AEK 2014 (η μηπως 1994?)

 

Για σχολιο το πηγαινα αλλα αντε να το κανω αναρτηση να περασει η ωρα στο αεροπλανο. Τι να δεις και τι να γραψεις steven κουραστηκαμε να τα γραφουμε, κοντευουμε να χρονισουμε πλεον. Ενα Ραβουση του 1995 σε χειροτερη version εχουμε με ενα ροστερ που ειναι για κλωτσιες. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και δεν το λεω μηδενιστηκα. Δηλαδη σε κανονικη ομαδα που επαιζε Ευρωπη (κατα τον αλλο το βλακα) ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΣΥ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ? Το Φουλη η τον Τσιριλο να μαρκαρει το χαφ η το σεντερ φορ μιας (οποιαδηποτε) Αγγλικης ομαδας που θα επαιζες στο Europa. Οχι τιποτε σπουδαιο μιας Everton π.χ με τον Μιραλας που το ξερουμε κιολας. Τον Lukaku και τον Pienaar…Πλακα κανουμε?

Εγω θα το παω αναποδα: Υπηρχε περιπτωση να εχεις το ροστερ του 2004 η του 2008 και να καθοταν στο παγκο ο Δελλας? Και για ακομη πιο extreme θα δεχωταν ο Δελλας να τον προπονει ενας Δελλας στην ΑΕΚ η στη Ρομα η θα τον εγραφε στα … του? Δηλαδη ΕΣΥ εχεις μια πορεια Χ-Ψ, καλη κακη οτι ειναι και εισαι στο χωρο σου αυτο που εισαι. Οπως και εγω και ολοι μας. Θα δεχτεις να σε ‘προπονει’ ενας αποθηκαριος? Να σου δινει οικονομικες συμβουλες ενας που σε εχει ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ στο παρελθον? Θα ειχες στο HR-διοικουσα ενα τυπο που εχει ανακαλυψει 3 καλους πωλητες και 150 αχρηστους τους οποιους αναγκαστικες να αποζημιωσεις- απολυσεις με τα 50πλασια? χρηματα απο οτι σου παρηγαγαν?Πλακα κανουμε?

Ρε ΠΕΝΑΛΤΥ δεν μπορουν να βαρεσουν! Στην ΑΕΚ restart βαραει (και χανει) τα πεναλτυ ενας  Ιταλος σεντερ μπακ στα 37 του επειδη ολοι οι αλλοι σφυρανε αδιαφορα. ΕΝΑΣ δεν εχει τα αντερα να παει να βαρεσει ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, που σε αλανα με πιτσιρικαδες να πας τσακωνωνται ποιος θα το πρωτοχτηπησει. Και βγαινει ο αλλος και λεει το παθος δεν διδασκεται. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΕΦΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Αντε ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ που διδαξες ολα τα αλλα και σου εμεινε καβα το παθος.

Και βγαινουν οι αλλοι και μας λενε οτι καποιος Τσεβας εδωσε λεει 6 βαθμους απεναντι στο Α.Ο ΠΙΤΤΑ ΓΥΡΟ και στον Α.Ο ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ. Ρε αμα κατεβουμε η ομαδα που παιζω πανω με τους Αγγλους θα τους κανουμε μια χορτα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟ τους κακομοιρηδες. ΣΟΒΑΡΑ μιλαω. Κανονικο ματς σε κανονικο γηπεδο τους εχουμε 9 στις 10 φορες τους Σταθακηδες και τους Τσεβαδες με τους Ραμαδες. Ειδικα το αριστερο χαφ μας (ενας Σκωτσεζος broker απο το City, 34 χρονων) και το αριστερο μπακ μας (ενας μαυρακος 27-28 χρονων στυλ κασαπη) θα τους κανουν η να τους πλακωσουν στις κλωτσιες (αν τους προλαβουν στο τρεξιμο και στη πιεση που δε μασανε-ειδικα ο Σκωτος) η να σηκωθουν να φυγουν. Πραγμα που αν ειχαν ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ πανω τους θα το εκαναν απο μονοι τους.

Sorry αλλα Τσιωλη δεν θα παρω. ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ του Γαυρου στην ομαδα εχω ηδη: τον μεγα Μπαεβιτς, δεν θελω αλλα.

Θελουμε προπονητη με αντερα? Να τον αφησουμε να κανει τη δουλεια του και να τον κρινουμε μετα?

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ, δε μασαει, τα χωνει οποτε και οταν πρεπει και θα δουμε 3 οργανωμενα πραγματα.Το εκανε στη Κυπρο το εκανε και στο Gay και τον εφαγαν επειδη δεν ειναι λεει σαν τον ΦΑΠΑ-Ρεαλ και ειναι και ΑΕΚΤΖΗΣ με Α κεφαλαιο.  Θα σου φερει και 3 παικτες της προκοπης, οχι το ροστερ του Αυγουστου που εχανε απο τα Βελεστινα. Ουτε θα σε πηγαινει στο γκολφ με 38 βαθμους για τρεξιμο!!

ΑΙΝΤΕ με τα γιδια…

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to AEK 2014 (η μηπως 1994?)

  1. Ο/Η Zastro λέει:

    Δεν ειναι κακη περιπτωση ο Τιμουρ. Αλλα ο Τιμουρ δεν ειναι να μπλεξει με Λυμπεροπουλους/Πριγκιπες και Ζηκους. Θα τον κανουν μια χαψια αυτοι σε χρονο dt. Ας κατσει ο Πριγκιπας στον παγκο να τελειωνουμε.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch και Zastro : Όλα σεβαστά είναι. Παρακολουθώντας τα στατιστικά του site, με το που είπα απλά για Τσιώλη ( τα πάντα είναι πουλητάρια του γάβρου επί κυριαρχίας γάβρου κι απλά αύριο θα γίνουν αλλουνού πουλητάρια ) , ίσα που χτυπήσαμε και δεκάρικο.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τι να κάνει ο πόδονιφτης στο πάγκο ; Τη γλάστρα; Ας βάλουμε ενα φικο το ίδιο ειναι
    Έξω ολοι οι κεφτέδες έξω ο ρουφιάνος και ο άλλος που θέλει ενα johnny να το παίξει κάτι σε κάποια φυσουνα.
    Προπονητή κανονικό σαν τον τιμούρ στο πάγκο ενα βοηθό δίπλα του και τέρμα
    Και ενα άςπρο άλογο- ας ειναι και γκρι μουλάρι- να κόβει βόλτες ο γαύρος στα ιερά χώματα

  4. Ο/Η netrino λέει:

    O Τιμουρ προτεινει το μοντερνο 5-3-2 το γνωστο kick&run που στην Αγγλια παιζει πια μονο η Watford.Aν ειναι να στηνουμε πουλμαν στην εστια για να κερδιζουμε τις Μπαρτσελονες της Βητα ας το κλεισουμε το μαγαζι
    Εχουν να πεσουν χασμουρητα του χρονου στο ΟΑΚΑ ετσι κ ερθει ο Κεσπαγια, μακαρι να εχουν βαλει free wifi να εχω με κατι να ασχολουμε.
    Εγω προτεινω με τη σειρα μου τον Σαν Πιντο του ΟΦΗ αν και πραγματικα θα ηθελα στη Λιγδα τον Βαλβερδε η τον Λαουντρουπ

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο τιμουρ στο γαυρο επαιξε μπαλλα (οπως και στη Κυπρο) και εφυγε ΑΗΤΤΗΤΟΣ.
    Με τη δε Κυπρο, του ειχε βγαλει τα συκωτια του γαυρου με 2 νικες μεσα εξω και στον ομιλο μια χαρα τα πηγε και χτυπησε και το βαζελο με 3 εντος
    Δεν θυμαμαι πουθενα 5-3-2 ισα ισα που ολη η ομαδα ετρεχε και πιεζε απο ψηλα.
    Δεν λεω οτι ειναι ο Λιπι, αλλα με την απλοχερια του δικου μας…και το οποιο στησιμο μπορει να κανει στη Β, μια χαρα ειναι.
    Τουλαχιστον θα δεις 5 πραγματα ορθολογικα και ΙΣΩΣ να μη χανουμε και 8 πεναλτυ στα 13!!

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Ψαξε λιγο την ιστορια της Ανορθωσης εκεινη την εποχη και θα σου λυθουν αποριες,στο γαυρο εφαγε μια 5αρα απο τον Εργοτελη,υποπτευονταν ακομα ακομα κ τον τυπο που ποτιζει το γκαζον στο Ρεντη πως του κανει πολεμο και δεν τον ειχε δει κανεις και ποτε να χαμογελαει
    .
    Σε πιο απλα λαικα ειχε χεστει πανω του, αφου απο το φοβο του μετα πηγε να αραξει στην Εθνικη ομαδα του χωριο του.Δεν εχει αυρα ανθρωπος κουβαλαει τη μιζερια της Γεωργιας.Δεν θα αντεξω να δω στο παγκο τυπο με χρυση καδενα στο λαιμο…. βοηθεια.

  7. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    Εγω προτεινω να φερει τον Βαλβερδε,αφου ομως εκεινος πρωτα θα εχειυπογραψει συον ολυμπιακο.
    Να του αποσπασει το ”ο.κ.” νυχτα στο Πορτο Χελι,ενω ο Μαρινακης την επομενη μερα να βγαινει με αιμοπτυση απο τα κρατητηρια και με χαρτι απο το Τζανιο να πρεπει να νοσηλευτει σε ιδρυμα του εξωτερικου.
    Και ο Τσουκαλας να τυπωνει 5ευρα με το προσωπο του Ισπανου ”προδοτη”.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φιλε μου την ειδα την ιστορια της Ανορθωσης. ΜΙΑ ΧΑΡΑ τη πηγε στο ch.l και εφτασε με την Ιντερ να παιζει τη προκριση.Για την Ανορθωση μιλαμε. Για τους κουμπαρους που τα τελευταια 10 χρονια εβγαλαν τον Αυλωνιτη το Γιαννακη Οκκα και τον Μιχαλη Κωσταντινου!!!
    Δεν με ενδιαφερει ΑΝ φοραει καδενα. Ουτε φυσικα υπερασπιζωμαι κανενα. Απλα θεωρω οτι για τα λεφτα που ξοδευει ο ‘ανοιχτοχερης’ που εχουμε (δηλαδη τιποτα- ειδικα σε σχεση με τα εσοδα) ο Τιμουρ ειναι μια καλη λυση και σιγουρα καλυτερη απο το λαμογιο το Τσιωλη που πουλαει τα ματς οπου τον συμφερει.

    Δηλαδη ο Δελλας με τα κομποσχοινια και τα πεστε κατω δε σε χαλαει και σε χαλαει η καδενα?
    Δε σε χαλαει ο ρουφιανος που ανοιγει το στομα του και γελανε τα τσιμεντα με τα ‘βλαχο-ελληνικα’ σε απταιστα λι και νι? Η που μου σκαει στη παρουσιαση του γηπεδου ντυμενος Austin Powers?
    Δε σε χαλαει ο ποδονιφτης 20 χρονια τωρα που εχει κανει το Gay-ΑΕΚ, ομονοια συνταγμα? 6 ΦΟΡΕΣ (4+2) πηγαινε-ελα εχει γραψει το κοντερ. Και ευτυχως που 65αρισε το λαμογιο γιατι τον εχω ικανο για τριτη φορα εκει και πεμπτη σε εμας. Μεχρι να χτιστει ο ‘ναος’ (αυτος που θα ξεκιναγε πριν 2 μηνες) προλαβαινει το ασπρο αλογο να παει ενα Ρεντη για κανα χρονο-δυο.

    ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ειναι ο Γεωργιανος και ηξερε γιατι εχει χεστει πανω του. Ψαχνωντουσαν να τον φανε απο τη πρωτη μερα ως ΑΕΚτζη- τους ειχε ριξει και με τους Κυπριους τον αποκλεισμο- και ως γνωστον στο Ρεντη αμα δε σε σηκωνει το κλιμα ολοι σε κοιτανε με μισο ματι. Προσφατα παραδειγματα Ζαρντιμ που εφυγε ΑΗΤΤΗΤΟΣ με την ομαδα πρωτη – αλλα δεν την ειχε κανει Barcelona. O αλλος πηρε παραγγελια να μη μπει καν στο αεροπλανο!

    Μια απλη προταση εκανα. Δεν με ενδαφερει ποιος, αρκει να ειναι προπονητης και να κανει τα 5 βασικα πραγματα και οχι μαθητευομενος μαγος (οπως τωρα) η δημοσιοσχεσιτης σαν τον Χιμενεθ. Στη Β Ελλαδας θα παιξουμε δε θελουμε και τον Καπελο με το Λιπι ελεος..