Οι κοσμοπολιτικες ΦΑΠΕΣ

papoytselis_thyra_7_11-12-1996

Ακολουθει οπαδικο post. Αυριο (αν τελειωσω ενα κειμενακι που εχω εδω και μερες αλλα τρεχω λογω δουλειας ) θα παμε σε κανονικο.

Χτες καθησα να δω το Gay. Σχεδον σιγουρος για τον ασσο η μονη μου ανησυχια ηταν μηπως γινωταν καμμια στραβη και εβαζε πρωτος γκολ και μετα η απειρη Μαλμε εχανε το μπουσουλα. Ευτυχως κατι τετοιο δεν εγινε μιας και ο μορφονιος ειχε την εμπνευση του αιωνα: αφησε εξω τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ παικτη σε ολο το ροστερ που μπορει ειτε να περασει καθετες πασες, ειτε με μια ενεργεια να τραβηξει πανω του ολη τη προσοχη και στο καταλληλο σημειο να σπασει τη μπαλλα.

Βλεπωντας τις συνθεσεις ησυχασα. Με το ομορφοπαιδο να εχει κατεβασει τη πιο αχρωμη αοσμη και αδιαφορη ενδεκαδα που μπορουσε, που δεν ηταν ουτε επιθετικη ουτε αμυντικη. Με ενα 4-3-3 οταν απεναντι εχεις 4-4-2 και στο μεσαιο 4 τα χαφ του αντιπαλου ειναι σκυλια το μονο που περιμενεις ειναι να δεις μακρινα σουτ και γιομες. Ειναι καθε μερα του Αι-Γιαννη? Οχι βεβαια. Τον δοξασαμε περσυ οταν η κολαρα μας ειχε γινει σαν το Συνταγμα και αντι να τρωμε πενταμπαλλα, κερδιζαμε. Τον ξαναδοξασαμε φετος με την Αθλετικο οταν σε 5 τελικες στο στοχο βαλαμε τις 3. ΠΟΣΟ ΠΙΑ?

Οποτε αυτη τη φορα ο buon-vivere εκατσε στο παγωτο. Τωρα απο ανθρωπο που βγαινει και λεει:εραψα νεο κοστουμι για να φαινωμαι ομορφος στην τηλεοραση… μη περιμενεις και πολλα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ. Το εχω πει πολλες φορες και το ξαναλεω και τωρα. Εχει ενα μεγαλο καλο που εκμεταλευεται στο επαρκο: ειναι δημοσιοσχεσιτης τον βοηθαει και το παρουσιαστικο του και μας το παιζει οτι κατι κανει. Φετος ΑΓΚΟΜΑΧΗΣΕ να νικησει τη Παναχαικη, εφερε Χ στο Αγρινιο, εχασε στον Ατρομητο και με τη Βεροια ας ειναι καλα ο κορακας που εδωσε το κλασσικο ‘πεναλτυ’ και ξεκλειδωσε το ματσακι. Εχει κανει το χειροτερο ξεκινημα των τελευταιων 12 ετων ο gay σε ενα ‘πρωταθλημα’ που παιζει μονος του και ειναι δευτερος. ΩΠΑ SORRY ΠΕΜΠΤΟΣ ειναι..

Λεω παιζει μονος του γιατι τον παναγιτσα δεν τον υπολογιζω καν. ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ειναι τα αποτελεσματα και θα δειτε στη πορεια μολις αρχισουν οι τραυματισμοι και οι καρτες που θα παει ο πνευματικος. 11 μπαινουν 11 βγαινουν και ετσι σαιζον δεν τελειωνεις.

Ο μορφονιος λοιπον σε 5 αγωνες εχει 10 βαθμους εχωντας χασει 5 δηλαδη το 33% των συνολικων. Μου κουβαλησε και αυτον τον Μποτια που πρεπει να ειναι κατι στο δικο μας περσυνο Σταθακη και το γελιο ειναι αφθονο. Ειδικα αν το συνδυασεις με το μπαρμπα-Αμπινταλ που σε ταχυτητα κινηται λιγο πιο γρηγορα απο οτι αν χρησιμοποιουσε το Π που εχουν οι γιαγιαδες.

Τωρα θα μου πεις φταιει ο μορφονιος μονο? Καλα οτι ειναι καβαλημενος- κλασσικη η ατακα:εμεις στη Ρεαλ πλεον- το βλεπουμε συνεχεια. Προχτες εκανε και τον ειρωνα –τρομαρα του- στις δηλωσεις. Απο την αλλη βεβαια οταν ΑΝΕΧΕΣΑΙ να σου αλλαζει ο προεδρας το ροστερ καθε χρονο και να σου ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ τελευταια εβδομαδα πριν αρχισουν οι αγωνες ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΧΝΑ, καλα να παθεις. Επενδυσε ο Βαγγελας τα 15 του Κωστακη, το 1 του Χολεμπας + οτι γλυτωσε απο τα συμβολαια των 2 και του Αβρααμ. Πηρε δηλαδη 16 και εδωσε 2 για τον Μποτια και 600 για τον Γιαννουλη (που δε παιζει καν). Επαναλαμβανω ΧΩΡΙΣ τα συμβολαια που γλυτωσε. Τσεπη τα 16-2,6= 13,4 και τρεχα να κανεις τον ομορφο και να ραβεις κοστουμια να σε βλεπουν. Ειπα επενδυσε, δεν ειπα ΠΟΥ επενδυσε…

Τωρα για το ματσακι και να κλεισω, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ηταν το ΔΗΘΕΝ πεναλτυ που περιμενε να τον ακουμπησει ο αμυντικος για να ΒΟΥΤΗΞΕΙ ο goalkeeper Μανιατης. Κλασσικη νοοτροπια ΓΑΥΡΟΥ που αντι να κανει το ευκολο πλασε την ωρα που ειναι φατσα με το τερμα, πηγαινει προς τα πλαγια για να παρει το ‘πεναλτυ’.

Πηγε να το διορθωσει μετα με αλλαγη ο μορφονιος αλλα την ωρα που εχει σηκωθει ο Σπαθας και ειναι ετοιμος να περασει το ματς, τον μπλοκαρει ο τεταρτος και του ειπε οτι δεν εχει δηλωθει στην UEFA. Μα πως εγινε αυτο? Αφου εχουμε δηλωσει και Γιαχο και Τριτσωνη κανονικα..

ΥΓ 1 Απο τη φωτο τα μπραβο στο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ. Ναι μωρε τον ΑΕΚαρα.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ!!!

Νομος ειναι το δικιο του εργατη στο επομενο post. Ισως η μοναδικη φορα στη ζωη μου που υποστηριζω τον γουρλοματη βλακα Μητσοτακη. Τον νεοτερο φυσικα. Για τον Δρακουμελ δε μιλαμε. Ασε μη μας πιασει στο στομα του..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Οι κοσμοπολιτικες ΦΑΠΕΣ

  1. Ο/Η pølsemannen λέει:

    Έλα μωρή Μαλμουδάρα αρρώστια, τελικό όπως το 1979 θα πάμε ναούμ. Klatz

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    κερδιστε και εδω μεσα και μετα πηγαιντε οπου θετε (που ελεγε και ο Γκιωνακης)
    Μαζι σου