…ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΩ.

τα νεα 2 για δικτατορία τριτη 10 οκτωβρίου 1967

Ο Μικης Θεοδωρακης, με—ακομα μια—γραπτη δηλωση του,λεει ξεκαθαρα οτι δεν στηριζει καμια παραταξη και κανεναν υποψηφιο σε αυτες τις εκλογες και καλα θα κανουν-τους λεει- να μην εμπλεκουν το ονομα του.
Γιατι καλε Μικη; το ΚΚΕ τι σου εκανε; Ξερεις τιποτα;
Αργησες καμια πενηνταρια χρονια να παραστησεις τον ανεξαρτητο.
Ρε να ριχνει τα ταλεντα ο θεος στα τυφλα; Να τα πεταει απο ψηλα και σε οποιο κεφαλι κατσουν; Μικρο…μεγαλο. Οτι να ναι…

————————————————————————————————————————

“Εγκληματικη οργανωση” η Χρυση Αβγη μας λενε. Και τα μισα στελεχη στη φυλακη. Λενε.
Αλλα με τις Ευρωεκλογες δεν υπαρχει προβλημα. Την εβαλαν να “παιξει” κανονικα. Παρολο που ειναι τιμωρημενη.Μαλλον ειναι τιμωρημενη για τα εντος Ελλαδος ματς.Στα Ευρωπαικα,δεν υπαρχει προβλημα,αφου η “ουεφα” λεει “ο.κ”. Στις επομενες Εθνικες εκλογες,θα δουμε. Αναλογα τα κοζα. Μπορει και να εκπεσει η ποινη της στο Εφετειο και να τημωρηθει μονο “κεκλεισμενων των θυρων”. Χωρις κοσμο δηλαδη. Καταλαβες.
Αναλογα με το πως θα χαρακτηριστουν τα επεισοδια που προκαλει.”περιορισμενα”,”εκτεταμενα”,”ευρειας κλιμακας” κλπ.
Εχει και η μαλακια την διαβαθμηση της.”μαλακας” “αρχιμαλακας” “με περικεφαλαια” κλπ..

Το προβλημα οπως βλεπετε,δεν ειναι το αυτοδιοικητο της ΕΠΟ,αλλα το “αυτοδιοικητο” του ιδιου του κρατους. Αυτο το γαμημενο πρεπει να καταργηθει. Και φυσικα η -αααλη αυτη,- “αυτοδιοικητη” και “ανεξαρτητη” χελληνικη ντικαιοσυνη”-οπως λεμε ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη- μπρος στην οποιαν χεζουν ολοι οι του “Συνταγματικου τοξου” που λεει και ο σκατατζης Τουρκογλου,αλλα εκτος αυτου του “τοξου,” την χεζουν και οι εξω απο το τοξο. Οι εν δυναμει αντισυνταγματικοι και δυνητικα κρατουμενοι. Οι Κασιδιαρηδες και οι Παναγιωταροι. Με τις ευλογιες του “τοξου” ασφαλως. Το οποιο τοξο δεν εχει αποφανθει ακομα αν τα παιδια που εμπασαν στη βουλη για να φαινεται η εκαστοτε κυβερνηση “αρκουντως δημοκρατικη” σε σχεση με εκεινα,αν ειναι “καλα” η “κακα” παιντια.

Αν δεν γνωρισεις τον Κασιδιαρη,πως θα εκτιμησεις τον Βενιζελο;
Σωστο.Και αν βαλεις στη φυλακη ολοκληρη την “οργανωση-κομμα”,τοτε ποιος θα παριστανει τον “κακο” για να προστατευουμε τα “προβατα”; Ο ΓΑΠ που του ριχνουν σεμεδακια στον ωμμο γιατι τον περνανε για επιπλο,η ο Ακης που πλεον η υποθεση του “γερασε” καθως και ο ιδιος;

Οσο ο  Ψωμιαδης ειναι “εχθρος,” της ΕΥΠ που τον “επιασε” ο κοριος της, αλλο τοσο ειναι κυνηγος της χρυσης αυγης ο Σαμαρας και ο Δενδιας που “ανακαταλαμβανουν” τις πολεις απο τους λαθρομεταναστες που οι ιδιοι κουβαλησαν, ωστε να μπορουν να “ταιζουν” σημερα τν χρυση αυγη με “αγιοπαντελεημονητικους” ψηφους. Φυσικα ειναι “δανεικοι” ψηφοι.

Οχι που θα κοροιδεψετε τη γιαγια επειδη την περασατε μια φορα στο απεναντι ΑΤΜ και νομιζετε οτι ολη η οικογενεια στο σπιτι θα ψηφιζει απο δω και μπρος τον Μηχαλολιακο. Δεν εχεις ιδεα απο “ναρκομανεις” του δικομματισμου μαλλον. Ετοιμοι ειναι. Τα νεα κομματα περιμενουν. Τα νεα ονοματα δηλαδη. Ετοιμοι ειναι ξανα για ποσοστα 40% εκατερωθεν,οπως παλια. Τι, γιναμε ανθρωποι νομιζεις,επειδη αυτοι οι ρεμπεσκεδες οι πολιτικοι διελυσαν τα παλια “μαντρια” μας; Δεν μας ξερεις καλα.

Γραμμενη εχουν το λοιπον οι “χρυσαβγητες” την-και αυτην υπολογη στις “ξενες δυναμεις”-Ντικαιοσυνη.
Λες η πρεσβεια να φροντιζει για τον πρωθυπουργο και την κυβερνηση που
θα εχεις και να μη φροντιζει για αυτους που ισως χρειαστει να τους “διερευνησουν” για τυχον “παραλειψεις” και “αστοχιες” τους,τις οποιες σιγουρα θα υποστεις,φιλε αναγνωστα,οπως και εγω φυσικα; Μπα.
Μισες δουλειες δεν κανουν.

Φυσικα καποιοι θα συλλαμβανονται για ξεκαρφωμα. Πιθανον και να σκοτωνεται και καποιος που και που,ειτε για αντιπερισπασμο,ειτε για πολωση. Οταν χρειαζεται. Προς το παρον,οχι. Δεν υπαρχει λογος να χτυπησεις καποιον οταν κοιμαται. Τον κλεβεις και ετσι.
Αφου μεχρι τωρα διχονια ομολογουμενως στην κοινωνια δεν υπαρχει. Το βλεπουμε αλλωστε. Ουδεις ασχολειται σοβαρα. Απαντες ειμαστε σα ψεκασμενοι. Παραμιλαμε στους δρομους και τα ματια ειναι αδεια.Σα ζομπι. Ποιος θα την πληρωσει,δεν ξερω.

 

Στα παπαρια τους λοιπον γραφουν τους δικαστες και τους εισαγγελεις οι χρυσαυγητες,αφου με τους περισσοτερους “γνωριζονται” απο την εποχη της επταετιας. Ουδεις αλλαξε. Και ενθεν και ενθεν,στα ποστα τους. Οι μεν οταν δεν κανουν τους “μπραβους”,καταψηφιζουν αντιλαικα νομοσχεδια και οι δε,οταν δεν αθωωνουν τους ντιλερ και τους “παπανδρεου” φυλακιζουν “μεγαλοοφειλετες” απο τη Δραπετσωνα .

Μιλαμε για εργο τωρα,οχι μαλακιες. Απο το ιδιο “πιατο” τρωνε ολοι τους.

“Αρειοι Παγοι” και “Ανωτατα Συμβουλια” σας εχουμε για τα αρχιδια μας. Αν εμεις ειμαστε μια φορα τσιρακια του Συνταγματικου τοξου,εσεις ειστε εκατο”. Αυτο λενε οι “εγκληματιες” του κομματος,-εγκληματικη οργανωση. Το οποιο συμμετεχει στις εκλογες κανονικα.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΒΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ. ΑΡΑ,ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ,ΜΕ ΠΟΣΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ…Η ΜΕ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Μεγαλυτερη “οργανωση” απο τον κοινοβουλευτισμο δεν υπαρχει, οπως και χειροτερη φυλακη απο το “ελληνικο” κρατος επισης δεν υπαρχει. Ενας,”Κορυδαλος” απο τον Εβρο ως την Κρητη,οπου η ημερα του προαυλισμου των κρατουμενων,καλειται ευγενικα “ημερα ασκησης του εκλογικου δικαιωματος”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.