ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Μ’ΑΡΕΣΕΙ…

Λεσλι Νιλσεν δρακουλας

“Τσακώνεται” με τον  Βαρδινογιάννη  και κάνει 600 βενζινάδικα…

“Τσακώνεται”  με τον Κόκκαλη και παίρνει τον ΟΠΑΠ…

Πολύ ανάποδος άνθρωπος αυτός ο Μελισσανίδης.

Να υποθέσουμε ότι υπάρχει λόγος που “τσακώνεται” και με τον Μαρινάκη…

…μπορεί σε 15  χρόνια να του “αρπάξει” τον Ολυμπιακό.

Οπως να υποθεσουμε και την κατάληξη του Σαμαρά από την πολύ “στήρηξη” που του παρέχει…

Οποιος τον “στηρίζει”, τον τρώει η μαρμάγκα. Οποιος διάκειται “αντίθετα” -έστω και επιφανειακώς και για την ανάγκη του “έργου”, -βγαίνει αλώβητος. Ενα παράξενο πράγμα.

“Στηρίζει”  τον Σγουρό και  βγαίνει  η  Δούρου…

“Στηρίζει”  τον Γεωργαμλή και βγαίνει ο Βασιλόπουλος…

…Nα υποθεσουμε και την κατάληξη του Σαμαρά από την πολύ “στήρηξη” που του παρέχει…

Η πολύ άτυχος είναι, η πολύ πονηρός. Μάλλον το δέυτερο. (μπορείτε λοιπόν να προβλέψετε και την πορεία του  “αντίπαλου”  ΣΥΡΙΖΑ)

“Συνεργάζεται” με τον Μηλιώνη της -πρώην- aegean power   και βρίσκεται καταζητούμενος να τον κυνηγάει η  interpol.

Ο Γεωργιόπουλος από “Ωνάσης” που ήταν,μετά από μερικά χρόνια συνεργασίας με τον “τίγρη”, μετετράπει σε “Θανάσης”. Εχει  χρεωκοπήσει μέσα σε 10 χρόνια,περισσότερες φορές από όσες η Ελλάδα σε 100 και γλυτώνει την φυλακή λόγω γνωριμιών. Ως πότε,δεν ξέρω.

(κάτι ήξερε ο “καπετάνιος” και τον τραβολόγαγε στα επίσημα του ΟΑΚΑ από την γραβάτα. Σου λέει,με αυτόν,αμα δώσω τα χέρια και πιούμε καμιά ρακή,είναι ζήτημα αν ζήσω 6 μήνες. Και είχε δίκιο, ο Κρητικός. Ακόμα βολτάρει με την κομπολόγα και είναι κορακοζώητος. Φτηνά τη γλύτωσε).

Κάτι είχε ακουστεί για τον Ρέστη, ότι ΜΠΟΡΕΙ να συνεργαστουν στην ΑΕΚ και ο κοντός μπηκε-έστω και για λίγο- στη “ψειρού”.  Ασε πια τον Λαυρεντιάδη…Ασε δε τον Μπέο,τον Κούγια ή τον Ψωμιάδη,οι οποίοι έχουν από έναν καλό λόγο “για τον Δημητράκη”. Κατά διαβόλου πήγαν.Τα κομμάτια τους μαζεύουν.

Εναν παίκτη πήγε να πάρει απ΄τον Πανσεραικό του Θεοδωρίδη,τον Ανάκογλου και ο Θεοδωρίδης βρέθηκε ο φουκαράς στα θυμαράκια έπειτα από μερικές βδομάδες..

Κάνει γιορτή προς τιμή της Βασιλικής  Καραγιάννη και η κυρά Βασιλική  δυο μήνες μετά μας αφήνει “χρόνους”…

Δίνει τα χέρια για την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ με τον Σταυρίδη του ΤΑΙΠΕΔ και ο Σταυρίδης δεν έζησε πάνω από δέκα μέρες…

Φυσικά ούτε λόγος για τους “συνεργάτες”  που επέλεξε και απάρτησαν την “διοικούσα” της ΑΕΚ.  Φύλλο και φτερό έγιναν  όλοι. Πρώην υπάλληλοι ήταν πριν έρθουν στην ΑΕΚ,πρώην συνεχίζουν να είναι και μετά το “σκούπισμα” τους. Εχουν την υγεία τους όμως. Δεν είναι και λίγο αυτό. Φέρθηκε “ευγενικά” εδώ ο Μήτσουλας.

Τι να πείς; Για τον Μαύρο που πήγε μέχρι και αυτόφορο; Για τον Αδαμίδη; Τον Νικολαίδη;

Γάμησέ τα… Τον Δέλλα δεν τον βλέπω καθόλου μα καθόλου καλά. Οπως και την Βάγια-την “υπέυθυνη κάποιας επικοινωνίας”. Η οποία όμως έχει το “ελαφρυντικό” της “θετικής” κατάθεσης στο ματς με τον  Πανθρακικό,ότι δηλαδή το ματς μπορούσε να συνεχιστεί και  ΚΑΚΩΣ ο διαιτητής το διέκοψε οριστικά. Οτι και καλά δηλαδή δεν ήταν αυτοσκοπός κάποιου ή κάποιων να διακοπει οριστικά το ματς και να μπούν τα “παιδιά” της οργάνωσης μέσα,αλλά ήταν κακή εκτίμηση του ρέφερυ. (ακόμα γελάμε) Αυτή η “φαινομενική αντίθεση” της όμως, μπορεί να λειτουργήσει όπως το σκόρδο απέναντι στον “δράκουλα” και έτσι πιθανόν να βρεί θέση μετά την απομάκρυνσή της από την ΕΛ.ΑΣ,σε κάποια ομάδα φύλαξης. Στην είσοδο των γραφείων στον Πειραιά ίσως.

Μιλάμε για τρομερή “συναστρία”.  Από τον Μητσοτάκη, έχει κληρονομίσει εκτός από τον Σαμαρά και την γκαντεμιά του.

Αυτόν τον Μανιάτη του ΥΠΕΚΑ φοβάμαι…. όπως και τον Σγουρό.  Ο Θεός να φυλάει, να χτυπήσω ξύλο, αλλά δεν τους βλέπω καλά.

Γενικά δηλαδή  από ότι συμπεραίνεις φίλε αναγνώστη, όλοι -σχεδόν-όσοι έχουν συνεργαστεί ή έχουν δώσει τα χέρια με τον “τίγρη”,εχουν φάει “χώμα” κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Εξαίρεση ο Μπάγεβιτς. Από συνεργασία σε συνεργασία πάει με τον φίλο,αλλά ούτε γρατζουνιά. Αυτός μάλλον πίνει κάποιο φίλτρο από τα νερά του Νερέτβα. Κάποιο αντίδοτο.

…Και ο Βαρθολομαίος φυσικά. Αυτός την  έχει γλυτώσει γιατί έχει “μέσον” το Μεγαλοδύναμο…ειδ’αλλως θα είχαμε από καιρό ακούσει τα χαμπέρια του)

Οσοι απ΄την άλλη έχουν “αντισταθεί”, ή με τους οποίους βρίσκεται στα μαχαίρια (“τρόπος” του λέγειν) αυτοί ευημερούν και μακροημερεύουν. Ενα παράξενο πράγμα.

Ο Κόκκαλης;  …Ο Βαρδινιγιάννης…;

Μέχρι και ο Μπάκας γλύτωσε…

Φαντάσου…

…Τη Δούρου και τον Βασιλόπουλο,τους βλέπω να φτάνουν τα χρόνια του Μητσοτάκη. Δεν τους φοβάμαι.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ  “ΤΑΦΟ” ΜΕ  ΤΟ  ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ “ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ” ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

Μέχρι και ο πάτερ Κιλίφης εκοιμήθει,άμα τη αφίξει του “τίγρεως”. Ούτε αγιασμό δεν πρόκαμε να τελέσει ο δύστυχος.

Γι αυτο, αν τον δείτε το Μήτσο από καμιά γωνία και σας προτείνει το χέρι, ή καμιά συμφωνία, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ. Γι’αυτό μάλλον και τον εμποδίζουν να κάνει το γήπεδο. Αν το χτίσει,θα καεί το άλσος,θα κάνει σεισμό 7 ρίχτερ με επίκεντρο την “Βυζαντινή γωνιά” και θα μείνουν στείροι όλοι οι άρρενες από 18 έως 70 ετών,σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων από το γήπεδο. Θα προστεθούν νέα κεφάλαια στη Βιβλο, αν χτίσει γήπεδο. Ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω…

Η μόνη λύση,είναι να καταψηφιστεί το άρθρο μεθαύριο στη Βουλή, που αφορά και το γήπεδο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Και οι κάτοικοι της Ν.Φιλαδέλφειας θα την σκαπουλάρουν και ο ίδιος θα γλυτώσει από τον “βραχνα” του γηπέδου με μια πολύ καλη δικαιολογία: “δεν το ψήφησαν ρε παιδιά…τι να κάνουμε”;

Υ.Γ 2: “Δούρειος Ιππος το sport24…” λέει η -άκομα μια- κλαψομούνικη ανακοίνωση της φρέσκιας ΑΕΚ.  Πολύ ωραία διαφίμηση. Γιατί ρε Steven δεν  λες καμιά κουβέντα εκεί στην “επικοινωνία” της ΑΕΚ  να “στοχεύσει” και εμάς κανονικά,μπας και κονομίσουμε;

Να πεί:  “Λαοκόων ο Steven Avramidis”.

Η: “Σάτυροι εκεί στο “dailytripes.gr”

σατυρος

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Μ’ΑΡΕΣΕΙ…

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    τον σαλευρη ξεχασες..με το που του αγορασε 2 παικτες πνιγηκε..
    και ο πανοπουλος που του πουλησε το μανταλο πατησε κοσμο με το αμαξι…

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Και μόλις κλείσαμε την συμφωνία με το οτενετ του Αλαφούζου, ο Νταμπίζας σκότωσε μια κοπέλλα.

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Ατελείωτος ο κατάλογος.
    Ο Θεός να μας έχει μακρυά….