ΟΔΥΝΗ

Όλο το σύστημα έπεσε πάνω στην Αεκάρα της καρδιάς μας.Με λύσσα και χωρίς καν να κρατήσει τα προσχήματα. Με το ζόρι να μην πάρουμε άλλον έναν τίτλο για το μουσείο μας.
Ναι, αυτός ήταν ο στόχος. Ο Μελισσανίδης και το καινούργιο μουσείο μας. Να μην βάλουμε και την κούπα 2014 του handball μέσα στις προθήκες μας. Να μην βλέπουν οι επισκέπτες του μουσείου ακόμα ένα κύπελλο.
Και τι δεν έκανε το σύστημα ! Ανέβαλε το παιχνίδι, επειδή πέσανε κάτι ψιλοχημικά στο γήπεδο, που πόσο παραπάνω να μαστούριαζαν τους ήδη μαστουρωμένους οπαδούς μας; Καθυστέρησε την εκδίκαση της υπόθεσης για να χάσουν τον ρυθμό τους οι υπεραθλητές μας. Εξώθησε σε παραίτηση τον γίγαντα Λαζόπουλο, που ορθότατα είχε καταγγείλει την αστυνομία για τις δήθεν φασαρίες.
Και στο τέλος, έβαλε και τους παραγωγούς πεπονιών στο Άργος, να τα κόψουν νωρίτερα από το κανονικό και να ταίσει τους παίκτες του Διομήδη με φρούτα γεμάτα βιταμίνες, ενώ οι δικοί μας τρώγανε φρούτα ωριμασμένα μέσα σε ψυγεία. Τι άλλο να πω για το σύστημα.
Λυτοί και δεμένοι εναντίον της ομάδας μας, που πάλευε μόνη της εναντίον του θεριού. Οδύνη προκάλεσε η είδηση στους απανταχού φιλάθλους του handball ανά την υδρόγειο. Δεν πειράζει όμως. ΗΡΘΕ Η ORIGINAL KAI EINAI EΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ακόμα και χωρίς γραφεία.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΟΔΥΝΗ

  1. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    Γιατι εχω την εντυπωση οτι καθε Κυριακη,επι τρια χρονια,παιζουμε αποκλειστικα με τον Διομηδη και μονο;
    Απο δυο ομαδες αποτελειται αυτη η κατηγορια; Τι στο διαολο…

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : Μα οταν η μάνα χάνει κάτι, απλά φτειάχνει καινούργιο τμήμα που να μην έχει αντίπαλο μπας και πάρει καμιά κούπα και δικιολογήσει τις αρπακτές της. Σιγά να μην μαζευτεί και πάει να χτυπηθεί με κανονικές ομάδες που έχουν και κανονικά τμήματα. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ κι εδώ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΓΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ή πανέξυπνους επαγγελματίες εκμεταλλευτές.