Πλησιάζει η ώρα….

Φίλοι μου, γνωρίζω πως το συγκεκριμένο blog αφορά την ΑΕΚ. Αφορά τον κόσμο της, τα προβλήματά της, αλλά και τις χαρές της. Είτε του παρελθόντος είτε αυτές που θα έρθουν στο μέλλον. Δεν έχω ευχαριστήσει ακόμη τον Στήβεν ο οποίος μου έδωσε αυτό εδώ το βήμα για να γράφω ό,τι μου κατέβει, ό,τι πιστεύω, άσχετα αν σχετίζεται με την ΑΕΚ ή όχι.
Θεωρώ καθήκον μου να σας ενημερώσω, να μοιραστώ μαζί σας, μια πρόβλεψή μου, μια “θεωρία συνομωσίας” την οποία θα σας πρότεινα να την πιστέψετε, διότι ακόμη κι αν δεν βγει, δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι. Από την άλλη όμως αν βγει….

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο, εντός του Σεπτεμβρίου έρχεται κούρεμα καταθέσεων. Θα μου πει κάποιος, ειδικά από αυτούς που δεν έχουν στον ηλιο μία, πως: “καλά να πάθουν οι καπιτάλες κτλ”. Δεν θα διαφωνήσω… Απλά αν δούμε τα αντίστοιχα γεγονότα στην Κύπρο, θα θυμηθούμε ουρές στα ΑΤΜ κανένα χιλιόμετρο, ώστε ο μεροκαματιάρης να σηκώσει τα 200 ευρώ που είχε φτάσει το όριο. Σας συμβουλεύω λοιπόν, να έχετε κάπου, ό,τι χρειάζεται για να τρώτε, μέχρι 6 μήνες μπροστά. Αν σας στοιχίζει το Super Market 400 ευρώ τον μήνα, να έχετε 1,600 ευρώ καβάτζα στο σπίτι. Τόσο απλά.

Δεν θέλω στο συγκεκριμενο άρθρο να περάσω σε ανάλυση του Νοστράδαμου, και του Γέροντα Παϊσιου. Θα σας πω μονο τα εξής, κι οποιος θέλει το ψάχνει….

1. Ο Γέροντας Παΐσιος είχε πει, σε έναν “Αντώνη”,- αεροπόρο, πως θα πάρει την Πολη. Οχι γιατί ειναι μάγκας, αλλά γιατί θα του την δώσουν, μην έχοντας άλλες επιλογές.
2. Ο Γέροντας Παΐσιος είχε πει πως ο χαμός θα ξεκινήσει από τον Νότο, και πως οι Τούρκοι θα φτάσουν στα Εξαμίλια. Υπάρχει χωριό στην Κορινθία που λέγεται Εξαμίλια. Πιστεύει κανείς πως έτσι όπως έχει η κατάσταση σήμερα, οι Τούρκοι θα φτάσουν μέχρι την Κόρινθο, όπως έχει γραφτεί; Οχι βέβαια. Τα Εξαμίλια, είναι τα έξι ναυτικά μίλια που διεκδικούν οι Τούρκοι για το Πετρέλαιο και την ΑΟΖ. Όντως θα φτάσουν. Ένα μπουμ να κάνουν στο Καστελόριζο (απο το οποίο ο GAP μας έβαλε συμβολικά στο Μνημόνιο) θα το έχουν καταφέρει. Όμως….

τόσο ο Νοστράδαμος όσο και ο Κοσμάς ο Αιτωλός ή ο Γέροντας Παΐσιος έχουν πει πως οι Τούρκοι θα τριχοτομηθούν. Το Κουρδιστάν ήδη διαγράφεται…. τα άλλα δύο μερη ποια είναι;

Τωρα όσον αφορά την Ελλαδίτσα… Για άλλη μια φορά, παρατηρητής των όσων διαδραματίζονται. Το μόνο ευχάριστο γεγονός, το οποίο το είδα με τα μάτια μου, κι έτσι δεν με νοιάζει αν πει κάποιος πως δεν ισχύει, είναι πως ο Σαμαράς…πηγαίνει γαμιώντας τους Υπουργούς του…
Πιο συγκεκριμένα, εγώ, προσωπικά, είδα μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, σημερινός Υπουργός, να έχει 3 – ημερη άδεια για διακοπές, και να έχει πάρει αδιάβροχη θήκη για το κινητό του, με το οποίο κολύμπαγε, ώστε αν τον πάρει ο Σαμαράς, να απαντήσει….

Επίσης, αποκλειστικά για τους Τρύπες, σαν ενημερώνω το εξής: Ο Σαμαράς στην Αμερική (Ομπάμα) εμμέσως πλην σαφώς είπε στον “Πλανητάρχη” πως είτε μαζεύεις την Γερμανία από την αλαζονεία, είτε μπουμπουνάω την χώρα με το πλεόνασμα που εμφανίζω, και χοροπηδάτε οι υπόλοιποι. Επίσης, έχει ξεκινήσει ένας “Έλληνας” ευρωβουλευτής των Γερμανών και λέει για τα λάθη που έκανε η Τροικα. Λέει (κράζει το έργο της Μέρκελ, του Σοιμπλε, και του δηλωμένου Ομοφυλόφιλου. ΠΟυ θέλω να καταλήξω;

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σύρρραξης…Οι Ελληνες θα κάτσουμε:

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Πλησιάζει η ώρα….

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ο Σαχλαμαλάς έδωσε λελεσίγαφο σε Ομπάμα “‘η θα γίνει εκείνο ή αλλιως…”;
    Ε, και βέβαια θα κάθίσωμεν.
    Εφ’όσον όλα είναι καλά.
    Πάει ο κάβος. Εμβαίνομεν εις λιμένα.