Κ ομως νικησε!

10636242_10203596303641408_3483194677423061658_n

Αμα η σουφρα σου δεν εχει μετρο νικας και σε λενε και προπονηταρα. Τωρα βεβαια σε λεει ο Γαυρος ο Σαββας και ο πρωταθλητης. Γιατι προπονηταρας που η ομαδα του κανει 8 τελικες εντος εδρας και δεχεται 21 αλλα βαζει 3 γκολ ειναι μονο ο μπριγιαντινης. 8 τελικες εκαναν με τις 4 on target και εβαλαν 3 γκολ. Ποσοστα που αμα τα εχεις στο μπασκετ θεωρουνται σουπερ, αυτοι τα ειχαν στο ποδοσφαιρο. Το τερμα της Αθλετικο ειδικα στο πρωτο γκολ θυμισε καρνεζη με την ακτη. Ενα σουτ απο 25 μετρα που απλα πηγε στη γωνια. Στο δε τριτο γκολ εγινε ηρωας ο ΑΜΠΑΛΟΣ. Κοντρολ γυρισμα λες και παιζει σε σχολικο και σουτ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ που ανοιγει τα ποδια και το πνιγει. Αυτος ειναι ο προπονηταρας..
Παρτυ εκανε ο Χουανφραν αριστερα και ο αλλος κοιμωταν τον υπνο του δικαιου με καποιον Elabdellaoui που ειδικα στη σεντρα του πρωτου γκολ μαλλον ειχε παει για χορτα.
Ουτε καν offside δεν βγηκε εστω μια φορα ο gay. Τετοια επιθετικη πιεση λεμε. Στα κορνερ κερδισε ΕΝΑ και δεχτηκε ΕΠΤΑ. Ακομη και στα τακλιν εκανε 2 λιγοτερα (17-19) αν και ηταν η ομαδα που αμυνωνταν. 40-60 η κατοχη 76-84 η επιτυχια στις πασες που εκανε 328 και εφαγε 504…σε ΟΛΑ χειροτερος ο Gay και νικησε. Μεχρι και στις τριπλες 6-11 ηρθε! Δεν υπαρχει ΜΙΑ κατηγορια που να υπερτερησε ο gay. Μονο στις κιτρινες που η ομαδα που επαιζε επιθετικα και μονοτερμα την αλλη πηρε 4 ενω η αλλη που αμυνωταν 2 (παγκοσμια πρωτοτυπια) , με τη πρωτη κιτρινη να ειναι στα 70 δευτερολεπτα και στο πρωτο μαρκαρισμα του ματς και την αγκωνια στη μουρη του Ματζουκιτς που του ανοιξε τη μυτη να μην ειναι καν παρατηρηση.. Επειδη θα πεταχτει κανας εξυπνος και θα πει τι μας λες ρε Snitch επιασε τον ref ο βαγγελας? θα απαντησω οτι η ιδια η UEFA εστειλε την πρωτη ειδοποιηση για στημενο ματς στο Βαγγελα και ηταν ευρωπαικο. Τοτε με τη Μακαμπι. Το Βαγγελα που ο Μισελ μας προτρεπει να του μοιασουμε και συν-τρωγει μαζι του, και απο την αλλη στελνει τα φιρμανια για στημενα ματς και υποπτα πρωταθληματα..
Οι δυο μεταγραφαρες ειδικα ο Αμπινταλ αστα να πανε. Τον αφελαι ουτε ο μπριγιαντινης δεν αντεξε και τον πεταξε εξω στο 70. Αν την top μεταγραφη σου την βγαζεις 20 λεπτα πριν εξω φαντασου ποσο top ειναι. Η να το πω αλλιως φαντασου να εβγαινε παλιοτερα ο Ριμπο στο 70. Ο δε Μητρογλας ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ σε ολο το ματς και εβαλε λεει ενα γκολ σουταρωντας ΠΑΝΩ στο τερμα που τα δικα μας περσυνα νουμερα-τερματοφυλακες δυσκολα το ετρωγαν. Η διαφορα του να εχεις τερμα και να μην εχεις. Του Ρομπερτο που εβγαλε 2 δυσκολα και δεν εγινε το 2-2 με τον αλλον που οτι πηγαινε μεσα εγραφε. 4 τελικες στο τερμα και τα 3 τα επνιξε ο τεραστιος.
Ετσι ειναι η μπαλλα ομως και αυτο χτες ειπα: Δεν μιλαω για αποτελεσμα μιλαω για ποδοσφαιρο. Αποτελεσμα πηρε τοτε και ο Βαζελος στον Αγιαξ που επαιξε το συστημα 89 λεπτα ταμπουρι- 1 αντεπιθεση. Αποτελεσμα πηραμε και εμεις με τη Μιλαν οταν ο Σορε εκανε 4-5 στοπ στον Πιπο και βαλαμε ενα φαουλ. Αντι να χανουμε 0-3 βρεθηκαμε να κερδιζουμε 1-0.
Η διαφορα ειναι οτι αποτελεσμα θα παρεις μια – δυο –τρεις. Οταν ερθει η ωρα να παιξεις μπαλλα εστω τυπικη, θα εχεις 2 γκολ αβατζο και θα φας 3 να αποκλειστεις. Ευκολα κιολας χωρις αγχος. Εκει δηλαδη που δεν μετραει η κολαρα σου και πρεπει να παραξεις κατι, εστω αμυντικα θα φανει η γυμνια σου. Το οτι νικησε χτες ο μπριγιαντινης εχει και ενα καλο, θα συνεχισει πιο ηρεμα στο λιμανι να πουλαει σανο οτι ειναι προπονητης. Οπως θα συνεχισει να κανει ονειρα και να λεει καθε πεντε λεπτα: εμεις στη Ρεαλ!! λες και ειναι στη Ρεαλ. Καποιος να του πει οτι ειναι στο γαυρο του Βαγγελα και οχι στη Ρεαλ. Φαντασου να εβγαινε ο αναλογος απο την απεναντι οχθη ο Πεπ ας πουμε ως προπονητης της Μπαγερν και να ελεγε εμεις στη Μπαρτσα στις επισημες συνεντευξεις τυπου.. Βεβαια ο ενας ειναι σοβαρος και προπονητης και ο αλλος το παιζει μορφονιος με τη κολαρα του. Γι αυτο αλλωστε εισαι προπονητης στο γαυρο τεραστιε. Για να παιζεις με τον ΟΦΗ τον Εργοτελη και τη Βεροια.

ΥΓ Μας εχει δωσει επι δεκαετιες ανειπωτες χαρες ο gay στη ευρωπη, συμπεριλαμβανωμενου και του στοιχηματος στο οποιο και  πεταω κανα κατοσταρικο ανα τριμηνο και αμα. Ουτε το 1-2-5 κατοσταρικα θα μου λειψουν ουτε καθωμαι να σκασω οπως αναλογα δεν τρεχει και τιποτε αν τα κερδισω. Πλακα κανω.  Σε κουβαδες πανε τα αρρωστακια που ταιζουν θειους παλιοτερα και τιγρηδες τωρα, με τα μεροκαματα τους και βαλε.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.