ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κρίμα ρε αδερφέ μου να βάζεις τον Δέλλα μπροστά στο μαρκούτσι. Μιλάω για τα αγκομαχητά που βγάζει μετά από κάθε αγώνα που δίνει το δημιούργημα του. Έτοιμος είναι να ξαναπέσει κάτω, ειδικά τώρα που ανέλαβε ξανά δράση η Γωγώ. Άστον εκεί και μην τον τυρανάς.
Το πιο ωραίο βέβαια είναι που είχε δηλώσει και πεισματάρης. Αυτό το προσόν του όμως φαίνεται οτι δεν τον βοήθησε τόσο πολύ. Αφού παραδέχτηκε οτι η συγκέντρωση δεν διδάσκεται, συνέχισε με το οτι δεν διδάσκονται κι ο τσαμπουκάς και το πάθος. Για τα πέναλτυ δεν ασχολούμαι αφού αυτό είναι δουλειά του μέγα ΜΗ διδάσκαλου, Μπορμπόκη.
Τι πιο απλή δήλωση οτι τελείωσε. Κι ήθελα να ήξερα τι σχέση έχει το πάθος με το πείσμα. Ο Δέλλας κατάργησε τα συνώνυμα φαίνεται. Αλλά δεν πειράζει. Η κατηφόρα, θά έχει κι άλλα επεισόδια οικογενειακά.
Αφού έχασε και την στήριξη του από τους τύπους του πεντοχίλιαρου ( σε δραχμές, όπως έλεγε κι ο Αχιλλεύς ). Μέχρι κι αυτοί χάσανε το στοίχημα, όπως γράφουν. Φυσικά το στοίχημα πάντα χάνεται αν νομίζεις. Αν γνωρίζεις, ποτέ δεν χάνεις.
Σαν την δημαρχία του Πειραιά που νόμιζε μιά ψυχή ζουγκλίσια, οτι με κάτι κωλομάγαζα του Πειραιά είναι κι αφέντης. Τώρα που θα πέσουν οι πυρηνικές κεφαλές μπορεί και να γνωρίσει αν θα μείνει στο μπουκάδικο ή και στο project του γηπέδου. Βλέπεις ο Δρίτσας είναι αυτός στον πανικό, κι όχο ο Μανιάτης. Άρα η υπηρεσία προς την κυβέρνηση είναι απτή κι όχι ο πασατέμπος εναντίον της Δούρου.
Να μην το χοντρύνω όμως κι άλλο. Εδώ είμαστε κι εδώ είσαστε. Προς το παρόν πάρτε τον Δεν – Ελλάς. Άντε καλό διαζύγιο με την σύντροφο και καλές γραμμές.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to ΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    Γιατι δεν κανει το ιδιο και ο Μελισσανιδης στο δημο νεας φιλαδελφειας;
    Να κατεβασει εναν απο τους ‘αιχμαλωτους’ του, απο την διοικουσα επιτροπη για την δημαρχια; τον ολυμπιο,την βρεττακου…τον μπαγεβιτς εν αναγκη. Καλη ιδεα δεν ειναι;

    Ο αλλος ‘Μελισσανιδης’ της ΑΕΚ,ο Ιωαννης ,αυτος με τις κωλοτουμπες στο ‘365’, εκανε αλλη μια ολοκληρωμενη τουμπα για τον Δελλα,λεγοντας: ποτε δεν περιμενα τετοια ευκολη ηττα απο τον Δελλα”.
    Μαλλον τωρα εφτασε στα αυτια του οτι το ”Αφεντικο” εχει αλλον στα υπ’υποψιν για του χρονου και του γραφει ο ”Σεραφινο” του 365 τον επικηδειο.
    Αμα σου ‘κοταει’ ρε Δουλε γρσψε και τιποτα διαφορετικο.
    Ο οποιος Δελλας, οπως μας πληροφορει ο βασταζος του ”Αφεντικου” ”…εχει δωσει πολλες μαχες στη ζωη του…”
    Δεν μας λες και μας ποιες μαχες εδωσε και σε ποιες συμμετειχε;
    Στο Τεπελενι,στα Δερβενακια,η στο Γρανικο ποταμο;
    Αντε με τις ευκολιες και τα τερατωδη επιθετα και τους τυμπανιαιους χαρακτηρισμους.
    Τιποτενιοι γραφιαδες της πλακας και επαγγελματιες μεροκαματιαριδες του δεκαρικου.

    Οπως ο μουγκα-τσανελ μετετρεψε αιφνης τον βλακα Γιωργακη σε ”καταλληλοτερο πρωθυπουργο”. Ε, πως αλλιως θα ”υποβιβαζομασταν” απο τις αγορες’ωστε να ερθει κατοπιν ο ”σωτηρας” με το καροτσι να μας βαλει σε ταξη.

    ”Μα γιατι καταπιανεσαι συνεχεια με αυτον και το ”365 του βασιλικου αυλαρχειου” θα μου πεις.
    Γιατι -δυστυχεστετα-διαβαζει αρκετος κοσμακης. Και νεαρος κοσμακης.
    Και ποτε ο ιδιος-αναμεσα στις απειρες αστοχιες’μπαρουφες και λανθασμενες εκτιμησεις του(sic) δεν βρηκε τον καιρο την ορεξη και κυριως την ευθιξια ΜΙΑ ΦΟΡΑ να πει ”καναμεν λαθος” η ”συγνωμη”.
    Και το ακομα χειροτερο ειναι οτι οι αναγνωστες’σαν βουλιμικοι χοιροι καταπινουν τα φροκαλα της Κιρκης αδιαφοροντας,παραβλεπωντας,τις απανωτες φορες που εκεινη ξεγυμνωθηκε μπροστα σε ολους.
    Ποιος ειναι σε χειροτερη κατασταση; οι αναγνωστες που ρουφανε τα ψεματα σαν να ειναι καθε φορα η πρωτη φορα,η ο γραφιας-η οι γραφιαδες- εκει μεσα που χωρις κοκκινα μαγουλα’χωρις ιχνος ντροπης αυτδιαψευδονται και εκτιθενται στα ηλεκτρονικα μανταλακια καθε φορα σαν να ειναι η πρωτη;

    Τι ειναι χειροτερο’ω ανδρες Αθηναιοι; ο ”λεφτα υπαρχουν” μεγιστανας σωτηρας’ ο ”Καμπουρακης” του ”365” η οι αδολοι’ασκεφτοι και παντα ριγμενοι ψηφοφοροι;

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Όρμα δικέ μου. Πέρασε ο special φάπας

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπραβο του! 10 champions να παρει παλι μαλακας θα ναι..