I am living in a world of Goldfish

fc,140x140,white.u1
Ετσι λεει ο Mycroft Holmes στην ομολογουμενως ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σειρα του BBC.
Ο Ινδός σεφ του διαδόχου του βρετανικού θρόνου δήλωσε ότι μυστικοί πράκτορες τον παρακολουθούσαν όταν μαγείρευε για τον Κάρολο…
Μονο ετσι εξηγειται: κατι πρεπει να του ριχνουν στο φαγητο. Απο μικρο ομως γιατι αλλιως τοση βλακεια δεν εξηγηται. Το να σου εχουν π.χ δωσει τη Diana πακετο και εσυ να κυνηγας (και να παντρευεσαι τη ΓΚΑΜΗΛΑ (με Γ μπροστα) εχει τη χαρη του. Εχει παρει βεβαια και απο τον πατερα του. Αλλος ‘γατος’ αυτος. Γενικα ολο το σοι δεν το λες και the quickest of cats που λενε και οι Βρεττανοι. Με εξαιρεση την Ελισαβετ που πρεπει να ζει οντως ενα εφιαλτη 60 χρονια περιτρυγιρησμενη απο ενα σοι ηλιθιων.
Μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών και όπλων έφθασαν στην πόλη Κομπάνι, στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία.
Αυτο ειναι marketing κυριοι. Που να τρεχουμε τωρα να ΞΟΔΕΥΩΜΑΣΤΕ σε στρατους και πτωματα δικων μας. Παλι Βιετναμ και Κορεες θα στηνουμε? Στο Ιρακ τους ‘ελευθερωσαμε’ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ απο το κακο Σανταμ που ειχαμε στησει. Εμ και αυτος ηθελε λεει ολο το πετρελαιο δικο του. Οι αλλοι οι κελεμπιες κλεφτες θα γινουν δηλαδη? Και τις 7 αδελφες πως θα τις προικισουμε? Κανουμε πλεον ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ παραδωσεις, δηλαδη στελνουμε τα εμπορευματα στο τελικο πελατη και το ‘τιμολογιο’ εκει που πρεπει- για οσους δεν γνωριζουν εμπορικα.
Εριξα μια ματια στο προγραμμα χτες και ειχε στις 15:00 λεει ενα παιχνιδι Basket. Προτιμησα να ριξω 1-2 πασιετζες στο tablet μεχρι να παει 15:30 να αρχισει το QPR-Liverpool. Πιο μεγαλο ενδιαφερον εχει η πασιετζα απο αυτο το πραμα, ειδικα αμα παιζουν ομαδαρες οπως η ‘βασιλισσα’ και ο νεος Πανιωνιος, δηλαδη συλλογοι που πριν κανα δεκαημερο δεν ειχαν παικτες, εγγυητικες συμμετοχης, γηπεδο να παιξουν και αλλα τετοια μικρα πραγματα. Για τετοιο επιπεδο αθληματος και οργανωσης μιλαμε. Επεσε μια εγγυητικη και ενα μπαγιοκο προκαταβολη και σε μια βδομαδα μεσα ολα ειναι οκ. Στο ιδιο αθλημα το αλλο ντερμπυ προχτες παει για τα χαρτια οπως παει και στα χαρτια το κυπελλο γαυρος-βαζελος. Οπως στα χαρτια (συγκεκριμενα 800 χαρτια) ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ μας στο ‘παγκοσμιο κυπελλο’ για να παμε να νικησουμε κατι Ασιατες και κατι Αφρικανους μεχρι να φαμε τη φαπα στη πρωτη σοβαρη ομαδα που συναντησαμε. Super το αθλημα ε? Και πανω απ ολα μεσα στη διαφανεια: δεχωμαστε μετρητα, εγγυητικες, χρυσα, κοσμηματα στις καλυτερες τιμες..
15:30 ξεκιναει το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδοσφαιρο και το ματσακι ειναι μαπα μεγαλη. Η Liverpool ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ φετος- μεχρι ενα σημειο λογικο- και ακομη ψαχνω να δω για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δωσαμε 20εκκ για αυτο το νουμερο τον Μπαλοτελι. Εγω θελω παικτη που να παιζει 7+ μονιμα και ας μεινει στο 7+. Παικτης του 9 που παιζει 3 και κανει μια φορα στο τριμηνο ενα 9 δε μου κανει. Ακουγεται εντονα για Ιγκουαιν. Μακαρι. Στο Β βελτιωθηκε η κατασταση αρκετα μεχρι που ηρθε το τελευταιο δεκαλεπτο: TETOIO ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. Γινεται το 1-1 στο 87’, το 1-2 στο 91’, το 2-2 στο 93’, και το 2-3 στο 94’ με αυτογκολ! Αυτα ΜΟΝΟ στο νησι γινωνται. Αντε τωρα να κατσεις να ηρεμησεις μετα απο αυτο, 4 φορες σε 8 λεπτα.
Περναει κανα μισαωρο και αρχιζει η ΑΕΚ. Ζζζζζζζζζζ και σιγα σιγα παιδια μη σπασουμε τα αυγα. Νομιζα οτι εβλεπα slow motion αλλα ηταν κανονικη ροη ‘αγωνα’. Στον ενα παγκο το ενα ΝΟΥΜΕΡΟ ο ονομαζωμενος και πατερ, και στον αλλο παγκο το αλλο νουμερο ο Γωγος με ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΙ να παιζουμε το σερβικο ‘συστημα’ για να δαμασουμε ποιον? Τον Παναη Λαγο! Δε το πιστευα μολις το ακουσα! Μεχρι που ειδα 1-2 ‘ενεργειες’ του Gerrard-Παναη και σιγουρευτηκα οτι ειναι αυτος: λαθος πασα στο μισο μετρο, πουλημα τη μπαλλας και καπακι φαουλ στον αντιπαλο.
ΜΙΑ (1) κατεβασια και ΜΙΑ (1) τελικη η Μιλαν-Σμυρνης και παρτον κατω τον Γωγο. 0-1 στο ημιχρονο και πρωτη αλλαγη αυτο το σκληροτραχηλο αγορι με το σουτ θανατο, αυτη η παικτουρα ο … Ζοριτς. Με 10 οι αλλοι με 7? εμεις. Με αυτο το καρναβαλι τον Πλατελα να την εχει δει Νευμαρ να κανει τη μια μαλακια πισω απο την αλλη και τον πορτογαλο να θελει να περασει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ καθετη αναμεσα απο 20 ατομα μεσα στη περιοχη! Ειναι δε ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ η ομαδα που καποια στιγμη φωναξε σουτ ο Σερβος και αρχισαν ΟΛΟΙ να σουταρουν απο οπου και αν ηταν. Απο οποια θεση, ανεξαρτητα απο τις συνθηκες και ποσοι ηταν μπροστα τους, ξεκινησαν τα σουτ. Μονο ο Ανεστης δε σουταρε.
Επαιζε και ο ΝταΚΟΛ. Του εκαστε μια κεφαλια αλλιως δεν θα τον παιρναμε καν ειδηση μιας και δεν νομιζω να ακουμπησε τη μπαλλα αλλη στιγμη. Χτες 1,5 παικτης επαιξε μπαλλα. Ο Μανταλος και ο μισος Μπακακης. ΟΛΟΙ οι αλλοι για τα μπαζα. Αν φτανεις να βαζεις μεσα ΦΟΥΛΗ στα 157 του για να γυρισει το ματσακι με το Παναη Λαγο αντιπαλο, φαντασου για τι ‘δουλεμα’ μιλαμε στην ομαδα που εκανε ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ προετοιμασια και δεν κρατιωταν να παιξει επισημα παιχνιδια.
Θα δωσω μισο ποντο ομως γιατι ελειπε η οργανωση απο ‘πισω’ ο Τσαβι-Ανακογλου. Τωρα που το σκεφτωμαι αντι για ποντο λεω να δωσω ενα ΦΑΣΚΕΛΟ και μαλιστα παρατεταμενο..
ΥΓ Παει και η δευτερη αγωνιστικη και σιγη ψαριου. Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να μετρησεις ποσα διαρκειας εδωσες? Μεγαλο πραγμα. Ειδικα αμα εχεις ξυσει πατο..
ΥΓ2 Αλαφ-ουζος σε νεες περιπετειες. Πακιστανικα κινητα ο ενας, κινεζικα ο αλλος, πληρωσαμε εμεις (αλλα αδεια δε πηραμε περσυ) δε πληρωσαν οι αλλοι- τσιμπα χτες το διμπαλλο στο 94’ απο τους αυτοτραυματιζωμενους που τους εκραξε μεχρι και ο Ρινο. Γκατουζο δε θελατε? ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ που μπλεξατε ο ανθρωπος δε καταλαβαινει τιποτα. Ο Μητρογλας ξαναβρηκε το πολυβολο του – εντελως τυχαια με τον …Εργοτελη και η Παναγια ειναι πρωτη, ας ειν καλα και η αγωνιστικη που αναβαλαμε γιατι με το ομορφοπαιδο να δινει ρεσιταλ βλακειας στο Gay (ως Ρεαλ που ειναι) δε τα εβλεπα καλα τα πραγματα. Ασε που ερχεται και ο Τεβες και με αυτη την αμυνα βλεπω την Iberia να κανει υπερωριες.
ΥΓ3 Τι δουλεια ειχαν στο ξενοδοχειο του Βαγγελα ο Πουλινακης και ο Ρινο το Σαββατο?

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.