ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;

2a90cc42ca4f3fdc4d52bc6872c0e41a.png

Φυσικά και υπάρχουν. Μικρες-μικρές,σε αντίθεση με τις μύγες του Αυγούστου που λένε ότι είναι σαν “Φολκσβάγκεν” με φτερά.

Στην Κρήτη κυνηγούν τον Σήφη. Ο οποίος -λέγεται- πως έχει και “ταιρι”. Υπάρχει και δεύτερος δηλαδή κροκόδειλος. Ο Μανωλιός. Αι τοπικαί Αρχαί έχουν δώσει διορία στον Σήφη να εμφανιστεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο.  Λογικό μου ακούγεται. Μπορεί κανένας να μη γυρίζει στη δουλειά του μετά τις 15 Αυγούστου και όλοι να λέιπουν αφού εδώ είναι Ελλάδα,αλλά ο κροκόδειλος δεν έχει καμιά δουλειά να μη δώσει το παρόν ως τότε αφού κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από την Αφρική και άρα θα είναι περισσότερο συνεπής ημών.
Ασε που μπορεί-αν είναι κροκόδειλος του Νείλου,άρα Αιγύπτιος- να είναι και Κόπτης,άρα να τον δούμε να σουλατσάρει ανήμερα της Παναγίας με καμιά λαμπάδα στη ράχη,πέρα-δώθε και να τον προδώσουν οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις.
Τέλος πάντων,απέφάσησαν αι Αρχαί πως αν μέχρι τότε δεν παραδωθεί,θα κληθεί να δώκει λύση ένας  Γάλλος “κροκοδειλάκιας”,γνωστός από το National Geographic. Δεν κάνω πλάκα. Η είδηση είναι πέρα για πέρα Αυγουστιάτικη.

Συνελήφθει Βρετανός (!!!!) τουρίστας να φωτογραφίζει ανήλικα παιδιά σε πλάζ.
Και που είναι το παράδοξο; Τα βίασε; Τα θώπευσε; Τα απήγαγε και τα έδωσε σε τίποτα σκαφάτους ανώμαλους; Οχι. Αρα,γιατί βιάστικαν οι αρχές να τον συλλάβουν; Για Βρετανό μιλάμε.

Συνελήφθει ο Δακτύλιδης-“διευθυντής” του περιώνυμου παρτουζάδικου μετά “γραμμών” “Cavo Paradiso” της Μυκόνου.Της νησου των αέριδων. Εκεί που φυσά και σηκωνονται οι φούστιτσες και από κάτω κρέμονται κάτι αρχιδάκια σα κεράσια και μια μαλαπέρδα χωμένη στο κώλο για γέιωση.Για τους κεραυνούς. Γιατί ως γνωστόν εις την νήσον αυτην μαζί με τα μελτέμια έρχονται και σποραδικές καταιγίδες.
Το συνέλαβαν λοιπόν,αυτό το λαμπρό τέκνο και ευπατρίδη δια το ευτελές ποσόν των 11.400 ευρώ! Αν έχεις το Θεό σου. Χρόνια ολόκληρα τυλιγόταν με αποδείξεις και κόντευε να πνηγεί από τις κορδέλες και για μια μικρή παρατυπία του περνάνε τις πρόσκαιρες μεν αλλά ατιμωτικές χειροπέδες. Λευτεριά στον Δαχτυλίδη. (φυσικά έξω είναι τώρα που μιλάμε,έχει λαδώσει τα πάντα,είναι όλοι οι “υπευθυνοι” χορτάτοι και επέστρεψε στο νησί για να μη χάσει τη σειρά των αποδέιξεων της εφορίας,τις οποίες χτυπά αλύπητα,όπως οι ψαράδες τα χταπόδια. Αυτό κάνει πό τότε που πρωτοείδε ταμειακή μηχανή,πρίν 30 χρόνια και νόμισε ότι είναι μηχανή του χρόνου. Αναλόγως με το πόσα “κόβει” παει μέσα-εξω.

ΕΊδηση επίσης είναι αυτό που μάθαμε σήμερα: Οτι οι εφοριακοί θα μπορούν να κάνουν “ντου” στο σπίτι σου,να γυρίζουν στρώματα,να “σφάζουν” πολυθρόνες,να σπάνε κιούπια,κουμπαράδες,κομοδίνα και να ψάχνουν τα κρυμένα και αδήλωτα λεφτά,δίχως την παρουσία εισαγγελέα. Τι να τον κάνεις μωρε; Αυτός, λέει αυτό το σάπιο ΝΣΤ (νομικό συμβούλιο του κράτους) δεν χρειάζεται να παρίσταται ΣΤΑ ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΑ. Μόνο στα ψιλά: Συλλογή απόδέιξεων για εγκλήματα,σύλληψη δράστη κλπ.
Ιδιο είναι να χρωστάς 2 χιλιάδες ευρώ στην εφορία και ίδιο είναι να έχεις ένα βουνό κόκα στο γραφείο σου σαν τον Τόνι Μοντάνα,ή να έχεις βάλει το παιδί σου στο φούρνο; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ;

Στα της ΑΕΚ τώρα, το νέο είναι ότι ό Δέλλας μαθαίνει τους πάικτας μας να παίζουν απ’τα πλάγια. Χώρισε την ομάδα σε τρία γκρούπ.Ενα στον κορμό του γηπέδου και δυο έξω από τα συρματοπλέγματα. Τα οποία εκτός από εδαφικές οριογραμμές προς αποφυγήν καταπάτησης,λειτουργούν και ως μέσω εκμάθησης του τρομερού αυτού και ευφυούς συστηματος το οποίο πρώτος ονειρεύτηκε ο Ντέλας. Οχι φυσικά σε ένα βράδυ. Με συνέχειες. Εκανε νοητικά πειράματα,όπως όλοι οι μεγάλοι διανοηταί και στο τέλος,χθες το βράδυ συγκεκριμένα,πετάχτηκε στις 6 τα χαράματα κάθιδρος και συμπήρωσε το υπόλοιπο 5% που έλειπε από το ρόστερ,σαν τον Μεντελέγιεφ που συμπλήρωσε τον περιοδικό πίνακα στοιχείων της Χημείας,με πληροφορίες που του ήρθαν εν ώρα ύπνου.Αυτό το 5% μας είναι προς το παρόν άγνωστο. Μπορεί να ειναι και ο ίδιος.
Αρα; Αρα το να σε παίρνει αδικαιολόγητα ο ύπνος,δεν είναι ένδεξη ανίας,βαρεμάρας και νύστας,αλλά σοβαρή ένδειξη σπινθηρίσματος ιδεών που τίνουν να γίνουν εκρήξεις εξυπνάδας,οι οποίες διαρρηγνύουν τα οστά της κεφαλής και εντυπώνονται στο χαρτί ή στο χορτάρι,ανάλογα με την δραστηριότητα εκάστης διανοίας.

Ο Μελισσανίδης εν τω μεταξύ,δεν ανησυχεί για αυτό το ευτελές και ακίνδυνο 5%. Εχει αφήσει πίσω το Δέλλα και τα άλλα βαριά μυαλά και ο ίδιος απερίσπαστος περιδιαβαίνει με το κότερο τις Κυκλάδες για να υπενθυμισει ξανά στους εκεί κατοίκους ότι έχει και εκείνος γιωτ και όχι μόνο “κάτι άλλοι”.
Φήμες ότι έχει κακοκεφιές και δεν βγαίνει όξω επειδή τα διαρκείας δεν είναι ούτε τα μισά σε σχέση με πέρσι-παρ όλο που παιζει σε μεγαλύτερη κατηγορία φέτος- κρίνοται αναληθείς. Δεν ευσταθούν.
Στα αρχίδια του τα έχει γράψει όλα και καταπίνει τα ψάρια με τα αγκάθια,όπως είναι από τη θράκα.
Ετρωγε από μικρός συναγρίδες αυτός. Ασχημο πράγμα η συνήθεια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.