Ο SPECIAL ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Νο??? –χασαμε το μετρημα πατριωτη..

Χασαμε το μετρημα πατριωτη. Η μαλλον το μετρημα λεει: 2 νικες, 1 ισοπαλια, 3 ηττες. Με τη τελευταια- επειδη το ειδα χτες εστω με zapping- απο καποια Βασιλεια με 1-2 μεσα στην εδρα σου. Και τυχερος ηταν γιατι κανονικα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ακομη επρεπε να τα φαει.

Τι φταει? Μα φυσικα ΔΕΝ φταει ο special. Φταει ο Ρωσσος που του εδωσε μεροκαματο. Φταει ο ναρκισσισμος του που νομιζε οτι επειδη εφυγε ο τσιχλας θα κανει βολτα στο νησι- το ιδιο ακριβως που επαθε οταν πηγε στη Ρεαλ. Παω στη πιο ακριβη ομαδα αγοραζω οτι γουσταρω γιατι να αποτυχω?

Το ποσο γελοιος ειναι φανηκε βεβαια στις δηλωσεις του για τον σαμπουαν. Εγω λεει ξερω τον κανονικο Ροναλντο. Και τρια χρονια ΜΩΡΗ ΚΟΤΟΥΛΑ γιατι δε το ελεγες?? Μη τυχον και χασεις κανα ευρω απο τον εργοδοτη? Τρια χρονια ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ με τον ‘καλυτερο’ με την ‘αδικια’ με τη διαιτησια με οτι σου κατεβαινε στη γκλαβα σου καθε φορα που ρουφαγες τις τεσσαρο-πενταρες.

Ξαναφταιει ο ρωσσος που δεν του πηρε οτι πεταει και οτι κολυμπαει, και ξεγυμνωνεται με αυτα που ο καθε νοημων βλεπει:

ΚΑΜΜΙΑ εξελιξη κανενος παικτη

ΚΑΝΕΝΑ συστημα εκτος απο το πουλμαν στο τερμα και το ξυλικι

ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι-ΠΟΤΕ αυτος..

Δες τη Ρεαλ σημερα- μετα απο μολις 3-4 μηνες(χωρις Κακα-Οζιλ-Ιγκουαιν) και συγκρινε τι παρουσιαζει ενας προπονητης και τι εδειχνε ο special κεφτες.

 

ΥΓ Ο ρωσσος δεν διακρινεται ουτε για την υπομονη του, ουτε για το τακτ του. Αυτο να το δω για δευτερη φορα να σκασω στα γελια…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.