ΤΑΤΟΙ – ΩΝΑΣΣΕΙΟ – ΑΙΓΛΗ – CAPELLA SISTINA – CAMP DAVID

ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ

“Η διακριτική, ατμοσφαιρική πολυτέλεια συνδυάζεται με τη ρομαντική θέα στον καταπράσινο κήπο, αποτελώντας ιδανικό σκηνικό για κάθε απαιτητική εκδήλωση. Η ιδιαίτερη διαμόρφωση της αίθουσας σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε την εκδήλωσή σας όπως ακριβώς τη θέλετε, επιλέγοντας τους χώρους που επιθυμείτε, ανάλογα με τους καλεσμένους σας”.

Aπό το πλούσιο, χορταστικό και κυρίως ουσιαστικο ρεπορτάζ του μαγαζιού που είναι επιφορτισμένο με την “κοίμηση” του ποιμνίου. Του “365”.
Που μας ενημερώνει ότι για μια ακόμα φορά η Αγγελικούλα τα καταφερε περίφημα σε διοργάνωση εκδήλωσης για την ΑΕΚ και εξασφαλίσαμε τον σικ,γκράντε, και με “πολλαπλα μηνύματα” χώρο της Αίγλης του Ζαπείου. Δίπλα δηλαδή από το γραφείο του άλλου υπαλλήλου,του Σαμαρά. Εκεί θα γίνει η συνέντευξη τύπου που θα αφορά ΚΑΙ το γήπεδο.

Από αυτήν την άποψη,είμαστε πλήρης. Λέφτα για γήπεδο μπορεί να μην έχουμε. Ομάδα ποδοσφαιρική χτίζουμε με “ψιλολόγια”. Διοικητικά πάνε και έρχονται κάτι μέτριοι και άνοστοι. ΑΛΛΛΑ… αλλά από άποψη διοργάνωσεων-παρουσιάσεων και λοιπών ανώδυνων events, τα πάμε περίφημα. Εκεί,είμαστε πρώτοι.
Σαν να μου θυμίζει την Ελλάδα ένα πράγμα.

Φυσικά δεν προκαταλαμβανουμε την σημασία ή το περιεχόμενο όσων θα λεχθούν στην Αίγλη. Οχι. Ασχετα με το αν είμαστε πλέον υποψιασμένοι για το τι θα ειπωθεί.
Θα το αφήσουμε να συμβεί και κατόπιν θα σχολιάσουμε.
Μπορεί να υποψιαζόμαστε π.χ. ότι ο Μελισσανίδης θα ξαναβγεί με το ζητιανόξυλο στον κόσμο για να χτίσει. Μπορεί να ξαναενημερωθούμε ότι το σύνθημα μας είναι “ερχόμαστε”. Μπορεί να τεθεί η πολιτική ηγεσία προ των ευθυνών της σε περίπτωση που “στραβώσει” κάτι με την αδειοδότηση,για να υπάρχει και ένας “υπεύθυνος” για την αποτυχία του εγχειρήματος.

Μπορεί θα θέλει να παραπονεθεί δημόσια ο “τίγρης” για την άρνηση του κόσμου να μετάσχει ενεργά στην χρηματοδότηση. Να πει δηλαδή ότι “αν δεν βάλετε μασκαραδες μεχρι του χρόνου 40 εκατομμύρια,τότε κινδυνευουν τα 20 του Σγουρού και τα 10 τα δικά μου”.

Μπορεί ακόμα-λέμε τώρα- να βγει ο ίδιος  και να πει “κύριοι,σας ενημερώνω ότι η χρηματοδότηση για το πρότζεκτ του γηπέδου έχει καλυφθεί από ίδια κεφάλαια ημών (των “μεγιστάνων”) και ο κόσμος το μόνο που έχει να κάνει είναι να στηρίζει την ομάδα μέχρι να βάλει τον κώλο του στα καθίσματα της Αγια Σοφιας, πληρώνοντας απλά το εισητήριό του”.

Ισως δηλαδή για πρώτη φορά στη ζωή του υποχρεωθεί να επενδύσει. Δηλαδή ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΆ. ( “λεφτά”,είναι τα χαρτονομίσματα.Αυτά με τις κεφαλές,τα γιοφύρια και τις κολώνες ζωγραφισμένες πάνω σε κάτι παραλληλόγραμμα χαρτινα τυπωμένα με υπογραφές,οπου αν δεν τα έχεις, δεν τρως,δεν πίνεις,δεν σπουδαζεις,δεν διασκεδάζεις,δεν πηδάς, κλπ-κλπ. Δίκαια πράγματα.)

Λέμε τώρα. Ποτέ δεν ξέρεις.

Στον Μελισσανίδη-έχω παρατηρήσει- ότι του αρέσουν οι επιβλητικές κατάσκευές. Οχι απαραίτητα ογκώδης,αλλά αυτοκρατορικού τύπου. Να αποπνέουν “ανάκτορο” και “βασιλικού” τύπου αύρα,τα οικήματα, η τα αντικείμενα. Κυριαρχεί το χρυσό.
Αν δει κανείς το κτήριο της AegeaN στον Πειραιά, η το γιωτ,θα καταλάβει. Και βεβαια αν δει και τα σχέδια του γηπέδου. Με τα οποία “εξώθησε” την δημιουργικότητα του Κυρατσού στο επέκεινα,θα διαπιστώσει ότι έχουμε να κάνουμε με κάποιον επηρμένο που κάποια γρια μάγισσα του έχει πει ότι καταγεται από τους Κομνηνούς ή τους Παλαιολόγους.
Οτι από τραγικές ιστορικές ακολουθίες εγεννήθει κατά λάθος κοντά στον Πειραιά,ενώ ο πραγματικός τόπος καταγωγής-θα έπρεπε να- είναι το Λούξορ. Εν μέσω βασιλέων,πυραμίδων και αυτοκρατορικών δηλητηρίων.

Δυο καλάθια αφέθηκαν στον Νείλο. Ενα με βρέφος ταπεινής καταγωγής, που έγινε κατόπιν βασιλεύς, ο Μωυσής δηλαδή. Και άλλο ένα με βρέφος βασιλικής καταγωγής που κατέληξε στα χωμάτινα δρομάκια της Κοκκινιάς, μέσω του Κηφισού ποταμού, ο “τίγρης”.

Το επόμενο που θα ακούσουμε είναι ότι θα νοικιάσει το “Air Force One” και θα κάνει βόλτα τον Βαρθολομαίο πάνω από τα άγια χώματα της Φιλαδέλφειας, κάνοντας αγιασμό από αέρος.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ “ΔΙΚΟ” ΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ “ΔΙΚΗ” ΣΟΥ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ “ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ” ΝΑ ΣΕ “ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ” ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ-ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ “ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ”-ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΩ.
ΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ “ΤΟΣΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΖΑΠΠΕΙΑ,ΑΙΓΛΕΣ,ΤΑΤΟΙΑ ΚΑΙ ΩΝΑΣΣΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ “ΑΙΣΘΗΤΗ” ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ, Η ΓΙΑ ΝΑ “ΠΕΊΣΕΙΣ” ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ.
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to ΤΑΤΟΙ – ΩΝΑΣΣΕΙΟ – ΑΙΓΛΗ – CAPELLA SISTINA – CAMP DAVID

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Την ίδια ημέρα, λήγει και η ΑΜΚ, οπότε θα έχουμε κι άλλα νούμερα. Φυσικά δεν αποκλείω και δημιουργία κόμματος εναντίον της αντιπολίτευσης, διότι το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο. Και πάντως ο Λάτσης, θα δώσει 86 μύρια μόνο για την περίφραξη του Ελληνικού, αν θέλουμε να μιλάμε για μεγιστάνες. Η πρόσκληση πάντως για τα λιμά που θα πάνε στην press ΚΟΝΦΕΡΑΝΣ, έχει και τίτλο ” η αλήθεια. ” Όλε

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλα οκ ο Λατσης ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ, εχει φαει γυρω στα 10,45 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (μονο η χαρισμενη proton του λαυρεντη ειναι γυρω στα 800εκκ ΜΟΝΟ σε ανοιγμα) μεσω eurobank που μεχρι και ο προβοπουλος του την ειπε με στυλ: είναι γεγονός ότι η τράπεζα ανακεφαλαιοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από το δημόσιο. Δεν υπήρχε νομική υποχρέωση, αλλά για λόγους δεοντολογίας θα περίμενε κανείς ο βασικός μέτοχος να έχει πιο ενεργό ρόλο.
    Με λιγα λογια:μεγαλε μας φορτωσες ενα μεγαλο δεκαρικο το μαγαζι, βαλε τουλαχιστον 50-100 μικρα για τα ματια του κοσμου..
    Να μη παμε στο Mall και στο golden hall πιο διπλα. Ουτε για την αδεια του ενος και πως πουληθηκε στην HSBC ουτε για την αποκτηση του αλλου.

    Πηγή:www.capital.gr

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Μεγιστάνες που ΔΕΝ έχουν κλέψει, αγνοούνται

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα ΔΕΝ αγνουνται. Για να αγνοησαι πρεπει να υπαρχεις. Απο οσο και οι δυο ΚΑΛΑ ξερουμε λεφτα (αντε μεχρι ενα σημειο 1-2-5-10εκκ) δεν κανεις με την καλη σου τη καρδια ουτε με το μισθο σου. Τα λεφτα εχουν ταβανι και το βλεπουμε ολοι στη δουλεια μας ο καθενας. Τωρα αν το ταβανι ειναι 10 χιλιαρικα η 10 εκκ ειναι στη δουλεια του καθενος. Οταν το ταβανι παει στο θεο μπαινουν αλλες μπιζνες μεσα.
    Οπως λενε και οι Αγγλοι in for a penny in for a pound..

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Το ίδιο λέμε