Filioque vol 2

ψωμιάδης-μύγα

Δεν ξέρουμε πόσο ευφυής είναι ο  Ψωμιάδης,αλλά  με σιγουριά ξέρουμε ότι είναι δυφυής (τουλάχιστον).

Αι δύ φύσεις του ανδρός αυτού επιβεβαιώνονται και από τα Σκόπια.
Ποθεν εκπορεύεται η μοχθηρότητα του ανδρός; Απο την καταχραστική, ή την “πιασμάν” φύση;
Ελα ντε…

Οντας στον Κορυδαλό από τον Μάιο του 2012, εν’τούτοις οι Σκοπιανοί επέτρεψαν μετά από 10 μήνες (Μάρτιο του 2013) την έκδοσή του (!!!) ώστε αυτός (το ανάλογο μέρος του δηλαδή) να εκδικαστεί και για τα καταχρασθέντα. Αφού είναι γνωστό ότι ο “Ψωμιάδης” που ευρίσκετο εις τα φυλακας του Κορυδαλού όλο αυτό το διάστημα, δεν ήταν ο Ψωμιάδης της ΑΕΚ αλλά ο Ψωμιάδης της παράγκας. Τι σχέση εχει ο ένας με τον άλλον; Τι τα μπερδεύετε; Μας λέει η ΑΜΕΑ δικαιοσύνη,ένεκα τυφλή.

Που ήταν 10 μήνες; Φυλακισμένος σε μαγνητικές φυλακές  στον Ε Βοώτη;

Ουδόλως ημπόρουν αι δικασταί να συλλάβουν την δευτέρα φύση του, αυτή του καταχραστού,εαν δεν πρώτα δεν εισέλθουν τα χαρτιά-αναγομωτές, ώστε να ενεργοποιήσουν τα πεδία τα αστρικά εκείνα και να ανοίξουν οπή εις τον χωροχρόνο, ώστε να διέλθει εις αυτήν και να φτάσει εις το σύμπαν μας, ο έταιρος Ψωμιάδης,αυτός που μας χρειάζεται,ώστε να συνεχίσει και ο Χάρης να έχει σκοπό και ύπαρξη, πρωτού εξαυλωθεί και χυθεί εις το άπειρο διηνεκές.

Τα χαρτιά ήρθαν και  ελπίζουμε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί δίχως ατυχήματα.

Βέβαια, λέγοντας “ολοκληρωθεί” εννούμε το νεοελληνικόν “ξεχαστεί” εις το βάθος του κήπου.

Γιατι εαν έχετε δει και την κινηματογραφική ταινία “Η μύγα”, μπορούν να συμβούν διάφορα γεγονότα “τυχαία”  ή μη και τελικα να ελάβωμεν στρεβλό DNA, και έτσι την ημέρα που δεν θα απεργήσουν οι δικηγόροι και θα γίνει η δίκη του “Σωκράτη με το πούρο”, μπορεί να δούμε να βγαίνει από την φυλακή καθόδόν για την Ευελπίδων, όχι ένα ανθρώπινο ον όπως-περίπου- ομοιάζει ο Ψωμιάδης,αλλά ένα υβρίδιο ανάμεσα σε βραδύποδα και χταπόδι.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.