Javier Mascherano

298_298_javier-mascherano-argentina-villains-of-the-2014-world-cup

Μπορει να εχεις μια ντουζινα παιχταραδες.

Μπορει χτες ο Enzo Peres να αχρηστευσε το πολυδιαφημισμενο κεντρο της Ολλανδιας με τις καθετες.

Μπορει στη επιθεση να ξεκινας με Ιγκουαιν, Λαβετσι, Μεσι

Μπορει να εχεις παγκο!!! Ντι Μαρι, Αγκουερο, Παλασιο ακομη και τον πολυ πεσμενο Μαξι.

Μπορει να αφηνεις εκτος αποστολης τον Τεβες

Μπορει να εχεις Μεσι που χτες δεν εκανε λεει κατι αλλα ειχε μονιμα ΤΡΕΙΣ ολλανδους απασχολημενους ακομη και οτα περπαταγε απλα στη σεντρα..

Αλλα αμα εχεις Mascherano που ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ τον Ρομπεν και στη ΜΙΑ φαση που καταφερε να κανει σε 120 λεπτα τον κοβεις…. πας ενα σκαλι παραπανω ευκολα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Javier για την ΜΑΤΣΑΡΑ που εκανες και μετα απο 24 χρονια πηγαμε στους 4 και τωρα τελικο. Μακαρι να το παρουμε- μπαλλα ειναι- αλλα χτες εδειξες σε ΟΛΟΥΣ τι σημαινει η θεση και πως παιζεται. ΚΑΘΑΡΑ, ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΟΥΛ και χωρις καμμια φορα να χρειασθει να κανει κατι καν το τερμα.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΚΑΟΥΤΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to Javier Mascherano

  1. Ο/Η bandog λέει:

    καποτε ο ζινταν ειχε πει , “αν θελετε να δειτε πως παιζεται η αμηνα, πηγαινετ να δειτε νεστα -καναβαρο σε προπονηση της εθνικης ιταλιας”.

    αν καποιος θελει να περιγραψει πως πρεπει να παιζει ενα αμυντικο χαφ , πρεπει να πει “δειτε πως επαιξει ο μασερανο στον ημιτελικο με ολλανδια”…

    το ματς ειχε εκπληκτικης ποιοτητας αμυνες εχθες , που αχρηστευσαν τα ατου του αντιπαλου (μεσι και ρομπεν) γιαυτο και οι αξιολογες επιθετικες ενεργειες ηταν μετρημενες στα δαχτυλα ενος χεριου…

    απολαυση απο τη μια ο τροπος που η ολλανδικη αμυνα εβγαζε τη μπαλα με ψυχραιμια και οργανωση και απολαυση απο την αλλη το παθος και η δυναμη με τα οποια πιεζαν ψηλα οι αργεντινοι…

    ο πλανητης περιμενε αλλου ειδους θεαμα αλλα νομιζω οτι το χθεσινο ματς θα διδασκεται σε σεμιναρια αμυνας και τακτικης για πολυ καιρο…

    ο τελικος αναμενεται να ειναι μαχη δυο κοσμων !

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνω απολυτα. Ημιτελικος ΠΚ ειναι και κανενας δεν εχει την πολυτελεια να κανει μαγκιες οσα πανε και οσα ερθουν.
    Τις εκανε η Β-ρεζιλι-Α και τσιμπησε 5 στο 29′ χωρις να κανουν κατι τρομερο οι αλλοι, απλα κρατησαν τις γραμμες τους και επαιξαν οπωςοι δυο χτες.
    ΥΓ Σε αυτα που ειπες να προσθεσω και το ΕΓΚΛΗΜΑ του Αλεφα να μη καλεσει τον Μιραντα που εκανε μια τουλαχιστον επικη χρονια με την Αθλετικο…

  3. Ο/Η bandog λέει:

    μετα την αεκ και τη λιβερπουλ η ατλετικο ειναι η ομαδα και την παρακολουθησα ακρετα συχνα …

    ανωτερος φετος απο νταντε ο μιραντα.
    οπως ανωτερος απο μαξουελ και μαρτσελο ο φιλιπε λουιζ..

    και απο τις εμφανισεις , τα τρεξιματα και το παθος του νταβιντ λουιζ , φανηκε οτι θα ηταν πιο χρησιμος στο κεντρο , με μιραντα -σιλβα στην αμυνα…

    αλλα μιλαμε για προπονητη που εχασε τροπαιο για την πορτογαλια , με το καλυτερο ροστερ της ιστοριας της και μεσα στο σπιτι της , απο το χαριστεα….

  4. Ο/Η netrino λέει:

    Μη δω να τα ξαναχωνεις στο Μουρινιο , ιδιο ποδοσφαιρο με αυτο του Πορτογαλου παιζει η Αργεντινη, πουλμαν κ αγιος ο Θεος.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μαλλον αλλο τουρνουα βλεπεις.Η μαλλον δεν μπορεις να ξεχωρισεις βασικες αρχες του ποδοσφαιρου.Στους ομιλους επαιξε μονοτερμα-ολοι επιθεση ΟΛΑ τα ματς. Στους 16 το ιδιο, στου 8 γυρισε λιγο πισω μονο, και στους 4 ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ κοιταξε να φυλαχθει απεναντι σε μια ομαδα που παιζει αντεπιθεσεις σαν συστημα. Αλλα ουτε τον Μεσι ουτε τον Ιγκουαιν ειδα να παιζουν σεντερ μπακ, ουτε ειδα την ομαδα μαζεμενη στο κουτι μεσα. Ισα ισα που γι αυτο το λογο ακριβως δεν κινδυνεψε μιας και η μπαλλα- οπως και στη μερια της Ολλανδιας- δεν εφτανε καν στο κουτι! Τι συγκρινεις ακριβως τον Μιλιτο στοπερ η τον Ντρογμπα σεντερ μπακ?
    Ιγκουαιν Λαβετσι Μεσι Ντι Μαρια κατεβαζε με αλλαγες Αγουερο και Παλασιο!! απο ΟΛΟΥΣ αυτους κανενας δεν ειναι καν αμυντικο χαφ!!! δηλαδη ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ επιθητικογενεις παικτες να βαλει μεσα?
    Συγκρινεις το φτου ξελεφτερια του μαλακα με το ΑΨΟΓΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ στον ημιτελικο? Η μηπως περιμενες το Σαμπεγια να παιξει το οσα πανε και οσα ερθουν που επαιξε αυτο το νουμερο και ρουφηξε 7 και 3 χτες?