; ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ : Προτιμώ το παρασκήνιο. Όποιος έχει άλλες απόψεις ή γνώσεις, παρακαλώ να τις καταθέσει ΔΗΜΟΣΙΑ, έστω και ανώνυμα. Αλλά με στοιχεία.

              Επομένως το πάθος το οποίο έχω – αυτό το έχω σαν χαρακτήρας με ό,τι καταπιάνομαι και ταυτίζεται με την παντελή μου αδιαφορία με ό,τι δεν καταπιάνομαι – αρκετοί το παρεξηγούν και το ταυτίζουν με κάποιο μένος. Διαβεβαιώνω λοιπόν ξανά, οτι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Απλά θέλω κάποιοι να πετάξουν τα οπαδικά γυαλιά. Τα απερίσκεπτα δηλαδή. ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ , ¨όποιος είναι οπαδός είναι υποχρεωτικά και τυφλός. ”  

              Έχουν γίνει μπόλικοι καβγάδες πάνω σε αυτό ( πάντα σε επίπεδο φιλικής αλλά εντονότατης αντιπαράθεσης ) , αφού αξίωμα είναι κάτι που δεν αποδεικνύεται και το βάζεις σαν ασπίδα στην γνώμη σου που δεν θέλεις να την κουνήσεις. Κι έχει να κάνει και με ηλικίες κι έχει να κάνει και με στάση ζωής φυσικής αλλά και επαγγελματικής. Δεν θέλω να επεκταθώ ιδιαίτερα – άλλωστε θα μπορούσαμε να ανοίξουμε πεδία κουβέντας οποτεδήποτε αν υπάρχει ενδιαφέρον – απλά να υπενθυμίσω οτι ο Φίλαθλος έκλεισε. Και πριν κλείσει, είχε πάει από τα 70 χιλιάδες φύλλα στα 14.  Φυσικά κάποιος μπορεί να πει οτι η Ελλάδα είναι χώρα οπαδών που κατώρθωσε να απορροφήσει τους 56 χιλιάδες παλαιά ακολουθούντες.

                Είπαμε όμως αυτό είναι άλλο. Αυτό που δεν είναι άλλο, είναι να θέλεις να τα βλέπεις όλα τέλεια. Ακόμα και σαν οπαδός. Εκεί,  δύσκολα υπάρχει σωτηρία. Κι όταν λέω τέλεια, εννοώ να μην καταλαβαίνεις αυτά που γράφω σαν Αεκτζής, σαν πελάτης, σαν οπαδός, σαν ελεύθερη φωνή, σαν γνώση μπάλας, σαν γνώση οργάνωσης κανονικής εταιρείας ή έστω ερα;σιτεχνικού σωματείου ή σαν φωνή εξέδρας. Εκεί μιλάμε για κανονική τρέλα ειδικά. Που ξεφεύγει από τον οπαδισμό. Ξεφεύγει από το καθημερινό βολτάρισμα σε αυτόν τον πλανήτη. Και φυσικά έχει αντίκτυπο και σε άλλους τομείς της ζωής. Βλέπετε η ΑΕΚ δεν είναι ζωή. Είναι μια επίπλαστη θρησκεία ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ. Τι σημαίνει ζωή; Γιατί σου παραδόθηκε; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Κι εσύ να επιμένεις οτι αφού γεννήθηκες Μήτσος, θέλεις να πεθάνεις και Μήτσος.

                   Ξέφυγα; Σιγά. Έγινε το παιχνίδι χθες. Και παίρνω την κριτική που μου έκανε ποδοσφαιράνθρωπος ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ. ΟΧΙ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ Ή ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ :

                                   –      ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΑΝΟ

                                   –      ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ

                                   –     ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΛΑΓΙΑ.

                                   –    ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

                     Ξαναλέω οτι το ματς δεν το είδα, και φυσικά δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθώ κι άλλο. ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

                                                ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ.  ΕΙΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΎΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.

                           ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟ :

                                ΠΡΩΤΟΝ : ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.

                               ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

                             ΤΡΙΤΟΝ : ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

                        Οπότε, πού είναι το πρόβλημα σήμερα που εγώ έχω γράψει για κάτι χαβαλέδες εκεί πάνω ( ΚΑΝΆ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ) που δεν έχουν πάρει είδηση οτι δεν υπάρχει στόπερ; ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ που φοβούνται ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΜΠΛΕΣ; Την Καλαμαριά περίμενα και τον Δέλλα ή τον Μπάγιεβιτς που περάσανε στα ελεγχόμενα ΜΜΕ τους, οτι ” είναι ειλημμένη η απόφαση ενίσχυσης “; Και ” ειλημμένη ” είναι παρακείμενος του ρήματος ” λαμβάνω “. ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΛΑΒΑΝΕ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ, ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ; ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣΕΝ;

                       Αυτά, μακριά από εμένα. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ Ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ MANAGER ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ; Ξυπνείστε όσο είναι καιρός. Διότι αν η ομάδα εμφανιστεί έτσι στα επίσημα ( κύρια στο κύπελλο ) ΠΑΛΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ” ΠΕΛΑΤΕΣ “.

                                       ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ 3000 ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ή στα VIP.

                        Και να κλείσω λέγοντας οτι όποιος δουλεύει πολύ, δεν σημαίνει οτι είναι και ικανός για να έχει την δουλειά. Επίσης οτι το κείμενο έγινε μακρύτερο αφού προσπαθώ να απολαύσω και το τελευταίο τριήμερο μου. Σαν τον Σταυρίδη που σκέφθηκε σωστά και σαν τον Μελισσανίδη που σκέφθηκε ακόμα σωστότερα. Κι υποθέτω οτι θάθελε να κονομήσει κι άλλα από την εκποιούμενη δημόσια περιουσία. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΤΕ. Άρα… ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ, ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;

                           ΥΓ1. ” Σε ένα μήνα δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες ” ΚΚ

                           ΥΓ2. ”  Βγάζω το καπέλο μου στον Φούλη. ” Τριβιζάς.

                                                                              ΤΡΥΠΕΣ.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μια μικρη παρατηρηση μονο steven γιατι ετσι οπως το γραφεις μπορει καποιος να μπερδευτει..η ομαδα δε κατεβαινει στο κανονικο κυπελλο αλλα σε κυπελλο γ’εθνικης το οποιο βρηκε μια χαρα την ευκαιρια και το εστησε η επο με την παρουσια μελισσανιδη,μπας και τσιμπησει τιποτα απο νοβα και παρελκομενα.απλα μπαινουν στην κληρωτιδα ολοι οι ομιλοι της γ εθνικης.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κι αυτό τι σημαίνει ρε φιλάρα; Οτι θα ανεχτούμε να χάσουμε το κύπελλο ; Ας κάνει κανά τέτοιο ο δικός σας και τα λέμε.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ποιος δικος μας ρε μαστορα?

  4. Ο/Η netrino λέει:

    Θεωρω πως του χρονου που θα ξαναγινουμε ΠΑΕ ειναι τα σημαντικα γεγονοτα και το ξεκαθαρισμα των προθεσεων ολων των εμπλεκομενων

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ξαναρωταω ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ?