Απολογια η παρακαλια?

Κανωντας αλλη δουλεια στον υπολογιστη, ειχα ανοικτο απο πισω και ακουγα (δεν εβλεπα) το Ζαππειο. ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ και τοσο προβλεψιμα σε μια συνεντευξη τυπου που ουδεποτε καταλαβα ΓΙΑΤΙ εγινε και σε ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ. Ξερω οτι μια κινηση γινεται για να πετυχεις κατι. Η χθεσινη κινηση τι πετυχε? Να πιεσεις δημοσια αυτα τα νουμερα του ΤΣΥΡΙΖΑ? Αφου ο νομος θα ψηφιστει στις 29-30 και τα εργα στο γηπεδο θα ξεκινησουν προς τι ολο αυτο? Για τη πολιτικη συναινεση? Ετσι γινεται η συναινεση με το να βγαζεις τον αλλον σεντρα δημοσια?

Ακουσα οτι εχουν κλειδωθει τα 20εκκ με κλειδαριθμο σε σχετικο φακελλο που εχει εγκρινει 160εκκ (ειπωθηκε με ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ) και αφορα και αλλα εργα απο τον ΠΑΟ μεχρι το κλειστο του Πανιωνιου κλπ. Μετα ομως ακουσα οτι αν δεν μας τα δωσει η Δουρου τοτε θα εχουμε προβλημα μιας και το budget στηριχθηκε (και) σε αυτα.

Sorry κιολας αλλα με τους καλεσμενους δημοσιογραφους που εκαναν ερωτησεις να ειναι απο το κιτρινομαυρο ποταμι.gr και τη ενωσιτικη αγκαλια.com και το ραδιο ο δικεφαλος αετος (αλλη μια επικοινωνιακη επιτυχια της διοικουσας ΒΒ και την Αγγελικουλας που δεν βρηκε 3 ΣΟΒΑΡΑ ονοματα να κανουν 3 ερωτησεις), μεχρι και ο μεγιστανας καποια στιγμη ειπε δεν απαντω σε φανταστικες ερωτησεις (καπως ετσι ηταν το κλιμα). Ο ενας μας ειπε γιατι δεν ρωτησαμε και τους γυρω δημους!!, με μενα να συμπληρωνω οτι μιας και κανουμε δουλειες και στη wallstr ας ρωταγαμε και τον Ομπαμα, και η αλλη πεταχθηκε και ρωτησε αν πηγαμε να μαζεψουμε λεφτα απο την ομογενεια. Αν ειμουν τιγρης θα το εκανα ροιδο και θα απαντουσα σοβαρα οτι ηδη εχω στειλει τον Σταυρο και εχει επαφες με τον bob kozonis, τον περουκακια Μακρη, την petit scato, και διαφορους Ρωσσους και Ντουμπιανους επενδυτες. Φυσικα δε φταει ο μεγιστανας που αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ διπλα του δεν ηξερε ΚΑΝ ποιοι ειχαν τις διαπιστευσεις να κανουν ερωτησεις. Ειναι βλεπεις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να εχεις μια λιστα και ο αναλογος ανθρωπος να φοραει ενα name tag ευδιακριτο.. Οπως επισης ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ θα ειχε φροντισει να ΓΝΩΡΙΖΕΙ και να κανει allocation στις ερωτησεις…

-Γεια σας ειμαι ο κ.κολοτουμπας απο το δικεφαλο κεραυνο.gr μπορω να ρωτησω αν τα καθισματα εχουν lumbar support? γιατι εχω και τη μεση μου μη παρω μετοχες και δε μπορω να κατσω.Επισης κατι τελευταιο στο καφε θα εχει σαντουιτς? Τετοιο ηταν το ΕΠΙΠΕΔΟ των ερωτησεων.

Φταιει βεβαια που την εχει μαζεψει εκει μεσα, και το τμημα marketing και επικοινωνιας θυμιζει παρασταση του Σεφερλη στο Δελφιναριο- με τον Μαρκο να ειναι απειρως πιο οργανωμενος.

Ρε παιδια ομως αποφασιστε τι λετε. Πως γινετε κατι να ειναι κλειδωμενο, αποφασισμενο απο το νομαρχιακο συμβουλιο, να εχει παρει μεχρι και κλειδαριθμο και να ειναι αμφιβολο αν θα δωθει? Τελικα ειναι κλειδωμενο ναι η οχι?Δηλαδη ΠΟΤΕ ειναι σιγουρο οτι θα δωθει, οταν φτασει το swift στη Δικεφαλος? Ο κατα τα αλλα ΑΨΟΓΟΣ Ανδριοπουλος ελεγε αυτα μετα απο 1 λεπτο ο Μελ ελεγε ΑΝ δεν δωθουν τοτε θα.. κλπ κλπ. Λεω αψογος γιατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειδαμε ενα ανθρωπο της ΑΕΚ να μιλαει σοβαρα, ηρεμα, με επιχηρηματα και αριθμους. Χωρις μου-σου-του ειπε ενα δυο τρια καθαρα και σταρατα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο ενα χρονο ακουσαμε και ενα σοβαρο ανθρωπο κ ας ειναι και για καθαρα τεχνικο κομματι , με τους Βδελλες και τις διοικουσες που εχουμε μπλεξει.

Το μονο φαουλ (που για μενα δεν χρειαζωταν αναφορα) ειναι τι εχει δωθει στο παρελθον σε αλλους και ιδιαιτερα στον Gay. Αν ο Gay εχει κανει 500 λαμογιες με παραχωρητηρια 75 στρεμματων, με ακαλυπτα δανεια με με με , αυτο δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση. Δε μπορει να λεει ο ενας στο Gay δωσανε 75 στρεμματα, και ο αλλος να λεει ο Gay εκλεψε πρωταθληματα. Δηλαδη απο τη μια θελουμε παρομοια μεταχειρηση στα μετρα (εστω και αν δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το ενα εργο με το αλλο ως προς το μεγεθος) και απο την αλλη να τον λεμε κλεφτη.

Η οποια αντιπαραθεση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ λογο επικοινωνιακα να ανακατευει αλλες ομαδες, γιατι δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτε με το να δινουμε πατημα στο καθε καραγκιοζη να μας πιανει στο στομα του.

Επισης ουδεμια δημοσια αναφορα γινεται EVER στα οικονομικα της οποιαδηποτε εταιρειας. ΜΕΓΑ ΦΑΟΥΛ αυτο και καταλαβαινω οτι οι ΑΣΧΕΤΕΣ που μου το παιζουν και επικοινωνιες –τρομαρα τους και δεν ξερουν να χωρισουν δυο γαιδαρων αχυρα – δεν εχουν ιδεα και τα εβαλαν στο κειμενο. Εσυ ρε Μητσαρα δε ξερεις μετα απο τοσα χρονια οτι δεν μιλας ΠΟΤΕ για ταμειο οχι μονο προς τριτους αλλα δημοσια? Τι ΚΟΤΣΑΝΑ ηταν αυτη με το 85%?

Και τι ειναι το 85%? Με τα λεφτα της περιφερειας μεσα η χωρις? Δηλαδη αν το εργο κοστισει π.χ 70εκκ εχεις ΗΔΗ τα 59,5 καβα? Η εχεις τα 39,5 χωρις τα 20 μεσα? Ειναι δυνατον να λεγωνται δημοσια τετοια πραγματα? Αν εχεις τα 60 απο τα 70 που ειναι το προβλημα? Θα τα δωσεις cash ολα αυριο και δεν βγαινεις? Βαθος διετιας εχει το project και με τις πληρωμες να γραφουν χρονο και βαλε πας στα τρια χρονια. Μας λες οτι μαζεψες το 85% σε ενα χρονο χωρις να εχεις βαλει τουβλο και σε 2-3 δεν θα βρεις το 15% με το εργο να εχει σχεδον τελειωσει και να αρχιζουν να τρεχουν τα εσοδα απο ολες τις παντες?

Με λιγα λογια. Οποιος εβαλε την ιδεα στο Μελ να κανει αυτη τη συνεντευξη ειναι τουλαχιστον ΒΛΑΚΑΣ και παει ακριβως στο μυαλο μου ποιοι διαλεξαν αυτη την επικοινωνιακη πολιτικη. Με τις επομενες 5-7 μερες να περνας το νομο και τις επομενες 40 ολοι να ειναι στις παραλιες ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ να πετυχεις επικοινωνιακα ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ με το που ξανα-ανοιγουν τα σχολεια. Οποτε το μονο που πετυχες ειναι να ανοιξεις τα ΟΠΟΙΑ χαρτια σου και να δωσεις ΧΡΟΝΟ και ΠΑΤΗΜΑ στους απεναντι (οπως λες) να ετοιμαστουν ενα μηνα και, να σε αντικρουσουν.

Οσο εσεις ειστε επικοινωνια εγω ειμαι δεσποτης..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Απολογια η παρακαλια?

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μηπως το ˊροβλημα δεν ειναι της “Β.Β” αλλα του ιδιου του Μελισσανιδη που επελεξε προχειρατζα,στα ηδη προχειρα χρονια που περναμε; προχειρα παιζουμε,προχειρα κανουμε τις ΑΜΚ,προχειρακανουμε προετοιμασια,προχειρα κραταμε τον Δελλα,προχειρα “ενδιαφερομαστε” για μεταγραφες,προχειρα τα γραφεια,προχειρες οι ακαδημιες,προχειρα τα μελη της διοικουσας,προχειρα τα μελη της “δικεφαλος 1924”, αρα προχειρη η επικοινωνια,προχειρο και το τμημα ενστολων εποικοινωνουντων με τον λογο του “Κυριου” ημων Μητσου, τον οποιον συνδραμουμε στην προχειρατζα,μεχρι εκεινος να αποφασισει να πραξει συντεταγμενα,οργανωμενα και μακροχρονια και να μας πεταξει σαν λεμονοκουπες.
    Προς το παρον,ολα γινονται στο ποδαρι. Στο ‘ποδαρι” λοιπον και η “Β.Β”. Μη την ψεγετε. Αφου διευκολυνση κανει. Μια εξυπηρετηση.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Mα αυτο ακιβως ειπα Χρηστο. Αν αυριο κανω τον αποθηκαριο μου οικονομικο και μου τα κανει ροιδο με τις τραπεζες θα φταιει ο αποθηκαριος??

  3. Ο/Η 4minister λέει:

    Απαντώ στον τίτλο. Δήλωση αποχώρησης από την ΑΕΚ μου φάνηκε.

    Αλλιώς τα περίμενε, ότι θα αλώσει το δήμο Ν.Φ. και την Περιφέρεια, αλλά έφαγε τρία γκολάκια με το καλημέρα από τον Φαταούλ & Συνεργάτες. Στο δήμο Πειραιά μάλλον τον έριξε ο υποψήφιος που στήριζε, ο αποχωρών δήμαρχος. Κρυφά έδωσε ψήφους “απέναντι”. Με το αζημίωτο εννοείται.

    Και τώρα ο Τίγρης προετοιμάζει το έδαφος για αποχώρηση. Αφού μας χτυπάει αλύπητα η κακούργα η κενωνία, τι να κάμω, τα παρατάω.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΠΑΝΤΑ η τακτικη των ‘παπορισιων’ ειναι να κλαιγωνται. Ρε ΔΙΣ να εχουν στη κλαψα ειναι. Λογω δουλειας και με τι λενε και κανουν καθε μερα. Πιστεψε με τα ξερω ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ τα ζω καθε μερα. ΜΟΝΟ εναν δεν εχω δει κλαψομουνη τοσα χρονια. Ξεχωριζει σα τη μυγα και δε λεω να ειναι χουβαρντας η να τα σκορπαει. Απλα να μη το παιζει Ξανθοπουλος.

  5. Ο/Η bandog λέει:

    πραγματικα δεν καταλαβα το λογο αυτης της συνεντευξης τυπου….

    περισσοτερο σαν προκαταβολη δικαιολογιας για επικειμενη αποτυχια μου φανηκε…

    η δε παρουσια του μελισσνιδη ηταν απογοητευτικη…

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Σαν τον Παπαούλια σε απόσυρση ο εγγυητής