Turbo

Αναμένουμε με αγωνία τα super turbo της ΑΕΚ οπως με πληροφορεί η ψώρα σημερα. Είδες άμα δε βγαίνεις και πεφτεις για ύπνο; ξυπνάς νωρίς οταν οι αλλοι κοιμούνται και με το χάζι διαβάζεις οτι μαλακιες θες. Στους turbo ειναι μεςα και ο ανακογλου με το πλατελα! Εδω δυο πράγματα μπορει να συμβαίνουν: η αλλο ματς και αλλους παικτες βλέπουν εκει στη ψώρα η τελευταία φορα που είδαν μπαλλα οι συντάκτες τη πέρασαν για βόμβα και τη πηγαν στο τμήμα. Γιατι αν λες τον ανακογλου turbo τότε πραγματικα εχεις πρόβλημα. Το συγκεκριμένο παίκτη ΙΣΩΣ να το έπαιρνα στο ελληνικό 7χ7 που παίζουμε. Γιατι ειναι light και δεν εχει και πολλα δύσκολα. Στο αγγλικό που παίζω πανω δε κάθεται ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΟ. Με δυο τάκλιν θα βάλει τα κλάματα και θα φωνάζει μαμά το γάλα μου κανονικα.

Ενδεικτικό του αγγλικού επιπέδου τι χθεσινό ματς τοτεναμ τσελσυ. 3-6 το αποτέλεσμα με το σκορ να ειναι 0-2 μετα 1-2 μετα 1-3 μετα 2-3, 2-4, 3-4, 3-5,3-6. Δε κάνω πλάκα μπήκαν 5 γκολ σε δέκα λεπτα γινόταν χαμός. Φυσικα κριτική δεν υπάρχει σε τέτοιο ματς Ροντεο παρά μονο ενα πραγμα. Δε ξέρω ποιος ειναι μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ ο ΚΕΦΤΕΣ η αυτός ο Ντιεγκο Κοστα που πήγαινε και μανουριαζε με τι καθένα και έβριζε. Επειδη όμως νομίζει οτι εδω ειναι Ισπανία να πουλάει μαγκιές και να τη γλυτωνει θα μαθει σύντομα το british football. Χτες ηταν τυχερός με το μπάκ να ειναι χαλαρό πολυ. Θα τον δουμε με τίποτε καλοπαιδα χαμηλότερων ομάδων που τα τάκλιν ειναι για αυτούς physical και για όλη την άλλη Ευρώπη αιτία σύλληψης για άποπειρα ξυλοδαρμού. Προκλητικός και καραγκιόζης δε μου κανει εντύπωση που τον διάλεξε ο άλλος μαλακας στη ομάδα. Αναμενω να πουλήσει ανάλογες μαγκιές στον ΣΚΡΤΕΛ να δω με ποιο φορείο θα φύγει. Άμα στο Μουντιάλ ειςαι το ΑΝΕΚΔΟΤΟ της διοργάνωσης μαζι με τον φρέντ και τον ζό (και φυσικα το μητρογλα) μετα το παίζεις κάπως μπάς και το σώσεις. Οι Ισπανοί που αλλάξοπιστησες σε κοροϊδεύουν, και οι δικοί σου οι Βραζιλιάνοι σε κραζουνε. Το ΠΡΟΔΟΤΗ ουδείς αγαπήσε!

Μιας και ειπα μητρογλας έφτασε λέει το τανκ!! Απο την Αγγλία. 15 λέει τον δώσαμε και 8 μηνες μετα το πήραμε με 1. Ο δε παίκτης που επίσημα έπαιρνε 1.3 πέρσι στο gay και πάνω απο 2,3 στη Φούλαμ δέχτηκε να έρθει με 900 δηλαδη ούτε κάν όσα “έπαιρνε” πέρσι. Επίσης οι νάνοι στη Χιονάτη ηταν 9 μιας και είχαν και δυο αλλαγές, και χτες εθεάθη και η λιακοπουλος να τρωει με τους Ελ και τους Νεφελίμ σουβλάκια στο Μοναστηράκι. Ο Βδελλας ειναι αυτόνομος “προπονητής” και ο σερβογαυρος δεν δινει χαρτάκι με σύστημα και παικτες οπως και Εντελώς τυχαία ψάχνουμε στη Σερβία για παικτες.

Η δε ολυμπιακάρα χτες έπαιξε με κανονική ομάδα και άκουσον άκουσον οι αντίπαλοι λέει ΜΑΣ ΜΑΡΚΑΡΑΝ και αυτο ειναι απαράδεκτο. Ακούς εκει να τρώμε και καμμια κλωτσιά, μα καλα ειναι πράγματα αυτα πρόεδρε; Ο δε Μίτσελ το ομορφόπαιδο με την ελληνική ομάδα που υποσχέθηκε και έφτιαξε ο πρόεδρος τα εκανε μια χόρτα ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ οπότε τον ζορίζουν. Οςο παίζουμε με τον εργοτελη στο ταψί και τον κομποτιακο “εκτός” τα χατ τρικ πέφτουν straight through που έλεγε και ο Ζαμπετας. Μολις πάμε παραέξω η φαπα παει σύννεφο. Τραβά εσυ με το Σαβιόλα και το αμπινταλ στα Αγρίνια και στα ch.l και θε πέσει γέλιο..

Υγ παει και ο χολεμπας. Έμεινε ο μανιατης για Ιανουάριο και καθάρισε ο πρόεδρος την ελληνοποίηση. Με το αζημίωτο παντα

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.