ΠΑΙΞΑΤΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Η ΑΚΟΜΗ?

SPECTRE

Δαγκωσε ο Σουαρες? 100% και δεν ειναι η πρωτη φορα. Ειναι η τριτη!! Οποτε και λιγες του ριξανε γιατι ειναι μαλακας. Τι εισαι ρε μεγαλε και δαγκωνεις λυκοσκυλο? Αλλο να ριξεις καμμια κλωτσια- μπαλλα ειναι- και αυτο μεχρι ενα οριο. Οχι Πεπε δηλαδη που ριχνει μονο ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ κλωτσιες.. Αλλο να ξεφυγεις και να φορτωσεις τη στιγμη που εισαι με 150 σφυγμους. Αλλο να φας μια και να γυρισεις να ανταποδωσεις. Αλλα αυτο κατανταει μαλακια και θα διαφωνησω με τον steven οτι κακως τιμωρηθηκε. ΛΙΓΕΣ του εριξαν γιατι ειναι αλητης. Ειναι ΒΡΩΜΙΑ αυτο πλεον. Δε λεω να παιξεις τσαμπουκα μεσα στο ματς. Λεω για δαγκωματα. Ελεος με το μαλακα πλεον. Δηλαδη επρεπε να γυρισει και ο αλλος να του βγαλει το ματι (αλλα ΚΕΦΤΕ στον Τιτο)? Μιλαω εγω που ειμαι και Ουρουγουαη και Liverpool. Νισαφι με το Δρακουμελ πλεον. Σε ειδικο ψυχολογο τον εστειλε η Liverpool περσυ επι 10 εβδομαδες και το ξανακανε. Μας ελειψε για 10 ματς περσυ και αλλα 9+3 φετος. Σε ενα πραγμα διαφωνω. Ριξτου οχι 9+3 αγωνες και 4 μηνες αλλα 2 χρονια. Εξαφανισε τον γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα. Καντο ομως με ισχυ μετα το Π.Κ. για να μη λεει ΟΥΔΕΙΣ οτι αποδυναμωνεις την ομαδα. Ασε 2 εβδομαδες να τελειωσει το τουρνουα και ριχτη μετα τη ποινη. Υπαρχουν τροποι: ειτε καθυστερεις την συνεδριαση, ειτε δινεις αναβολη επειδη ειναι εφεσιμη και οριζεις δικασιμο 15-7-2014. Απο την αλλη βεβαια ας μη δαγκωνε και ο αλλος να δωσει δικαιωμα. Sorry και παλι steven αλλα τραυματισμος ΥΠΗΡΧΕ. Ολοκληρη μασελα ειχε ο Κιελινι στον ωμο ξεκαθαρα. Δηλαδη τι επρεπε να τρεχει αιμα και να λειπει κομματι?

Οι Αγγλοι επειδη ειναι και χαζοι ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ (27-06-2014) απο ποσα και ποια ματς θα απουσιασει ο Σουαρες, μιας και το προγραμμα του πρωταθληματος ΦΥΣΙΚΑ, του κυπελλου ΦΥΣΙΚΑ, οπως και του League Cup ΦΥΣΙΚΑ, ειναι ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ μεχρι το τελος.. Μεχρι και τις ωρες εναρξης ξερουν και ποτε πως και ποσοι θα μετακινηθουν ΦΥΣΙΚΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ στα γηπεδα. Γατακια… δεν εχετε ΕΠΟ που αποφασιζει Μαιο ποσοι θα ανεβουν και ποσοι θα πεσουν!

Θα συμφωνησω με χερια και με ποδια εδω: Η Ουρουγουάη ήταν επικίνδυνη για την Βραζιλιούλα κι έπρεπε να ξεδοντιαστεί. ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΖΛΑΤΑΝ (ενας ειναι) ειπε οτι η Βραζιλια θα το παρει. Δε λες τον Ζλαταν ανθρωπο που εκτιμαει καποιον ετσι απλα. Μιλαμε για τον τυπο που αναφερεται στον εαυτο του ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! Δε λεει π.χ συμφωνω, λεει: ο Ζλαταν συμφωνει.. Θεικο το βιντεο του risk everything μονο γι αυτο.

Επισης συμφωνω στο ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ. Με τρανο παραδειγμα τον Ρομπεν της Ολλανδιας που στα 30 του και μετα απο μια σαιζον καραγεματη σε ολες τις διοργανωσεις, κανει στο 80+ σπριντ και αφηνει πισω του παικτες σαν τον Ραμος που θα το ζηλευε και ο Κεντερης στα ντουζενια του. Ο τυπος δεν παιρνει απλα ντοπα. Παιρνει ντοπα ΑΛΟΓΟΥ κανονικα. Ενα αλλο που μου εκανε ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Η Γκανα. ΟΚ μπορει να ειναι επειδη ειναι Γκανεζοι αντεχουν κανουν ρανουν. Αλλα ρε παλικαρια χτες με 73% υγρασια και 30 βαθμους παιζεις μεσημερι (εκει) και ειναι ΟΛΟΙ ΣΤΕΓΝΟΙ? Ρε ουτε καν ιδρωμενοι στο κουτελο δεν ηταν. Σιδερωμενοι ολοι, εβλεπες αυτον τον Αγιου μετα απο 4-5 σπριντ 30αρια συνεχωμενα και ηταν σαν να σηκωθηκε απο το καναπε!

ΠΕΤΑΧΘΗΚΕ Η ΠΟΡΔΗ. Τωρα που χαλαρωσαν οι κωλοι με τι ζεστες. Η ΠΟΡΔΗ εκανε λεει παρεμβαση υπερ του Κατσουρανη. Εμ βεβαια. Ποιος ετρεχε μαζι σου οταν εκανες τις ενεσεις εκτος Πορτογαλιας το 2004? Ποιος μας ‘εκανε χαρη’ που επαιζε στην ομαδα? Φανταζεσαι να εβγαινε ο Μπερλουσκονι π.χ και να ελεγε μας κανει χαρη ο Ραικαρντ που παιζει στην ομαδα? Η να βγει ο Μπεκεμπαουερ και να πει μας κανει χαρη π.χ που φοραει τη φανελα ο Μυλλερ? ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΠΟΡΔΗ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΡΔΗ που μετα τα πεστε κατω και την αρνηση σου να φορεσεις τη φανελλα με το εθνοσημο, σε επιασε ο πονος. Αντε πληρωσε κανα ΦΠΑ ΜΩΡΗ ΠΟΡΔΗ που σε επιασε το εθνικο συμφερον.

20 λεει ο James Bond οτι περιμενουν την ΑΕΚ. Προς το παρων James εχουμε μαζεψει τρεις χυλοπιτες απο τους διεθνεις αστερες Παπαδοπουλο, το παγκοσμιος αγνωστο Λαζοβιτς και απο οτι βλεπω και τον επισης –δε με ξερει η μανα μου- Μρτζα. Που εχει λεει super προταση απο την …Ιαπωνια. Παντα οι super προτασεις ειναι απο μερη εξωτικα και ΠΑΝΤΑ απο την αλλη ακρη της γης. Ετσι ωστε ουδεις να μπορει να τσεκαρει ποσο ΣΩΤΟ πουλαμε. Θυμαστε το Σταυρο? Το ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ 365? Ντουμπαι, Αυστραλιες, Κινεζοι με Βιντιαδα και αγιος ο θεος. Κοντα 2 χρονια ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ εβγαλε ο 365 με τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Φιλε Μρτζα ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΑΚΕ. Αιντε ΠΑΠΑΡΑ που μου εγινες και εσυ σταρ..

Οι 20 που αναμενουν πρεπει να ειναι ανα σειρα ο Dr.No, o Goldfinger, o Scaramanga, o Blowfeld και ολοι οι τυποι απο τη Spectre. Ακομη δεν ηρθες (δε σε κουβαλησε ο κολλητος σου δηλαδη) και αρχισες ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Για καποιον Κρισαντους που εχει κανει λαμπρη καρριερα στη Β Ισπανιας αλλα οι Ισπανοι ως μαλακες δεν τον εχουν ανακαλυψει. Περιμεναν τον Γιουγκο-James να τους τον κλεψει μεσα απο τα χερια. Αιντε ΒΛΑΚΑ που πουλας σανο με το καλημερα…

Για το θεμα της ΑΕΚ: Φιλε Γιαννη (μετα απο request του Steven) ειναι πολυ απλα τα πραγματα.

Εσοδα μιας ομαδας ειναι: Τηλεοπτικο συμβολαιο, κυριες χορηγιες (συνηθως φανελλα και κεντρικες διαφημισεις στο γηπεδο), αλλες διαφημισεις (σε matchday, γηπεδο, event ομαδας), διαρκειας, απλα εισητηρια. Υπαρχουν και καποιες αλλες παραμετροι αλλα εδω εχουμε Αγγελικουλα τη θεα του marketing και της επικοινωνιας οποτε μη ζηταμε πολλα. Μιλαμε για τη διευθυντρια που εκανε τη παρουσιαση του γηπεδου και ΑΦΗΣΕ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ για να ανακοινωσει ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ…την ΑΜΚ. Τρελλο timing και coordination of events..

Εξοδα ειναι το ροστερ στις μεταγραφες-συμβολαια, η διαχειρηση της ΠΑΕ:υπαλληλοι, γραφεια, μισθοι εξοδα ομαδας (μεταφορες, διαμονες, υλικο ομαδας κλπ), και οτι αλλο εχεις ως extra π.χ ΟΑΚΑ.

Φετος στα εσοδα ειχαμε τηλεοπτικο υπολογιζω γυρω στο 1,5εκκ απο Nova (ο gay πηρε 6), χορηγια ΟΠΑΠ 2,2εκκ, γυρω στα 3εκκ απο τα διαρκειας (λεω 10,000 καρτες ΜΟ 300 ευρω γιατι στις extra 1000-1500 τελευταιες ηταν οι ‘ανεργοι’) και απο απλα εισητηρια αλλο 1εκκ χονδρικα. Δεν ξερω ποσα απο διαφημισεις φανελας και γηπεδου, χορηγιες π.χ Πειραιως κλπ εσοδα. Ας πουμε χονδρικα γυρω στα 7,5 με 8 εκκ.

Στα εξοδα ειχαμε ενα ροστερ 30 παικτων με ενα Μ.Ο 30,000 ευρω. Δηλαδη 900. Να βαλω μεσα και τους ακριβους Μπεεσεβιτς (80,000) Τσιριλο (50,000) και τον Ισπανο κλπ αντε να παμε στο 1,2 οι παικτες και 1,5 ΟΛΟΙ μαζι με ΒΔΕΛΛΑ και ολο το κακο συναπαντημα. Θα σου βαλω αλλα 500 για τα υπολοιπα εξοδα που ανεφερα, δηλαδη ολα μαζι ΒΙΑ 2εκκ.

Οπως σωστα ειπε ο steven ο μεγιστανας κονομησε οχι 4 μυρια αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ. Τα οποια οπως εχω ξαναπει, μονο στον ΟΠΑΠ να τα ριξει (δηλαδη στο μαγαζι ΤΟΥ) με 56% ανοδο που εχει απο περσυ η μετοχη ειναι 10εκκ ΚΕΡΔΟΣ ΧΑΛΑΡΑ. Σιγα μη μας πει σε λιγο οτι ειχε επι ενα χρονο 5 εκκ κατω απο το στρωμα και περιμενει ποτε θα πει ναι το θερινο τμημα της ΒΟΛΗΣ για να βαλει πετρελαιο στις μπουλντοζες..

Οπως ειπα και χτες: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? χαχαχαχαχα

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to ΠΑΙΞΑΤΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Η ΑΚΟΜΗ?

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μην ακουω “κονομησε ο “μεγιστανας” γιατι θα γινω “Τουρκος”. Τι εννοειτε δηλαδη; Οτι τα εβαλε στην τσεπη και οχι στον “κουμπαρα για το γηπεδο”;
    Για φετος,λογικα,προβλεπονται ακομα δεκα μυρια για τον “κουμπαρα”.
    Αρα 15. Και του παραχρονου,ακομα 10 μυρια. Αρα παμε στα 25 στην χειροτερη περιπτωση. Βαλε και τα 25 χιλκαρικα απο την ΑΜΚ της “Δικεφαλος”,παμε αισιως στα 25.025.000
    Τι; Δεν φτανουν; Εχουμε και το 20ρικο απο την Περιφερεια. Παμε στα 45.025.000.
    Ενα μυριο ο Κουτας, τρια ο Παπας,πεντε ο Χατζιωαννου,300 χιλιαρικα το ιδρυμα Ωνασση, βαλε και τα 50 χιλιαρικα του Πατριαρχειου,αρα παμε στα 54.375.000.

    Μεχρι τοτε,το 2016, αν αυτα τα βαλεις σε τραπεζα “κλειστα”,η τα “παιξεις’ σωστα σε εταιρεια χρηματηστηριου,φτανεις ανετα τα 100.000.000.
    Μεχρι τοτε,οσοι θα εργαζονται για το γηπεδο,θα εχουν να λαμβανουν.
    Εδω ολοκληρο κρατος και χρωσταει επιταγες ενα καρο,πως θελετε ενας ιδιωτης “επενδυτης” να πληρωνει ατακα και επι τοπου; Γινονται αυτα; Να ειμαστε και λιγο σοβαροι.

    Οριστε ρε. Τι φωναζετε; θελετε οικονομια και χρηστη διαχειρηση,η να γυρισουμε ξανα στους Αδαμιδηδες;
    Δεν σας καταλαβαινω τελικα. Θελετε να “σωθουμε” η οχι; Θελετε αναπτυξη και θεσεις εργασιας,η θελετε τον Τσιπρα;

  2. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Περίμενα με μεγάλο ενδιαφέρον την ανάρτηση και ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.

    Και να κάνω μια αθώα (ρητορική) ερώτηση…
    Ας πούμε ότι πιστεύουμε τα λεγόμενα για 3 εκατομμύρια φετινό μπάτζετ, και ότι αυτά προέρχονται από τα έσοδα της προηγούμενης χρονιάς. Τα άλλα 2+ πάνε στην τσέπη του.
    Γιατί λοιπόν τον χρειαζόμαστε από τη στιγμή που όχι μόνο δεν βάζει λεφτά αλλά κρατάει και αυτά που θα έκαναν την ΑΕΚ ικανή να “αυτοσυντηρείται”?

    Προσωπικά, από όταν έγινε ο υποβιβασμός, ήμουν πολύ επιφυλακτικός και περίμενα να κρίνω σε βάθος χρόνου. Είχα μια ελπίδα όμως ότι το reset θα μας βοηθήσει.

    Ένα χρόνο μετά, βλέποντας την τακτική που ακολουθείται στο σχεδιασμό της ομάδας, στο γήπεδο και στην έρα, έχω να πω οτι πρόκειται για φιάσκο.

    Η απογοήτευση δεν σταματάει και βλέπω ότι οι παθογένειες που μας έφεραν εδώ σε μεγάλο βαθμό συνεχίζονται.

    Μακάρι να διαψευστώ.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα νουμερα που ειπα ειναι τα επισημα που ανακοινωσε η ΠΑΕ ο ΟΠΑΠ κλπ. Οποτε δεν το συζηταμε για τα εσοδα.Δεν πανε +2 στη ‘τσεπη’. Πανε +2 ΚΑΙ τα φετινα τα οποια ειναι κοντα στα 10 με τον ΟΤΕ φετος + την ΕΠΟ που δινει χρηματα ως επαγγελματικο σωματειο. Βαλε και την αυξηση στα διαρκειας (λενε για +10%) και δες ποσα μαζευωνται. ΑΠΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ειναι δεν θελει κατι τρομερο να τα δεις. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΜΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ δεν υπαρχει. Πεταξαμε ενα ΒΔΕΛΛΑ, βαλαμε και το ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ και ΧΑΣΑΜΕ μια χρονια ΤΕΛΕΙΩΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ δεν βγηκε απο τους 30. ΕΝΑΣ ετσι για το γαμωτο. Σορρυ ανανεωσε ο φερεπλυς Γεωργεας… Αυτο μονο σου δειχνει τον ‘σχεδιασμο’ του ποδαριου με τους -ιτς. Οσο για την ΕΡΑ απλα τη κραταμε ΚΑΒΑΤΖΑ με 350,000 ευρω ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, για να εχουμε το απαραιτητο back up οταν χρειαστει. Για να δεις ποσο σοβαρη ειναι η μανα δε ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ 14,000 ΕΥΡΩ!! Πια ΕΡΑ και πια ΠΑΕ? Ενα ματσο ΛΑΜΟΓΙΑ ειναι που κονομανε με τα λεφτα του κοσμου. Τοσο απλα.
    Reset με αυτους που σε καταντησαν ζητιανο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Κοιτα απλα τις φωτο απο τη παρουσιαση να καταλαβεις ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ: Ο ΠΑΠΠΑΣ!!!, Ο ΝΟΤΙΑΣ!!!, Ο ΤΙΓΡΗΣ…., Ο ΝΤΕΜΗΣ!!!, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ..
    Τι να λεμε τωρα..

  4. Ο/Η Χρηστος χοντζεας λέει:

    Αυτο που πρεπει να “χωνεψουμε” ειναι το εξης: ο “μεγιστανας” ενδιαφερεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Δραμι δεν δινει για την ομαδα,ποσο μαλον γενικα για τον συλλογο.
    Το ειχε πει αλλωστε,κατα την αυτοπαρουσιαση του τον περασμενο Αυγουστο στο Τατοι: “ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…” Οχι για την ΑΕΚ γενικα δηλαδη. Βεβαια οι παρισταμενοι και ο περισσοτερος κοσμος που το ακουσε, καταλαβε οτι την ΑΕΚ θα την “τρεξει” μονος του και αυτοδυναμα και πως μονο για το γηπεδο ηθελε μια μικρη βοηθεια.
    Ενω ο γιγαντας εννοουσε το εξης: “στα αρχιδια μου η ΑΕΚ,εγω θελω την βοηθεια-δηλαδη τα φραγκα- μονο.για το γηπεδο,αφου μονο αυτο με ενδιαφερει”.

    Θα μου πεις βεβαια τωρα: και τοτε γιατι λυσσαξατε εσεις οι “Μελισσανιδικοι” να ερθει ο “μεγιστανας” με τα καβουρια; Δεν τον ξερατε;
    — Βεβαιως και τον ξεραμε. Και καλα. Αλλα,υπο τις παρουσες— των τελευταιων χρονων δηλαδη— συνθηκες, τι αλλο εμενε να προσδοκαμε και να θελουμε; να ξυπνησει ο κομμος αυτοματα και να παρει την ομαδα στην πλατη του με ενα θαυμα και με “λαικες συμμετοχες” και Τροχαναδικες αηδιες; Η να περιμενουμε το εναυσμα του Χατζιχρηστου για μια απˊτα ιδια; Η να περιμενουμε να αυγατησουν τα λεφτα του Αδαμιδη απο τα γιαουρταδικα,η να πιασει 10πλο “τζακ-ποτ” στο Τζοκερ ο Δημητρελος ωστε να σωθουμε μαζι του; Η να αναμασαμε τους “Ξενιαδιδες” και τους Κοζωνιδες” για να κονομανε οι πονηροι σαν τον Κετσετζογλου;

    Δεν εμενε τιποτα αλλο λοιπον.Ξερα,ρεαλιστικα,πρακτικα και ορθα-κοφτα. Μη κοροιδευομαστε.
    Και αυτο-ασφαλως- το γνωριζει αριστα ο Μελισσανιδης που επεστρεψε δωρεαν και επιδοτουμενος να μας “σωσει”. Ετσι αλλωστε γινονται τα λεφτα.

    Αρα λοιπον,-απο πλευρας μου τουλαχιστοντ μια χαρα κανω και τον χαρακτηριζω οπως να’ναι και να μην απορουν οσοι βλεπουν σε αυτο καποια “σχιζοφρενικη” αντιμετωπιση η “κωλοτουμπες” ημων.

    Ηρθε,καλως ηρθε,ενταξει,αλλα ως εκει. Ουτε σαλια θα αφησουμε να τρεξουν,ουτε σωσμενοι και υποχρεωμενοι θα νοιωσουμε.
    Αυτος κανει την δουλεια του. Και μεσα απο ολο αυτο,θα κανει και η ΑΕΚ την δικη της.
    Οταν τα χρονια περασουν,ολα θα τα βλεπουμε διαφορετικα. Και κυριως οι μικροτεροι που ερχονται απο πισω.

    Εκεινος τη δουλεια του λοιπον και εμεις την δικη μας.
    Και φυσικα η κριτικη κριτικη,οσο αδικη και αν φαινεται.
    Δεν ειναι ΠΟΤΕ αδικη,οποιαδηποτε κριτικη,ακομα και η πιο υποκειμενικη,οταν αυτη στοχευει και απευθυνεται σε ισχυρους ανθρωπους.
    Στα αρχιδια τους τα γραφουν ολα,παιδια. Στην καραπουτσακλαρα τους τον γραφουν τον κοσμο,(λεγοντας “κοσμο” εννοω και τους ανθρωπους και το περιβαλον).
    Οποτε,μη κολλατε και μην εχετε ενοχες.
    ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΑ “ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ” ΑΦΟΒΑ.
    Αντεχουν.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννη : Μα ποιός είπε οτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τον χρειαζόμαστε; Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΛΕΒΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. Οπότε βρέθηκε στην φάση αυτός που ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ μεγιστάνας, ΚΙ ΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ. ΜΕ ΕΜΒΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει για κάποιον που θέλει να φτειάξει ομάδα.

  6. Ο/Η bandog λέει:

    ωραιο το κραξιμο και η αμφισβητηση.
    εθνικα μας σπορ εξαλλου !
    σε δυο χρονια αναμενω τις κωλοτουμπες….
    οχι οτι ειστε παλιοπαιδα , απλα ειναι στο DNA μας (και του αεκτζη και του ελληνα).
    στην τελικη ειναι ενας ρολος που καποιος πρεπει να αναλαβει
    ας το κανετε εσεις που το κανετε καλα!

    ΥΓ: φιλε γιαννη , η αεκ ειναι αυτη τη στιγμη αυτοσυντηρουμενη , λες.
    οριστε λοιπον , ευκαιρια να αναλαβετε τη διοικηση της .εσυ , τα παιδια εδω , 2-3 φιλοι απο τον καφενε του βαγγελα , ο θειος μας ο μιμης ,η κοντεσα βαλερενα , ….
    καποιος τελος παντων που να αγαπαει την ομαδα περισσοτερο απο το μεγιστανα.

    ΥΓ: αληθεια. μιας και θεσατε το ζητημα των εσοδων…
    ποιος απο εσας πιστευει οτι η ομαδα χωρις τον μεγιστανα θα εκλεινε (στη γ ή τη β εθνικη) τηλεοπτικο με τοσα χρηματα (προφανως οι διαφημισεις οπαπ στο καναλι επαιξαν ρολο) ?
    ποιος πιστευει οτι χωρις το μεγιστανα θα ελαμβανε τετοιο ποσο ως χορηγια απο τον οπαπ ( του μεγιστανα) ?
    ποιος πιστευει οτι χωρις το μεγιστανα θα εκλεινε αλλες χορηγιες οπως με την τραπεζα του φιλου του . κυριου σαλα ?
    ποιος πιστευει οτι χωρις το μεγιστανα θα μαζευε 12.000 διαρκειας στη γ εθνικη (ή στη β αν αγωνιζοταν χωρις αυτον) ?
    ποιος πιστευει οτι χωρις το μεγιστανα θα πειθονταν καποιοι παικτες α εθνικης να υπογραψουν σε ομαδα γ ή β εθνικης?
    ποιος πιστευει οτι χωρις το μεγιστανα θα διανοουμασταν εστω και υποθεση για κατασκευη νεου γηπεδου να κανουμε?

    δεν υπαρχουν αγιοι μεγιστανες. οι μεγιστανες εχουν ενα συγκεκρυμενο ρολο και σκοπο που εχουν παντα να κανουν με τη τσεπη.
    πειτε μου οτι θα πεσετε απο τα συννεφα αν το διαπιστωσετε αυτο!
    ας πονταρουμε στο γεγονος οτι μερικοι μεγιστανες σκεφτονται και την υστεροφημια τους περα απο την τσεπη τουςκαι ας ελπισουμε τουλαιχτσον σε αυτο.

    καλη και θεμιτη η κριτικη , ακομη και η αυστηροτερη 9 σε καμια περιπτωση δε θεωρω οτι ειναι κακοπροεραιτη η δικη σας.εμμονικη ισως ναι) . φαινεται ομως οτι καποιοι ξεχνατε που ηταν η ομαδα πριν δυο χρονια και σε τι κατασταση βρισκοταν.

    το οτι απο τα δεκαδες μυρια χρεη , θα γκρινιαζαμε μεσα σε ενα χρονο για το τι θα γινει με τα πεντε μυρια πλεονασμα , ειναι αποκλειστικα και μονο αεκτζιδικο φαινομενο στο ποδοσφαιρο !!!!

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φιλε bandog
    Κραξιμο ειναι οταν κατακρινεις (πολλες φορες εκ του πονηρου) τα παντα. Κριτικη ειναι οταν εκφραζεις την γνωμη σου. Καπου τα εχεις μπερδεψει. ΦΥΣΙΚΑ και θα κρινω εναν απο ολους που εφεραν την ΑΕΚ (η μηπως θες την Ελλαδα?) σε αυτο το σημειο. Εδω θα σου θυμισω οτι η ΑΕΚ εφτασε να χρωστα γυρω στα 130εκκ το 2004 και δεν νομιζω να εισαι τοσο αφελης που να πιστευεις οτι για ολα φταιει ο Μακης (που κατηγορηθηκε επισημα για 21εκκ- αλλο αν οι τοκοι του Χαρουλειν τα εκαναν 80 στη λογικη του κανω το νερο κρασι, η καλυτερα στη λογικη του τοσα μας λοιπουν..). Τα υπολοιπα 100+εκκ ΠΟΙΟΙ τα εκαναν και απο ποτε? Εδω θα σου πω οτι ΕΠΙΣΗΜΑ το κρατος ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ απο το 1990 και μετα, εξ ου και η διαρηξη του αρθρου 44 (αληθεια εκεινα τα 2,5εκκ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ????) ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. Φανταζωμαι θυμασαι ποιοι ειναι αυτοι..

    ΗΤΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ο μεγιστανας στο τιμονι που πουλησε την ΑΕΚ στον αφερεγγυο (το λιγοτερο..) Τροχανα εναντι 1 δις. Μιλαμε για τον ΣΟΕ αν θυμασαι τοτε και την αεροπλανικη εταιρεια με τα ακινητα στη Κρητη (ενα απο τα λιγα)
    ΗΤΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ο μεγιστανας που ανελαβε τη διαχειρηση επι ENIC ΦΟΡΤΩΝΩΝΤΑΣ κατι απιθανους με απιθανα ποσα ?
    ΗΤΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ενας απο αυτους που σε εφεραν στο αμην για να ερθει ο σωτηρας με το παρεακι να μηδενησουν (17εκκ) και να σε ξαναφτασουν μεσα σε 10 χρονια στα -80 παλι?

    Τα πραγματα ειναι απλα. Κανεις δεν λεει οτι χωρις αυτον θα μαζευε τα φραγκα που λες. Απλα λεει οτι ουτε σωτηρας ειναι μιας και ενα χρονο μετα ΤΙΠΟΤΕ δεν βλεπουμε παρα μονο τα οποια λεφτα να εισρεουν μεν αλλα ΠΟΥ ΠΑΝΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ..
    Αντιθετα ειδαμε την ομαδα στη Γ Εθνικη -ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ- και μια ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ σε ολους (με πρωτο αυτον) που μας εφτασαν εδω. Σορρυ αλλα οταν βλεπω τον Αδαμιδη!! και τον παπαδημητρελο αναμεσα στους σωτηρες και αναγεννητες κατι με χαλαει.. ΕΣΕΝΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ τα δεκαδες εκκατομυρια χρεη που αναφερεις? εσυ και εγω?
    12000 διαρκειας εκανε και ο Σταυρος. Εκει ειναι το θεμα σου? ΠΑΝΤΑ θα κανει 12000 διαρκειας η ΑΕΚ, ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!
    Δηλαδη ηθελα τον Σερβο και τον Μπεεεεσεβιτς στη Γ’ για να παω αν θελω να δω την ομαδα μου?

    Για ποια σωηρια λεμε λοιπον? Οτι πηραμε ενα απο τα top 3 καταστηματα της ελλαδας ΔΩΡΕΑΝ και σβησαμε τα χρεη? Δηλαδη αν πας εσυ αυριο και παρεις ΤΣΑΜΠΑ τη Motor Oil, τον Κοτσοβωλο, το Μαρινοπουλο, τη ΔΕΗ, τον ΟΛΠ (τυχαια παραδειγματα) και ΣΒΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, και εχεις ΜΟΝΟ κερδη χωρις να εχεις βαλει φραγκο εισαι τιγρης, ελεφαντας, κροκοδειλος η οτι αλλο θες?

    Απο που μας εσωσε δηλαδη? Δε μπορουσε η ΑΕΚ να πεσει μονη της στη Γ?
    Καστε πρωτα να δουμε κατι απο ολα αυτα που ακουμε γιατι μεχρι στιγμης εχουμε δει μια μακετα, και ποσοι ΘΑ (στο μελλον) δωσουν. Απο μεριας του το μονο που ακουμε ειναι απο που ΑΛΛΟΥ (περιφερεια ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ, ΑΜΚ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ..) θα μαζεψει λεφτα. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΥΜΕ. Το μονο που εχει πει ειναι οτι ΘΑ (στο μελλον) βαλει 10εκκ σε μια εταιρεια που ειναι δικη του, δηλαδη ΘΑ τα βγαλει? απο τη μια τσεπη να τα βαλει στην αλλη.
    Απο την αλλη ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΣΑΜΠΑ, πηρε το οικοπεδο ΤΣΑΜΠΑ, και περιμενουμε ενα χρονο μετα να δουμε ΑΝ και ΘΑ κανει κατι.

    Πολυ καλα κανει και κοιταει το χρημα και το κερδος και εγω το ιδιο κανω στο μαγαζι μου. Αλλα ουτε σωτηρα με λεει κανεις ουτε μου αναβει καμμια λαμπαδα. Αυτο λεμε απλα. Τωρα για κινησεις τυπου Σερβου, Παππα, Αδαμιδη κλπ σορρυ αλλα οχι απλα με ξενερωνουν αλλα ως πελατη (αφου ετσι θελει να με βλεπει με τις ΑΜΚ τις ΜΚΟ τα διαρκειας τα βιβλια και ολες αυτες τις σαχλαμαρες) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙ.
    Ας φτιαξει αυτα που λεει, ας κανει ομαδα και εδω ειμαστε. Να τον κρινουμε ως επιχηρηματια ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι στο κοσμο που να ζηταει προκαταβολικα τα λεφτα των πελατων του για να τους προσφερει το εμπορευμα του.

    Για να συγκρινεις ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ. Μπορει να ειναι καραγκιοζης και να νομιζει με εκβιασμους οτι πρεπει να κανουμε τουμπεκι ολοι, αλλα απο την αλλη ΟΥΤΕ ΣΤΗ Γ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΟΚ, και εχει ριξει και μια 30ΑΡΑ CASH για χρεη και παλιες αμαρτιες..

    Καλα τα μεγιστανιλικια λοιπον αλλα βαλε και λιγο το χερι στη τσεπη. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ να το παιζεις μεγα αφεντικο και αναμορφωτης..

    ΥΓ Ουδεποτε ισχυριστηκε κανεις εδω οτι μπορει να αναλαβει. Οπως ουδεποτε ακουσα κανενα εδω να λεει οτι ειναι μεγιστανας-τιγρης-καγκουρο και σωτηρας. Αλλος τα αφηνει να διαρρεουν αυτα. Αυτο δεν σημαινει ομως ουτε οτι ειμαστε ανεγκεφαλα προβατα, ουτε οτι δεν θα μιλαμε στα 500 στραβα που βλεπουμε. Πιστεψε με ΜΑΚΑΡΙ και τα χρηματα και το ΧΡΟΝΟ που εχω δωσει να το εκαναν ολοι αυτοι που ετοιμαζωνται να μας σωσουν. Ουδεποτε ΠΗΡΑ απο την ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΕΔΩΣΑ και μαλιστα για απλος πελατης ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Μπορει να πει το ιδιο ΕΝΑΣ απο ολους αυτους???

  8. Ο/Η Γιάννης λέει:

    @Snitch
    Συνόψισες σε δύο σχόλια τους λόγους που έχω ξενερώσει. Διαβάζω νέα για την ΑΕΚ και είτε μου ρχεται να γελάσω (από πίκρα) ή βρίζω για 5 λεπτά.

    (Το τελευταίο που χάρηκα ήταν η απόκτηση του Κολοβέτσιου που επειδή είμαι από Γιάννενα τον έχω παρακολουθήσει και είναι καλός παίχτης με μέλλον.)

    “άλλαξε ομάδα αν δεν γουστάρεις”, το άκουσα κ αυτό από φίλους ΑΕΚτζήδες.

    Η σήψη δεν είναι μόνο ποδοσφαιρική (θέμα προπονητιού team, παιχτών κτλ) ή διοικητική, αλλα και οπαδική.

    @bandog
    Αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ μόνο υγιές δεν μπορώ να το πω.
    Και άντε πες ότι στην Β κ στην Γ δεν θες ομάδα ούτε λεφτά για να ανέβεις τρένο.
    Αν πας στην Α με καβούρια στις τσέπες και μπάτζετ 5-6 εκατομμυρίων θα είσαι μια από τα ίδια με την ΑΕΚ του Αδαμίδη κ του Δημητρέλου.

    Ούτε θέλω πρωτάθλημα κερδισμένο από το παρασκήνιο.

    Τα καφριλίκια στους κατοίκους ΝΦ πως σου φαίνονται? Θεωρείς ότι καλό κάνουν στην ΑΕΚ ή σπιλώνουν το όνομά της κ τις αξίες της?

    Στην ερασιτεχνική που τα κολλητάρια του μεγιστάνα βγήκαν με υποσχέσεις και πανηγύρια και τώρα δεν τους βρίσκεις πουθενα πώς σου φαίνεται?

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Αγαπητέ, ένα θα σου πω : Στις προσωπικές ή στις έμμεσες επαφές που έχω, η κριτική είναι αυτή που διορθώνει τις όποιες κινήσεις. Και να ξέρεις το πολύ απλό : τον μόνο χώρο που σέβεται είναι αυτόν εδώ, που εκφράζει πελατειακή δύναμη και σχέση αλλά απόλυτα ανεξάρτητη. Εδώ και πέντε χρόνια γραπτά κι άλλα δεκαπέντε προφορικά. Και είναι το ίδιο φαινόμενο με αυτό που πάει να φτειαχτεί στη λαϊκή βάση. Εκεί δεν θα υπάρχουν χειροκροτητές ή κι αν υπάρχουν, δεν θα υπάρχουν μετά από πέντε χρόνια λόγω ηλικίας, αν με πιάνεις. Οπότε δεν θέλουμε να ξαναπαρακολουθήσουμε μια ΑΕΚ καταχρεωμένη περί τα 60 μύρια για το γήπεδο στις τράπεζες.

  10. Ο/Η bandog λέει:

    μια χαρα τα λετε παιδια αλλα την ουσιι οσων εγραψα και απαντουν σε αυτα που ο γιαννης κατηγορει , δεν ειδα να τα σχολιαζετε…
    να λοιπον που η ομαδα ειναι εκει που τη βρηκε αγωνιστικα ο μεγιστανας.
    στη β εθνικη !
    μαλιστα εχει καλυτερο ροστερ (εκτος και αν καποιος θεωρει το φουντα καλυτερο του μανταλου και το σταματη καλυτερο του αραβιδη ή του ντακολ).
    εχει και μηδεν χρεη !
    να φυγει ο μεγιστανας!
    να ερθει αυτος που θα την δηγουσε σε μεγαλεια απο τη β εθνικη και με τα 4ο μυρια χρεη ….
    ή εχετε κατα νου καποιον πιο εμπιστο να εχει εκδηλωσει διαθεση να κανει την ομαδα ξανα μεγαλη?
    εχετε καποιο σχεδιο να φτιαχτει γηπεδο χωρις η ομαδα να χρεωθει κανα 60 μυρια σε τραπεζες?
    αν ναι ,και τα εχετε εκθεσει εδω , σας ζητω συγνωμη που μου ειναι αγνωστα.

    καποτε οι αθηναιοι στραφηκαν στον αλκιβιαδη για σωτηρια , αν και τον ειχαν προηγουμενως καταδικασει για προδοσια!
    ο απελπισμενος πιανεται απ οποιον δει να ανταποκρινεται για να σωθει…

    στην περιπτωση της αεκ εμφανιστηκαν αν θυμαμαι καλα ο κοζωνης , ο βιντιαδης , ο σαλιαρελης , ο ξενιαδης και ο μεγιστανας….
    ε , ειχαμε την ατυχια , απ ολους αυτους τους εξαιρετους κυροους και επιχειρηματιες , να μας κατσει ο σκαρτος μεγιστανας.
    υπομονη…

    παντως οποιος (προσωπο, συλλοοος φιλαθλων κλπ) εχει αγαθοτερες απο αυτον προθεσεις και μεγαλυτερη αγαπη για την ιδεα αεκ , μπορει να σωσει το τμημα του χαντμπολ για αρχη , να μας πεισει !
    τι ? δεν υπαρχει εκει μπαγιοκο?
    α, γεια σου…..

    ΥΓ: παντως διευκρινισα οτι σε καμια περιπτωση δε θεωρω την κριτικη σας κακοπροαιρετη…
    εμμονικη την χαρακτηρισα….

  11. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς bandog: Δεν ειπε καποιος απο δω “να φυγει ο “μεγιστανας”. Αρα, αδικα “ψαχνεις” να βρεις καποιον καταλληλοτερο και κακως μας προσαπτεις κατι τετοιο.
    Να σταματησει τους πειραματισμους,να παψει τα ‘στρογγυλεματα’,να σταματησει τα σουρτα-φερτα των ξαναζεσταμενων φαγητων, να ασχοληθει επιτελους σοβαρα και να αφησει τις δουλειες του ποδαριου.
    Αυτο λεμε. Αν αυτο σου μοιαζει σαν αιτημα μας για αποχωρηση του,εχεις καταλαβει λαθος.

    Αποψεις εκφραζουμε.μπορει και λαθος. Ενταξει. Αλλα αυτο επ ουδενι δεν ειναι “πολεμος”. Αυτα παρερμηνευονται,αλλα και απαγορευονται μονο στις απολυταρχιες. Μοκο ολοι και οτι πει ο “αρχηγος”; τι ειναι δηλαδη ο Μελισσανιδης; Ο Τσαουσεσκου στη Ρουμανια; και η ΑΕΚ τι ειναι; εταιρεια του; δεν ειναι δικη μας-κατα δηλωση του; Πως δηλαδη “στην ΑΕΚ,που δεν εχει επιχειρηματιες και προεδρους” (κατα δηλωση του απο το Τατοι) θα κοιταμε σα χανοι τα καμωματα καποιου που απο οτι φαινεται οντως δεν εχει χρονο να ασχοληθει και εχει χωσει 30 μπροστινους στα ποστα και τους γυριζει ρολοι κανοντας “εσωτερικο ροτεισον” στις απολυσεις-προσληψεις. Και ο ιδιος να καθεται σαν τον Ξερξη στο ορος Αιγαλεω.
    Τι λετε μωρε.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Ξαναλέω οτι κριτικάρω δημόσια, αφού έχω αφαιρέσει τα ιδιωτικά. Και βαράω σε αδύνατες γραμμές. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΔΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ. ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ.
    ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    Διαφωνώ με την μυθοπλασία και με το τίποτα, όπως έφερε η ουέφα υπεύθυνο για τα στημένα τον Τσακογιάννη, ή όπώς έφερε υπεύθυνο για τα χρέη της ΑΕΚ τον Ψωμιάδη η παρεούλα ή όπως είναι υπεύθυνος για την σωτηρία μου κάποιος Σαμαράς – στα παλιά μου τα παπούτσια αν τον ψήφισαν οι ηλίθιοι – και διαφωνώ αν ο Νικολούδης ήταν καλύτερος του Τσιάρτα, διότι εκεί πάει το παιχνίδι.
    Άλλο λέω : ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ; ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ;

  13. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Εγω επιμενω και λεω: ο ανθρωπος στην “τσεπη” του εχει λεφτα αλλων. Για να τα τοποθετησει,πολυ απλα,πρεπει να παρει το Ο.Κ.
    Φυσικα δεν περιμενα πως,ερχομενος θα ανοιξει το πουγκι. Ποτε. Περιμενα-και περιμενω- να βρει λεφτα απο ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ “ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ”.
    Οταν γυριζεις τον γλομπο και κανεις δουλειες παγκοσμια-οπως διατινεσαι- και κουβαλας με το ιδιωτικο αερπλανο πατριαρχες και παπες και εν τουτοις ερχομενος στην ΑΕΚ, σουρνεις μαζι σου τον…Μπαγεβιτς, τον Λυμπεροπουλο,τον …Μιλοβανοβιτς,τους Λαζοπουλους,τους Κοτσατους και τους Βρεττακους και τους Ολυμπιους,τοτε,δυο πραγματα συμβαινουν. Η μαλλον,τρια: Η οι “συμπαικτες’ αρνουνται να συμμετασχουν στην ΑΕΚ,η θα συμμετασχουν αργοτερα,του χρονου ας πουμε και τους κρατα σαν εκπληξη,η,πολυ απλα δεν υπαρχουν συμπαικτες. Οτι δηλαδη ο ανθρωπος ειναι απλα μονος του και η “πολυδαιδαλη” οικονομικα και επιχειρηματικα ζωη που φαινεται να διαγει,δεν εχει καμια σχεση με τις πραγματικες του δυνατοτητες. Δεν ειναι και τοσο ‘μεγιστανας’ δηλαδη. Περισσοτερο,τοτε,εχουμε να κανουμε με εναν πρωην φτωχο,που παντοτε ηθελε ναδουλευουν αλλοι για τον ιδιο. Και τα καταφερνει καλα σε αυτο,δεδομενου οτι ποτε πραγματικα δεν εχει εργαστει ο ιδιος καιναλλοι του φερνουν το φαι στο πιατο. Και εδω που τα λεμε,οι “Μελισσανιδηδες” του κοσμου,ζουν το ονειρο τους. Απο την πρωτη φορα που ειδαν το φως της μερας, εναν στοχο ειχαν στη ζωη τους. Να εργαζονται αλλοι για τους ιδιους. Φυσικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,δεν με αφορα αυτο. Με αφορα πως ο συγκεκριμενος τεμπελης,πιθανον να ειναι μονος του. Να μην εχει δηλαδη “συμπαικτες’. Και δεδομενου του οτι ειναι καρμιρης και δεν δινει του αγγελου του νερο,τοτε τα πραγματα γινονται ακομα πιο στριμοκωλα για τους φιλους της ΑΕΚ,αφου,οπως “διαισθανομεθα’ ολοι,θα τον πληρωσουμε εμεις οι ιδιοι για να μας “σωσει”. Αν την τελευταια φορα που ηταν στην ΑΕΚ,τον πληρωνε η ΕΝΙΚ,τορα φοβαμαι πως,ελειψει καποιας αλλης “ΕΝΙΚ”,θα την πληρωσουμε εμεις την νυφουλα.

    Πραγμα το οποιο ηδη εχουμε αρχισει να διαπιστωνουμε και να εμπεδωνουμε,γερα.
    “Kalo kouragio ” λοιπον μας ευχετε ο κος Μελισσανιδης,που ολο τον κοσμο γυρισε και δεν μπορει να βρει δυο ανθρωπους με λεφτα. Η μαλλον βρισκει ΑΛΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ “ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ” ΤΩΝ, ΩΣΤΕ Να ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΟΥΡΑ,ΚΑΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΤ,ΚΑΤΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ,ΚΑΤΙ ΟΙ “ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ” ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΚΑΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ. ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΕΝΝΟΩ. ΤΟΣΑ ΚΥΡ ΜΗΤΣΟ ΣΟΥ ΝΝΑΛΟΓΟΥΝ,ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΨΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ.
    Που να φτασουν λοιπον και γιαντην ΑΕΚ. Αρα,προσπαθει ο ανθρωπας με μπαλωματα και “ιδιοκατασκευες” να νντιμετωπισει τα οικονομικα αδιεξοδα ΜΑΣ.
    Γιατι εκεινου τα αδιεξοδα ειναι λυμενα. Ετσι φαινεται τουλαχιστον. Εκτος και αν στα γεραματα τα αφεντικα του τον “δωσουν” στεγνα-το εχουμε ξαναδει το εργο- και παει το “Σωτηρια” ξανα.
    Αιντε ρε παιδια. Βαλτε ενα χερακι ολοι μαζι. Υπαρχει προβλημα,δεν το βλεπετε;.