Pullman-Messi 0-1

NERIT

 

Νομιζα οτι ειναι η Ελλαδα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ της διοργανωσης, αυτα τα παιξαμε σαν ηρωες και δωσαμε τη ψυχη μας δεν πρεπει να τα πιστευουν ουτε αυτοι που τα γραφουν.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ειναι ρε καραγκιοζη ποιοι ηρωες και πρασινα αλογα? Ας μην επερνε ΟΛΟΣΩΣΤΑ 2 κιτρινες ο αλλος που εχει αλλαξει τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ταχυτητα με τις κλωτσιες να παιζατε 11-11.

Δηλαδη 11 εμεις στη περιοχη μας κα 11 αυτοι απ εξω. Αυτο το ΣΙΧΑΜΑ που το εχει κανει μοδα ο ΚΕΦΤΕΣ που ειναι special αλλα εχει παρει 1 πρωταθλημα (με τη Ρεαλ μη φανταστειτε και με κανενα ατρομητο η καμμια λεστερ) τα τελευταια πεντε χρονια. Αυτη ειναι η συνεισφορα του στο ποδοσφαιρο. Χαρητε την.

Αυτον βλεπουν κατι Ιρανοι κατι Ελληνες και κατι γελοιοι και ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι παιζουν μπαλα.

Ενω μια χαρα μπορουσε το Ιραν χτες να παιξει, αποδειξη οτι οποτε αλλαξε πανω απο 2 πασες εκανε ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ευκαιρειες και επρεπε να βαλει γκολ. Επελεξε το πουλμαν και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.

Ο ανθρωπος δε παιζεται. Θα στο κολλησει. 1-2-3 θα το φας δεν υπαρχει περιπτωση. Το σουτ χτες ηταν απο 25-30 μετρα αναμεσα σε 10 παικτες. Πηγε εκει που επρεπε και τεζα οι αγιατολαχ.

ΝΙΣΑΦΙ πλεον με το καθε μαλακα που αραζει ενα πουλμαν μπροστα ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Φαντασου αγωνα Ιραν- Ελλαδα. Θα αφησει ο ρεφ τη μπαλλα στη σεντρα και 90 λεπτα δεν θα την ακουμπησει κανεις.

Στο αλλο ματσακι που ηταν ΜΑΤΣΑΡΑ η Γκανα τους εβαλε κατω τους Φριτς και τους παταγε στο λαιμο κανονικα. Πρωτοι στη μπαλα, σωστα ανοιγματα στο χωρο και αν δεν ηταν ατομιστες να θελουν ολοι να βαλουν γκολ το κοντερ θα εγραφε πολλα. Τουλαχιστον 4 και λιγα λεω. Το δεξι τους μπακ και μιλαω για ΧΤΕΣ εκανε το καλυτερο παιχνιδι που εχω δει απο μπακ εδω και πολυ καιρο. ΑΨΟΓΟΣ αμυντικα και επιθετικα εκανε αυτες τις αργοκουρουτες που εχουν οι Φριτς πισω να τρακαρουν καθε 5 λεπτα. Η Γκανα χτες εδειξε πως παιζεται το παιχνιδι. Ουτε ολοι πισω ουτε φτου ξελεφτερια ουτε τιποτε. Ξαναλεω: αν ηταν πειθαρχημενη ομαδα και οχι παρτακηδες στα τελειωματα οι Φριτς θα παθαιναν μεγαλο καζο. Ειδικα μετα το 1-2 ανετα ετρωγαν αλλα δυο.

Το τουρνουα ειναι καλο. Μου αρεσουν τα ματσακια σε αντιθεση με τα προηγουμενα δυο που στη Κορεα ηταν ΒΑΡΕΤΟ και στη Αφρικη ακομη πιο βαρετο + αυτη τη παπαρια με τις βουβουζελες που πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχει γινει σε Π.Κ.

Ολα τα λεφτα βεβαια ειναι οι εκφωνητες της Νεριτ που μας δειχνουν γιατι δεν ελειψε σε κανενα το μαυρο στην ΕΡΤ. Με αποθεωση τον μεγιστο θεοφιλοπουλο στις αναλυσεις που εχει ανετα το ρεκορ βλακειας στο Guiness. Ανετα ομως. Το τι σαχλαμαρα και το τι παπαρια πεταει ο τυπος δε λεγεται.

Τυχαια τον πληρωνουμε τοσα χρονια στην ΕΡΤ?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.