ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

+-+-

Επάρθει και ο Μπακάκης,το οποίο είναι καλό μπακάκι κατά πως έχει δείξει τα 2 τελευταία χρόνια.
Μπακάκης ο οποίος είχε περάσει από τα Σπάτα πρόπερσυ, όταν ο Τσιάρτας και ο Βλάχος θα έφτιαχναν τα “μωρά-θαύματα” με τα οποία ο Θεωμάς θα γαμούσε και θα έδερνε και το αποτέλεσμα το είδαμε.
Τότε ο Μπακάκης πέρασε από το οξύ μάτι του παραπάνω τιμ και εθεωρήθει ακατάλληλος. Μάλλον ήταν μεγάλος,κάπου στα 20,ένω αυτοί έψαχναν για “μωρά”. Γιατί δεν πήγαιναν στο δημοτικό βρεφοκομείο;
Τέλος πάντων. 11η μετεγγραφή αυτή και οποσδήποτε θα χρειαστούν καμιά δεκαριά ακόμα ώστε η απειλή του Δέλλα να γίνει πράξη και να πραγματωθεί το ρηθέν του προφήτου ότι “δεν θα μείνει κανείς”.

Το “και εγώ να παίξω θα ανέβουμε” δεν έχει ισχύ και θέση στην Β κατηγορία,καθ’ότι εκεί συμμετέχουν γερόλυκοι και μπαρουτοκαπνισμένοι αντίπαλοι. Οχι ότι θα έχουμε πρόβλημα,αλλά όσο και να είναι,ο Μελισσανίδης μόνος του δεν αρκεί να ανεβάσει με τις προσευχές την ομάδα από την Β στην Α κατηγορία και πολύ περισσότερο να πρωταγωνιστήσει αυτή στην αρένα του δημοτικού συμβούλου Πειραιά.

Τα εύσημα λοιπόν δίνουμε,στις έως τώρα προσθήκες που γίνονται για του χρόνου.
Εχει τα στραβά του ο Μελισσανίδης αλλά έχει και τα καλά του. Ενα από αυτά είναι ότι έχει ποδοσφαιρικό μάτι και δεν είναι μυρωδιάς.
Τα μόνα-και τα κυριότερα- που προχωράνε λοιπόν, under schedule,είναι το επόμενο ρόστερ και η αδειοδότηση για την ανέγερση του πολυπόθητου γηπέδου.
Κακά τα ψέματα,αν δεν υπήρχε η παρουσία Μελισσανίδη,δεν θα συνέβαινε,ούτε το πρώτο και πολύ περισσότερο ούτε το δεύτερο.

Το τι θα συνέβαινε εαν δεν είχε “ασχοληθει”,το περιγράφει συνεχώς-σαν να μας υπενθυμίζει κάποια υποχρέωση που έχουμε-ο Κετσετζόγλου και η “Ωρα”.
Ευτυχώς ησχολήθει και με εμάς, ο πολυάσχολος αυτός επιχειρηματίας.Και είναι τόσο πολυάσχολος,ωστε βρίσκει χρόνο να κυνηγά κατά πόδας την ομάδα όπου παίζει σε κάθε γειτονιά της Αττικής.Μάλλον ψάχνει για νέα στέκια με καλό κρασί και κοψίδια.
Φαντάσου δηλαδή να είχε και χρόνο. Μέχρι και στη θέση του Δέλλα θα καθόταν.

Μόνο καλές ειδήσεις βγαίνουν από τα γραφεία της AegeaN.
Οποιος μπαίνει εκεί μέσα,βγαίνει με χαρτί υπογεγραμένο.
Πριν υπογράψει ο Κωστούλας για τον Μπακάκη,είχε επισκεφθεί τα γραφεία της κολάσεως ο Χαρουλέιν. Ο “επίμονος κηπουρός”.
Και τελικά είπε το “ναι” έναντι κανενός ανταλλάγματος,ώστε στις 4 του Μάη (που λένε και οι κουμουνιστές)να υπογράψει την υπαναχώρηση της ΑΕΚ από τα αξιωθέντα του Μάκη και έτσι να απεμπλακεί από αυτό η πορεία της εκκαθάρησης.

Μπορεί τελικά να υπαναχωρίσει και ο άλλος Χάρης, ο Θεοχάρης, ο πρώην υπάλληλος της “Λίμαν Μπρόδερς” και της “Ασπίς Πρόνοια”,εταιρείες οι οποίες έχουν αποδημήσει εις κύριον.
Και να βρεθεί άκρη με το χαρτόσημο-γίγας.
Μπορεί να το πληρώσει και ο Σαμαράς απ’την τσέπη του.Μικρός έτρωγε γαριδάκια-γίγας. Μπορεί. Ποιος ξέρει.

Το σίγουρο είναι ότι-όπως θα έχετε παρατηρήσει και από τόσα στην τρέχουσα χρονιά- τίποτα δεν γίνεται όπως φαίνεται να προυπολογίζουν τα μέσα και πάντα έρχεται, ένα “άλογο” από πίσω και κερδίζει την κούρσα.
Από το φαβορί αντίντας καταλήξαμε στην πούμα.Από τη Ριζούπολη και το φαβορί Ελληνικό καταλήξαμε στο…ΟΑΚΑ. Από το φαβορί ΟΤΕtv ξανακαταλήξαμε στη Νοβα.
Eτσι και εδώ, μπορεί να καταληξουμε ποιος ξέρει σε τι λύση.
Μπορεί να τα πληρώσει και ο Μάκης.Η ο Εφραίμ.

Οπως και στο θέμα προπονητή, παίζουν κάτι ονόματα άσχετα, όπως ο Γαρίδας από την Ισπανία (τι έχει κάνει αυτός άξιο λόγου,έκτός από το ότι τον πρότεινε ο Βασιλάκης ο Καίλας;)και ο άλλος ο Πορτογάλος ντίλερ, ο Πίντο. Ο “Τόνι Μοντάνα” των πάγκων, που ακόμα σε καμιά ομάδα δεν έχει κλείσει 6μηνο.
Ετσι λοιπόν,μπορεί να δούμε τον Φερνάντο Σάντος αίφνης,μιας και ακόμα δεν έχει υπογράψει κάπου. Μπορεί και τον Αγγελο Αναστασιάδη.Και θα είναι ταμάμ να μπαίνει στην Αγια-Σοφιά σταυροκοπωμενος και μουρμουρώντας κοντάκια.

Υ.Γ: 25.000 έχουν μαζευτεί από την ΑΜΚ της “Δικέφαλος”.
Εμ τι νόμιζες ρε Μελισσανίδη; Οτι ο κόσμος σε θέλει ξανά πίσω “τζάμπα”; Οπως παλιά; Παλιά εντάξει,δεν είχες, έδειχνε μια κατανόηση. Σου λέει “θα βάλουμε εμείς”.
Τώρα όμως που ξέρει ότι έχεις- ή ότι μπορείς να βρείς από αλλού τέλος πάντων- ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕ; ΛΕΦΤΑ; ΕΣΥ; ΞΑΝΑ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ; Ε,ΟΧΙ.
“ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ”.
Προχώρα το έργο με τα 10 τα δικά σου,τα 10 των άλλων “μεγιστάνων” και τα 20 της περιφέρειας και εδώ είμαστε εμείς. Δεν θα σε “κρεμάσουμε”.
Αυτό είναι ενα από τα “άσχημα” του να είσαι γνωστός  ως “μεγιστάνας”. Δεν γλυτώνεις.Δεν σε πιστεύει κανείς όταν βγαίνεις με το ζητιανόξυλο.
Λύκος στα πρόβατα ξανά ρεεεε….

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.