ΒΙΒΛΙΟ

Τσα, νάμαι κι εγώ. Γιατί εμφανίστηκα; Μα, πότε να γράψω; Όταν η ΑΕΚ θα ανέβει κατηγορία ή όταν έχω κάτι να πω; Να γράφουμε για να γράφουμε;
Βέβαια εμφανίστηκα κι εγώ, τώρα που η ομάδα έκλεισε το υποχρεωτικό και μαθηματικά. Συγκυρία είναι και τίποτα άλλο. Μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα.
Εγώ ήρθα για να υπερτονίσω την αγωνιώδη προσπάθεια για τα δεκάευρα, που αφού δεν μπαίνουν μέσω ΑΜΚ, είπαν οι ιθύνοντες οτι πρέπει να αποκτηθούν αγοράζοντας το βιβλίο της ιστορίας. Ίσως αύριο βγάλουν κι οδοντόκρεμα ΑΕΚ καθότι η Colgate κόβεται από το μάτι μου σαν δαφνοστεφανωμένη.
Όλοι λοιπόν στην παρουσίαση του βιβλίου και καινούργια φιέστα για τους κιτρινόμαυρους Έλληνες, μια που τα ποτά και τα μεζεδάκια ήταν παρόντα. Tiger, παρατρεχάμενοι γλύφτες και φυσικά παλαίμαχοι.
Κι από κοντά κι ο Κώστας : ” Το βιβλίο αυτό δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι Αεκτζή ” και βέβαια το μήνυμα του Μελισσανίδη, που προλόγισε την ιστορία. Ρε μεγάλη πλάκα θα κάνουμε προχθές ή τι ωραία περάσαμε αύριο.
Με ένα γεγονός : Οτι η ΑΕΚ που ξέρατε πέθανε, πάρτε κι ένα βιβλίο 90 χρόνων και σκάστε. Τυχαία δεν βγαίνει ιστορικό βιβλίο όταν κάτι κάνεις. Χώρια που η πτώση στο ερασιτεχνικό δεν μνημονεύεται. Αυτό μάλλον δεν ανήκει στην ιστορία.
Έχει ασυνέχειες η ιστορία, αλλά ποιός ασχολείται με αυτές τις ασυνέπειες; Το μαυσωλείο νάναι καλά κι ας υπογράψει ο Μελισσανίδης την ιστορία με μήνυμα, για το μέλλον. Σάμπως θα μπορέσει να ξαναεκδόσει βιβλίο; Απλά με την υπογραφή του, σφράγισε ουσιαστικά αυτό που όλοι ξέρουν αλλά κανείς δεν τολμάει να πει. Οπότε πληρώστε κάτι διότι έτσι όπως πάμε ίσως να δείχνετε το βιβλίο αντί για μετοχές.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.