Θρυλλος η Β-ρεζιλι-α

eba36b868d8490dda4491d714b3a8fba_L GAY

Ζηλεψε τα ρεκορ του Gay η Β-ρεζιλι-α και τα καταφερε. 7 ο GAY- 7 οι Μαρσελο-Φρεντ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (δε κανω πλακα) που αν και τους αντιπαθω, χτες κακως κατεβασαν το γκαζι και δεν τους εριξαν διψηφιο. Δεν εκανε κατι τρομερο η Γερμανια. Ηταν απλα μια πολυ καλα στημενη ομαδα μετριων παικτων (γιατι οταν εχεις τον Σβαισταιγκερ και τον…Λαμ μονο μετριος μπορεις να χαρακτηριστεις ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ), που εκανε μια αυτονοητη κατοχη μπαλλας (εληξε 51-49 νομιζω) και απλα αλλαζε ηρεμα και σωστα τη μπαλλα. Ουτε κανενα τρομερο συστημα εβγαλε, ουτε κανενα τρυκ εκανε στον αγωνα, ουτε ειδαμε (σιγα μη βλεπαμε…) καμμια φανταστικη ατομικη ενεργεια απο κανενα. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Απλα απο την αλλη ο μεγας- με εχει πιασει κοτσο ο Οττο με το Καψη και το Φυσσα ΔΙΣ- Σκολαρι επαιξε το συστημα: ΠΑΜΕ ΩΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ. Η αλλιως το 11 αυτοι 11 εμεις του Αλεφαντου. Μπηκε μεσα ο αφανας και αρχισε τις αγκωνιες, εβαλε τον Νταντε….. στη θεση του Σιλβα και αυτον τον Μπερναρ του 1,40 σε σκαμνακι να παιρνει τα γεμισματα απο τις ντουλαπες! Πανεξυνπνη στατηγικη ειδικα αμα εχεις μπροστα τον μπετατζη Χουλκ και τον αρχοντορεμπετη με τη μουστακα που θελει 20 αγωνες για να πιασει??? κανα σουτ (και αμα) . Στο κεντρο μια απο τα ιδια, παμε με καμμια κλωτσια του Φερναντινιο και δωστε τη μπαλλα στον αλλον της Τσελσυ που τον κοιτας και βαζει τα κλαμματα. Παιδακια για κλαμματα στη φανελλα του Ρομαριο-Ριμπο-Ροναλντο κλπ. Αυτα για την ομαδα που αφησε εκτος αποστολης (ουτε καν εκτος ενδεκαδας) τον Ροναλντινιο και τον Κακα, ακομη και αν δεν ειναι στο peak της καρριερας τους. Προφανως ο Μπερναρ και ο Παουλινιο ειναι πιο χρησιμοι απο τον Ρονι.. Στις επιθεσεις της Γερμανιας τα μπακ μαρκαραν με τα ματια και αυτα διακριτικα.Μη πουνε οτι θα τους ματιασουμε κιολας. Τρια με πεντε μετρα αποσταση ειχαν τα μπακ απο τους παικτες σε καθε γκολ, στο πρωτο ο Μυλλερ δε πρεπει να το πιστευε καν οτι τον εχουν αφησει ΤΟΣΟ μονο του. Εβαλε γκολ μεχρι και ο Κεντιρα!!! Τα δε τριγωνακια και πασουλες που εκαναν οι Φριτς πριν απο καθε γκολ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, δε πρεπει να τα εχουν κανει με τοση ευκολια ουτε στη προπονηση μεταξυ τους.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η Β-ΡΕΖΙΛΙ-Α που νομιζε οτι με τα μουφα πεναλτυ και τη κλωτσοπατιναδα πρεπει να παρει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ το κιουπι. Μεχρι ενσταση να μη μετρησει καρτα εκαναν ΤΟΣΟ ΡΕΖΙΛΙ. Εισαι η Β-ρεζιλι-α, παιζεις ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, και κανεις ενσταση για μια κιτρινη επειδη θα χασεις ενα κεντρικο αμυντικο!

Πελε: Θα παρουμε το εκτο την επομενη φορα. Καλα παππουλη οτι πεις. ΜΕ ΕΦΤΑΡΑ στη κεφαλα εισαι, μια ζωη ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΣ ΕΙΣΟΥΝΑ, οπως και μια ζωη βασιζωσουνα στους αλλους για να το παιζεις παικταρας.

Ντιεγκο: “Μου έμοιαζε σαν να βλέπω παιδικό ποδόσφαιρο και οι Γερμανοί όποτε ήθελαν πυροβολούσαν”.”Χωρίς τον Νεϊμάρ δυστυχώς δεν υπάρχει Βραζιλία. Η ομάδα δεν κατέβηκε καν να παίξει στο γήπεδο. Είχε πολύ κακή εικόνα. Εκτός από τον Νταβίδ Λουίς και κάποια τρεξίματα από τους Μαϊκόν και Μαρσέλο δεν είχε να επιδείξει τίποτα άλλο. Ο Μπερνάρντ δεν κατάλαβα καν γιατί έπαιζε. Ο Λουίς Γκουστάβο και ο Παουλίνιο απέχουν πολύ από τους Κακά και Ντούνγκα. Και ο Φρεντ δεν έχει την παραμικρή σχέση με το Ρονάλντο”.

Αφηνω για το τελος τον μεγα ΚΕΦΤΕ: ”Πιστεύω στο τέλος θα πανηγυρίσει η Βραζιλία. Μόνο και μόνο για το γεγονός πως δείχνει να είναι ομάδα και παλεύει πάντα για τη νίκη. Είναι πολύ μαχητική ομάδα. Κάθε παίκτης δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Το σέβομαι αυτό ιδιαίτερα. Στην πραγματικότητα όμως δεν παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, αν και έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες δεν παίζουν θεαματικά. Παρ’ όλα αυτά νομίζω πως ξέρουν τι κάνουν. Αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό τους. Στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Κολομβία δεν προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλά να κερδίσουν χρόνο. Όλοι αμύνονταν”. ΔΕΝ ηταν κοκκινη καρτα στο Σεζαρ αυτο ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΔΕ και λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Μονο οι Β-ρεζιλι-ανοι και ο ΚΕΦΤΕΣ δεν τον ειδαν. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ επεσες μεγαλε ως συνηθως. Εννοειται οτι σεβεσαι το αμυντικο ποδοσφαιρο που δεν παιζει ποιοτικα και θεαματικα και ΟΛΟΙ αμυνωνται. Απο αυτη ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ αλλωστε καποιοι σε εχουν βαφτισει προπονητη και καποιοι αλλοι special. ΤΣΙΜΠΑ ΤΗΝ ΕΦΤΑΡΑ ΤΩΡΑ και τα λεμε απο Σεπτεμβριο παλι. Μη ξεχασεις να παρεις τον Οσκαρ και τον Γουιλαν μονο..

ΥΓ Πολυ δυσκολο το ματς σημερα απεναντι σε μια πολυ καλη ομαδα και ενα βιονικο (κυριολεκτικα απο τη ντοπα) Ρομπεν που απο τη μια κανει καλη δουλεια, απο την αλλη θελει μια μπαλλα μονος του και αυτο το πληρωσε με τη Κοστα ρικα που ειχαν πεσει ολοι πανω του και ειχε βραχυκυκλωσει ολη την ομαδα. Το να κανει 5 φασεις σε 2 ωρες η Ολλανδια στη Κοστα ρικα δεν ειναι δα και κατι τρομερο. Προσοχη στον Σναιντερ που κανει ΟΛΟ το παιχνιδι. Φοβαμαι τα ΘΕΑΤΡΙΝΙΛΙΚΙΑ του Ρομπεν που μπορουν να στοιχησουν καρτες στα παιδια μας στην αμυνα που δεν του λες ουτε αγιους ουτε και τους πιο ψυχραιμους στο κοσμο… Γνωμη μου ειναι οτι θα ‘σημαδεψουν’ τον Μασερανο νωρις. Λειπει ο Ντι Μαρια πολυ και για μενα ολο το ματς πρεπει να παιχτει στο κεντρο και ας θυσιασει εναν απο τη τριαδα μπροστα, δηλαδη ας παιξει γεματα και κοντα τις γραμμες και ας αφησει Μεσι (που μπορει με 1-2 σουπες να γυρισει τα αντερα σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΥΝΑ-ποσο μαλλον σε αυτη την αργοκινητη τσουρουκα τον MartinsIndi) με Ιγκουαιν που βοηθαει και αμυντικα λιγο. Εχει Κουν αλλαγη αν το ματς ειναι 0-0 στο 60-70. Εχει και Λαβετσι εχει και Παλασιο, γενικα μπροστα ΕΧΕΙ. Εφταρα δυσκολα θα φαμε μιας και οι δικοι μας προτιμουν να το κανουν μπουρδελο (και ευκολα κιολας χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο) απο το να διασυρθουν. Οτι και να γινει ΠΑΝΤΑ ΓΚΑΟΥΤΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Θρυλλος η Β-ρεζιλι-α

  1. Ο/Η bandog λέει:

    η βραζιλια πηρε ο,τι αξιζε…

    ο μοουρα εκτος για να παιζει ο μπερναρ…
    ο φιλιπε λουιζ εκτος για να παιζει ο μαρτσελο που δεν μπορει να βγαλει πασα πανω απο 5 μετρα και ο μαξουελ!
    αληθεια , προσπαθησα να θυμηθω την τελευταια φορα που η βραζιλια ειχε αριστερο μπακ που δεν εχει σουτ και στημενα και εφτασα μεχρι τα ασπρομαυρα βιντεακια χωρις τελικα να βρω…

    ενας παικτης με εμπειρια και ειδικο βαρος , δεν υπαρχει στην ομαδα.
    ενας εκ των κακα, ντιεγκο , ροναλντινιο, ρομπινιο , θα μπορουσαν να ηταν στην ομαδα για να βοηθησουν μεσοεπιθετικα. ακομα και ο πατο φανταζομαι δεν μπορει να εγινε χειροτερος απο φρεντ και ζο …..
    εδω ακομα και η ελλαδα πηρε τους συνταξιουχους καραγκουνη και κατσουρανη γιαυτο το λογο…

    γενικα απουσια παικτη ηγετη . κανεις εκ των βραζιλιανων δεν ειναι ηγετης στην ομαδα του.καποτε ειχαν ριμπο, ροναλντο , ροναλντινιο . παικτες που επαιρναν τις ομαδες τους απο το χερακι…

    η γερμανια ηταν εχθες γερμανια.
    ψυχρη , κυνικη , ανελητη , μεθοδικη, πειθαρχημενη, αποτελεσματικη…

    οπως ξαναεγραψα , ειναι η πιο αξιοπιστη ομαδα του τουρνουα. ειναι η ομαδα που ριχνεις τα λεφτα σου πανω της και δε δαγκωνεις τα νυχια σου απο αγωνια.
    και στο 90 να χανει , ακομα μπορεις να ελπιζεις…

    δεν ειναι ομαδα συναισθηματικη. λειτουργει με τη γερμανικη νοοτροπια “θα σε γαμησω και μη πιστεψεις ποτε οτι θα σε λυπηθω”.
    ετσι ηταν οι γερμανοι απο την εποχη του αλαριχου μεχρι σημερα.
    και καλα κανουν…

    αξιζουν τον τιτλο οπως αξιζαν τον προηγουμενο που εχασαν απο την ισπανια. σε ενα μουντιαλ που ηταν η καλυτερη και πιο πληθωρικη ομαδα παιζονταν εκπληκτικη μπαλα με πιτσιρικαδες και φιλοδωρωντας με 4ρες μεγαλες ομαδες….

    αξιζουν ενα τιτλο μετα απο18 χρονια γιατι εχουν κανει πολυ σοβαρη δουλεια με το ποδοσφαιρο τους και αντιμετωπισαν πολυ υπευθυνα το ζητημα της εθνικης ομαδας.

    εχουν το πιο οργανωμενο σε υποδομες , δημοσιονομικα και ακαδημιες πρωταθλημα.
    αποτελεσμα αυτου , ειναι οι ομαδες να εχουν ολες θετικους ισολογισμους , πληροτητα 95% στα γηπεδα , γηγενεις παικτες και παραγωγη ταλεντων.

    στην ηλικια κατω 25 ετων η γερμανια εχει να επιδειξει πολλους αξιολογους παικτες που μπορουν να χαρακτηριστουν ηδη εξαιρετικα εμπειροι (πολλοι εξ αυτων με δυο μουντιαλ στις πλατες τους ηδη!) και βαρομετρα στις ομαδες τους.

    νομιζω αξιζει σεβασμος στους γερμανους για τη δουλεια που εχουν κανει σε συλλογικο και εθνικο επιπεδο στο ποδοσφαιρο.
    την ωρα που σχεδον καθε ομαδα στην ισπανια και στην αγγλια , εχει μαυρη τρυπα ιση με το ελλειμα της λιβεριας για να ειναι ανταγωνιστικη , το γερμανικο ποδοσφαιρο αναδεικνυεται στηριζομενο στην εσωτερικη αγορα, το καλο σκαουτιν και την πειθαρχια σε οικονομικα , διοικητικα και αγωνιστικα ζητηματα.

    δεν μπορω να μην ειμαι με τη γερμανια.

    ο μονος λογος να υποστηριξω αργεντινη ειναι μεσι και ολλανδια ο ρομπεν….

    .

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγω απο την άλλη μια χαρα μπορω να ειμαι με οποιονδήποτε αλλο εκτός απο αυτούς. Αστο μη το πάμε στα οικονομικά και ΓΙΑΤΙ η Γερμανία το γερμανικό πρωτάθλημα και ολο αυτο το σωτο που ταΐζουν το κοσμάκη για το οικονομικο θαύμα των φριτς.
    ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΤΡΥΠΑ στο νερό ειναι και άμα θες το αναλύω οςο θες.
    Με επίσημα στοιχεία. Απλα θα σου πω οτι ειναι μια χώρα που οχι μονο καταληστεψε όλη την Ευρώπη, οχι μονο ΔΥΟ φορες της σβήστηκαν ολα τα χρέη αλλα και δεν εχει πληρώσει ποτε της τίποτε.
    Το εξωτερικό χρέος της σημερα ειναι στο 80% τπυ GDP και χρωστάνε (κρατήσου) 5,717 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ!!!
    Ενα κράτος λαμογιων ειναι που ΠΟΤΕ τους δε πληρώνουν και πουλάνε φουμάρο οτι και καλα ευημερούν.
    Οταν δε βγαίνουν τραβάνε και μια γενεοκτονια και καθαρίζουν.
    Οποιοδήποτε μαγαζι γράφει πάγο τα χρέη ΜΟΝΙΜΑ και μονο μετράει τα έσοδα ειναι κερδοφόρο. Σιγα τους μαλακες που θα τους βάλουμε και πρότυπο..

    Ετςι φίλε μου σου κάνω και εγω τη σούπερ λιγδα κερδοφόρα αυριο το πρωι.
    ΜΟΝΟ ο ελληνικός χρυσός και το κατοχικό δάνειο- με διεθνείς υπολογισμούς/ ειναι ενα χρέος άνω των 800 δις ευρω. Ας αρχίσουν να πληρώνουν τα φέσια τους και μετα να σε δω πόσο μάγκες και μοντέλα ειναι.

    Ενα μάτσο δολοφόνοι, μπαταχτσηδες, και λαμόγια απλα. Και αυτοι και οι παππούδες τους και οι πάτεραδες τους.
    Σιγα μη μας κάνουν και μάθημα οι ΚΛΕΦΤΕΣ
    Χ

  3. Ο/Η Χρηστος χοντζεας λέει:

    Αστραψαν κα βροντηξαν οι “κατσαβιδολογοι” χθες.
    Η χαρα του εργατη. Ενα διαλειμα απεναντι σε μια ομαδα “κιτ-κατ”.
    Προτεσταντης και οικτος,ειναι δυο λεξεις απολυτως αντιθετες.
    Καλα τους εκαναν ομως,γιατι οι σκουροι νομισαν οτι οντως βρισκονται σε αναπτυξη και εκαναν ξεπατικουρα το βορειο Ευρωπαικο στιλ ποδοσφαιρου.
    Η Γερμανια εγινε “Βραζιλια” και η Βραζιλια “εγινε” Γερμανια.
    Παραλιγο…

    Επιστροφη στην αμμο,στις αλανες και στην ξυπολυσια για τους Βραζιλιανους. Επιστροφη στην παραδοσιακη συνταγη αναδειξης ποδοσφαιριστων.
    Αντε μπραβο. Μικροι-μεγαλοι στα καφενεια.
    Μπορει ο ηλιοκαμενος του Ριο να διαβασει προσπεκτους της BMW; Οχι.
    Που πας ρε Καραμητρο…
    Κανε αυτο το οποιο ξερεις καλα και για το οποιο σε εχει προορισει η φυση και ασε τις μαλακιες που σου πασαρουν,γιατι θα γινεις καρναβαλος…
    Και να που εγινε.
    Δεν πειραζει. Για καλο ηταν η 7αρα. Να επιστρεψουν στις φαβελες μπας και βρουν τους νεους Βαβα Ντιντι Γκαριντσα, Ζαγκαλο κλπ.
    Η πενια που τους ερχεται κατα πανω τους με φορα,θα τους αναγκασει να “αυτοσχεδιασουν” ξανα. Οπως παλια.

  4. Ο/Η 4minister λέει:

    Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπάρχει τόση εμπάθεια για τον Σιχαμουρίνιο.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιατι ειναι αλαζωνας (ειμαι ο special-καλυτερος), γιατι ειναι προσβλητικος σε ολους (εισαστε ολοι σας ηλιθιοι), γιατι ειναι προκλητικος μονιμα, και αυτα ειναι τα λιγα απο τα πολλα.
    Εχει ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τη χαρα του παιχνιδιου στα πλαισια της σκοπιμοτητας, κατι που ακομη και οι Ιταλοι που το ξεκινησαν πριν απο χρονια το βαρεθηκαν και το εχουν σε μεγαλο βαθμο αφησει.
    Ειναι ΒΑΡΕΤΟΣ στο παιχνιδι, ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ (γι αυτο αλλωστε και τα τελευταια πεντε χρονια εχει παρει ενα πρωταθλημα και ενα κυπελλο με τη Ρεαλ- που δεν το λες δα και κανα επιτευγμα οταν προπονεις την ακριβοτερη ομαδα του πλανητη) και τον εχουν παρει ΧΑΜΠΑΡΙ ολοι. Οι ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ του νησιου (Liverpool-Man.U-Arsenal) δεν ασχοληθηκαν καν οταν εμεινε ΑΝΕΡΓΟΣ (γιατι η Ρεαλ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ) οι σοβαρες ομαδες της Ιταλιας το ιδιο, οι σοβαρες ομαδες της Ισπανιας και της Γερμανιας το ιδιο.
    Γυρισε ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ δηλαδη στο Ρωσσο τον μονο που του εδωσε δουλεια.
    Κατηγορει ΜΟΝΙΜΑ τους παικτες του και οι παικτες του το ιδιο.
    Ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ και μνησικακος, οτι δεν του καθεται οπως νομιζει βγαζει χολη και κακια. Ολοι οι αλλοι φταινε παντα ΕΚΤΟΣ απο αυτον: παικτες (δικοι του και αντιπαλοι), αντιπαλοι προπονητες, ομαδες, λιγκες. Οταν ‘κερδιζει’ βεβαια ολα ειναι οκ.
    ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ στη συμπεριφορα και στη παιδεια και ενας ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ. Πως λεμε για μια ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΑΓΑΜΗΤΗ γκομενα?

  6. Ο/Η 4minister λέει:

    Δεν πρόσεξες επαρκώς το προηγούμενο μήυνυμά μου. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσεις σε κάποιον για τα ελαττώματα του Πορτογάλου την στιγμή που τον αποκαλεί Σιχαμουρίνιο. Για όλα αυτά που είπες απέκτησε με δόξα και τιμή αυτό το … κοσμητικό επίθετο.

    Οφείλω όμως να του αναγνωρίσω ότι είναι ικανότατος παρκαδόρος. Όχι μόνο σε μικρά οχήματα (ΙΧ) αλλά και σε μεγαλύτερα, βαρέως τύπου. Καθώς και πως με τόσες ακριβές μεταγραφές έχει την αμέριστη ευγνωμοσύνη των μανατζαρέων. Οι οποίοι δεν είναι αχάριστοι …

    Ούτε ο Μου είναι. Προφανώς μετακυλίει ένα μέρος της “ευγνωμοσύνης” στα δημοσιογράφα για να τον αποθεώνουν, “αντικειμενικά”. Καταλαβαινόμαστε …

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα και το πρόσεξα απλα δεν μπορω να αντισταθώ στο πειρασμό αυτής της πολυ καλα στη εξής φάρσας που λεγεται ‘προπονητής’
    Που εχει κάνει ‘παίκτες ‘ τους Μαρσέλο και τους Πέπε.
    Ενα μεγάλο ανέκδοτο μια φούσκα που αν δεν εχει ήδη σκάσει, ειναι έτοιμη
    Όλοι στο παιχνίδι ειναι μέσω της uefa ( αλήθεια ποιος τον εκανε top προπονητή ;;) αλλα οπως κάθε θεατρινος -καραγκιόζης που την εχει δει ξαφνικά he stepped over the line.
    Η αποκαθήλωση εχει ήδη αρχίσει αλλα ειναι πολυ βλάκας για να το δει ακομη κ αυτο…