ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ

7e3be70c15726ada5ea3290f2a9564efcock

 

Με τον Κωστακη? Σοβαρα τωρα εισαι Three-Loss και εχεις κονομησει απο παντου. Μονο φετος εχεις παρει χαλαρα μια 80αρα απο πωλησεις παικτων-UEFA-τηλεοπτικα-διαρκειας-χορηγιες-Επο κλπ. Αντιστοιχα περσυ μια 40αρα και προπερσυ αντε μια απο τα ιδια. Να πουμε χονδρικα εσοδα 150εκκ να ειμαστε μεσα για την τριετια. Δε θα τα χαλασουμε με συν πλην 10.

Εχεις και -65,000,000 τον ισολογισμο σου – γι αυτους που μας λενε οτι ο προεδρος ριχνει λεει λεφτα στην ομαδα!

Εισαι στους 16 εδω και 2-3 μηνες και ξερεις οτι παιζεις με μια ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ομαδα που εφτασε να επιστρατευσει εναν 40χρονο!!! για να της βγαλει (με τη ψυχη στο στομα) τα καστανα στο παρα ενα – ουτε καν στο παρα πεντε.

Εχεις ορθα πουλησει και πιασει ΚΟΤΣΟ με 15 μυρια το ΠΑΛΤΟ που εκανε 4 μηνες καρριερα και που τον εχεις δωσει δανεικο στα 22 του στα 23 του και στα 24 του 3 φορες. ΜΑΓΚΑΣ και γιασαν που βρηκες τα κοροιδα να τους φορτωσεις με 5 μυρρια παραπανω απο οτι κοστιζει ο DAVID VILLA!!! Το καγκουρα με το παπι. Που οχι μπαλλα οχι παγκο αλλα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ειναι παλι…Αλλα ρε μεγαλε παρε (οχι δανεισου) κανα παικτη.

Που μου πας στο Manchester με το Σαλινο το Σαμαρη το Κωστακη και τον Βαλντεζ.. Δηλαδη κοροιδευες εμας οταν ειχαμε το Κωστακη και ειχες τον Melberg και μας ελεγες φτιαξτε ομαδα και μετα μιλατε, και μου πας 3 χρονια μετα να παρεις προκριση με το Κωστακη? Και μου κρατας τον Ιμπαγασα που φυσαει πανω απο 3 μποφορ και τραυματιζεται, αλλα δεν τον δηλωνεις καν στην Ευρωπη? Τι τον κρατησες? Για να τρυπαει την αμυνα του Εργοτελη και του Ρουλη? Γιατι? Μηπως ανυσηχεις οτι ο καθε δανεικος Τατος θα σε κοντραρει? Η μηπως θα σου κανει καμμια ηττα η Καλλονη και ο Κομποτιακος?

ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ 80 και μου εχεις γεμισει την ομαδα δανεικους και ελευθερους και θες και Ευρωπας?Με ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ τους Βαλντεζ, Μαρκανο, Εντιγκα, Καμπελ, Μετζανι και ελευθερους τους Βαις Ολαιτιαν Σαβιολα Σαλινο Ντομιγκεζ πας να μου κανεις ομαδα? Μιλαω για τη βασικη 11-15αδα που ξεκινησες τη σαιζον. Ασε τους δανεικους στα παραρτηματα.

Μεχρι και τον ‘προπονητη’ το μορφονιο χωρις συμβολαιο τον εχεις.. Ποσο δηλαδη περιμενεις να γεννανε τα κοκκορια σου? ΠΟΣΟ?

Μονο με μισθους και πριμ θα κανεις την δυναστεια? Τσιμπα το τριμπαλο προχτες τσιμπα και αλλο ενα απο τον τουιτακια και ενα διμπαλο απο τον Λινο και το Τζαβελα!!! και ετοιμασου για τη φιεστα μεθαυριο που θα ριξεις  κανα ντορτι στο Εργοτελη των ΤΕΣΣΑΡΩΝ δανεικων. Τωρα θα μου πεις σε γαυρους απευθυνεσαι, σωστο και αυτο. Μονο κοιτα γιατι κανεις τη χειροτερη χρονια απο πλευρας εισητηριων και ο κοσμος σου (εστω οι τσουκαλαδες) στη τελευταια ‘απονομη’ εφυγαν μαζικα για να προλαβουν τον ηλεκτρικο (κατα τον μεγα καραπαπα)…

ΥΓ Λίγο προτού συμπληρώσει τα 1000 παιχνίδια στον πάγκο της Άρσεναλ, έπειτα από περίπου 18 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται να απέρριψε πρόταση της διοίκησης των “κανονιέρηδων” για αύξηση των ετήσιων απολαβών του κατά περίπου 1.000.000 ευρώ..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Ο Βενγκερ ειναι μεγαλος προπονητης αλλα το θεμα ειναι πως λειτουργει σαν να ειναι σε ακαδημιες,για μενα επρεπε να ειχε φυγει οταν εχασε αδικα τον τελικο απο την Μπαρτσα,θελω να τον δω αν μπορει να τα καταφερει σε κλαμπ με μεγαλυτερες απαιτησεις.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ netrino. Συμφωνω απολυτα. Θα προσθεσω μονο οτι για τη δικια μου ταπεινη γνωμη ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ manager σε θεματα οργανωσης του τμηματος και εχει καταφερει να βγαλει πολλα λεφτα στην ομαδα ολα αυτα τα χρονια με τους παικτες που εχει χτισει. Εχω ξαναπει για τις π.χ προσφατες πωλησεις van persi- nasri- fabregas και πολλες αλλες.
    Μιλαμε επισης για εναν τυπο ο οποιος παρελαβε πριν 18 χρονια μια Arsenal που επαιζε με τον Nigel Whintenburn και τον Tony Adams το στυλ του classic british football δηλαδη αποθεωναμε τα ΤΑΚΛΙΝ και τις καμιναδες στο σεντερ. O κοσμος χειροκροτουσε τις γιομες και τα headers in the box και αν ο αμυντικος καταφερνε σε διωξιμο να μη βγαλει out τη μπαλλα ηταν επιτευγμα!
    Με αποτελεσμα ο Ζησης να τους αποκλεισει στο Λονδινο με ηττα 0-1..
    Εφερε- παικταραδες Πετι-overmars-ludberg και φυσικα τον μεγιστο Denis Bergam και εφτασε να παρει ΑΗΤΤΗΤΟΣ το 2004 τη premier. Δεν υπαρχει αυτο να μη κανεις ηττα στη premier..
    Σαν χαρακτηρας ειναι ΚΥΡΙΟΣ σε ενα χωρο που δεν σε παιρνει να εισαι. Τοσο απλα.

    Σαν προπονητης εχει τα ups and downs αλλα δεν παυει να παλευει με τα θηρια χωρις να ξοδευει οσο τα θηρια εχωντας πολυ λιγοτερα και μικροτερα οπλα στη φαρετρα του. Η ελευση του Οζιλ δειχνει πως ενας απλα καλος παικτης μπορει να σε ανεβασει σε σχεση με τον ανταγωνισμο που ξοδευει εκατονταδες εκκ λιρες καθε χρονο.

    Φυσικα μεγαλωσε και φυσικα εχει φθαρει και ΙΣΩΣ ειναι ωρα να μεινει σε αλλο ποστο απο την καθημερινη τριβη του παγκου. Αυτο θα το κρινουν αλλοι και ο ιδιος βεβαια αναλογα με το πως θελει το club να πορευτει (δηλαδη αν θελει να μπει στο χορο των εκκ προς ξοδεμα η οχι)

    Επειδη γνωριζω καλα και προσωπικα σχεδον 30 χρονια εναν απο τους μετοχους της Arsenal που ειναι ‘Ελληνας’ δεν ειναι αυτης της λογικης και νοτροπιας το ΔΣ τους.
    Μιλαμε για ενα ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ CLUB που επι δεκαετιες ανηκει σε 2 οικογενειες (Bracewell-Smith and Hill-Wood) με μονο 62,217 μετοχες που ΔΕΝ διαπραγματευονται σε κανενα χρηματηστηριο αν και προσφατα εκανε ανοιγματα στο μετοχολογιο της.