ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ

Μιλάμε για την απίστευτη πλάκα. Το link του Κάισαρη για το sport24.gr, το έβγαλε ο τρύπας σαν πιθανό άρθρο για σκέψη ή για ξύσιμο αρχιδιών. Άρθρο το οποίο κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο, εδώ και τρείς ημέρες. Η ΑΕΚ2013, δεν είχς καν ασχοληθεί. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΡΥΠΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ” Όλοι ξέρουμε τι εξυπηρετεί ο καθένας στον μικρόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. “.

Ωρέ παιδιά, ουδείς ασχολείται με αυτόν τον χώρο. ΟΥΔΕΙΣ. Το ουδείς βέβαια μπορεί να σημαίνει κανένας αριθμητικά ( δηλαδή κανείς από την επίσημη ΑΕΚ2013 δεν μας διαβάζει ) αλλά μπορεί να σημαίνει και τον Οδυσσέα την ώρα που ήθελε να ξαναγυρίσει στην πολυγαμημένη Πηνελόπη του. Εσείς αποφασίζετε τι θέλετε να διαβάζετε. Δόξα τω δεξί μου αρχίδι, εγώ καταλαβαίνω, χωρίς να πρέπει και να ξέρω. Εξ άλλου στην ζωή, όταν ξέρεις δεν χρειάζεται και να καταλαβαίνεις. Αυτό που έγινε, έγινε.

Σαν τον υπερκοριό της ΚΥΠ ή της ΣΙΑ ή του Παπαλάμπρου που λειτουργεί στην Αγιά Φοσφορωμουνούσα. Με γνωστά κόλπα της ελληνικής αστυνομίας, σαν τότε που πετάγανε τον θείο της μάνας μου με γάτες σε σακιά σε ακτές της Γυάρου. Υπήρχε ο κομουνιστικός κίνδυνος τότε για τους καπιταλιστές της πίπας ή τους σοσιαλιστές που τους είχαν βάλει να αλώσουν τα πόπολα. ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο κίνδυνος εξ αριστερών πάντα υπάρχει. Ο Καίσαρης, που είπε την άποψη του σαν δημοσιογράφος, είναι πλέον σε ανακοίνωση από την ΑΕΚ2013 που δεν φοβάται τίποτα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Ή ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΣΑΝ ΤΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ,  ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ;

Την ώρα, που τα έχουμε πει όλα. ” Ποιός θα πάει στον δήμαρχο και ποιός στην Δούρου; ” Θες πολιτική συναίνεση και λοιπά κουραφέξαλα; Οι πολιτικοί θα έρθουν ή θα στείλεις τύπους σαν τον Στράτο – μίλα οργάνωση επιτέλους – για να πιάσουν ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ 3 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ; Εγώ έκανα το λάθος τελικά; Ή δεν θα έπρεπε να μιλάω;

Γιατί να μιλάω; Γιατί να μην μιλάει ο Καίσαρης; Για να μιλάει ποιός; Ο τζαμπατζής δημόσιος υπάλληλος που περιφέρει τον κώλο του στα VIP; Δεν κατάλαβα με την ανυπαρξία των ενεργειών αλλά και τον υπαρξισμό των τίποτε, που ανέλαβαν να μας σώσουν. Δεν κατάλαβα το εξής : Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ Ή ΟΧΙ; Η ΑΕΚ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Ή ΟΧΙ;

Και τώρα φταίει ο Καίσαρης; Που είπε οτι άμα ρίχνεις τα ζάρια, μπορείς και να βρεθείς στην κέντα; Ή με κάποιον Λαζόπουλο στο handball ή με κάποιον άλλον  στον πάγκο που διαβεβαίωσε για το 95% της πληρότητας του ρόστερ; Αμάν με το disinformation. Αμάν με τις μεταγραφές που θα γίνουν και που θα του δώσουν του μαλάκα. 165% πληρότητας και θα προσπαθεί να μειώσει τα ποσοστά.

Έλεος, που σας πειράζει η αλήθεια του χώρου, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, ΟΤΑΝ Ο ΤΡΥΠΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ – μέσω Καίσαρη που δεν είχατε πάρει χαμπάρι – ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΣ , ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ Ή ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. Και δεν θα σταματάω να βαράω συνέχεια τους αλήτες νεοέλληνες.

Ξέροντας καλά πού υπολογίζετε. Κι απομακρύνοντας τον παππού από την αλήθεια. Έτσι δεν τον λέτε; Πού υπολογίζετε; Εκεί που υπολογίζει ο δήμαρχος σας ή το Ρενάκι. Εκεί δεν υπολογίζετε; Καραλαμόγια της καραστάνης του κερατά, ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ; AYTA TOY KOINOY ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ

  1. Ο/Η Β.Β. λέει:

    Σου είπε κανείς να αρνηθείς να μετέχεις στη ΔΕ;Μόνος σου αρνήθηκες συμπλέοντας με τον Κιντή και συνυπογράφοντας εκείνη την απαράδεκτη επιστολή των 59 σημείων και 7000 λέξεων.Τώρα εξακολουθείς την ανέξοδη κριτική και μάλιστα ονοματίζεις κιόλας.Είναι πολύ εύκολο να ασκείς κριτική έξω απ’το χορό,το δύσκολο θα ήταν να συστρατευτείς μαζί με τους ανθρώπους που οι περισσότεροι αμισθί βοηθούν την ΑΕΚ να ορθοποδήσει και να ξαναγίνει μια υγιής εταιρία.Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την ανέγερση του γηπέδου και ξέρεις καλά ότι αυτός είναι ο κύριος στόχος.Εσύ θέλεις να χτιστεί η Ρώμη σε μια μέρα και επιτίθεσαι σε στελέχη που δεν χαράζουν πολιτική.Αν θέλεις να χτυπάς το σαμάρι,δικαίωμα σου είναι.Πες αυτά που θέλεις εκεί που πρέπει εφόσον θέλεις να έχεις ακόμα λόγο και παρεμβατικότητα.Δοκιμάστηκες σαν παράγοντας μου είπαν και απέτυχες.Και τώρα επιλέγεις να κρίνεις και να κατακρίνεις ανθρώπους που μέχρι στιγμής αποτυχημένους δεν τους λες αφού η εταιρία τώρα συστάθηκε και πάει μια χαρά.Τέλος πάντων δεν έχει και πολλή σημασία να κουβεντιάζουμε γιατί μια ζωή θα λες και θα γράφεις τα δικά σου και μια ζωή θα θεωρείς ότι εσύ θα τα έκανες καλύτερα και ότι κατέχεις τη μοναδική αλήθεια.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς B.B : Να αρχίσουμε από το τέλος; Πάμε ένα ένα για να σε μάθω τι σημαίνει προσωπικότητα και παρεμβατισμός.
    Εγώ είμαι επιχειρηματίας εγνωσμένης εμβέλειας ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, οποιασδήποτε προέλευσης. Δεν έχω καμία δουλειά με το δημόσιο, το οποίο το κατουράω. Και πολύ είναι που κάνω φορολογική δήλωση εδώ στο μπουρδέλο. Κι επειδή είμαι κι αυτοδημιούργητος, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
    Ποιός πάλι σου είπε οτι δοκιμάστηκα σαν παράγων; Πού ακριβώς είναι η κριτική από αυτούς που σου το είπαν; Από τον μαλάκα μήπως που έχει δυό ποινικά στην πλάτη του ; Παραγόντισα μόνο στον Αστέρα 2004, τον οποίον τον πήραμε από την Γ Αθηνών, έγραψα 4000 μέλη, τον είχα στο τοπικό με πέντε σπόνσορες ( Citibank, ING, Σκαυ, Ιατρικό Αθηνών και Πύρινο Κόσμο ) , και τον ανέβασα σφαίρα δυό κατηγορίες. ΕΤΣΙ ΑΠΕΤΥΧΑ;
    Και ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΩ, αλλά μπήκα στο τριπάκι λόγω του ελεεινού Νικολαίδη, που με ανάγκασε να φύγω από το γήπεδο. Αν θέλεις συνεχίζω.
    Ποτέ δεν χτυπάω το σαμάρι, αλλά κατ’ ευθείαν τον υπεύθυνο. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ, επειδή είσαι διορισμένη. Διάβαζε καλύτερα τα γραπτά. Εξ άλλου, έχουμε μιλήσει για σένα κι είχες πάρει πράσινη κάρτα.
    Φυσικά και η εταιρεία είναι υγιής, αφού τώρα συστάθηκε. Η ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΥΓΙΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, οι μη παραγοντες πολιτικήν, ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
    Ποσώς με ενδιαφέρει η Ρώμη, η Αθήνα ή το Κρεμλίνο. Εγώ γεννήθηκα στην υδρόγειο και ρωτάω μόνο τα αρχίδια μου, τον θεό ή για να χαμηλώσω, κάποιον στη λίστα Φορμπς. Επίσης στον Αστέρα, ήμουν αμισθί, ΕΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑ.
    Ανέξοδη κριτική; Μάλιστα. Για πες μου ωρή B.B, υπάρχει τίποτε τζάμπα σήμερα εκτός από τον αέρα; Αυτός ο χώρος δεν έχει έξοδα; Δεν έχει νοίκι ή web master; Δεν έχει απώλεια χρόνου σαν opportunity cost σαν χρόνο; Επίσης, ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ; ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ Μ ΙΛΑΩ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΑ, όπως οι Σεραφείδηδες ή οι οργανωμένοι ή εσείς, ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ Ή ΣΤΑ VIP.
    Πάμε τώρα για τον Κιντή. Ήταν αρχηγός κάπου και συστρατεύθηκα; Επρόκειτο να πάρει την ΑΕΚ στη λοταρία ή στην ψηφοφορία και τον υποστήριξα; ΕΓΩ ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΜΠΉΚΕ ΣΤΟ 44, ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ; ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΚ2013. ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ακόμα κι αυτό προσβολή είναι για μια εκκλησία να την κάνετε γήπεδο, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΑΜΑΜ.
    Οπότε φτανω στο κορυφαίο σου και αρχικό. Αδύνατον να συστρατευθώ στην ΔΕ, όταν δίπλα μου είναι κάποιος Στράτος. Αδύνατον να συμπορευθώ με ανθρώπους που δεν έχουν περάσει από το μικροσκόπιο μου. ΕΓΩ ΔΙΟΙΚΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΙΣΘΙ Ή κάποιοι πασίγνωστοι ” …στον μικρόκοσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου…” με κάσες ή βρεξίματα γηπέδων ή αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα. ΕΠΙΣΗΣ, κι επειδή γράφω μίνιμουμ πέντε χρόνια, ΟΥΔΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΓΙΑ ΔΕ, διότι ξέρανε ποιός είμαι. Και στον βόθρο μπαίνω, αλλά όχι να φοβάμαι για τα νεοελληνικά λαμόγια, που θέλουν κρατικοδίαιτα να αφανίσουν και τους ελάχιστους που έχουν στοιχειώδη γνώση.
    Γιατί σου απαντώ; Επείδή είσαι ψηλή και φαίνεσαι. Κι επειδή με κατηγορείς, αφού κανείς δεν ασχολείται με εμένα. Τα γουστάρω αυτά. Φιλάκια.

  3. Ο/Η 4minister λέει:

    Δηλαδή δικαίωμα κριτικής έχουν μόνο “οι χορευτές”. Όσοι δεν έχουν πάρει σειρά χορού, γιατί υπερισχύει η “χαρτούρα” άλλων στην ορχήστρα, να μη μιλάνε. Ούτε αυτοί που δεν γνωρίζουν να χορέψουν μπορούν να μιλάνε. Σαν να λέμε κριτική στις ταινίες δικαιούνται μόνο οι σκηνοθέτες.

    Είχα την εντύπωση ότι η αξία της κριτικής ενός εκάστου βαθμολογείται από την εγκυρότητα των επιχειρημάτων του και το πως αυτά οδηγούν στρωτά (απλά και κατανοητά) σε κάποιο συμπέρασμα. Όχι ποιος τα λέει, ούτε πόσα έχει πετύχει ο ίδιος. Εξάλλου οι αξιώτεροι διανοητές συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένοι στους στίβους της καθημερινότητας.

    Ούτε η ανάληψη κάποιας θέσης πιστοποιεί την ικανότητα στη σκέψη του αναλαμβάνοντος. Περισσότερο επιβεβαιώνει την επιτυχή έκβαση των διασυνδέσεών του. Η αξία του κρίνεται – από τους ώριμους – απολογιστικά, μετά πάροδο ικανού χρόνου και το έργο που έχει παράγει εν τω μεταξύ.

    Ταμπακιέρα. Μέχρι στιγμής δεν μπορεί κανείς να αποτιμήσει τις πιθανότητες για επιτυχή ή ανεπιτυχή έκβαση του σχεδιασμού για το γήπεδο. Μπορεί όμως να είναι βέβαιος ότι το χρονοδιάγραμμα έχει καταπατηθεί βάναυσα. Πως κάποιοι “αγώνες πρόκρισης” στη διοργάνωση “Αυτοδιοίκηση και Δήμοι” χάθηκαν τελεσίδικα.

    Επίτηδες αφήνω στην άκρη τη διαμόρφωση του ρόστερ και του τεχνικού επιτελείου. Για να μην πλατειάζουμε επί παντός.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς 4minister : Σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει, δικαίωμα δια κριτικήν έχουν μόνο οι αμισθί. Οι πελάτες ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, Η SITE ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΙΝΤΗΣ, γύρισε από την Θάσο και θα απολαύσω ούζο την Πέμπτη, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ : ΑΝΙΚΗΤΟΣ
    ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ( για τον Κιντή μιλάω ) ΚΙ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ – που δεν ξέρω τι διοικεί πλέον – ΝΑΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, της οποίας την αλήθεια θα την δούμε πολύ προσεχώς. Επίσης θα πρέπει κάποιος από την διοικούσα, να μας πει γιατί κανένα στέλεχος της, δεν μπήκε στο νέο ΔΣ της εταιρείας. Από την πολλήν πετυχεσιά;
    Κι η πλάκα είναι οτι ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ Η ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΝΑ 20% ΜΕΤΟΧΩΝ, ΚΙ ΟΧΙ Δ.Ε. ΑΛΛΆ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ Ή ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ.

  5. Ο/Η 4minister λέει:

    Μια διευκρίνηση. Η χρήση ψευδώνυμου δεν είναι πρόθεση απόκρυψης των στοιχείων μου. Και το ονοματεπώνυμό μου να χρησιμοποιούσα πάλι άγνωστος Χ θα ήμουν, αφού “δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου”.

    Σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει, δικαίωμα κριτικής στη ομάδα και τα παραφερνάλια δεν έχει κανείς. Όποιος αμισθί γίνει “κριτικός” εξασφαλίζει στενές σχέσεις με τον … Αριστείδη Τομπούλογλου. Αυτό πιστεύω.

    Στο νέο Δ.Σ της εταιρίας υπήρχε όρος όποιος θέλει να συμμετέχει να πληρώνεται, για να συμβαδίζει με τα καθιερωμένα διεθνώς πρότυπα. Και αυτό οι αμισθί δεν το δέχτηκαν …

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς 4minister : Ουδείς ψάχνει το πραγματικό όνομα κάποιου. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΡΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Ο ΧΩΡΟΣ; ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, αυτοί ζήτημα είναι αν έχουν στοιχειώδη φορολογική δήλωση, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΚΟΥΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ; Ή ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΛΥΦΟΥΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ;
    ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 40 ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΛΟΥ ΨΑΛΙΔΙΟΥ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ 2004, ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.
    Τα ψευδώνυμα τα θέλουμε χάριν της επικοινωνίας. Προχώρα δυνατά. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΗΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ, αλλά να μην αλλάζουμε σελίδα.

  7. Ο/Η Νικος λέει:

    Ρε Στηβεν μια απορια έχω..υπηρχε ένα SteveAngelo που εγραφε συνεχώς τον τελευταίο ένα χρόνο στο 365 για την επάνοδο του Μελισσανίδη, πες μου ότι ήσουν εσύ να λυθεί το μυστήριο…

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκο : Με δεδομένο οτι είχα δικό μου blog,στο οποίο έγραφα για την επάνοδο Μελισσανίδη, γιατί να έγραφα και στο 365; Ασφαλώς και δεν ήμουν εγώ. Επίσης πάντα γράφω επώνυμα, έχω αυτήν την τρέλα