In for a penny in for a pound

attachmentjt2

Αυτο σημαινει τι να χρωστας μια πεννα (το αναλογο σεντ δικο μας) τη μια λιρα. Αν εχεις παρει αποφαση να κινησαι ετσι ειναι το ιδιο και το αυτο.

Εδω λοιπον ως Ελληνες ‘μεγιστανες’ το εχουμε λιγο αλλαξει, τι να ζητας απο τις τσεπες των αλλων 1εκκ τι 85. Δικα σου ειναι?

Αφου λοιπον πηραμε τσαμπα το ονομα και το οικοπεδο, τωρα θελουμε να κανουμε κα τσαμπα το οικημα. ΟΧΙ με δανεικα. Τσαμπα. Η διαφορα να ειναι οτι τα δανεικα καποια στιγμη καλεισαι να τα ξεχρεωσεις ενω τα τσαμπα ειναι με ΜΗΔΕΝ κοστος.

Οποτε αφου περισσεψαν περσυ 4-5εκκ και φετος παμε για κανα 8αρι-συνολο 10-12- γιατι να αγχωνωμαστε? Το εξοδο ειναι ο Μπεεσεβιτς και ο Βδελλας η τα εξοδα στις παρουσιασεις και στας μακετας? Τυχαια βαλαμε τον φσστ-μποινγκ τη παρουσιαση? Ο ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΠΡΙΓΚΗΨ ηταν μια απο τις μεγαλες επιτυχιες του.

Μιλαω για τι εχει γινει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δηλαδη ΕΝΑ (1) ΧΡΟΝΟ μετα την αναληψη των καθηκοντων που το ταμειο ειναι ΗΔΗ +10-12εκκ. Δηλαδη ενα 15-20% του κοστους με αλλα 20εκκ απο τον σγουρο καβα και κανα δεκαρικο ακομη απο τους αλλους μεγιστανες ΜΙΛΗΤΟ ΠΑΝΤΑ μιας και με εξαιρεση ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ που ο λογος του ειναι καλυτερος απο συμβολαιο, ολοι οι αλλοι λογω παρελθοντος ειναι γνωστοι καλοπληρωτες. Με πρωτο απο ολους το παιδι της μαμας απο την εποχη που ηταν ιδιοκτητης μεχρι τοτε που οι φωτορεπορτερ δεν εβαλαν ΦΡΑΓΚΟ στη ΔΙΚΙΑ τους ΑΜΚ. Τωρα ποιος εμπιστευεται καποιον που δεν βαζει φραγκο στο ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ, να βαλει στο δικο του ειναι αλλη ιστορια.

Αν δε βαλουμε και τα φραγκα (ΑΝ με το καλο ανεβουμε) του χρονου τα 10-12 γινωνται ΑΝΕΤΑ 20 και ακομη δεν εχουμε ξεχορταριασει τα αγια χωματα. 20 ο λαος, 20 ο σγουρος και κανα δεκαρικο οι αλλοι = 50 καβα. ΔΕ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ για μια εταιρεια ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εχει με την ΑΕΚ. Οπως βεβαια ουδεποτε καταλαβα γιατι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ απο τα διαρκειας που αφορουν την ΠΑΕ ΑΕΚ παει σε αλλη εταιρεια που ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ. Η δικεφαλος και η ΑΕΚ ειναι ιδια εταιρεια με κοινο ταμειο? Βγαζουν ΕΝΑ ισολογισμο? Εχουν το ιδιο ΔΣ? Οποτε ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ να εχουν κοινο ταμειο? Οπου κοινο σημαινει οτι η μια ΠΑΙΡΝΕΙ μονο εκμεταλευόμενη το ονομα της αλλης?

Για να το κανω πενηνταρακια. Αποφασιζει καποιος αυριο να κανει μια εταιρεια που θα χτισει ενα γηπεδο για να παιζει η ΑΕΚ ΕΝΑΝΤΙ –φυσικα- ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ. Ο κ. Φανφαρας λοιπον (απο το γνωστο εργο) απο που και ως που ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ τα εσοδα ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για να χτισει το γηπεδο του?

ΒΑΣΙΛΗΣ: Εμένα τι δώρο θα μου κάνετε, κύριε Φανφάρα;
ΦΑΝΦΑΡΑΣ (ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): Τα κοράκια.
ΒΑΣΙΛΗΣ: Τι, έχετε κοράκια;
ΦΑΝΦΑΡΑΣ: Όχι. Έιναι ένα ποίημα που έγραψα τα μεσάνυχτα, θα είσαι ο πρώτος που θα τα ακούσεις.
ΒΑΣΙΛΗΣ: Ω! Τι τιμή για μένα!
ΦΑΝΦΑΡΑΣ: Πρόσεξε! Μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, τι πρέπει να ‘ναι τα μαύρα και τα κόκκινα κοράκια; Αααα!..

ΜΑΝΟΣ: Δεν μπορεί κύριε ο ένας να τρώει φασολάδα κι ο άλλος να τρώει αστακό.
ΒΑΣΙΛΗΣ: Και μπορούμε βρε ηλίθιε, να τρώμε όλοι αστακό; Πρέπει να βρεθούνε τόσοι αστακοί, όσος είναι ο πληθυσμός της γης. Δηλαδή, δυόμισυ δισεκατομμύρια αστακούς, στρώσε το τραπέζι κι εγώ θα ‘ρθω να φάω μαζί σας.

 

ΥΓ Γιατι σκοτωνεστε για σεντερ φορ? Που να τρεχωμεν στας Γιουγκιας να ψαχνουμε και να χαλαμε και λεφτα? Εχουμε ηδη το κοντοβρακι στην ομαδα. Με 2-3 κατοσταρικα και μερικας προπονησεις ανετα ξεσκιζει τον Α.Ο Μεγαρων την Επισκοπη και τον Ηρακλη Ψαχνων. Στα δυσκολα μας του κυπελλου μπορει με εντολη του ΒΔΕΛΛΑ να πεσει και κατω. Πρωτη φορα θα ειναι? Η μηπως αυτοι που θα ερθουν ειναι καλυτεροι?

ΥΓ 2 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Να περιμενεις και να παρακαλας λεει 2 βδομαδες τον μουντιαλικο αγιατολαχ που αφησε ελευθερο μια Λας Παλμας.. Αφου βεβαια εχεις μαζεψει 5-6 χυλοπιτες απο τον Παπαδοπουλο και τους –ιτς..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to In for a penny in for a pound

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Εγώ καταλαβαίνω τον Δέλλα που δεν θέλει σέντερ φορ. Είναι υπέρ του ισπανικού μοντέλου. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί μιλάγανε με τον Τζιμπούρ. Για αριστερό μπακ τον θέλανε;

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ steven. Αναλογα. Αν σκεφτεις οτι ο Μπλανκο των 72 γκολ σε 4 χρονια εφτασε το τελευταιο εξαμηνο να παιζει δεξι μπακ και δεξι εξτρεμ στο σημαιακι? Αλλωστε ο Ισμα ηταν γνωστο οτι ειχε τριπλα και τρεξιματα.. Βεβαια επαιζε εκει για να χωρεσει ο Μπαχα(ς) ως σεντερ φορ αν θυμασαι απο τον τοτε προπονητη και νυν μεντορα.
    Αρα που ειναι το περιεργο?
    Θα παιχαζε το σιπανικο μοντελλο αλλα με επιθετικη αναπτυξη, δηλαδη τα μπακ θα ειναι τα σεντερ φορ οι μεσοι θα ειναι ΜΕΣΙ και οι επιθετικοι θα ειναι μια φασολαδα με παεγια.
    Get it?

    ΥΓ Το οτι μιλας με καποιον δεν ειναι βεβαια κακο. Και εγω και εσυ φανταζωμαι εχεις μιλησει με πολλους. Εγω ας πουμε το 1994 εχω μιλησει (λογω γνωριμιας με τη κορη του Galliani) με τον Μαλντινι. Σοβαρα μιλαω δε κανω ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ, ηταν στο προπονητικο της Milan. Επισης ειμαι ΑΕΚ, αλλα καπου σκαλωσε να τον φερω. Ειχε ακουσει οτι ειχαμε ηδη τον Βαιο κα κωλοσε πριν καν ακουσω τη ρητρα του.
    Ποιητης ΦΑΝΦΑΡΑΣ λεμε..