ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ…ΤΙΜΗΘΕΙΤΕ. ΠΑΠΟΥΛΙΕΣ.

παπουλιας1

Mε πολύλογη ανακοίνωση 1.000 λέξεων απάντησε (ξανά) ο ΠΑΟΚ στον ΟΣΦΠ. Τα πολλά λόγια είναι πλούτος,λένε οι “φραπέδες” εκεί,μάλλον.
Και ο ΟΣΦΠ απάντησε στον ΠΑΟΚ Λακωνικά.”δεν πέφτουμε στο επίπεδό σας” και “θα το πω στη μαμά μου”.
Δηλαδή στην Ελληνική δικαιοσύνη. Ποια είναι αυτή,θα σας γελάσω.
Πρέπει να είναι ξαδέρφη του Φασισμού και ανεψια της Ολιγαρχίας.
…Αν θυμάμαι καλά. Δεν τα πάω καλά με τα σόγια.

Οπως και να έχει,ΕΝΑ είναι το μεγάλο ερώτημα οσο αφορά στον τελικό του Σαββάτου: ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; Να τιμήσει με την παρουσία του τον θεσμό. (υπάρχει αλληλουποστήρηξη θεσμών. Οταν ο ένας κινδυνεύει να πέσει σε αφάνεια,απλώνει το χέρι ο άλλος θεσμός και τον τραβά πάνω.Υπάρχει και ο κίνδυνος βέβαια να πέσουν και οι δύο στο βόθρο).

Θα πας ωρέ Παπούλια,ανεκδοτάκια της Αγράμπελης και διασκεδαστή του Παπανδρεου; Συγκολυμβητή της Λιάνη και της Στάη; Πλακατζή της “παλιοπαρέας” και “αντιστασιακέ” της καρέκλας;
Μίλα ωρέ μαιμού. Θα πας; Γιατί μυρίζει μπαρούτι το Σάββατο. Και με το μπαρούτι έχεις θέμα. Είναι κατάλοιπο από την “αντίσταση”. (αν δεν το ξέρετε,είναι αλεργικός στην πυρίτιδα).

Να ακούς ένθεν και ένθεν το πως γαμιούνται οι μανες εκατέρωθεν. Να μυρίσεις και λίγο καπνογόνο.Μπορεί να τα βάλουν και μαζί σου. Που ξέρεις… Οχλος είναι,ότι γουστάρει κάνει.
Μπορεί να να χρειαστεί να αναχωρίσεις “από ντροπή” όπως στη Θεσσαλονίκη κάποτε,στην παρέλαση.
Αλλώστε στο στοιχείο σου θα είσαι. Τι να σε βρίζουν όλοι μαζί απ’τις πλατείες,τι να βλέπεις τους υβριστές να είναι χωρισμένοι δεξιά και αριστερά και να αλληλοβρίζονται και συ στη μέση σαν κριτής να αξιολογείς τα βρισίδια,ανακοινώνοντας στο τέλος το καλύτερο. Ο καλός κριτής άλλωστε,πρέπει να έχει περάσει από την θέση των διαγωνιζομένων. Να είναι “μπαρουτοκαπνισμένος” στην χλεύη και την ντροπή. Ως το λαιμό.
Πως αλλιώς θα ανακηρύξει τον καλύτερο;
The Voice. ΟΑΚΑ edition. Λάβετε μέρος.

Λάβετε μέρος στον πολιτισμό τον νεοελληνικό. Στο μπάχαλο που βαφτίζεται “γλέντι”. Στη ξετσιπωσιά που βαφτίζεται “χαρά”. Στην ασυδοσία που βαφτίζεται “ελευθερία”.
Κανονικά πρέπει να πας. Σαν ο υπ’αριθμόν ένα εκπρόσωπος του μπουρδέλου,το οποίο αντικατοπτρίζεται ΚΑΙ στα γήπεδα.
Σαν ο άρχων του μπουρδέλου χωρίς κανόνες. Σαν ο πατέρας που δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα στη εορτή του ποδοσφαίρου των “παιδιών” του.
Εορτή ακριβώς ανάλογης και απόλυτα ταιριαστής με την κοινωνία που φτιάξατε,παραδειγματίσατε και νουθετήσατε,εσύ και οι πάμπολοι όμοιοί σου. Οι πρωτοι διδάξαντες στην αφροσύνη,στον βανδαλισμό,στην “αταξία”,στα “κρυφά ραντεβού”, στα “στησίματα”,στα “πλακώματα με τους μπάτσους,στην κοινωνική ασέβεια και τη δημόσια φθορά.
ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΑΔΑΞΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΑ; ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ “ΠΑΠΟΥΛΙΕΣ”;
ΑΞΙΑ Η ΤΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Ουνα φάτσα,ούνα ράτσα.
Τράβα να δεις τα χαΐρια σου και στο τέλος-αν βαστήξεις απ’τον πολυ “πολιτισμό”-να βραβεύσεις τον “καλύτερο”.
Να πας…
Πρέπει να πας. Επιβάλλεται να πας.
Να σε τιμήσει ο όχλος με την παρουσία του και με το “εορταστικό πρόγραμμά” του. Μη τολμίσεις και δεν πας,επειδή μυρίζει “μπαρούτι”.Και να έρθουν και άλλοι “εκπρόσωποι” της “πολιτείας”, ει δυνατόν.
Να τιμηθείτε όπως σας αξίζει. Αντιπρόσωποι ενός μπαχαλέϊκου και σάπιου συστήματος εξουσίας, που έχει ποτίσει μέχρι το κόκκαλο τα πάντα. Εκπαιδευτές μαιμούδων.

Πηγαίνετε να δείτε, να καμαρώσετε  τα “παιδιά” σας.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.