OH MAMMY BLUE

Αναρωτιέται λοιπόν μια ψυχή, γιατί ξύπνησε ανάποδα το blog σήμερα και τα χώνει. Πολλές εξηγήσεις υπάρχουν, όπως και πολλές αναπτύξεις που φέρνει ο Σαμαράς. Μπορεί να κακογαμήσαμε ή μπορεί να στράβωσε το στρώμα. Τις, ξέρει; Εδώ ολόκληρος Σωκράτης δεν οίδε, θα ξέρουμε εμείς; Εμείς παρακολουθούμε απροκάλυπτα κι επί πληρωμή, τιε ενέργειες των στελεχών. Όπως βέβαια τις παρακολουθούν και αυτοί που θα ψηφίσουν Σύριζα από την αλήθεια για να τελειώνουμε και με το μοντέλο της αριστεράς μετά. Αρκετά μας κούρασε.

Κι όταν λέμε επί πληρωμή, μιλάμε οτι εμείς πληρώνουμε. Για να πεθαίνει κάποιος στην Αλικαρνασσό και να αναβάλει ο μέγας Αδριανός κάθε αθλητική δραστηριότητα, αλλά όταν πεθαίνει κάποιος στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, να μην υπάρχει καμιά αναστολή. Άλλο πράμα η κρατική βία, κι άλλο πράμα η ιδιωτική. Θέλω να είμεθα ψύχραιμοι, όσο τουλάχιστον ακόμα επιτρέπεται η σκέψις. Που ακόμα δεν έχει φορολογηθεί. Και δεν έχουμε ακόμα Λαμπράκηδες, όπως η χρυσή πορεία της ΕΡΕ.

Οπότε λογικότατα, ψάχνουν κάποιοι που αποφάσισαν πληρώνοντας να μην είναι χειροκροτητές, να πουν οτι με πληρότητα 95% προ Μπαρμπόσα, απλά δεν υπάρχει επιθετικός για να βάλει ένα γκολ. 215 λεπτά συμπληρωμένα με κάτι Λάρισες και κάτι Λαμίες, δεν προβληματίζουν τους μαλάκες που παριστάνουν το τεχνικό τημ. Διότι εντάξει το ΟΑΚΑ. Αλλά στα εκτός έδρας, θα πέσει μπόλικη κλωτσιά, όπως παραδέχθηκαν οι επαίοντες. Άλλωστε η προετοιμασία, κατά την δήλωση τους, γι’ αυτό πλέον έχει αποκτήσει αυτήν την μορφή: Θέλει να βάλει ο Δέλλας σε mode δεύτερης εθνικής τους παίκτες.

Κακό είναι αυτό; Ρε τίποτα δεν είναι κακό. Κακή είναι η απόφαση του Αδριανού ή είναι κακή η δήλωση της Βούλτεψη, ” δίπλα στους τσιγκάνους, ζουν και άνθρωποι. ” Κακό είναι που η ΑΕΚ2013, έπεσε θύμα των ημερομηνιών της διοργάνωσης; Διότι αν το πρωτάθλημα είχε αρχίσει στην ώρα του, θα είχε συντρίψει την Θράκη για το ματς του κυπέλλου. Είναι τόσο έτοιμη, όσο ένα κουτσαβακι στην Ομόνοια που του την έπεσε η σημερινή σύζυγος του Κλούνεϋ, που έρχεται κι αυτή για τα μάρμαρα. Δεν λες μαλάκα ευτυχώς, που όλα άργησαν και θα έρθει έστω κι αυτός ο Μπρέσεβιτς και θα κάνει μερικά τελειώματα;

Πού να το πει; Στον Σαμαρά, που ανασχημάτισε τους κάργα επιτυχημένους υπουργούς τύπου Γεωργιάδη – επί θητείας του ο ΕΟΠΥΥ έφτασε να χρωστάει 600 μύρια – και τώρα ζητάει και ψήφο εμπιστοσύνης; Πού να το πει; Οι καρέκλες μαλάκα μου στην Ελλάδα. Ακόμα και σήμερα, που έρχεται κι εκείνος ο τυφλός του Σύριζα που έχει κιόλας 22 ακίνητα. Σκέψου να έβλεπε. Ίσα που θα είχαμε και σέντερ φορ στην ΑΕΚ. Εκτός αν βλέπει σαν τον Δέλλα. Μπορεί και νάναι κι από την Ζάκυνθο. Έτσι κι ενώσουν αυτοί οι δυό τις οράσεις τους, ίσα που τα spreads θα πάνε στην τιμή δίπιττου στην Δραπετσώνα.

Φοβάται όνως η πατρίς; Φοβάται η ΑΕΚ; Μπουρουτζίκας από κάτω που έχει βάλει και γυαλιά μπας και διακρίνει ποιός τρέχει. Σαμαράς, τυφλωμένος από το ένα μάτι. Μόνο η Μέρκελ, τον γουστάρει πλέον, που κι αυτηνής το μάτι, είναι λίγο περίεργο και λύνει θέματα στην φερμανική βουλή, περί νόμιμης ή παράνομης αιμομειξίας. Δίπλα Μπορμπόκης κι από πάνω Μπάγιεβιτς ελέγχων, που βρήκε και 17άρη για την ομάδα του Μανωλά. Συμπτωματικά από την Σερβία βέβαια. Λογικό είναι. Κι ο πατέρας μου όταν είχε γεράσει, μέχρι την Κοζάνη πήγαινε, χώρια που δεν ήθελε τα αεροπλάνα.

Να κάνουμε όμως κι ένα ψήφισμα για εμπιστοσύνη. Κι ήθελα νάξερα, γιατί δεν ρωτάνε αυτούς που πήραν διαρκείας φέτος. Δηλαδή δεν ρωτάς τους κανονικούς πελάτες και απλά λες στον αγαπητό Κώστα, να λέει όπως πέρσι οτι το το τότε ρόστερ θα είχε εξασφαλισμένη την Ευρώπη; Και να έχουν φύγει οι 24 από τους 28. Κι αυτοί που μείνανε, ο ένας νάναι ο Ρόβας για τις καθυστερήσεις, ο άλλος ο Γροντής που με την ταχύτητα του λογικά προορίζεται για αριστερό μπακ – ΑΦΟΥ Ο ΣΟΪΛΕΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ – και οι άλλοι οι τερματοφύλακες που για τον Βούρα διαβάσαμε το εξής εκπληκτικό : ” Πρέπει νάχει πίεση για να δείξει ποιός είναι. ”

Σαν τον Βενιζέλο, που έδειξε ποιός διοικεί αυτήν την χώρα. Κι είπε να κάνει ψήφο εμπιστοσύνης μπας και σωθεί εσωκομματικά, την ώρα που ο κοσμάκης ψάχνει μια θέση εργασίας και γαντζώνεται από ό,τι βρει. Ακόμα κι από αυτόν τον Ντινόπουλο ή την άλλη την Καραμανλή με τα ωραία βυζιά- το καλό να λέγεται. Δεν είναι Βάντα αυτή, που δεν αγωνιά για την εθελοντική θέση της. Η άλλη αμείβεται για το καλό μας.

Αλλά δεν τρέχει και κάτι. Φοροελαφρήνσεις είπε ο ένας κι ήταν τζάμπα. Και περίμενε μεγαλύτερο ΑΕΠ. Τα ίδια γίνανε στην ΑΕΚ2013, που έφτασε τα 8500 διαρκείας. Τέσσερις χιλιάδες λιγότερα από πέρσι, σε ανώτερη κατηγορία με πλούσιο ρόστερ και με συμμετοχή σε κύπελλο. Είναι μαλάκας ο κόσμος. Μα τα ίδια λένε και οι κυβερνώντες. Την ίδια αλαζονεία έχουν και οι μεν και οι δε, αφού δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα. Ο ένας ακόμα μιλάει για ανάπτυξη με όλα τα στελέχη του στα πρωϊνάδικα, κι ο άλλος που θα είχε βάλει τις μπουλντόζες από τον Μάιο. Σιγά παιδιά, μην ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ. για το καλό του λαού. Κι έχετε έτοιμες τις δικαιολογίες για την καθυστέρηση. Τότε ήταν οι εκλογές, τώρα είναι η αλλαγή προς τα ροζ. Μην ντρέπεστε να το πείτε, oh mammy blue.

Δηλαδή δεν θα γίνει το γήπεδο; Είπα κάτι ανάποδο; Φυσικά και θα γίνει. Γιατί άλλωστε να μην γίνει; Απλά θα πέσουν και μερικά μύρια, τα οποία βρέθηκαν κατά λάθος σε λάθος μεριά. Κι όταν λέμε κατά λάθος, όλοι κάνουμε τα στραβά μάτια στα παιδιά μας. Δηλαδή, αφού όλοι αγοράζουμε από το ίδιο καζάνι, γιατί κάποιοι πουλάνε φθηνότερα; Έχουν κάνει οικονομνία κλίμακας σς σχέση με την πολυεθνική; Μη μου λες ρε Γεωργιάδη που θα πουλήσεις και βιβλία του Ντινόπουλου. Προς το παρόν, απόδειξε την μαλακία σου που θες να μορφώσεις τον λαό με 50 ευρώ κάθε βράδυ, που με διαφορετικά δοκίμια κα;θημερινά,  θάπρεπε ο θέλων να μορφωθεί, πέραν των φόρων, καμιά πεντακοσαρια ευρώ για το βερνίκι που βάφεις τα μαλλιά σου. Γι’ αυτό κι έγινες υπουργός. Επειδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Και Μελισσανίδη, φρόντισε την ομάδα και το άδειο βαρέλι της περιουσίας σου. Όταν επενδύεεις στην Ελλάδα, υποθέτω ξέρεις καλά τι κάνεις. ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ. Εσύ το έχεις πει. Τώρα βρήκες χρυσή ευκαιρία; Σαν τον ΓΑΠ, που ήθελε την εξουσία για την ιστορία; Έχεις 200 μύρια. Τα 50 θα τα δώσεις. Τέλος. Κανονικά. Οικιειοθελώς ή μεσω Δούρου.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to OH MAMMY BLUE

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προσδιορίζεις και το net worth του Μελισσανίδη τώρα;

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Δεν το προσδιορίζω. Είναι καθ’ όλα υπολογισμένο και φυσικά δεν είναι και κρυφό.