ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2

” Οι διαψεύσεις είναι που προχωράνε την χώρα. ” Με αυτήν την γνωστή ατάκα μου, ήθελα να ξεκινήσω προχθές για την μεταγραφή του Μπακάκη. Ενός πολύ χρήσιμου παίκτη για την δεξιά μεριά καθώς και για το κέντρο, που είναι σίγουρο οτι θα καλύψει πλήρως τον Γεωργέα. Και το λέω αυτό, ντόπας συνεχισθείσης, αφού ο παίκτης εκρίθη ακατάλληλος από τον Βλάχο. Αυτό είναι εγγύηση. Γιατί κόπηκε η ατάκα; Ελπίζω να κατανοείτε επιτέλους την μυστικοπάθεια, που καιρό είχαμε να την δούμε. Κι αυτό βεβαιώνει την επάνοδο Μελισσανίδη στις κινήσεις.

Αλλά τι θέμα μου δεν είναι αυτό. Ούτε και η Ουκρανία που γράφει ο τίτλος. Αυτό το περιμένουμε με πολύ βαρειά καρδιά, αφού κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει το μέγεθος της πυριταδαποθήκης, που ευτυχώς μετακόμισε λίγο πιο βόρια. Μπορεί βέβαια να το συνυπολογίσει η Λίλη σαν γυναίκα υποψήφιου ευρωβουλευτή, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. Άλλη κουβέντα όμως κι αυτή.

Διότι της Ουκρανίας εγένετο εις τας Τούμπας. Να ρωτήσω αν το παιχνίδι ήταν ευρωπαϊκού θεσμού, τι θα είχε γίνει; Περιττό. Εδώ δεν είναι Ευρώπη και γιά όποιον αμφιβάλει, ρίχνει μιά ματιά σε πολιτιστικό γεγονός, όπως ο ημιτελικός κυπέλλου. Αυτό το λέω διότι υπάρχουν και κάποιοι λεχρίτες, που θέλουν και να συμμετάσχουν σε ευρωκοινοβούλια την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός επέλεξε Ζαγοράκη. Ενας πρωθυπουργός, που πλέον απαγόρεψε ακόμα και βίντεο που αποκαλύπτουν εγκληματικές συνωμοσίες, να δημοσιοποιούνται. Φυσικά οι φασίστες είναι στην χρυσή αυγή.

Κι όλοι οι δημοκράτες στην Τούμπα σήμερα. Κι αυτό δεν το λέω για να πάρω το μέρος της δαφνοστεφανωμένης αδερφής. Στ’ αρχίδια μου κι αυτή, όπως και στην αντίστοιχη μεριά του δεξιού μου παραγωγού σπέρματος, οι δηλώσεις του Θεοδωρίδη. Ο οποίος μου φαίνεται οτι χάνει το όποιο χιούμορ του. Το οποίο είναι ασυγχώρητο σε κάποιον δημόσιο κερατά.

Όπως άλειψε τότε παλιά ο Πόϊλας τους πάγκους με βαζελίνη, τι άλλο να γίνει με τα βεγγαλικά και με τα ψάρια; Αυτό ήταν αναμενόμενο αλλά κι αποτέλεσμα των ενεργειών της ομάδας του λιμανιού. Δεν γίνεται να γαμάς συνέχεια. Κάποια στιγμή, θα σε γαμήσουν κιόλας. Οπότε ο Σάββας, λόγω εμπειρίας στην προσωπική του ζωή, θα έπρεπε να το ξέρει και να μην κάνει δηλώσεις για τρομοκρατία και για έλλειψη πολιτισμού. Όταν ζεις στην ζούγκλα, ο κανόνας είναι οτι πάντα θα βρεθεί κάποιος ισχυρότερος – έστω και λόγω συνθηκών – και θα σε σφαλιαρίσει. Είναι τρομακτικό το μίσος στην Ουκρανία 2, που είναι τα γήπεδα της Ελλάδας. Που φανερώνουν φυσικά και τον γνήσιο χαρακτήρα του Έλληνα, που είναι μια κότα όταν παίζει μπροστά σε ξένους. Είτε ο ξένος λέγεται ουέφα, είτε λέγεται Τόμσεν.

Και μιλάμε για μια αστεία ιστορία. Ένα κύπελλο Ελλάδας, που πρακτικά ισούται με το πρωτογενές πλεόνασμα που λέει κάποιος Στουρνάρας ή μια έξοδο στις αγορές που λέει κάποιος ειδικός επί των οικονομικών. Μιλάμε για τις απόλυτες μαϊμουδιές του Σάββα σήμερα, του χάπια αύριο, των οργάνων μεθαύριο συμπεριλαμβανομένου και των υποργών που θέλουν να καταστείλουν τα επεισόδια , μαζί μαζί με όλους τους κρετίνους που ενώ διαμαρτύρονται για έλλειψη χρημάτων, έχουν κατακλύσει τις εθνικές οδούς για να γιορτάσουν κάποιο Πάσχα. Μιλάμε για τρομακτικό πυρήνα μαλακίας σε αυτήν την χώρα. Που θα αναδειχθεί ξανά στα Κατάπολα με τον τοπικό πόλεμο των βάρβαρων.

Φυσικά ο χάπιας, ανέμους έχει σπείρει κι απλά θερίζει θύελλες. Εντάξει αυτό είναι γνωστό, όπως είναι γνωστά και τα λοιπά πρωτοσέλιδα που θα εμφανιστούν αύριο και θα μιλάνε για τρίχες. Διότι οι επικεφαλής, άλλο που δεν θέλανε να γαμήσουν ένα γήπεδο. Όλη η προσοχή των ηλίθιων να στραφεί σε κάποια Τούμπα και να ξεχαστεί, συνεπικουρούντος και της εβραϊκής γιορτής, το πραγματικό πρόβλημα που έχει όλος αυτός ο λαός, που θέλει και τα μάρμαρα πίσω.  Πρόβλημα που δεν είναι οικονομικό απλά. Αλλά είναι μανιοκαταθλιπτικό. Και ζήλεψε την κανονική Ουκρανία, που δείχνει κι έναν δρόμο.

Τέλος πάντων, μια χαρά πάνε τα πράματα σήμερα ποι οι πιστοί κάνανε και την ακολουθία του νιπτήρα. Δεν έχει σημασία που η βρώμα δεν πλύθηκε. Σημασία έχει που εκτονώθηκαν σήμερα οι αδικημένοι του βορρά. Φυσικά άμα τους γαμήσει η δικαιοσύνη, θάχουν να λένε για το κράτος των Αθηνών. Για το οποίο λέω κι εγώ, αλλά τι σημασία έχει η γνώμη μου; Σημασία πλέον έχει οτι το σύστημα μια χαρά δουλεύει αφού μέχρι κι ο Μάκης ο Χριστοδουλόπουλος, πήγε με τον Πολύδωρα. Επίσης σημασία έχει οτι ο νεοέλληνας, δεν γουστάρει να σωθεί. Πρέπει λοιπόν να τον βοηθήσω; Καλό μυστικό Δ-ύπνο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2

  1. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    Για ψιλο σαρδελακι το κοβω και οχι για γαυρο.
    Και το ωραιο ειναι που ο Σαββιδης ειχε καλεσει και τον χαπια εκει πανω.
    Δρυος πεσουσης πας ανηρ-και οτι αλλο-ξυλευεται.
    Οπερ σημαινει οτι απο φετος-και κυριως απο την ενασχοληση Μελισσανιδη με τον μαγικο κοσμο του ποδοσφαιρου,εχουν ξεθαρεψει οι υπολοιποι και σηκωνουν μπαιρακι στον Ολυμπιακο,ο οποιος ειναι φανερο σε ολους πια,πνεει τα λοισθια.
    ”Ξυπνησαν οι σκλαβοι Αντωνακη”.

    Την πρωτη βολη την εδωσε-ποδοσφαιρικα εννοω- βαζελος με εκεινο το 0-3 στο Καραισκακης.Απο τοτε παει απο ηττα σε ηττα ο γαυρος.
    Τη χαριστικη βολη την εδωσε ο μπαοκ σημερα.
    Τετελεσται.
    Τη τελευταια κουπα του Ολυμπιακου για τα επομενα 10 χρονια σηξωσε προχθες με τον Απολλωνα ο Μαρινακης. Καθολου τυχαια δεν απενημηθει στον ιδιο.
    Ελπιζω να εβγαλαν εκει αναμνηστικες φωτογραφιες.
    Γιατι ερχεται ”βαρυχειμωνια”

  2. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    Ασχετο:Στον Αντ1εχει ”Βιβλο”. Θαυμαστε ”θεικα” μεγαλεια.
    Μπρος σε αυτον τον θεο,ο Χιτλερ μοιαζει σαν προσκοπος.

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Tι να κανει ο ΠΑΟΚ, διαλυμενος παει στο τελικο και στα play offs,θα τον γλεντησει το Ρωσσο ο Αλαφουζος,στα μουλοχτα οι βαζελοι εχουν φτιαξει τη καλυτερη ομαδα της Λιγδας.
    Τιποτα δεν αλλαζει φιλε, θα τα μοιραζονται παλι απο εδω κ περα βαζελοι κ γαυροι, θα αφηνουν εμας κανα 2 χρονακια να χαιρομαστε ,τον ΠΑΟΚ καθε 30 και παει λεγοντας.
    Στο ιδιο εργο θεατες

  4. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Εύχομαι καλά σουβλιστά Αρνιά σε όλους