ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ

Το πολύ λέγε λέγε, είναι αλήθεια οτι το βαριέμαι. Αλλά τι να κάνω; Αφού πιάνει τόπο; Σου βγαίνει βέβαια η ψυχή όταν μιλάς με ξερόλες κι αγύριστα κεφάλια, όπως είναι τα ποντιακά μυαλά και μάλιστα αυτά που είναι και πετυχημένα αυτοδημιουργώντας ( sic ).  Αλλά δεν πειράζει. Είναι θέμα αγουρίδας που σιγά σιγά θα γίνει μέλι. Μην νομίζετε οτι υπάρχει κοινός νους παντού.

Από το περσινό καλοκαίρι λοιπόν, κι αφού είχε γίνει η δριμύτατη κριτική για την λάθος επιλογή ατόμων στην διοικούσα, λέγαμε για τον μοντέρνο έλεγχο του δήθεν οργανωμένου κόσμου και των δήθεν αγαπητικών της βοσκοπούλας, που συνήθως κάθονται στο πέταλο. Μια πληγή που την έχουν όλες οι ομάδες της μπανανίας. Απλά η πληγή αυτή είναι ακόμα πιο μεγάλη σε ομάδες που ΔΕΝ έχουν σοβαρές διοικήσεις. ΑΣΧΕΤΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Το να είσαι κονομημένος, δεν σημαίνει οτι σε κάνει να ξέρεις και να διοικείς. Κι αυτό κρατείστε το πολύ σοβαρά σαν γνώση.

Εξ άλλου, ακόμα και στο πιο στοιχειώδες μυαλό, πρέπει να είναι πασίγνωστο οτι όταν κάποιος οργανώνεται σε κάτι μαζικό, τον μόνο στόχο που έχει είναι να αποκτήσει εξουσία. Με ό,τι σημαίνει για τον καθένα σας η λέξη αυτή. Κι αυτό είχε ίσως κάποια αξία σε παλιότερες εποχές. Σήμερα η οργάνωση είναι αλλιώς. Έχεις τα εισιτήρια σου, τις προσφορές εκ της εταιρείας την οποίαν γουστάρεις, ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ κι από δώ πάνε κι άλλα. Και φυσικά δέχεσαι και τον έλεγχο της εταιρείας εφόσον γουστάρεις να συμπεριφέρεσαι σαν τραμπούκος. Όπου και να γυρίσεις το μάτι σου, είτε στην Ευρώπη είτε στην Αμερική, αυτά θα βρεις. Αν βέβαια προτιμάς το μοντέλο ανάπτυξης σου να είναι το Μαλί ή η Ουγκάντα, τότε πραγματικά είναι απαραίτητη η παρουσία της ΒΒ με το καθ’ ύλην επάγγελμα της.

Εν πάσει περιπτώσει, οι μαλακίες των σημερινών οργανωμένων, αυτήν την στιγμή, έχουν τριπλασιασθεί. Ρόμα, Αίγιο και Ριζούπολη. Σε σύνολο επτά αγώνων και χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα οικονομικό ή άγχους ανόδου. Άρα δεν υπάρχει κάποιο θέμα παρέμβασης σε ανύπαρκτη διοίκηση ή ιδιαίτερης παρουσίας μπούγιου για να φοβηθεί κάποιος αντίπαλος. Αντίπαλος δεν υπάρχει, διοίκηση υπάρχει και ο στόχος είναι ήδη κατακτημένος.

Επομένως οι κινήσεις των χάπατων αυτών, είναι μόνο να δείξουν οτι υπάρχουν και  να κάνουν τον χαβαλέ τους. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Χώρια που από πέρσι έχει πλέον φανεί, οτι οι άλλοι, οι μη οργανωμένοι, είναι πολύ περισσότεροι. Άρα υπάρχει μια πλειοψηφία που έχει διαφορετική συμπεριφορά από την μειοψηφία που ανδρώθηκε με τα χαρτζηλίκια του Αδαμίδη και υποστήριζε την απόλυτη μαλακία σύνθημα : ” ΑΕΚ θυμήσου ήρθε η Original και είναι εδώ μαζί σου. ”

Αυτός λοιπόν ο χαβαλές είναι σοβαρότατη αντικοινωνική συμπεριφορά. Δεν σέβεται ούτε την διοίκηση, ούτε την προσπάθεια της ομάδας – θυμηθείτε στο τελευταίο παιχνίδι οτι την ώρα που τρέχανε οι παίκτες για σέντρα μπας και βάλουν δεύτερο γκολ, αυτοί μπούκαραν μέσα σαν να ήθελαν να ανατρέψουν το momentum – αλλά ούτε και τους λοιπούς πελάτες της εταιρείας που συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι κι όχι σαν ζώα. Και που βλέπουν μπάλα με τα μάτια κι όχι με την πλάτη.

Αυτή η πλακίτσα είναι βαθύτατη αντικοινωνική συμπεριφορά. Διότι αναλώνεται πλέον σε δυό άξονες : Στο πλάκωμα με την αστυνομία αφού αντίπαλοι οπαδοί δεν υπάρχουν και στο οτι γουστάρουν να μπουν στο γήπεδο τζάμπα. Κι άσε οτι με θεωρούν εμένα μαλάκα, που έχω δώσει κάποιο χρήμα για να μπαίνω στην κερκίδα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ; Και καλά αυτά. Πέραν των εσόδων, η εταιρεία θέλει να δίνει τα χρήματα που συγκεντρώνει από την ιδιοκτησία, τους σπόνσορες και τους λοιπούς οπαδούς, αντί σε ανάπτυξη, σε πρόστιμα; Απλές ερωτησούλες είναι αυτές με προφανείς απαντήσεις, αλλά ενέργειες δεν είδαμε ακόμα.

Και το είχαμε προλάβει. Δεν πέσαμε από τας νεφέλας. Άμα μπει ένα ποντίκι σπίτι σου, φροντίζεις να το βγάλεις έξω. Δεν το αφήνεις να οργανωθεί, να πολλαπλασιασθεί και μετά να κυνηγάς και τα παιδιά του. Και να τονίσω οτι είμαι φιλόζωος. Κι άρα ποτέ δεν θα σκότωνα το ποντίκι. Απλά θα το πέταγα έξω από το σπίτι. Επίσης είμαι βαθύτατα εναντίον της αστυνομίας κι άρα ουδέποτε θα της έδινα αξία με το να πάω να πλακωθώ μαζί της. Δεν είμαι κακοποιός ούτε άνθρωπος που τσαμπουκαλεύομαι στα καλά καθούμενα. Και ξέρω για ποιό λόγο υπάρχει και αυτή η δημόσια υπηρεσία.

Εν πάσει περιπτώσει, κατάλαβε κι ο Μελισσανίδης οτι ενοχλήθηκε. Γιατί κατάλαβε; Διότι του χαλάει το image. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Κάτι όμως είναι κι αυτό. Δεν είναι ανάγκη κιόλας να γίνει σαν εμένα και να πιάσει ακριβώς την ενόχληση μου. Άλλο σημείο αυτό δικό μου. Δεν είμαι υπέρ της ισότητας εξ άλλου. Η ισότης είναι θέμα φύσης κατ’ αρχάς αλλά και παιδείας κατόπιν. Πιστεύω να συμφωνείτε οτι αυτά δεν είναι ίσα σε κάθε άνθρωπο. Μην κοιτάτε μόνο την δημοκρατία για να επικρατήσουν οι ηλίθιοι….

Επί του πρακτέου λοιπόν. Ο υπεύθυνος για να μαζώξει τα στίφη που χαλάνε  το image, παίρνει τον πούλο. Από πέρσι το λέγαμε οτι ήταν ακατάλληλος. Τι να προσφέρει αστυνομικός στην θέση αυτή; Που μάλιστα είναι ακόμα και στο σημερινό ΔΣ. Κάνε αγόρι μου την γραμμή που τράβηξες, πράξη. Αφού τα βρίσκεις και με τον διάβολο, βρες τα και με τον Χατζηχρήστο. Σαν αντιβιοτικό. Με μικρόβιο πολεμάς τα μικρόβια. Τι θέλεις το κόκκινο πανί;  Χρήματα πλέον έχει και δεν υπάρχει πρόβλημα. Άλλο λεωφόρος Αλεξάνδρας, κι άλλο Αγία Παρασκευή.

Εκτός αν θέλεις τα διαρκείας να πάνε ακόμα πιο κάτω. Που μπορεί εσύ να το ρίχνεις στην κρίση, αλλά εγώ το ρίχνω και κάπου αλλού. Διότι δεν μπορεί έξι χιλιάδες να μην έχουν χρήμα φέτος μέσω πιστωτικής κάρτας και να μην αγόρασαν διαρκείας. Μήπως οι μπράβοι του μαγαζιού, δεν έχουν σωστή συμπεριφορά; Διότι η οργάνωση σε μια ομάδα, τι λιγότερο ή περισσότερο είναι από απλές πόρτες; Δεν χρειάζομαι απάντηση βέβαια, διότι η διύλιση του κουνουπιού, είναι θέμα ηλίθιου. Κι είναι τοις πάσι γνωστό, οτι το λέγε λέγε δεν αρμόζει σε έξυπνους ανθρώπους. Ο έξυπνος ακούει με την μία.

ΥΓ. Διάβασα σήμερα οτι ψάχνουμε δεξί εξτρέμ, αμυντικό χαφ και φορ περιοχής. Για τον Ιανουάριο κιόλας. Κρίμα. Διότι λείπει κι αριστερά κάποιος. Για πέστε στον μαλάκα που το παίζει κι εκτελεστικός διευθυντής να ξαναδεί τις ανάγκες της ομάδας με πληρότητα 95% προ Μπαρμπόσα. Για πέστε του να πάει σπίτι του και να μελετήσει τι σημαίνει ο τίτλος του από την μιά – σαν τον Δέλλα που το παίζει προπονητής – κι από την άλλη να καταλάβει οτι είναι απλά είναι συνταξιούχος πλέον και η ΑΕΚ 2013 ΘΕΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Για να με βάζεις στο στόμα σου συνέχεια,μάλλον ωραία γεύση έχω!!!

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Κρίμα να γράφεις χωρίς όνομα πλέον, ενώ τα IP σου είναι γνωστά. Πάντως ο Δημητρέλος αυτό μου είχε πει : Οτι έχεις γεύση τσιπουράδικου Φρεατίδας. Εγώ άποψη για γεύσεις δεν έχω. Για τεχνοκρατισμό μπορεί. Κι όποτε θέλεις…..

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μπερδεύτηκαν ρε συ τα παιδιά και μπούκαραν από κεκτημένη ταχύτητα… από τον αγώνα με τον Πανθρακικό.,με την οποία ήττα,αν θυμόμαστε καλά, “σωθήκαμε” δια του σφουγγαρίσματος του υποβιβασμού.
    Εϊναι να μη βρει ρυθμό ο βλάκας. Αμα τον βρει,είναι ασταμάτητος.

    Σκέφτηκαν λοιπόν τα παιδιά προχθές: “λες να γίνει καμιά μαλακία και να βάλουμε κανένα δεύτερο γκολ στα χασομέρια και κερδίσουμε μεν το ματς και χάσουμε όμως την άνοδο; “καθ΄΄οτι όπως είναι γνωστό,όπως λέει και ο “αρχηγός” μας: “η νίκη έρχεται μέσα από απανωτές ήττες”
    Και έτσι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διακόψουν το ματς και να προλάβουν την “συμφορά”.
    Τι να πεις; Αμα είσα μαλάκας και μάλιστα χασισωμένος,έυκολα βρίσκεις λόγους για “πάρτυ”. Και εύκολα βρίσκεις και υπερασπιστές αργότερα.
    Μπορεί να βγει αύριο η Βρεττάκου και να πει: “Εγώ είπα στα παιδιά να μη μπουν. Ο διαιτητής είχε διαβαιβεώσει πως δεν θα έμπαινε άλλο γκολ και το ματς με τον Αχαρναικό, θα έληγε “Χ”. Ελά όμως που τελικά διαψεύστηκε. Ηταν αναμενόμενο λοιπόν τα παιδιά να αντιδράσουν σαν “Προμηθείς” και να προσπαθήσουν να προλάβουν την επίτευξη του δέυτερου και “καταδικαστικού” γκολ μας,το οποιο και όπως απεδείχθει,μας οδήγησε σε μια ανούσια νίκη,δίχως πρακτικο “σφουγγαροαποτέλεσμα”.

  4. Ο/Η netrino λέει:

    Στηβεν στο παιχνιδι με τον Αχαρναικο ημασταν φιλοξενουμενοι οπως ειδες δεν υπηρχε σεκιουριτι στο γηπεδο παρα μονο ελαχιστοι κατω απο τα επισημα, πως να μη μπουκαρουν οι καφροι?
    Οσον αφορα το τζαμπα κ εκει επαιξε κοροιδια, ο Αχαρναικος ειχε ανακοινωσει εισητηρια 5 ευρω αλλα αυτα δεν υπηρχαν πουθενα στα εκδοτηρια,περα απο τις γενικοτητες λοιπον υπαρχουν και συγκεκριμενες αιτιες σε καθε αγωνα.Αν θελεις τωρα να μιλησουμε γενικα δεν ειναι γηπεδα σαν σταβλοι για ζωα μοιαζουν και φυσικο επακολουθο να συμπεριφερονται καποιοι πιο θερμοαιμοι σαν ζωακια..

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Μάλιστα, το γήπεδο λοιπόν κάνει τον άνθρωπο. Οκ. Το καλύτερο που έχουμε είναι το ΟΑΚΑ και νομίζω ξέρεις τα άπειρα περιστατικά. Περιμένω κι άλλες δικιολογίες.

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Απειρα δεν ξερω, ενα σοβαρο τα τελευταια χρονια τη μπουκα στον τελικο κυπελου.Με τον Πανθρακικο ηταν αλλη ιστορια….Επειδη πηγαινω που κ που στους βαζελους εχω παρατηρησει πως αυτο να κουβαλανε οι πατεραδες 2χρονα κ 3χρονα παιδακια στο γηπεδο μονο στην ΑΕΚ,ενταξει για ενετελως ησυχια υπαρχει το τεννις κ η ιππασια.