ΔΩΣΕ ΠΡΟΕΔΡΕ (ΣΩΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ)

 

Οκ ο δικος μας εστω και αργα, καταλαβε οτι το να δωσει συνολικα το 20-25% των εσοδων για την ομαδα επρεπε να γινει. Καλλιο αργα παρα ποτε. Μπορει να μην εφταιγε και ο ιδιος, μπορει να τον ψιλοπαραμυθιαζαν  οι ‘ειδικοι’ μπορει να περιμενε να δει αν οντως στριβει με τα μωρα.

Θυμιζω αλλωτσε τη δηλωση του: “Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία νέα ομάδα, με Έλληνες παίκτες. Το πρωτάθλημα, κι εγώ να παίξω στη Γ’ Εθνική θα το πάρω. Στόχος είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με προοπτική.”

Μεχρι που ανεβηκε απανω. Δε θα παθω εγκεφαλικο εγω με δαυτους- και πηρε οτι επρεπε να παρει.Μια χαρα ειμαστε, αντε λεω εγω ο περιεργος να θελουμε και ενα δεξι μπακ. Οχι τιποτε τρομερο εναν 23-25αρη να βγαλουμε κυριως του χρονου τη σαιζον. Μη τρεχουμε απο την αρχη παλι στα πλαγια και στην αμυνα γενικως. Γιατι και ο Φουλης και ο ιταλος ειναι 37αρηδες. Και ως γνωστον η αμυνα θελει χρονο και παιχνιδια για να δεσει. Οσο και να τους μαθει ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ.

Αντε αγορασε χρονο και για το παρεακι:

-το ΒΑΖΕΛΟ που μας εδειξε εργο σοβαρο. Ας μην ηταν ο αλλος απανω προχτες και ακομη θα διαβαζαμε για φετινα ροστερ καλυτερα του περσυνου ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΕΩΣ ΟΙ Ψ-ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 365. Που απο χτες : Σημασία έχει πως η ΑΕΚ ενισχύθηκε και το ρόστερ της είναι ουσιαστικά συμπληρωμένο και πληρέστατο 25 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.  Ναι για τοση κολοτουμπα μιλαμε. Απορω πως δεν ειναι με αυχενικο ο γνωστος τελαλης. Μαλλον το γλυτωνει επειδη εχει γεμισει ΣΑΛΙΑ πριν τη κολοτουμπα. Μιλαμε για τον ιδιο τυπο που επαιζε τη ΒΙΝΤΙΑΔΑ πρωτη θεση ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επι 6-8 μηνες ΣΕΡΙ.

-το ‘προπονητη’ δασκαλο-dj:  Κανε λιγο κραττει στη διδασκαλια μειγμα Λιπι-Τραπατονι-Σακι, ευτυχως οι μεταγραφες οταν βλεπουν μπαλλα δεν τους κανει εντυπωση οτι ειναι σφαιρικη..Ασε που το στοπερ θα ριχνει και κανα cazzo στα νεανουδια διπλα.

-τον αναπηρο του ποδοβολευ: χωρις σχολια πολλα. Πλεον το επιθετικο κομματι αποφασιζει μονο του. Γιατι αμα περιμενε απο σενα τον  μεγα επιθετικο..

– Ντουσαν θεε εσυ παιξε το ταβλι σου και μην ασχολησαι…

Επειδη ομως ακουω πολλα ομορφα φετος για την τιτανομαχια των 2 στη σουπερ λιγδα εκατσα λιγο και ειδα τις μεταγραφες και τα φραγκα που οι large προεδραρες χωνουν στις ομαδες τους.

Παμε απο τον δευτερο. Τον γνωστο μπουγατσοκυνηγο Ιβαν το Μεγαλοπρεπη που ηθελε και CH.L με τον  Τζιωλη τον Κιτσιου και τον Λινο. Οκ ο καθενας επιθυμει οτι νομιζει. Πηρε τον ΣΤΟΧ ΔΑΝΕΙΚΟ στο παρα 5 εκανε 3 ηττες και μια ισοπαλια στα προκριματικα και κατα τα αλλα ηθελε και ομιλους. Στους ΟΚΤΩ παικτες οι 4  ειναι ελευθεροι (μηδεν φραγκα) οι ΔΥΟ δανεικοι και εκανε και ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ‘Αγορασε’ 2εκκ παικτες και πουλησε 1,5εκκ. Και φυσικα επεστρεψε και ο Παμπλο (ανεργο τον κατατασουν στα site μιας και ομαδα δεν ειχε!!) γιατι επεφταν οι πωλησεις στις μαλαματινες. Στα ΛΟΓΙΑ ηρθε ο Ρονι ο Ντρογμπα και ο Μπερμπατοφ επισης..

Συνολικα ολοι μαζι στοιχησαν (κρατηθητε) 500 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χιλιαρικα!! Δωσε μπουγατσα στο λαο..

Παμε στον ισοβιο πρωταθλητη:

Εδω το ΣΩΤΟ παει συννεφο κανονικα. Βεβαια εχει και το αβανταζ του πιο καφρικου κοινου στο πλανητη των γνωστων γαυρων. Δωσε μεταγραφες και φιεστες στο γαυρο και παρτου το σπιτι. Το εχει πιασει μια χαρα το νοημα ο Βαγγελας και παει το δουλεμα συννεφο στο ψαροχωρι..

Με εσοδα ΑΝΩ ΤΩΝ 120ΕΚΚ περσυ και φετος. Σε 2 χρονια:

50+ απο την Ευρωπη, γυρω στα 20 απο τα διαρκειας και με NOVA-OΠΑΠ γυρω στο 10αρικο. Με χορηγιες, διαφημισεις, μπουτικ, απλα εισητηρια κλπ κλπ. Θυμιζω οτι τα εσοδα επισημα το 2011-2012 ηταν 69εκκ οποτε το 120 της διετιας ειναι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ. Το εχω ξαναγραψει: Κονομας 60-70 τη σαιζον τα εξοδα με το ζορι ειναι 15, μια χαρα μαγαζι. Οποτε χρειαζεται καθαριζεις και τις ‘κουπες’ αλλα κυπελλο φετος με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ βαζεις και τους καραπαπαδες τους σαββες το γαυρο και το πρωταθλητη να πουλανε το σωτο και μια χαρα ολα. Παιζουν και κατι διωξεις για κακουργηματα βεβαια αλλα εδω ειναι Ελλαντα.

Τι κανει λοιπον ο προεδρος? Μα ΦΥΣΙΚΑ δουλευει ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ τα γαυρακια.

Πουλησε 6,7εκκ παικτες και κουβαλησε Σαβιολες αξιας 3,9. Δηλαδη ΕΒΓΑΛΕ και 2,8εκκ απο τα κοροιδα. Ειπαμε, δωσε κουπες και φιεστες στο γαυρο και ολα ειναι οκ. Δωσε ‘κυπελλα’ και ΧΑΡΤΙΝΑ και εμεις φιεστα θα κανουμε. Για γαυρους μιλαμε- δεν ειναι δα και το πιο ευφυες ειδος στο πλανητη!

23 παικτες κουβαλησε ο αθεοφοβος.9 ειναι οι γνωστοι δανεικοι για να βγαινουν οι υποχρεωσεις στη Λιδγα, 7 ειναι ελευθεροι (μεσα και ο Σαβιολα) 2 ειναι δανεικοι και στην ουσια 5 (με τον …Μπουχαλακη μεσα) πληρωθηκαν!!!

Και αυτος θελει πορεια στας Ευρωπας. Κοντα 20 χρονια και 159εκκ ευρω ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ καθε χρονο τετοια εποχη, πορειες ετοιμαζωνται. Μετα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων βαζουμε τα κοντομανικα στο Europa στο οποιο και κλασσικα αποκλειωμαστε χαλαρα μιας και ο στοχος μας ειναι το πρωταθλημα. Ητανε κασσετα- ελιωσε, τη καναμε cd- ελιωσε και αυτο και τωρα σε νεα μορφη flash memory.Τρεχτε γαυροι να προλαβετε.

Οσο ειναι καιρος βεβαια γιατι αν μας περασει η Ελβετια και αρχισουν τα προκριματικα στον ‘ισοβιο πρωταθλητη’, οχι Σαβιολα,  ουτε τιποτε Τσαλουχιδηδες και Τσιαντακηδες δεν θα παιρνει ο προεδρας.

Που δεν ξερω αν θα μεινει και προεδρας βεβαια. Γιατι στην Ελλαδα ολοι οι προεδροι τη κανουν με ελαφρα μολις αρχισουν τα ζορια με μεγαλυτερο παραδειγμα τον Σωκρατες που κονομησε απο τα ΚΟΡΟΙΔΑ (μεχρι ….μελη τους εκανε) και την εκανε με -60 νυχτα.

Μονο τα γαυρακια μπορουσαν να πανε να γραφτουν μελη 60,000+ ατομα για ενα γηπεδο που χωραει 33,000 για να εχουν λεει προνομια!! Μιλαμε για τρελλο σωτο. Αλλα μη το παμε μακρια γιατι και εδω γινεσαι μελος με το ετσι θελω στην ΕΡΑ ΑΓΟΡΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΡΤΑ. Δε πα να εισαι ΗΔΗ μελος? Ξαναγινεσαι!!! Με εντολη τιγρεως.

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.