ΤΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ

Παιδιά μου, ελπίζω να υπάρχει και κάποια σοβαρότητητα όσο αναφορά τα στησίματα και τα χειρουργεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και καιρό βλέπετε τους ντόπιους αγώνες, αλλά ΚΑΙ καιρό διαβάζετε εδώ, που σας έχω διαφωτίσει για το παρασκήνιο. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ απ’ ό,τι βλέπετε. Και βέβαια εκεί που υπάρχει, δεν εμφανίζει σημάδια προσκηνίου.

Βηματάκια λοιπόν. Και πάμε. Ο Αλαφούζος δήλωσε για τον διαιτητή : ” Ο Σπάθας είναι διαπλεκόμενος. ” Προσέχτε αυτό λοιπόν. Ένας μηντιάρχης κατηγορεί έναν διαιτητή, γιό διαιτητή της παράγκας σύμφωνα με τις κασέτες που τις έχουν ακούσει όλοι, για διαπλοκές. Σαν να λέμε οτι ένας Κρητικός είπε οτι όλοι οι Κρητικοί είναι ψεύτες. Κάντε τους κύκλους και βγάλτε συμπέρασμα. Όσοι δεν μπορείτε ακόμα, συνεχίστε την ανάγνωση.

Ο τέως συνεταίρος λοιπόν του χάπια, τώρα που δεν έχει τίποτα σαν ομάδα, πέταξε την παρόλα του. Γιατί; Διότι θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. Όπως δεν αφήνει το άλλο νούμερο , τον Ιβάν, η ακράτεια να βγάλει ανακοίνωση για την διαιτησία κι ετοιμάζει τα βίντεο που θέλει να τα στείλει μέχρι και στην Μισέλ Ομπάμα. Ασόβαρα πράματα, δυό ανθρώπων που έχουν γίνει συνεταίροι σε κάποια καταστροφή, χωρίς να έχουν αύριο για τις εταιρείες τους, τις οποίες τις έχουν καταγυμνές όσο αναφορά το αγωνιστικό θέμα. Που αυτό παράγουν οι εταιρείες τους. Δεν παράγουν γιαούρτι για να την βγάζουν με την φιλοτιμία των δώδεκα παικτών που έχουν ρόστερ και το παίζουν συμμετέχοντες σε τρία ταμπλώ.

Αλλά άστο αυτό, προς στιγμήν. Έχουμε το σημείο τρία της ανακοίνωσης του Αστέρα, που υποτίθεται οτι αυτός εθίγη από την διαιτησία καθότι κάθε χρόνο διέλυε τον γάβρο και φέτος περιορίσθηκε σε ισοπαλία : ” Δεν αποδεχόμαστε κροκοδείλια δάκρυα από κανέναν και κυρίως από αυτούς που το ΜΟΝΟ ενδιαφέρον και μέλημα τους είναι το πώς θα γίνουν Βεζίρηδες στη θέση του Βεζίρη. Πάμπολλα τα παραδείγματα που οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώνονται όταν το κοινό τους καλό το επιβάλλει εις βάρος των μικρών. ”

Ξεπεράστε τα ασήμαντα ορθογραφικά λάθη, όπως κι οτι δεν υπάρχει συντάκτης στον Αστέρα, αφού προτιμήθηκε το κείμενο να κινηθεί με bullet points. Γιατί τα λέω αυτά; Διότι η ανακοίνωση γράφτηκε σε στιγμές ψυχραιμίας κι είναι ερασιτεχνική. Αποτέλεσμα ενεργειών ενός παλιού παραρτήματος , Μποροβήλος αντιπρόεδρος, που χτυπάει άσφαιρα όχι τον Ολυμπιακό, αλλά κάποιους άλλους. Τα έχουμε ξαναπεί όμως. Υπάρχει μυαλό στην διακυβέρνηση της χώρας, για να υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο των βλαχοδήμαρχων και των σαλταδόρων;

Προχωράμε όμως. Από την αδικία την αγωνιστική, ο Αστέρας,  μας προχωράει σε κάποιον που θέλει να γίνει βεζίρης. Ποιός να είναι αυτός; Ο Αλαφούζος ή ο Ιβάν; Μπορούν; Με τι προσόντα; Πού μάθανε μπάλα; Πού μάθανε παρασκήνιο; Αυτοί ρίξανε όλη την ΚΕΔ και στην ουσία έχουν ξεδοντιάσει τον Μαρινάκη; ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΘΗΛΥΚΩΝ.

Κι ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Φέτος εσύ για να ξεμπουκώσεις και του χρόνου κάνε πέρα να περάσω, είναι η κουβέντα η ποντιακή. Διότι τι να κάνει ο Μελισσανίδης στην πρώτη κατηγορία, αν δεν πάρει πρωτάθλημα; Να φτειάξει ομάδα; Έδειξε οτι δεν τον ενδιαφέρει η κατάσταση αυτή. Και πέρσι και φέτος. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να έχει μια μεταγραφή ενός διαιτητή εργαλείου, απόλυτα ελεγχόμενου. Που θα ξανασφυρίξει του χρόνου. Όταν θα χρειαστεί.

Αγαπητοί κι αγαπητές, μην ξεγελιέστε. Ουδέποτε διαιτητής βαλτός, δεν αποτυγχάνει στον στόχο του. ΚΑΙ ΟΥΔΕΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ σε τέτοια ηλικία. Ο Σπάθας τα κατάφερε και στους δυό τομείς. ΚΑΙ να εκτεθεί αλλά ΚΑΙ να μην βγει αποτέλεσμα. Την ώρα μάλιστα που ο Μαρινάκης είναι επί κεφαλής της αποστολής, διότι ξέρει την μοίρα του. Ποιά είναι αυτή; Οτι ο Μελισσανίδης τον έχει για χαρτοπετσέτες. Κι ο χάπιας είναι απλά ένα βουβάλι που πάει να πέσει στον τοίχο λόγω όγκου. Δεν εξετάζει την θωράκιση του εμποδίου. Κλασσική περίπτωση νέου τζακιού απέναντι σε αυτοδημιούργητο.

Ο γάβρος στήθηκε προχθές ξεκάθαρα. Με τα ίδια όπλα του θα ηττηθεί. Με τα ίδια πρόσωπα. Είναι τα περίφημα πορτάκια του συτήματος , που τα χρησιμοποιεί αυτός που ξέρει οτι οι πουτάνες απλά αλλάζουν πελάτες. Αυτές τον γουστάρουν, όσο τα χώνει. Ή όσο του σηκώνεται αν θέλετε και λίγο συναίσθημα. Η πουτάνα ξέρει την δυναμική και το κάτσιμο της μπίλιας. Όσοι έχουν πάει σε καζίνο στην ξένη κι όχι βέβαια στην ελληνική πλέμπα, έχουν δει για πότε γίνονται ανάρπαστοι γκόμενοι. Όπως είχε δει και η προηγούμενη σύζυγος γνωστού δικηγόρου. Γενικώς, για κάποιον άγνωστο λόγο, προτιμάται η δύναμη. Ακόμα και σε Αρσακειάδες.

Κλείνω εδώ και δεν επεκτείνομαι. Εξ άλλου δεν ξέρω και κάτι παραπάνω. Αυτά δεν ανακοινώνονται σε άνθρωπους που γράφουν ή που μπορούν και ασκούν κριτική ακόμα και στην ομάδα τους. Πάντα βέβαια επειδή πληρώνουν. Τι να μου πουν εμένα τα καρύδια απέναντι στον Αχαρναϊκό; Ή τι να μου πει η εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού, που η χούντα διέλυσε τον Αστέρα τότε διότι ήθελε τον Παναρκαδικό; Αυτά είναι για μικρά παιδιά. Ή για χαπάκηδες που δεν είναι στρατός αλλά θέλουν για κάποιον ιδεολογικό λόγο να μπουν δωρεάν στο γήπεδο.

Δεν είμεθα κομμουνιστές βέβαια, αλλά ούτε λεφτά ρίχνουμε στην ομάδα, ούτε μας ενδιαφέρει και τίποτε σοβαρό, αλλά να έχουμε τον Σπάθα υπό μεταγραφή. Και να έχουμε τα χάπατα, επιπέδου Αλαφούζου και Ιβάν, να είναι πίσω από άρματα καινούργια, φυσικά με τον κάθε αγάμητο Μπάγιεβιτς Αεκτζή να πανηγυρίζει με τον Δέλλα παρέα που κέρδισε το Μενίδι. Και κατά τα άλλα να νομίζουν όλοι οτι ο χάπιας απέτυχε να πάρει το παιχνίδι με την Τρίπολη, την αντιστασιακιά. ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ. Επειδή δεν πήρε όσα ήθελε για τον Καλπάκη. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος και νέος βεζίρης να πρόκειται να γίνει καμιά φαλακρή αδερφή ή κανάς κοντός σαχλόπουτσας. Όλα γίνονται στην Ελλάδα. Εδώ μέχρι το Πασόκ, βάφτηκε ροζ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to ΤΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ

  1. Ο/Η akis λέει:

    Καλησπέρα Στήβ, καταπληκτικό το άρθρο σου αυτήν τη φορά διότι είναι διαφωτιστικό και εξηγείς με δυο λόγια , όλο το…ζουμί! Θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σου στις εξής ερωτήσεις μου. α)Θα καταφέρουμε από την πρώτη χρονιά να σηκώσουμε κούπα ,καθαρίζοντας ο Μελ.την μπουγάδα; και β)ο τίγρης τι σκοπό πιστεύεις έχει με την ΑΕΚ ; Σε ρωτώ διότι κάποια στιγμή είχες αφήσει να εννοηθεί ότι θα αλλάξει ιδιοκτήτη η ομάδα όταν πάμε στην Σούπα Λίγκ…Αυτά τα ολίγα και αναμένουμε ενδιαφέροντα άρθρα σου…

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Αγαπητέ, είναι ένα κείμενο όσο πιο κωδικοποιημένο γίνεται. Περισσότερα δεν λέγονται αυτήν την στιγμή – ΠΟΥ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ. Κι άρα για το α’σου έχει απαντήσει ήδη το κείμενο : ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ; Στο β’ θέλω να ελπίζω οτι η ιδιοκτησία θα είναι λαϊκής βάσης με αιρετό πρόεδρο από τον κόσμο – σκοπός μου είναι βέβαια η αριστοκρατία – . Τώρα ο σκοπός είναι ασφαλέστατα βεζιρικός.

  3. Ο/Η akis λέει:

    Σ΄ευχαριστώ για τις απαντήσεις…
    Κάτι τελευταίο επειδή με έβαλες στην πρίζα (καλοπροαίρετα) με το άρθρο σου.
    Θα καταφέρουμε πιστεύεις με τον Μελισσάν να φθάσουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει έχοντας μια ομάδα οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα;
    Καλή συνέχεια…

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Αν μπορέσει να ακούσει μερικούς τεχνοκράτες, είναι σίγουρο.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ακη ανεκαθεν Μελισσανιδικος ητανε ο Αβραμιδης, μην κοιτας οτι που και που κραζει για το ξεκαρφωμα. Αλλωστε απο γλειφτες ειναι μπουχτισμενος ο Πισας. Τον Καραγιαννιδη στη σουιτα τον εχουμε δει, τον Αβραμιδη οχι ακομα. Αχ εκεινοι οι 50φευγα λογοι…

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Φυσικότατα κι έτσι είναι, ουδέποτε υπάρχει κωλοτούμπα. Και στα ίσα η κριτική η κανονικότατη, που όποτε γίνεται πολύ έντονη, απλά τα κείμενα δεν μπαίνουν στο site του Καραγιαννίδη. Από εκεί και πέρα, φυσικά τους γλύφτες τους έχει βαρεθεί και θέλει να ακούει κανονικές φωνές με άποψη και πελατειακή σχέση. Αν λέω κάτι λάθος, ακούω την άποψη σου. Τώρα για το ξεκάρφωμα δεν καταλαβαίνω. Από τι να ξεκαρφωθώ; ή μήπως νομίζεις οτι έχω ανάγκη να πάω στην σουίτα; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΒΡΕ.
    Υγ. Οι 50 λόγοι φυσικότατα και ισχύουν. Θα μου κόψουν το γήπεδο οι 50 λόγοι; Τα είπαμε, έτσι είναι, κι από εκεί και πέρα το μη χείρον βέλτιστον.