ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ,ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΟΥ

ΨΑΛΤΗς

H παρτούζα ονομάζεται και σύσκεψη,όπως π.χ. τα μπουρδέλα λέγονται πλέον “studio”, οι αριστεροί λέγονται δεξιοί και το σκατό που έγινε παξιμάδι ονομάστηκε πλεόνασμα.

Για το οποίο γίνεται λόγος και ουδείς γνωρίζει επακριβώς το ύψος του. Ξεκίνησαν με ήπιους υπολογισμούς του ενός δις και σιγά-σιγά, έπερνε μπόι καθημερνά αφήνοντας άναυδους τους Ευρωπαίους,αυτό το ακόμα ένα ελληνικό θαύμα.
Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι όντως ο Χριστός ήταν Ελληνας, όπως υποστηρίζουν κάποιοι.
Φτάσαμε λοιπόν σήμερα στο 2.8 3 περίπου δις ευρώ πλεόνασμα,το οποίο τέτοιο είχε και ο Χότζας,όταν έμαθε τον γάιδάρό του να μην τρώει. Πως δεν το σκεφτήκαμε πιο νωρίς;

Οι τρεις ασπροκώλιδες από την κεντρική Ευρώπη κατέφθασαν ξανά,αποζητώντας λίγον ήλιο,κανένα νταβραντισμένο και άξεστο “Γκουσγκούνη” παραγγελία μαζί με τις φράουλες και τις σαμπάνιες στο-κάποιο- ακριβό ξενοδοχείο όπου τους στεγάζουμε και τους σιτίζουμε κάθε τόσο και στα διαλείματα των ξεκωλιασμάτων τους συσκέπτονται με το εδώ ελληνόφωνο υπηρετικό προσωπικό της Γερμανίας, το οποίο για λόγους συντομίας θα αποκαλείται εφ εξής “κυβέρνηση”.

Η “κυβέρνηση” λοιπόν κλείστηκε σε τέσσερις τοίχους,ήλιο δεν χάρηκαν τα μέλη της και σε βαρια σύσκεψη μετείχαν οι βλαχο-“σωτήρες” μαζί με τους ασπροκώλιδες των Βρυξελών, οι οποίοι με βαριά καρδιά άφηναν τις ζαρτιέρες στο ξενοδοχείο και έτρεχαν στα γραφεία των δούλων να συσκεφθούν όλοι μαζί για τα αμέτρητα σοβαρά θέματα που χρίζουν λύσεων.
Και τελικά,μετά από 10 μέρες συνεχών “διαβουλεύσεων” βρέθηκαν λύσεις,τόσο στο φλέγον θέμα της ημερομηνίας λήξης του “φρέσκου” γάλακτος,όσο και για τις τιμές των βιβλίων,διαχωριζόμενα αυτά σε λογοτεχνικά και μή.

Αλήθεια λέω. Το φρέσκο γάλα (η μαλακία που έρχεται σε παγοκωλόνες δηλαδή και είναι σκόνη) από 5 μέρες διάρκεια ζωής, θα πάει στις 11. Εδωσαν παράταση ζωής στο γάλα.
Αυτό, ούτε ο Χριστός δεν θα μπορούσε να το καταφέρει.
Ποιός Λάζαρος και μαλακίες…
Αξιος ο μισθός όλων σας.

Επίσης, αποφασίστηκε στην πολυήμερη και θορυβώδη σύσκεψη,οι τιμές των βιβλίων να διαχωρίζονται με κριτήριο το εάν αυτά είναι λογοτεχνικά ή όχι. Μιλάμε για βροντώδη αποφάσεις.
Μια αυτοβιογραφία της Τζούλιας ας πούμε,δεν εντάσεται στα λογοτεχνικά,παρά ανήκει στα εξομολογητικά, ή περιηγητικά.
Μια ερωτική όμως περιγραφή από την ίδια συγγραφέα,με έντονο το καλολογικό στοιχείο στην γραφή της,τότε αυτόματα το πόνημα εντάσεται στα λογοτεχνικά βιβλία και έτσι η τιμή αυξάνεται,ανάλογα με τις σελίδες και τα χυσίματα.
Τάδε έφη:Τρόικα-“κυβέρνησης”.

Βαρύ το έργο,μέγας ο κάματος,πελώριες οι ευθύνες και απέραντο το έργο που παράγουν και που έχουν ακόμα μπροστά τους να επιτελέσουν.
Ο καιρός συνεχίζει να είναι ηλιόλουστος.Μπήκαμε στην άνοιξη.Πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι ασπροκώλιδες σύντομα θα ξανάρθουν-καθότι πολλά και σοβαρά τα ακόμα άλυτα θέματα που εκκρεμούν σαν λαστιχόπουτσες.

Οπωσδήποτε θα μας ξαναεπισκεφτούν λίαν συντόμως οι τεύτονες κίναιδοι,καθότι βαρέθηκαν το machine-faucking και τους τροχούς,τα μουντά και βρεγμένα πήδήματα και πλέον βρήκαν το φως τους εδώ πέρα,ξάπλα στις πισίνες των roof garden των ξενοδοχείων και απολαμβάνουν την περιποίηση των σκουρόχρωμων αναλφάβητων που καλούνται απόγονοι του Πλάτωνα. Ολα πληρωμένα φυσικά από την “κυβέρνηση”, η οποία καλώς πράττει και παρουσιάζεται κιμπάρισσα και απλοχέρα,συνεχίζοντας την παράδοση του Ξένιου Διός.

Υ.Γ. Η Κριμαία ξεβράκωσε κόσμο.Ζαλίστικαν όλοι.
Και οι πάλαι ποτέ ψευδοαριστερίζοντες και από καπιταλιστικά κουτάλια σιτιζόμενοι υποστηρικτές των μειονοτήτων τύπου Σερβίας,Σκοπίων Μαυροβουνίου,(και “Μακεδονίας”)τώρα τάσσονται αναφανδόν υπέρ της διατήρησης του κράτους-έθνους της Ουκρανίας.
Εχει ο καιρός γυρίσματα. Και οι κώλοι επίσης.

Τι θέτε τελικά; Να υπάρξουν αποσχίσεις και να βρουν την ελευθερία τους οι πληθυσμοί που είναι “φυλακισμένοι” στα σύνορα των κρατών, η να μείνουν τα κράτη αραγή;
Να ελευθερωθούν οι μειονότητες από τα κράτη-δυνάστες,φίλοι διεθνιστές του κώλου, ή ο Πούτιν είναι εισβολέας που καταπατά την κυριαρχία ενός κράτους;
Εδώ σε θέλω κάβουρα,που μένεις στο Ψυχικό και φοράς Αραβική μαντίλα στις διαδηλώσεις της Ομόνοιας.
Μπροστάρη του εαυτού σου. Καλοπερασάκια,”νεοφιλελεύθερε” πούστη της δεκάρας.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.