ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ

Λογικά, όλοι έχετε πάει σε μπουρδέλο. Είτε από ανάγκη, είτε από μέρους της διαπαιδαγώγησης στην πορεία που ήξερε η παλαιότερη γενιά. Κρίμα που δεν υπάρχουν και μπουρδέλα για γυναίκες, αλλά να μην ασχοληθούμε τώρα με λεπτομέρειες. Εξ άλλου πάντα στην Ελλάδα καταμετρούνται οι πούστηδες κι αθωώνεται ο λεσβιασμός. Οπότε σήμερα, μπορούμε να καταθέσουμε ατάκες από κλασσικά μπουρδέλα.

” Εγώ την δουλειά μου την έκανα. Πήρα το ποσοστό που έπρεπε, για να μην βγεί δεύτερος ο Κασιδιάρης. Μάζεψα τους αγανακτισμένους νεοδημοκράτες. ” ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, σήμερα. Υποθέτω οτι κάπως θα ανταμειφθεί σε άλλο πόστο. Κι είναι ορθό αυτό, αφού αυτό το όργανο θα επαναχρησιμοποιηθεί.

” Άντεξα και προχώρησα. Γι’ αυτό έφτασα εδώ που είμαι σήμερα, ενώ κάτι άλλοι είναι στα σπίτια τους. ” ΚΑΪΛΗ. Μια κουβέντα που μου την είχε πει παλιά βαρώνη που είχε και την ανάγκη να μιλήσει, ενώ συνήθως συμβαίνει το ανάποδο. Τώρα, πού έφτασε και με ποιάν συναγωνίσθηκε, είναι άγνωστα σε εμένα, αλλά πάντα στα κενά της σοβαρής κουβέντας πρέπει να υπάρχει και μια πολιτική γρανίτα.

” 550 χιλιάδες θέσεις εργασίας, θα ανοιχτούν μέχρι το 2018. ” ΣΑΜΑΡΑΣ. Τώρα γιατί το είπε εν μέσω εκλογών ευρωπαϊκών, το αφήνω στην κρίση σας, ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΜΠΑΛΙΝΑΜΠΕΖΟΙ ΜΟΥ, που θα πουλάτε παλιά αξεσουάρ επιπέδου τσολιά ή καβλωμένου νάρκισου. Λέτε να προτιμήσει συνδικαλισμένους Έλληνες εργαζόμενους ο ξένος επενδυτής ή να φέρει μερικούς δικούς του;

” Η ψυχούλα μου ξέρει τι τράβαγα. ” ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ. Είπαμε οτι στα μεσοδιαλείμματα, ακούγονται και λαϊκά άσματα. Τον ψηφίζατε όμως μαλάκες μου δεξιοί. ΡΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.

” Η αριστερά, πάντα θα ρίχνει λευκό στις ενδεχόμενες συμμαχίες ή συνεργασίες. ” ΚΑΝΕΛΛΗ. Γιατί ακούστηκε αυτή η ατάκα σε ανδρικό μπουρδέλο; Λογικά ήταν δαίμων του λεκτικού τυπογραφείου. Λάθη γίνονται παντού. Η σημασία είναι να καταγράφονται. Όπως καταγράφηκαν και στον Μαραθώνα τα λάθη των πεσόντων που φάγανε ολόκληρο Άρτι και λοιπούς βαρβάρους, αλλά δεν την γλύτωσαν από μια απλή μουρλή.

” Η Δούρου, μπορεί και να είναι καλή αλλά δεν την ξέρω. Οπότε, άσχετα αν οι ψηφοφόροι μου δεν είναι πρόβατα, εγώ θα ψηφίσω τον Σγουρό, αφού ήταν 12 χρόνια περιφερειάρχης. ” ΧΑΪΚΑΛΗΣ. Ειλικρινά ψάχνω να βρω την διαφορά Δούρου και Χαϊκάλη. Γιατί κάποιος να ψήφιζε τον μαλάκα τον φαλακρό; Επειδή, ΔΕΝ ήταν τόσα χρόνια περιφερειάρχης; Κι η Δούρου, τι παρακάτω είχε; Άσχετος ο ένας , άσχετος κι ο άλλος. ΛΕΜΕ τώρα. Οπότε, δίνει γραμμή ο ένας άσχετος εναντίον του άλλου, προτείνοντας έναν άλλον που είναι σχετικός;

” Το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν έχει αλλά. ” ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ. Να βάλουμε και λίγο Αεκτζήδικο πνεύμα. Εγώ θέλω να μάθω το εξής : Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ 20 ΜΥΡΙΑ ( λέμε τώρα ) ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; Θα είναι κάποιο κέντρο άθλησης των ευρύτερων δημοτών εκεί πέρα ή θα ανήκει σε μια ιδιωτική εταιρεία και με σχετικό συμφωνητικό από τον ιδιοκτήτη για 50 χρόνια; Να καταλάβω και την ουσία των πολιτικών δηλώσεων, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΟΣΦΑΡΑΙΝΟΜΕΝΟΣ.

” Γίνανε τραμπουκισμοί εις βάρος μου και θέλω την προστασία τοπυ πρωθυπουργού. ” ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ο ελεύθερος. Μπορείς κι εσύ να τραμπουκίσεις; Κάντο ρε τεμπέλη που καθόσουν τόσο καιρό στο παχνί της στλανης και δεν δημιούργησες κεντρική εξουσία. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ, ΒΛΑΚΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΤΗΣ ΝΔ. ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ. Απλά περίμενες τις κόκκινες γραμμές πολιτικών κι επιχειρηματιών.

Δεν χρειάζονται άλλα. Ο άλλος σαλιώνει τον φάκελλο, η γυναίκα του ΓΑΠ τον ρίχνει ανοιχτό, ο Τράγκας από ακροδεξιός έχει γίνει σύριζα, όλοι κάνουν μάχη κι αγώνα που ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, κι ένας λαός – μια ατέλειωτη παράγκα – διαμορφώνει γνώμη την ώρα που γαμιέται. Που την δικαιούται βέβαια, αλλά μόνο μετά την πράξη. Δηλαδή κατά Δευτέρα μεριά που θα βγει η Γεωργιάδα η υστέρω, να μιλήσει για τα αποτελέσματα του κατευθυνόμενου ντέρμπυ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ, που ακόμα δεν έχει διαβάσει τις καταγγελίες για νοθεία.

” 48 ο εκλογικό κέντρο Αθηνών. Μετρήθηκαν 80 ψήφοι ( για συγκεκριμένο κόμμα ) αλλά απεστάλησαν 60 στο υπουργειο. ” Εδώ δεν χρειάζεται ποιός το ειπε. Σημασία έχει η ενέργεια και το χάψιμο. Εδώ είναι πολύ χρήσιμη η άποψη του Πάγκαλου αλλά και του Ψωμιάδη, που σαφέστατα πλέον είναι πολιτικός κρατούμενος. Είμαστε ήρεμοι όμως διότι κυκλοφορούμε ελεύθεροι κι απλά είμαστε εκλογικά κρατούμενοι. ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ; ΜΟΝΟ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΤΕΛΕΙΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.