Μικρες ειδησεις

LondonLookLeft
Περασε και το χτεσινο. Μεσα σε πληρη κατανυξη και full διαπασων house-σκυλαδικων ‘γιορταστηκε’ αλλη μια επαιτειος της μεγιστης θρησκειας. Της δικιας μας εννοω μιας και οι απεναντι εχουν τον ιμαμη και μας λενε εμας απιστους. Πιο κατω προς Ινδια, ειναι αλλο αφεντικο λιγο πιο ειρηνικο απο τον δικο μας αγαπουλα. Καπου αναμεσα ειναι και διαφοροι τυποι που ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. ΜΕΣΑ με ολους λεω εγω, αλλωστε το σωτο δεν εχει πατριδα. Ποτε βουδας ποτε κουδας ελεγε παλια το ασμα. Ας αφησουμε ομως τα του θεου, μιας και εχει καλυτερα σηριαλ στα παιδικα καναλια που εχουν τους ιδιους δρακους αλλα τουλαχιστον ΔΕΝ αφησαν εκκατομυρια νεκρους στο ονομα της πιστης τους. Ειναι αλλωστε γνωστο οτι ο μεγαλυτερος φανατισμος ειναι ο θρησκευτικος και οσο πιο αφελης εισαι τοσο πιο πολυ θες να επιβαλεις και στους αλλους τις αποψεις σου. Με οποιον να μη τις ασπαζεται να ειναι δυστηχης, αμοιρος, μιζερος, κακομοιρης και οποιον τις ασπαζεται να ειναι ευδαιμων στη χειροτερη, οπως τα εκκατομυρια των (πιστων φανταζωμαι) ανεργων φτωχων κλπ.
620,000 ευρω χρωσταει η Γερμανια ΕΝΑ ΜΗΝΑ μετα το τελος του Mundial στου Βραζιλιανους. Μεσω εταιρειας (3 Γερμανων) η γερμανικη ομοσπονδια φεσωσε 620 τους φαβελαδες που ακομη περιμενουν και αναμενεται να κινηθουν δικαστικα. ΠΑΝΤΑ οταν ερχεται η ωρα να πληρωσουν οι Φριτς τη κανουνε νυχτα. Πανω απο ενα αιωνα το ιδιο κολπακι. Βαζουν και ενα ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ να ΦΕΣΩΣΕΙ το κοσμο και μετα σφυρανε αδιαφορα στη καλυτερη η αρχιζουν να καθαριζουν κοσμο στη πιο συνηθισμενη εκδοση. Ολοκληρη Γερμανικη ομοσπονδια, αυτη ντε η αψογη μηχανη που ειναι κερδοφορα κλπ κλπ, δεν μπορουσε ΜΟΝΗ ΤΗΣ (οπως φανταζωμαι εκαναν αλλες χωρες οπως εμεις) να βρει μερος για την ομαδα της… αλλα εβαλε αλλους να το κανουν. Βρε τους Φριτς, πεφτω απο τα συννεφα πραγματικα.
Κατι εχει αρχισει και βρωμαει στο βασιλειο της Φριτσιας. Μετα τον παικταρα τον ….Λαμ (κατι αναλογο με τον Βαιο Καραγιαννη των 90’s σε μας) σταματησε και ο στριβω σα νταλικα με τρακτορα Μερτεζακερ στα 29 του! Ο αλλος (το καλυτερο 6αρι του κοσμου-εδω γελαμε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ) ο Σβαι ‘τραυματιστηκε’ οπως και ο Κεντιρα που τραυματιας φευγει νυχτα απο τη Ρεαλ. Στο δε ματσακι προχτες η Μπαγερν ηταν κατι αναμεσα σε Ατρομητο και Ξανθη με τους Αρμενιδες να τη κανουν 2 χορτα για πλακα. Οι παγκοσμιοι Μιουλερ μαγεψαν παλι. Φυσικα δεν περιμενω top αποδοση Αυγουστο μηνα αλλα οχι και να βλεπω τον Κομποτιακο να μη μπορει να κανει τελικη προσπαθεια τη πρωτη μιση ωρα πουτ χαζεψα λιγο το ματς!!
Στην ΑΕΚ αφου φτασαμε στο 105-110% με την αποκτηση του Πορτογαλου, εξεταζουμε ακομη ενα κοφτη ενα σεντερ φορ και ενα αμυντικο. Με τους παικτες να προοριζωνται για –σχεδον- βασικοι και η πληροτητα να πηγαινει στο 150% η τα μαθηματικα μου δεν ειναι τοσο καλα η ο παιδα-ΓΩΓΟΣ μας εχει πηξει στη μπαρουφα. Προχτες ο Μπεεεσεβιτς εχασε ΤΡΙΑ (3) τετ-α-τετ: ενα στο 3’ ενα στο 8’ και ενα στο 15’ πριν βαλει το γκολ που φυσικα ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ αν δεν την εβρισκε το μπακ να της αλλαξει πορεια, μιας και πηγαινε πανω στο τερμα. Μετα το ‘γκολ’ τον πεταξε εξω αρον αρον ο Βδελλας στο εικοσαλεπτο γιατι εχει και το ρεζιλεμα ορια.. ΑΝ χανεις ΤΡΙΑ (3) μονος σου με το Διμηνι σε 20 λεπτα φαντασου τι γελιο εχεις να προσφερεις ολο το χειμωνα..
Στο Gay ο Καρεμπε το εχει ριξει στα βαρια: ο Κωστακης ειναι λεει ενας Νεστα με ταχυτητα Πανουτσι! Στο ακουσμα της ειδησης πληροφοριες λενε οτι ο Νεστα αυτοκτονησε πινωντας 200 espresso μονοκοπανια. Ο δε Πανουτσι εθεαθη να κυκλοφορει γυμνος μονο με φανελα του Gay στο DUOMO φωναζωντας θελω να γινω ο Κωστακης και ΚΑΙΩ ΟΛΑ ΤΑ CHAMPIONS LEAGUE που εχω παρει. Παραλληλα αφου φαγαμε τη ξεφτιλα απο τη Benfica για τα 7,5εκκ κοστολογησαμε το κραμα στα 15 (προεδρος) αλλα χτες ο Καρεμπες (απο το κουραμπιες αλλα στο πιο μαμπρο) μας ειπε οτι δεν πωλειται κατω απο 10. Ολη η Ευρωπη ‘σφαζεται’ στα ποδια του Κωστακη, Αγγλιες-Ιταλιες-Ισπανιες χωνουν δεκαδες εκκ ρουβλια, αλλα ο προεδρος βραχος – κραταει γερα και ανεβαζει τη τιμη καθε μερα. Ποταμι το αιμα απο τη σφαγη μαζι με τα εκκατομυρια απο ολα τα club ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΗ. Η μαλλον ειδαμε για κανα τριαρι σκαρτο και ποσοστα μεταπωλησης αντε και κανα δανεικο. ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ. Φυσικα επισημα θα ακουσουμε για κανα δεκαρικο απο τα 15 που ζηταγαμε αλλα αυτο μαλλον θα ειναι με τα ποσοστα μεταπωλησης κανα δανεικο και αγυριστο τυπου Καμπελ κλπ κλπ. Με την εμπειρια και το ονομα που χτιζει ο gay στας ευρωπας να ειναι συνωνυμο του κομπογιανιτη μιας και οι δυο αλγερινοι κοστισαν περιπου 7 εκκ και εκανε ΑΜΑΝ η Nottingham να τους ξεφορτωθει ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ, ο καγκουρας κοστισε 15 (και καλα) και επαιξε? 2 μισα ματς σε 6 μηνες πριν τον ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ειδικα οι Αγγλοι ακουνε gay και τρεχουν στη πληστερη pub να τα πιουνε μπυρες.
Το σηριαλ εχει και Μητρογλα μεσα που θελει να γυρισει αλλα θελει και τα 2,3εκκ του συμβολαιου. Με το προεδρα να εχει φερει τον…. Βαλντεζ!!! ΤΣΑΜΠΑ περσυ ως αντικαταστατη και να τον βλέπει να κανει χατ τρυκ με τον …..Εργοτελη, μονο στο ακουσμα των 2,3εκκ πρεπει να εχασε 20 κιλα ιδρωτα απο τα γελια. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ, ελεγε μια ψυχη περσυ τετοιο καιρο. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΩ- ΜΕ 150 ΚΙΛΑ- ΧΑΤ ΤΡΥΚ ΘΑ ΚΑΝΩ με τον Κομποτιακο και κραταω και τα 2,3εκκ να τα φαω σουβλακια. Φερε κανα Πουλιδο με σηριαλ Φωσκολου, ελευθερο και πολυ σας ειναι..
Σημερα ξεκιναει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ του κοσμου. Με τις 5 πρωτες ομαδες να εχουν ξοδεψει κοντα στα 450εκκ ευρω, και με την Man να ειναι με Φαν Χααλ αναμενεται να γινει χαμος. Η Premier εχει ΠΕΝΤΕ διεκδηκητες τουλαχιστον. Εμεις αργουμε λιγο. Περιμενουμε το παιδα-γωγο να τους μαθει οτι η μπαλλα πρεπει να κατεβαινει αντι να κανει γιομες το τερμα και οποιον παρει ο χαρος. Στο επομενο μαθημα θα δειξουμε το αννα να ενα μηλο..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Μικρες ειδησεις

  1. Ο/Η 4minister λέει:

    Ποιος τους φταίει που κάνουν του κεφαλιού τους; Όποιον γνώστη της αγοράς να ρωτούσαν το ίδιο θα τους έλεγε: «άμα σε δαγκώσουν οι φριτς, λύσσαξες»!

    Και αυτούς, τους αρχιμπαταξήδες του 20ου αιώνα, με 3 στάσεις πληρωμών, τους έχουμε βάλει – σχήμα λόγου αφού κανείς δεν μας ρώτησε – διαχειριστές του ευρωπαϊκού ταμείου! Το «μας» πάει σε όλη την Ευρώπη, όχι στους Έλληνες, που είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας.

    Ο Μπαρμπόσα είναι καλός παίκτης. Υπάρχει πάντα μια αμφιβολία και μια διαφορά, από το πόση μπάλα ξέρει ένας παίκτης με το πόση μπάλα παίζει. Αν πάντως παίξει τη μπάλα που ξέρει κάνει διαφορά ακόμα και στη Σουπερλίγδα.