ΧΑΠΙΑ

              Τρέξε κόσμε πάρε χάπια. Τρία χρόνια λήξης έχουν – κανονικά δεν λήγει τίποτα αφού δεν υπάρχει ενζυμική αντίδραση στις σκόνες – οπότε κάντε στοκ. Μην φοβηθείτε να έχετε τα της πρώτης ανάγκης σπίστι σας. Όχι, δεν πρόκειται να γίνει απεργία διαρκείας των φαρμακοποιών. Ούτε αναστολή παραγωγής από μέρους των φαρμακοβιομηχανιών. Υπερκατανάλωση θα γίνει από έναν άνθρωπο. Και μιλάω πολύ σοβαρά.

              Πάρτε χάπια παιδιά διόρι αυτά που θα δείτε, θα πρέπει να τα απολαύσετε. Αφορμή θα είναι κάποιος Δώνης που φέρεται να κομπάζει τον προπονητή σε εποχή εκτός καρναβαλιού. Ελλάδα είναι εδώ, είσαι ό,τι δηλώσεις. Όπως δηλώνουν όλοι οι νεοέλληνες υγιείς ( μιλώ για τις εποχές των παχειών αγελάδων ), αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο ήμασταν πρώτοι στην κατανάλωση χαπιών. Είναι κι η μεσογειακή δίαιτα που οφελεί, οπότε κάντε συνειρμούς.

             Εδώ όμως η κατάσταση ξεφεύγει. Αγρίεψε ο Βέργος και δεν ξέρω ποιός θα πρωτοτρέξει. Και μέχρις ενός σημείου, υπάρχει κι ένα δίκιο. Ποιό; Οτι ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του Δώνη, οπότε παραβίασε το αυτοδιοίκητον. Τα οποία πολιτικά δικαστήρια δικαίωσαν όμως τον Δώνη. Τι άραγε να ποιήσει η ΕΠΟ; Να εφαρμόσει νόμους; Σιγά να μην τους εφαρμόσει θα πείτε. Σωστό κι αυτό, αλλά έλα που η καταγγελία του σπυριάρη καθώς και η όλη κίνηση της συμπαθούς ομάδας της συμπρωτεύουσας, έχει πάει πλέον στο Γάλλο λαμογιέν. Περί Πλατινί ο λόγος. Που συνέτρωγε με τον χάπια καμιά δεκαριά μέρες πριν, εκεί που που δήθεν τυχαία ήταν κι ο δικός μας μεγιστάνας.

               Φυσικά οι μεγιστάνες είναι γνωστοί ποιοί είναι και γι’ αυτό το δημόσιο ζητάει αντί για 500 μύρια κάπου στα 800 για το Ελληνικό. Αλλά να μην ξεφεύγουμε τώρα. Διότι εμείς δεν είμαστε ΕΠΣ Καστοριάς και Κομοτινής που ρίξανε τις διοικήσεις τους, ούτε και Ρεθύμνου και Λασηθίου, που απλά αποσκίρτησαν. Κοίτα τώρα ρε φίλε κάτι συμπτώσεις : Σαν να έχει αναλάβει ο Σαββίδης τον βορά κι ο Μελισσανίδης τον νότο.Ρε μήπως είναι στρατηγική; Πού να ξέρω κι εγώ ο αδαής;

                Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που έμαθα στο ΕΜΠ, τότε παλιά : Στην δράση υπάρχει κι αντίδραση. Που ακόμα και τέτοια υπάρχει και στο πακετάρισμα που σου κάνει η μαφία : Εντάξει έγινε το χτύπημα, αλλά ποιός θα πάρει το impact;  Διότι εδώ ξεσάλωσαν οι αγαπητικοί, την ώρα που υπήρχε θέμα ρευστότητος χαπιών στο Manchester. Κι άστε τον Μανωλά. Τόσο ξέρει, τόσο παίζει. Αυτόν το έρημο τον Γκίγκς, δεν μπορούσε ο κονφερασιέ κάπως να φυλάξει. ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ : ΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ Ο ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΣΤΟΝ ΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ. ΣΩΠΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΜΟΓΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ; Ο ΤΣΙΧΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ;

                Ή μήπως μπορείς να είσαι Σαρρής ή Μώραλης και να έχει γίνει εδώ πέρα κωλοχανείο; Γιατί σε βάλανε δηλαδή; Για να βρίσκεις γκόμενες; Ή για να τραβάς μπαλάκια σε κληρώσεις; Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα ειδικά κι όταν ο δικός μας έχει τις μισές ΕΠΣ από την κατηγορία που θα πρωταγωνιστήσει ο Μπρέσεβιτς μόλις συνέρθει από την επέμβαση. Πλήγμα λέει, κι ο Δέλλας έμεινε μόνο με τον Ντακόλ άντε και τον Τσεβά. Πάρτε χάπια για να δείτε πώς θα παίζει η ομάδα με έναν μόνο επιθετικό, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΗΜΕΙΑ ΟΙ ΜΠΡΕΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΤΑΚΟΛ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ, καθότι κι ο τίγρης να μπει να παίξει δεν έχουμε πρόβλημα.

                Πρόβλημα έχει η ΕΠΟ, όπως σας τα έχω πει. Πρόβλημα υπάρχει με το χάπι καθότι στο φύλλο οδηγιών υπάρχουν και κάποιες παρενέργειες. Είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται αυτό. Ας πούμε κάνει κάποιος κοκαϊνη, που δεν έχω θέμα εγώ με αυτό. Καλώς την κάνει. Αν πάρει υπερτασικό, αυτόματα θα είναι σαν να κάνει free base.  Αν τώρα αυτός ο κάποιος έχει και καρκίνο, υπάρχει πρόβλημα με τις αλληλεπιδράσεις. Ο πιο νέος οργανισμός βέβαια, τα αντέχει αυτά. Δεν μπορεί να είναι σαν τον Πατέρα μου που έπαιρνε άλλα και το ένα χτύπαγε το άλλο. Γκε γκε;

             Είναι μια κατάσταση καταπληκτική που ο συστηματίας θα χτυπήσει εκ των έσω. Στην μαφία υπάρχει άλλη μια ρήση : Όταν αρχίζεις και τρως τα παιδιά σου, σε λίγο θα φαγωθείς κι εσύ. Όσα μύρια και να έχεις δώσει στον Σαμαρά και δεν προχωράει η περίφημη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης. Ή κάποιες βομβιστικές ενέργειες. Μιλάμε για πανδαιμόνιο και πραγματρική έλλειψη χαπιών. Δεν παίζουμε πλέον συμβατικά. Χημικός είναι ο πόλεμος και κάποια μαθήματα αυτού του αντικειμένου, όλο και κάποιοι τα έχουμε πάρει.

            Και φυσικά τα τωρινά στελέχη δεν παίζουν με παραδοσιακές μεθόδους. Ας πούμε δεν παίζει κάποιον ρόλο να τινάξεις έναν φούρνο, ούτε και να την πέσεις στον Κοτσώνη ή στον Γατζούλα. Αυτά υποθέτω τα έχετε διαβάσει. Αυτά είναι υποθέσεις που λύνονται σε πέντε λεπτά. Αλλού είναι το μαεστρικό παίξιμο. Στον ηλεκτρονικό πόλεμο που έγινε τότε παλιά πάνω από τα Ίμια, ας πούμε. Στο μπλοκάρισμα της σκέψης του αντιδρώντος που τελικά καταν τάει δρων. Φυσικά άλλοι το βλέπουν σαν σκακιέρα, αλλά σας διαβεβαιώ οτι δεν έχει και μεγάλη σχέση. Όπως δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση ο Δέλλας με την προσπάθεια του να βελτιώσει τη νοοτροπία των παικτών, αλλά είπε να δώσει άδεια σε όλους το ΣΚ αυτό.

            Πάντως η πρώτη κίνηση είναι από νότο μεριά. Κι είναι κακός αέρας η όστρια. Δεν την θέλουν οι ναυτικοί του Αιγαίου. Προτιμούν την τραμουντάνα που συνήθως είναι εκ των όπισθεν. Συνήθως είπαμε έτσι; Διότι υπάρχει και το ανατολικό Αιγαίο, που εκεί αλλάζουν οι ούριοι άνεμοι. Αλλά οι ΕΠΣ αυτές, δεν έχουν πρόβλημα σημαντικό. Ένα γήπεδο είναι το θέμα και τρεις διαιτητές. Αυτά που δεν έκανε ο Τσέγκις Χαν, που σίγουρα όμως θα κάνει τον Ιβάν, να συλλαβίζει και τον άλλον  να απολογείται για κάποιον μεξικάνικο κόλπο. Τώρα αν δώσει και χορηγία στον Σύριζα, βλέπω μεγάλο μπέρδεμα μέχρι το Γιβραλτάρ. Αλλά υπάρχει προετοιμασία και κανένας πανικός. Έχουμε πάρει τα χάπια μας όλοι, ακόμα κι αυτά που δεν χρειαζόμαστε αλλά τα χρειάζεται άλλος που δεν θα τα βρίσκει. Εν όψει εθνικής επετείου αυτά βέβαια. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΝΕΡΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to ΧΑΠΙΑ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    κατεβηκε ο χαντρος κρητη για να τραβηξει αυτια

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ο χοντρος εννοουσα

  3. Ο/Η ΣΕΡΓΙΟΣ λέει:

    Εδώ oι bloggers και οι σχολιαστές είστε ΑΕΚτζήδες οι αντιολυμπιακοί?