Οι Δημοσιογραφαρες

18222711

Τι? Νομιζατε οτι μονο εμεις εχουμε τον Κ.Κ με τον Σταυρο και τους επενδυτας? Με το Θεωμα και την Βιντιαδα? Αληθεια αγαπητε Κ.Κ (που ξερω καλα οτι διαβαζεις) τι απεγινε ο Βιντιαδης και εκεινη η vintage πλεον φωτο με το πουκαμισο στο ΟΑΚΑ? Που εχαθει ο Δημητρης? Που ειναι και εκεινος ο τραπεζιτης ο Κιθ Χαρις που πεταγε με τα ελικοπτερα? Χαθηκαν σε μια νυχτα, τους καταπιε ο Τιγρης μαλλον ε? Πες μας ωρε Κωστα ανυσηχουμε. Ειδικα εκεινη η φωτο του Δημητρη στο ΟΑΚΑ πρεπει να την εχεις παιξει περισσοτερες φορες απο οτι το CNN τον Ομπαμα..

Παμε χτες στο αδεκαστο sport fm. Ναι αυτο με το 38 εμεις και 37 ολοι σας, πρωτοσελιδο:

Τι εγραφαν στο live χτες οι αθεοφοβοι?

*Απίστευτο παιχνίδι από τον Ανδρέα Σάμαρη. Είναι παντού στο γήπεδο.

by Χρήστος Οικονόμου 10:30 PM

*Ο Λαβέτσι εκτελεί το κόρνερ, ο Σάμαρης χάνει τον Μότα, ο οποίος με κεφαλιά κάνει το 2-1.

by Χρήστος Οικονόμου 11:10 PM

*73′ Γκολ για την Παρί και πάλι με τον Μότα. Ακριβώς ίδιο γκολ, ο Σάμαρης χάνει τον Μότα.

by Χρήστος Οικονόμου 11:14 PM

*82 Πεναλτι για την Παρί. Ο Σάμαρης ανετρεψε τον Ιμπραΐμοβιτς.

by Διονύσης Καππάτος 11:23 PM

Απιστευτο οντως παιχνιδι απο τον Σαμαρη. Εκανε τα παντα λεμε. Ειναι παντου στο γηπεδο. Μονο 2 φορες ελειψε απο τον Μοτα και εφαγε 2 γκολ και τη τριτη αποφασισε να εμφανιστει και εκανε πεναλτυ. Ειναι δε  ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΩΤΟ που πουλαμε που προφανως δεν αντεξε ο Οικονομου και εκανε παραδοση σκυταλης ΣΩΤΟΥ στον Καππατο. Τι ειναι αλλωστε 2 γκολ και ενα πεναλτυ για το Θρυνο? Η πρωτη φορα ειναι που τρωει τεσσαρα η μηπως η τελευταια? Θα φαει λιγοτερα στο Παρισι δηλαδη? Η μηπως κινδυνεψει η αρμαδα που εστησε ο Βαγγελας να σπασει το ρεκορ της Γιουβε? Σημερα το μεσο ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ κανονικα με κυριο αρθρο: Οι 11 θρυλικες γκολαρες!! Δωσε ΣΩΤΟ λεμε στο κοσμο. 4 ΡΟΥΦΗΞΕΣ μολις χτες, εσυ κανεις αναδρομη στο 1997! Και ο Κωστας αμα γινει κανα τσαφ με τον κοουτς γωγω σε κανα μανδραμαικο,  πρωτεινω να βαλει πρωτοσελιδο το γκολ του Σεζαρ στη Μιλαν..

Εκατσαν λεει πισω οι Γαλλοι στο Α και πεταγε ο θρυνος. Εμ βεβαια τους εβλεπε να τρεχουν σαν τα αλογα και σου λεει ποσο θα αντεξουν? Αντε και να μας βαλουν ενα γκολ. Θα φανε ντορτι μετα που θα ειναι ψοφιοι που θα γελανε και οι κοτες

Εδω βεβαια επαιξαν μεγαλο ρολο και τα δυο μεγαλα κεφαλια του θρυνου:

O προεδρος Βαγγελας που εφερε 20+ λεγεωναριους για να ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ και κανα ταληρο στο παρε δωσε και φυσικα ο μεγας τηλεσχολιαστης που τους αφησε να τρεχουν σα τους τρελλους στο πρωτο και στο δευτερο ηθελαν πατεριτσες για να βγουν απο τα αποδυτηρια. Προφανως καποιος πρεπει να ενημερωσει τον τηλεσχολιαστη να μην παρασυρεται απο τα φιλικα με τα παραρτηματα στο Ελλαντα. Εκει θα βαζει 4-5 με τους Πανοπουλο-Κομποτιακους και θα ‘βγαζει ματια’ η αρμαδα. Εξω ομως εχει παραδοση να της πετανε τα ματια εξω της ομαδας. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε το 7-0 που παραμενει ΡΕΚΟΡ του ενδοξου θρυνου στας Ευρωπας. 20 χρονια παμε να κλεισουμε στο ch.l που μας χαριζει ΠΕΤΣΙΝΑ φραγκα να μη κανουμε και ενα ρεκορ?

Ακολουθει το ματς με την Αντερλεχτ και ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ηττα με πετσινο πεναλτυ στο 93’. Μετα εχει Μπενφικα εξω (no comment) και μπορει ΕΥΚΟΛΑ ο θρυνος να κλεισει τη πρωτη τριαδα με ΜΗΔΕΝ βαθμους, οπως ΕΥΚΟΛΑ να μη παει ΚΑΝ στο Europa. Γιατι ως συνηθως μας ζαλιζουν απο τη κληρωση και για κανα μηνα μεχρι το πρωτο ματς οτι ο ομιλος ειναι βατος, οτι θα προκριθουμε κλπ.

Χτες ο τηλεσχολιαστης – μαλλον κατι του δωσανε- δηλωνε οτι θα νικησει!! Ουτε καν Χ δεν εβλεπε ο αθεοφοβος..

Αιντε και με χορηγο το τσουκαλα στη φανελα να μη σταυρωσετε ποντο και να μη παρετε μια. Να προσγειωνωσαστε στη πραγματικοτητα σιγα σιγα. Εκει που με το ΖΟΡΙ εχετε βαλει ολες τις αλλες ομαδες να ειναι.. Να σας δω ποσο θα αντεξετε και ποτε θα εμφανιστουν οι επιστημονες με τους κορνεδες…

 

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Οι Δημοσιογραφαρες

  1. Ο/Η Χρήστος λέει:

    Και το “τρομερό” είναι ότι ο Σωτηρακόπουλος έλεγε από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου: “…ο Ολυμπιακός κρατά δυνάμεις για να αντεπιτεθεί στο τέλος του αγώνα…”
    Τρομερά πράγματα. Δεν έβλεπε ότι δεν επόκειτο για “σχέδιο”,αλλά για κλατάρισμα;
    Δεν έβλεπε ότι πήγαιναν πάντα στην μπάλα τελευταίοι οι ολυμπιακοί;
    Ασφαλώς και τα έβλεπε.
    Τι να πει όμως; Να κακολογίσει ένα προιόν της Νόβα,από την οποία πληρώνεται;
    Τι να πει και αυτός “Μπάμπης” του ποδοσφαίρου;
    “ευτυχώς που είμαστε σε μνημόνιο”.