ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Έτσι είναι οι έμπειροι. Βουτάνε τον Λυμπερόπουλο και τον απολύουνε. Όχι οτι υπάρχει και κάποιο πρόβλημα, αλλά ρε παιδί μου δεν γίνεται να μην δημιουργείς και κάποιες παράπλευρες σκέψεις.
Αμέσως ήταν έτοιμος ο Μιλοβάνοβιτς, με την φάτσα του βλάκα; Αμέσως δέχτηκε την θέση, ενώ ο Τσιάρτας ζήταγε περισσότερα; Ρε μήπως ο Βασιλάκης θα τα έβγαζε από τον μισθό του, ενώ οι Σέρβοι συνεννοήθηκαν με κλειστά τα μάτια κι ανοιχτές τις τσέπες;
Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω και ποσώς με ενδιαφέρει. Αλλά όπως και να το κάνεις, οι δουλοπρεπείςφωνάζουν από μίλια μακριά. ” 20 παίκτες περιμένουν την ΑΕΚ ” και ” πολλά λεφτά έχει η ΑΕΚ για μεταγραφές. ” Ρε σε μιά μέρα τα βρήκε αυτά ο έμπειρος που κατώρθωσε να αποτύχει σε κάποια Λας Πάλμας;
Και ξαφνικά ο Τζιμπούρ ανανέωσε το ενδιαφέρον του. Δεν κατάλαβα. Ο παίκτης αποφασίζει ή ο εργοδότης; Και ξαφνικά ο Λάζοβιτς, πάει λένε στον Ολυμπιακό. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ” Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ”
Αν τον πάρουμε βέβαια κι αν ο εκτελεστικός διευθυντής έχει κάποια σχέση με ευθύνη ή καθημερινή δουλειά. ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ειδικά άμα σκεφτώ και τον Κάλβο. Όποιος διαφωνεί, άνετα μπορεί να πάει να μιλήσει στον υπεύθυνο επικοινωνίας, για διαρροές ειδήσεων.
Το σημαντικό είναι οτι ο Μιλοβάνοβιτς ήταν έτοιμος και θυμίζει τον Πάρι και την Ελένη και το μήλο. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Η ΝΑΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ, δηλαδή να καθαρίζουν τουαλέτες, ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.