Ελλαντα

Εχει πλακα- δεν παρακολουθω ΚΑΝ το αθλημα- αυτο που διαβαζω για το μπασκετακι. Πεταγε λεει πενηνταευρα χτες ο τρακης στους διαιτητες και ελεγε στις δηλωσεις οτι εγω λεει δεν ειμαι Βαρδινογιαννης και Αλαφουζος να κατσω να με μαμανε.

Μιλαμε για τον νεο επενδυτη του βαζελου στη μπαλλα που οπως εχει δηλωσει θα ‘μπει’ το καλοκαιρι. Τετοια αποψη εχει για τον ‘συναιτερο’ του- οτι δηλαδη τον μαμανε..

Καλα ο τρακης εχει το ακαταλογιστο: Το 1996-97 πηγε στα αποδυτηρια και την επεσε στο Ντινο Ρατζα: 2,11 υψος 102 κιλα προερχομενος απο NBA – οποτε δεν τον λες και αγυμναστο..

Αποτελεσμα ηταν ο κροατης να του σκασει μια μπουφλα ξεγυρισμενη και αν δεν εμπαιναν στη μεση οι αλλοι να τον σωσουν θα ηθελε ενα εργοστασιο φαρμακα του πατερα του για να συνελθει..

Τωρα για την αποψη του Βαρδινογιαννεικου (ειναι και μπολικοι ζωη να χουνε) δεν ξερω αλλα δεν τους κοβω και για τυπους με τσαι και μπισκοτα.

Μαζεψε τον ρε συ Παυλο εχει ξεφυγει ο μικρος και δε τα βλεπω καλα τα πραγματα..

ΥΓ Καλα ρε με το ΖΟΡΙ εβαλε 10,000 κοσμο ο τιγρης να δωσουν 35 ευρω στη ‘μανα’ ουτε χρονο πριν. Δηλαδη 350,000 ευρω μονο απο εκει τσιμπησαν. Και σας εκαναν εξωση απο τα γραφεια? Τι διαολο ρε ενα νοικι 500-800 ευρω το μηνα δε μπορειτε να πληρωσετε? Ρε ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ? Οι εκλογες και οι καρεκλες σας μαραναν…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.