ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB

γινε συμμετοχος

Σώθηκε η Ελλάδα. Σώθηκε και η ΑΕΚ. Αντε να δούμε ποιος έχει σειρά στο σωτηριολογικό προσκλητήριο.

Ασχετα αν κάποιοι νομίζουν ότι όλα αυτά είναι παραμύθια και δεν τους κάθονται καλά.
Σαν τον Δέλλα, που ενώ φωνάζει ότι “δεν θα μείνει κανείς μας”, εν τούτοις το έργο έχει ήδη επιτευχθεί,φού όπως έχει πει “σκοπός είναι να φύγουμε από αυτήν την κατηγορία και να πάμε εκεί που ανήκουμε”. Στον Οικο του Πατέρα. Και του Βγενόπουλου…
…Και του Μαρινάκη. Και του Ιβαν…και του Τίγρεως.
Ενώ δηλαδή προαναγγέλει τον θάνατο,εν τούτοις ήδη η Ανοιξη έχει προκάμει να μας γνέψει,για την περίοδο 2014-2015.

Ασε που τα υποκαταστήματα της Πειραιώς, δεν φτάνουν για να υποδεχθούν τους Μύριους, που κραδαίνουν τα χαρτονομίσματα στο χέρι και φτάνουν στο σημείο-άκουσον-άκουσον- να δωροδωκούν μέχρι και τους σεκιουριτάδες στις εισόδους των υποκαταστημάτων του Σάλλα,ώστε να βρουν μια θέση στον ήλιο του γκισέ και να πάρουν μετοχές της “Δικέφαλος” και να λάβουν μέρος στην “Σφουγγαριάδα”.

Κάτι το οποίο θα έκανα και εγώ, ομολογώ. Είχα σκοπό να πάρω
δυο-τρεις μετοχές,έτσι για ενθύμιο. Γνωρίζοντας ασφαλώς όλο το “στόρι”. Δεν έχει να κάνει. Και στην παρέλαση που μετείχαμε στο σχολείο,νοιώθαμε ευχάριστα, γνωρίζοντας πως ίσως έτσι “τιμούμε” και αρκετούς κλέφτες,αλητάμπουρες και κοτζαμπάσιδες.
Τίποτα δεν υπάρχει αμηγές και καθαρό. Γνωστό αυτό.
Απλά καλείσαι να λαμβάνεις μέρος σε “θεατρικές παραστάσεις”.

Σε αυτήν την “αναγκαστική” “επανεκίνηση” λοιπόν της “νέας” ΑΕΚ, δεν είναι δυνατόν να λείπουμε. Με τον ένα τρόπο ή με τον άλλον,το λιθαράκι μας στη λήθη θα το βάλουμε.
Δεν γίνεται διαφορετικά.

Μετοχές όμως δεν βλέπω να παίρνω,μετά και από τις προυποθέσεις που τίθενται,από τους κεκαθαρμένους “σωτήρες”, οι οποιοι μετά από 65 χρόνια περπετειώδους σχέσης με την νομιμότητα,είπαν να ακολουθήσουν τον νόμο,σαν τον Γιάννη-αγιάνη.
Τώρα βρήκε κι’αυτός να πάρει το δρόμο της Αρετής; Τώρα βρήκε να πάει από την άσφαλτο και τη “δημοσιά”; Τον πόνεσε στη μέση ο χωματόδρομος;
Δεν βαριέσαι όμως. Ολα καλά.

Ελπίζουμε του χρόνου,πρώτα ο θεός, να μπει και λίγο το χέρι στην τσέπη του “μεγιστάνα”, στην οποία υπάρχουν κυρίως δικά μας λεφτά,ώστε να δούμε λίγο μπαλίτσα της προκοπής και να μη βλαστιμάμε κάθε Σαββατοκύριακο.
Δεν γίνονται όλα τζάμπα. Κάποια ναι. Οχι όλα.

Λανθασμένη η -για δεύτερη φορά- εκκίνηση της “Δικέφαλος”, όσο αφορά το ζητιανόξυλο προς τους οπαδούς της ΑΕΚ.
Δεν έπρεπε ούτε τον Αυγουστο κατά την πρώτη παρουσίαση, ούτε κατά την δεύτερη στη στέγη γραμμάτων και τεχνών,να εκκινήσει το μάζεμα των μετοχών.
Κατά την εκκίνηση των εργασιών. Με την άφιξη της μπουλντόζας και με την έναρξη του εργοταξίου,έπρεπε να ξεκινήσει και το μετοχομάζεμα. Οχι πιο νωρίς, όπως έκαναν και θα ξεφουσκώσει-ασε που ποτέ δεν φουσκωσε πραγματικά- την ώρα που τα έργα θα ξεκινούν.
“Αμ έπος αμ έργον”. “Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν”.

Τι λεφτά ζητάτε, από αυτούς που όυτως ή άλλως δεν τους περισσεύουν, για κάτι που ΘΑ ξενκινήσει ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,στο άμεσο μέλλον.
Ασε να ξεκινήσει και τότε ζήτα. Από πρίν, τι ζητάς;
Εκτός από ανήθικο,είναι και πρακτικά βλακώδες.
Σίγουρα θα μάζευες περισσότερα εάν άπλωνες το χέρι με την έναρξη των εργασιών.Γιατί ο βλέπων μπουλντόζες και γερανούς,πολύ πιο έυκολα βάζει το χέρι στην τσέπη,από αυτόν που βλέπει μόνο τον Ρόβα,τον Σταθάκη και τον ζητιάνο τον Μελισσανίδη να τρέχει δω και κει να μαζέψει από τους άλλους κλικαδόρους και ανεπρόκοπους της ΑΕΚ της “παλιάς”, τις πενταροδεκάρες τους,ανταλλάσοντας αυτοί την σιωπή και την ησυχία τους την νομική.

Τέλος πάντων. Μέρες που είναι να μη χολοσκάμε. Ολα θα γίνουν.
Αφού σωθήκαμε πεθαίνοντας, αποκλείεται να μην αναστηθούμε.
Εδώ ο Χριστός και έμεινε τρεις μέρες στον τάφο.Και δε υπήρχαν και ψυγεία τότε.
Η ΑΕΚ,ούτε μία.
Πριν καν πεθάνει,τις είχε απλώσει το χέρι ο “σωτήρας” με το τζετ,το πούρο και τη φωταγωγημένη βάρκα, που καλεί “γιότ”.
Ο τριαδικός θεός της ΑΕΚ είναι: Μελισσανίδης (πατέρας) Χατζιχρήστος (υιός) και Μπάγεβιτς (άγιον πνεύμα)
Ο υιός εθυσιάσθει,ίνα δοξασθεί το όνομα του πατρός,δια της παρουσίας του αγίου πνεύματος με τη μορφή λευκής φοράδος.
ΑΜΗΝ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.