ΖΟΖΕ ΜΟΥΝΙΝΙΟ

μουρινιο

Λίβερπουλ-Τσέλσυ: Ενας ακομα πυροβολισμος στο κορμι του ποδοσφαιρου.
Φυσικα εκει ειναι προτεσταντικος κοσμος και πολυ φυσιολογικο επομενως να βρισκει μονιμη θεση σε καποιον παγκο ο σπεσιαλ-Πιστοριους.
Ο »αναπηρος» των παγκων.

Το να υποστει ενας τηλεθεατης σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα-λιγοτερο απο 10 ημερες- να δει ομαδα του Μουνινιο δυο φορες,ειναι μια σκληρη δοκιμασια.
Παιζουν με την υγεια μας και αυτο ειναι απανθρωπο.

Το ότι “θριαμβεύει” στα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Αγγλίας,τα πλέον σκληρά και “άκομψα” δηλαδή, αυτό δεν είναι τυχαίο.
Αλλά και πάλι κλέφτης παραμένει.
Θα “σηκωθεί” ο Νερέο Ρόκο και θα του δώσει τις σαγιονάρες να τις φάει.

Ακου λέει αναρωτιούνται αρκετοί “μα γιατί όταν φεύγει από κάθε ομάδα,δεν μένει τίποτα και αυτή επιστρέφει στην -βαθμολογική-μιζέρια”;
Απλούστατο βρε.: ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ “ΣΠΟΝΤΑ”.
Τι να αφήσει δηλαδή; Το 8-1-1 σύστημα; Αντε και το άφησε.Τι να το κάνεις ο επόμενος προπονητής;
Αφού,τις ικανότητες να πάιζεις έτσι,δεν θα τις έχει. Ολα και όλα.
Να τα λέμε.Χρειάζεται “τέχνη” για να γκρεμίζεις και να χαλάς.
Πως να βάλεις τα εξτρεμ στα μπακ και τα μπακ δίπλα στον τερματοφύλακα,χωρίς να σε πάρουν με τις πετρες στην ομάδα;

Μια ικανότητα λοιπόν,αυτου του ερμαφρόδιτου,την αναγνωρίζουμε.
Πείθει τους πάντες-σχεδόν-αυτή η Δαλιδά-ότι δεν ειναι ντροπή να στέκεται με “καμάρι” στην άμυνα ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ, οπως “στέκεται” με καμάρι η Τζούλια στα τέσσερα.
Αφού η “Τζούλια” στο τέλος θα πληρωθεί καλά.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Επόμενη ερώτηση αφελούς: “Δηλαδη, αν σημερα ηταν στα ντουζενια τους ο Πελε, ο Γκαριντσα, ο Σωκρατες, ο Ζικο και ο Βαβα, θα τους εβαζε να παιξουν σεντερ μπακ για να σταματησει την Ολλανδια η την Ουρουγουαη”;
…μπουαχαχα…
Απάντηση: Ασφαλώς μικρέ άβγαλτε θεατή. Αυτό θα έκανε.

Ρε κλειστε τον στο Αλκατραζ λεμε…
Η σε κανενα φρενοκομειο.

Επόμενη ερώτηση (βλακώδης): Δηλαδη αν ηταν στη θεση του Ομηρου,θα εγραφε την Οδυσσεια σε πεντε στοιχους;: »καθως ο Οδυσσεας εβαλε τους συντροφους του στο καραβι για να φαγωθουν απο τους Λαιστρυγωνες και τους κυκλωπες, ο ιδιος εμεινε στην. Τροια και την μετονομασε σε Ιθακη.
Τελος”
μπουαχαχα…
Ναι,ακριβώς αυτό.Τι πρόβλημα υπάρχει δηλαδή;

Επόμενη:”Και αν ηταν πλανοδιος μουσικος θα πουλαγε την εννατη συμφωνια λεγοντας »τωρα την σκαρφιστηκα,ετσι που καθομουν στα σκαλοπατια νηστικος και τουρτουριζοντας…μου ηρθε η εμπνευση…»
μπουαχαχα…
Και βέβαια βρε.

“Και ξαναδηλαδή,αν ηταν ζωγραφος του δρομου θα εδειχνε το νεο του »εργο» με καμαρι στους περαστικους. »αυτη ειναι η αναδυομενη Αφροδιτη…..να εκει,διπλα απο την »εναστρη νυχτα» την οποια εφτιαξ χθες καθως δεν μπορουσα να κοιμηθω στο υπαιθρο. Αγοραζοντας το ενα με δεκα ευρο,παιρνετε το αλλο,κοπιωδες μου εργο δωρεαν.
μπουαχαχα…
Ασφλαλώς βλαξ. Σήμερα δουλευουν οι δούλοι και τα ρολόγια,οπως έλεγε και ο Χάρυ Κλύν.

Ρε δεστε του μια σιδερενια μπαλα στο ποδι,δωστε του και έναν γκασμά για να σπάει πέτρες.
Ρε πετάξτε τον σε ενα λακο με ασβεστη σαν τον Κακαουνακη.
Ρε ριξτε τον στον Καιαδα.
Ρε κλειστε τον σε ενα κασονι,καρφωστε το καλα και αφηστε το μεσοπελαγα,οξω απ τις ακτες της Αυστραλιας να τον φανε τα σκυλοψαρα.
Ρε θαψτε τον ως το λαιμο στο χωμα στη μεση της στεπας και αλειψτε το κεφαλι του με μελι να τον φανε σκορπιοι και αραχνες.
Ρε ουστ….κλεφτοκοτα,πονηρακια,ακαματη και αυγοθηρα.
Θρασιμι.

Αυτος στη μνημη του ποδοσφαιρου θα μεινει οπως εμειναν στα αστυνομικα χρονικα »ο κοντος και ο ψηλος». οι κλεφτες των τραπεζων,εδω.
Κατι μεταξυ καρικατουρας και τσαρλατανου.
Στο μελλον θα εκπλαγουν ολοι με την ευκολια με την οποια οι σημερινοι ιδιοκτητες ομαδων αφηναν την περιουσια τους να καταπατειτε απο αυτο το γηπεδικο »νερο του καματερου».
θα πλανταξουν απ το γελιο στο εγγυς μελλον,απο το πως ξεγελουσε αυτη η γυφτισσα τους σπιτονοικοκυριδες και λεγονταε τους τη μοιρα,εβαζε τα ασημικα στο σακουλι και εφευγε απ το παραθυρο.

Ρε αυτος πρεπει να λουστει με αργο πετρελαιο και να τον αφησουν να καιγεται για μερες ολοκληρες στη μεση της πλατειας..

Δεν ξερω ποσο θα τον ανεχτει η Αγγλικη ομοσπονδια ποδοσφαιρου, αλλα η Ευρωπαικη ομως πρεπει να παρει μετρα οσο ακομα υπαρχει χρονος.

Να τον δηλητηριασουν,να βαλουν δυο Γεωργιανους να τον ξεκανουν, να τον πνηξουν σε εναν ασβεστολακο,να του κανουν κλειτοριδεκτομη…δεν ξερω,αλλα αν για 2-3 χρονια ακομα σουλατσαρει με τις ΄’Τσελσες” του στα Ευρωπαικα κυπελα, ισα που ο αριθμος θεατων-τηλεθεατων θα μεινει ο μισος.
Και θα καθεται στη μια μερια της αδειας κερκιδας ο Μπλατερ και στην απεναντι ο Πλατινι και θα παιζουν μονοι τους βελακια.

Αν θελουν λοιπον κατι να σωσουν οσο ειναι καιρος, ας απαγορευσουν σε αυτην την “παθητικια’,σε αυτη την ποδοσφαιρικα “χειρουργημενη’, σε τουτη την “τρανς» που της αρεσει το BDSM να εμφανιζεται σε παγκο Ευρωπαικου ματς.

Διωξτε τον Πορτογαλο Γρανιτσα απο τα γηπεδα,οσο ακομα υπαρχουν ελπιδες…
Ριξτε μια κλωτσια σε αυτην την δειλη πουστρα που »γαμαει» με τον κωλο.
Σκεφτειτε τα παιδια μας. Χωριανοι,ασβεστωστε τα καντουνια,κρεμαστε χαντρες στα λαδοφαναρα και σφαλειστε τα παραθυρα.
Γιατι να μη ζει ο κομης Ντρακουλα να του δειξει το συστημα 10-0-0 σε ολη του την »εκταση». Με εκεινο το γνωστο »αμυντικο» συστημα του ανασκολοπισμου. Να ευχαριστηθει »ανασχεση» η βρωμα.

Αφου του αρεσει τοσο πολυ ο ρολος της γυναικας και λατρευει να εχει ο αλλος την πρωτοβουλια,γιατι δεν τον βαζουν σε μια “βιτρινα” εκει στο Αμστερνταμ, για να τους φερνει και κανενα καλο μεροκαματο αντι να τον πληρωνουν χρυσο οπως κανουν τοσα χρονια;
Δεν καταλαβαινω…κουκουτσι μυαλο δεν εχουν;

Ενημερωστε με ποτε-περιπου-ελλοχευει ο κινδυνος να ξαναεχουμε Τσελσυ ζωντανα στην t.v. ωστε να φροντισω να παω σε μοναστηρι χωρις ρευμα. Για σιγουρια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.