ΛΑΡΙΣΑ – ΑΕΚ

Καλά κάθισες να δεις το παιχνίδι; Ο διάολος όταν δεν ξέρει τι να κάνει, γαμάει τα παιδιά του. Κι ο διάολος είναι οτι βρέθηκα σε χοντρή ανία σήμερα με όλες τις υποχρεώσεις τελεσφορημένες. Οπότε γύρισα στο σπίτι κι εγκαινίασα πρακτικά και την δεύτερη πλατφόρμα που έβαλα. Πιο μεγάλη αγωνία είχα για τις συγκρίσεις με το άλλο το συνδρομητικό, παρά τόσο πολύ για το ματς που ήξερα οτι θα λείπανε κάμποσοι. Τι έβγαλα από την σύγκριση; Οτι μάλλον πρέπει να προτείνω να υπάρχει μόνο αθλητικό full pack. Όλα τα άλλα είναι ίδια. Εντάξει υπάρχει μια ψιλοδιαφορά στις τσόντες, αλλά δεν είναι τώρα πεδίο κουβέντας.

Οπότε ήρθα εγκαίρως κι έπεσα με τα μούτρα στην ακτινογράφηση των πιτσιρικάδων, που έρχονται κι αυτά, όπως έρχεται η ΑΕΚ2013 αγκαζέ με την Δούρου. Προβλέπω και νέες ψαροταβέρνες με πρωτοσέλιδα στον κόκκινο τύπο. Ένα ping pong γίνεται, εμείς σερβίραμε και φυσικά θα έρθει και η ρακετιά από την άλλη μεριά. Δανεικά μωρέ μια ζωή, αφού έτσι είναι η ζωή. Προσοχή. Για πρωτοσέλιδα μιλάω έτσι; Μην πάει το μυαλό σας αλλού.

Εξ άλλου, πολιτικός δεν γίνεσαι για να την βγάζεις με τον επίσημο μισθό της βουλής και τις υπερωρίες εντός ωραρίου στις διάφορες επιτροπές ελέγχου της βουλής. Πολιτικός γίνεσαι για να γίνεις πλούσιος, εντός ανεργίας κι αεργίας. Και κύρια χρήματα βγάζεις μέσω των συναντήσεων σου με τους επιχειρηματίες που θέλουν κάτι να κάνουν κι οπότε εκτός από τα λαμόγια της διασύνδεσης με την εξουσία, χρειάζονται και τον λαμοσγισμό των πολιτικών προς τον τελικό στόχο που είναι το χρήμα για το καλό μας πάντα.

Μην ξεφεύγουμε όμως, από το παιχνίδι. Στο οποίο υπήρχε μπόλικο τρεχαλητό και καλό θέαμα σε αυτήν την ΑΕΛ αρένα, που πιο πολύ θύμιζε στάδιο δολοφονίας ταύρων στην πολιτισμένη Ισπανία. Και που δεν λείπανε και τόσοι πολλοί από εμάς, αφού σέντερ φορ δεν έχουμε κι έπαιζε κι ο Κορδρέρο που είναι ο καλύτερος που έχουμε σε θέμα παραγωγής παιχνιδιού. Λείπανε βέβαια τα επιθετικά φτερά μας, αλλά αυτά είναι για διεκπεραίωση σκέψης των κεντρικών. Δεν είναι για να πάρουν την μπάλα και να κάνουν ό,τι τους κατέβει, αλλά τέλος πάντων. Μην μπαίνουμε και σε λεπτομέρειες τώρα.

Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά ομελέτα δεν γινόταν. Ειδικά στο πρώτο μέρος. Ανούσια πράματα, αλλά. Ναι υπάρχει αυτό το αλλά : Η ομάδα είχε έναν προσανατολισμό κι ήξερε τι ήθελε να κάνει. Κι αυτό είναι θετικότατο, άσχετα αν δεν ήταν πετυχημένο αφού υπήρχαν οι απουσίες. Οπότε όταν συνέχεια φωνάζεις και δεν πράττεις, μοιραία σε μια αντεπίθεση θα φας το γκολ. Γκολ πολύ όμορφο άσχετα αν είχε προηγηθεί σωρεία λαθών.

Λάθη, τα οποία διορθώθηκαν επαρκώς στο δεύτερο ημιχρόνιο παρόλο που γίνανε μπόλικες αλλαγές. Αλλαγές που δώσανε μια φρεσκάδα και μια ζωντάνια από την είσοδο των νέων αθλητών. Που βοηθούμενοι από τον κορυφαίο Γεωργέα, φτειάξανε φάσεις, απείλησαν και για ανατροπή, και μίλησαν ευχάριστα στα μάτια μας, αν αφήσεις έξω την τακτική. Αυτό είναι και δεν θα αλλάξει, μέχρι να πέσουν τα χώματα. Τα οποία και τα έριξε ο Βλαχομήτρος με την ισοφάριση αλλά κύρια ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ. Και δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε. Την άλλη εβδομάδα στην Κομοτινή, θα φανούν όλα, καταπώς είναι και φέτος σίγουρος ο Κώστας. Τρομερό να μην ξέρεις μπάλα και τρομερό να είσαι πείσμων.

Διότι πρακτικά παίζαμε με μια κακομοίρα ομαδούλα. Την οποίαν και κυνηγούσαμε στο σκορ. Την οποίαν βεβαίως και απειλήσαμε με τά την ισοφάριση, αλλά μπορούσαμε να φάμε κι εμείς γκολ μετά. Και βέβαια ο Πανθρακικός, ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΕΙ. Φυσικά είναι καλύτερο το ρόστερ από πέρσι, αλλά ομάδα λίγδας δεν είμαστε. Που βέβαια δεν τρέχει και κάτι, αφού αλλού θα παίξουμε. Αυτό το οποίο μένει, είναι οτι η ομάδα είναι τρομερά soft ακόμα. Και μάλλον εκεί οφείλεται και η ιστορία του σημερινού μπερδέματος. Διότι μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι με την Θράκη, είναι αστείο να θες να δεις πιτσιρικάδες κι όχι να κάνεις την πρόβα τζενεράλε με την καλύτερη ενδεκάδα σου. Εκτός αν έχουμε μονταριστεί χωρίς επίσημα παιχνίδια. Πού να ξεύρω κι εγώ;

Μπορεί και να έρχεται κι άλλη διπλή ανάπλαση. Παρότι υπάρχει   και μια σιγουριά. Το ένα κονδύλι καλύπτει το 100%, εανώ το άλλο, είναι μόνο το 30%. Οπότε το ελεγκτικό συνέδριο, θα αλλάξει το σκεπτικό του. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ. Και το κατανοεί ο οποιοσδήποτε μπει στον κόπο να διαβάσει την αιτιολογία. Αλλά μην ψάχνουμε τώρα ψίλους στ’ άχυρα.   Όπως ψάχνανε όλοι σήμερα στο ματς για τον τύπο που θα υλοποιήσει κανά γκολ.   Αλλά άντε και το έβαλες. Άμυνα έχεις να το κρατήσεις. Διότι ακόμα μετράω τις επεμβάσεις του τρίτου Βούρα. Ψηλά το κεφάλι όμως. Βγήκαν συμπεράσματα, ανεβλήθη η πρεμιέρα που είναι κακό για τον προγραμματισμό του Δέλλα, κι έρχεται και η άδεια που περιμένουν οι τύποι με τις γκάιντες και τα κιλτ. Διότι όταν ένα ποσό επτά μύριων δεν περισσεύει από τον λαό, σκεφθείτε το τριπλάσιο αν λείπει. Φυσικά υπάρχει ο προπονηταράς Μπάγιεβιτς που κράτησε τον Ρόβα και παίζει φιλικό με τον Φαγιέ με σπασμένο δάχτυλο. Μιλάμε για ηρωική προσφυγιά.

ΥΓ1. Τι θα γίνει, θα ανακοινώσετε τα φετινά διαρκείας; Τα αποτελέσματα της ΑΜΚ; Τους στόχους; Έλα ρε παιδιά. Τεχνοκράτες είστε. Δεν είστε μονο για τα catering στις αίθουσες των ευεργετών, που τις κάνανε επειδή κάτι δώσανε. Μην δίνετε μόνο χαμάμ στην Αγιά  Σοφιά, που τα είχε η πουτάνα και τότε. Διότι σαν Αμφίπολη σας βλέπω, εκτός αν ο Μακεδονικός ρυθμός είναι που μεταλαμπαδεύτηκε στην Ρώμη.

ΥΓ2. Μάθατε βέβαια για τα 169 μύρια για τα οποία παρήλασε ο Αδαμίδης. Αφέθη ελεύθερος βέβαια, ΑΦΟΥ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΑ. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ. ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟ 44 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to ΛΑΡΙΣΑ – ΑΕΚ

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Νομίζω ότι ο Ντούνης πρέπει να παίζει στα αμυντικά χαφ.

  2. Ο/Η Β.Β. λέει:

    Έχεις κάψα να ανακοινωθούν τα διαρκείας;Έχει αρχίσει το πρωτάθλημα για να ανακοινωθούν;Κριτική για την κριτική κάνεις μερικές φορές.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς B.B : Γιατί μωρό μου με αποπαίρνεις; Είχε αρχίσει το πρωτάθλημα όταν ανακοινώνονταν τα νούμερα τον Ιούλιο; Όταν για κάθε χιλιάδα έβγαινε κι ένας νικητής; Τώρα τι περιμένετε; Αιχμή την τελευταία εβδομάδα;

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πληροφοριες λενε οτι η ΒΒ ειναι πισω απο την αναβολη εναρξης του πρωταθληματος ετσι ωστε να μπορεσει να πουλησει καρτες. Ετοιμαστε πλεον εκτος απο το περσυνο κολπο των ‘ανεργων’ με τα 30 ευρω και αλλες κατηγοριες: οι φαλακροι π.χ μπορουν με 20 ευρω να γεμισουν το κατω διαζωμα να μη τους παιρνει ο αερας στα ψηλα. Με 15 ευρω μπορειτε να βαλετε οσους ακουν κλασσικη μουσικη-οπερα κλπ που τους αρεσουν τα θεωρεια, στο πανω διαζωμα. Μοιραστε και κανα 3-4 χιλιαδες δωρεαν σε ΨΩΡΟ-365 μπας και πιασετε το νουμερο.
    Αν βεβαια ειχατε κανει κανα 12αρι η κανα 15αρι θα μας τα ειχατε κανει ΤΟΥΜΠΑΝΑ με τις ανακοινωσεις. Ετσι δεν κανετε και στην ΕΛ.ΑΣ? Μολις πιανετε κανενα- δηλαδη κανετε τη δουλεια σας- μας τα πρηζετε. Μολις σας τη κοπαναει μουγκα στη στρουγκα..

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Έλα κι εσύ αμέσως. Αστυνομικός είναι η άνθρωπας και πίστεψε οτι διοικεί κι επικοινωνία. ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ για να πει οτι επικοινωνεί με τους επικίνδυνους Αεκτζήδες, αντί να πάει να πιάσει κανά λαμόγιο της οργάνωσης. Κανά ναρκωτικό κανά βεγγαλικό κανά μαύρο χρήμα. ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ. ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ.
    Αγορίνα μου μαλακίες και μπαίνει εδώ να μου την πει. Μια δημόσια υπάλληλος, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε κι αυτός που νομίζει οτι της παρέχει κάτι. Άλλα τα 150 μύρια κι άλλα τα 3 δις. χαχαχα

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    στηβεν τη μεταγγραφη που τελικα δεν εκανε το χρυσο κεφαλαιο και ο μπροστινος προπονητης , θα τη βγαλεις στη φορα που ελεγες?

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Έχει σημασία πλέον; Πάντως σου λέω οτι σήμερα είναι ασπρόμαυρος

  8. Ο/Η netrino λέει:

    Απο τη στιγμη που τελειωσε το πανηγυρι με τις πιστωτικες καρτες τελειωσε κ η ιστορια με τα διαρκειας στο Ελλαντα.Εχουμε επιστρεψει στα 90ς. διαρκειας μονο η αρχουσα ταξη και δεν αφορα μονο την ΑΕΚ αυτο.
    Βεβαια εχει να κανει και με το ΟΑΚΑ που αρκετοι απο εμας δεν θελουμε να περναμε ουτε απ εξω για πολλους κ διαφορους λογους

  9. Ο/Η Νίκος λέει:

    Ναι αλλά πετάς ένα 3 δις και δεν εξηγείς ποιος τα χει…

    Επίσης ακούγεται εντόνως και απο παντού ότι ο Τουίτης τον πουλάει τον ΣΚΑΙ και τον παίρνει ο δικός μας. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνει γερά στο παιχνίδι ή οτι δεν θα ασχοληθεί μα ΑΕΚ και γήπεδα και τέτοια τώρα που ο Αλέξης ράβει κουστούμι??

    Φήμες πάλι λένε οτι η Αλογοτροφή πάει για φούντο αληθεύει??

    Έβαλα πολλά ζητήματα αλλά με τι να ασχολούμαστε τώρα με την αναβολή, τον Γωγό ή τον snitch και την Liverpool? χαχαχαχαχ

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μεγάλε κανένας δε σου ζήτησε να ασχοληθείς με μενα, ειδικα εγω. Ασχολησου με τον τουιτι τον Αλέξη και ασε με εμένα με τη Liverpool και τα ΠΕΝΤΕ champions league να λεω τα δικα μου. Τι να μας πει τωρα η Liverpool μπροστα στο τίγρη και την αγ Σοφια;;;
    Ονειρευσου δις και μεταγραφές με το δικο σου να σε κανει περήφανο για οτι εσυ δε μπορείς μόνος σου να αποκτήσεις, κλασσικε ελληναρα
    Άντε καλο βράδυ που θες να στα κάνουν και πενηνταράκια μπάς και καταλάβεις το αστείο. Ουτε αυτο δε πιάνεις..χαχαχαχαχα

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκο : Ένα 30% είναι σε διαδικασία να πάρει. Εξ άλλου και στον ΟΠΑΠ, 5% κατέχει. Νομίζω οτι τα βρίσκει με το Ρενάκι

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το 33% του 33% δεν εχει? Με το αρχικο 33% να εχει και το managment. Αυτο μας κανει 11% αν δε κανω λαθος.
    Αυτο που ΣΙΓΟΥΡΑ ξερω οτι οποιος ανοιγεται ταυτοχρονα σε πολλα (ειδικα εκει που δεν ειναι και τα νερα του) συνηθως βουλιαζει..

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Όχι Δημήτρη μου. 5%

  14. Ο/Η Νίκος λέει:

    Καλά έστω ότι εγώ ο κλασσικός ελληνάρας ασχολούμαι (που δεν ασχολούμαι) με τον τουίτη,Αλέξη κλπ Εσύ που είσαι Λίβερπουλ όπως λες και κάτι άγνωστο πολιτικά και γράφεις σχεδόν καθημερινά για τον τιγράκο την Αεκ τα όνειρα και τις μλκσ τι είσαι οεο?? Αλλά τι προσπαθώ να εξηγήσω σε κάποιον που όχι μόνο δεν δέχεται την καζούρα αλλά νομίζει ότι είναι κάποιος με το να κάνει επίδειξη του τι αραγε? Δεν έχει νόημα να συνεχίσω την όποια καζούρα γιατι μάλλον δεν κατάλαβες και ούτε πρόκειται να καταλάβεις τι εννοούσα,ίσως επειδή είμαι τόσο Ελληνάρας όπως λες…

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ακριβώς όπως τα λες ειναι ξερόλα μου. Ελληναράς με Ε κεφάλαιο.
    Δεν ήξερα οτι επρεπε να καταθέσω πολιτική ταυτότητα σε σένα πριν γράψω ΟΤΙ ΘΕΛΩ…
    Κανενα “όνειρο ” δεν εχω για καμμια ΑΕΚ. Δεν εχω πει ποτε ουτε τι εχω ουτε τι κάνω. Ουτε καν στο βιογραφικό μου εδω μεσα. Αν εσυ το βλεπεις επίδειξη αυτο so be it.
    Καμμια ανάγκη δεν εχω να κάνω καμμια επίδειξη, μια χαρα εχω οτι θελω. Την επόμενη φορα που θα γράψω κατι δώσε μου το Mail σου να το περάσεις έγκριση πρώτα να ξέρουμε αν σου αρεσει.
    Α και για τελος ΕΛΛΗΝΑΡΑ μου καζούρα δεχωμαι απο φίλους μου μονο.
    Γκε γκε?