Οι ενεργοι τεχνοκρατες

monty_python_and_the_holy_grail_59205-1600x1200
Πρωτα από όλα – συνεχεια του steven- για να είναι καποιος ενεργος πρεπει φυση του να είναι σε μια ηλικια που να μπορει και να του βγαινει η ορεξη να δουλεψει. Ενεργος στα 60φευγα σου όταν εχεις κανει το ΙΔΙΟ project με αλλα μεσα επιτυχιας δεν γινεται να εισαι. Όταν π.χ εχεις μαθει να εισαι πολυνικης με το θειο Σωκρατη αγκαλιστα και τους Σπαθες με τους κοκαλιαρηδες από κοντα τοτε στα 60φευγα σου σιγα μη σου ανοιξουν τα ματια ξαφνικα. Ματια που ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΣΙΜΠΛΑ ΕΙΧΑΝ μιας και σε ΤΕΣΣΕΡΑ περασματα από την ομαδα ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ εφερες με δικη σου ευθυνη τον Τονι ΜΟΝΟ. Ολο οι αλλοι ειτε ερχωντουσαν αμπαλαρισμενοι: Κωστης, Τσιαρτας, Αλεξαδρης, Μπατιστα, ειτε στους ΕΠΕΒΑΛΑΝ μιας και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ: Μπατιστα, Κετσπαγια, Οκο κλπ.
Μιλαω για την ΑΕΚ μονο και δε παω στο θειο που του κουβαλαγε Ζαχοβιτς, Ριμπο, Ζιοβανι, Καρεμπε κλπ και αυτος ψωνιζε τον …Μαριτς τον Γκοκιτς (που ανοιγε ….διαδρομους) και τον Κοφι Αμπονσα!
Οποτε steven το να περιμενεις από ένα ανθρωπο που από τα 40 του εχει την ιτς-τσιμπλα στο ματι, στα 65 του να τη βγαλει είναι ουτοπικο τελειως.
Δεν είναι φυσικα θεμα χρηματων το να κανεις επιλογες παντα. 300 επαιρνε ο Τιμουρ στο γαυρο την εποχη που δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα. Παραδειγμα δινω δε λεω ότι αυτος ντε και καλα επρεπε να καθεται στο παγκο. Δηλαδη ποσα μας κοστιζουν οι γωγομπορμποκηδες και το κακο συναπαντημα που καθεται στο παγκο? 100 λιγοτερα?

Σαμπως ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ? ΦΡΑΓΚΟ όχι δεν εχει βαλει μονο, αλλα είναι και μπροστα κανα 6αρι εκκ στη χειροτερη. Απλα διαλεξαμε αυτους γιατι αυτοι είναι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ για να καθεται από πισω και από ασφαλεια ο ΣΕΡΒΟΣ να κανει το προπονητη. Αμα παει το καταστημα τα εύσημα πανε στη διοικουσα αν δε παει θα τα φορτωσουμε στο γωγο που δεν μας βγηκε και παμε για αλλα. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.
Παμε στους ‘οργανωμενους’. Δεν υπαρχουν οργανωμενοι. ΠΟΤΕ δεν υπηρχαν. Ένα κολομαγαζο του ΔΧ ηταν και είναι που αναλογα ποιος τον πληρωνε πηγαινε με τα νερα του. Όταν πηρε τα 800 από το Σταυρο ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΔΕ ΠΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΗ ΝΦ που εκαναν 2-3 χιλιαδες τοτε κατά της διοικησης. Όχι μονο αυτό αλλα εγινε και ιδιωτικος στρατος του στο τελικο της ντροπης στο κυπελλο που πουλαγανε τρομοκρατια στα γυναικοπαιδα του Ατρομητου. Αυτή είναι η ORIGINAL που είναι εδώ μαζι σου.
Τωρα εχουμε βαλει μια μπατσινα να κανει τη δουλεια που πολλες φορες ο καπετανιος και ο θειος στα ντουζενια τους εχαναν τη μπαλλα και εφτανε ο ενας να καβαλει τα συρματα με το κουμπουρι και ο αλλος να σερνεται σε ‘ενημερωσεις’ με τους Τσουκαλαδες που τον απειλουσαν οτι θα του κανουν το καταστημα cabrio. Η οποια μπατσινα βαφει το μαλλι και μου το παιζει κατι στα επισημα και σε 3 αγωνες (minimum) ειχαμε ΜΠΟΥΚΕΣ. Και σε αλλους πεσανε ψιλες αλλα απλα δεν ηταν αξιες αναφορας. Ρε με μια γκομενα από τα επισημα θα κανεις δουλεια? Πλακα κανουμε?

Μια χαρα εχεις μια ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΒΑΣΗ +12,000 ατομων. Είναι το μικροτερο νουμερο που ακομη και ο Σταυρος- αυτό το αχρηστο λαμογιο- καταφερε και εκανε. Ε φετος ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ όχι δεν εκανε η ΒΒ αλλα ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕ. Γι αυτό αλλωστε και υπαρχει νεκρικη ΣΙΓΗ για τα διαρκειας που φτασαμε Νοεμβριο και δεν εχουν βγει να ψελλίσουν το νουμερο. Τακτικη στρουθοκαμηλου που ακολουθουν ΣΕ ΟΛΑ, όπως κανουν και στην ΑΜΚ όπως κανουν και με τις αδειες όπως κανουν με οτιδηποτε εχουν καταπιαστει. Παρουσιασεις συνεντευξεις και ΘΑ μονο. Σε αυτά ειμαστε πρωτες και οι δυο. Αγια Σοφια, λουτρα και καφενεια, προσφυγια, οραμα και ερχωμαστε με την οπισθεν τη ωρα που το γαματο site ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ e-shop που κοστιζει ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ να μπορει ενας ανθρωπος να παρει μια φανέλα η ένα μπρελοκ! Όχι μαγαζι με νοικια προσωπικο κλπ, μια αποθηκη στο Σπατο που ΗΔΗ εχεις να βαλεις το εμπορευμα και ένα υπαλληλο να τρεχει το site από ένα υπολογιστη! Να δωσεις 10,000 φανελλες με 50 ευρω ολη τη σαιζον όχι τιποτε τρομερο δηλαδη και να κανεις μισο εκκ τζιρο μονο από αυτό! Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σε ολο της το μεγαλειο.
Μιλαμε μετα για διαφυγωντα κερδη και image? Βαφτιζουμε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σε κριση για να δικαιολογουμε τη τεμπελια μας? Σε όλα τα επιπεδα? Ψαχνεις 3 παικτες ενώ θες τουλαχιστον ΠΕΝΤΕ? Αυτό το ανακαλυψες μετα από 5 ματς ενώ εκανες 3 μηνες προετοιμασια? Δηλαδη από τα Ψαχνα καταλαβες ότι δεν εχεις κοφτη? Σε πιεσε το Αιγιο και ο Φωκικος για να δεις ότι δεν εχει σεντερ φορ? Δε βλεπεις ότι σε παιχνιδια που ο αντιπαλος είναι ζητημα αν περασει στα πρωτα 60 λεπτα 3 φορες τη σεντρα (γιατι μετα τα φτυνει) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ? Που πας και μου θωρακιζεις πισω με 4 και αλλους 2 μπροστα τους λες και κατεβαινεις με τη Μιλαν στο Σαν Σιρο? Ρε με το Βαζακα παιζεις ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΓΙΔΙ που φοβασαι λες και θα σε μαρκαρει ο Τουρε στο κεντρο και ο Αγκουερο στην αμυνα. Που μου πανηγυριζετε στο 91 και στο 95 λες και σκοτωσατε τη Ρεαλ στο Μπερναμπεου. Που μου εχεις βασικο το Φουλη στα 37 του 2 χρονια τωρα απεναντι στους πιτσαδορους αλλα μου κρατας το 85% από τα διαρκειας για κατι που ΘΑ κανεις αλλα 1,5 χρονο τωρα δεν εχει μπει τουβλο.
Πλακα κανουμε? Με ρωτησες εμενα ρε μεγαλε ΑΜΑ ΘΕΛΩ? να σου δωσω από τα 400 ευρω μου τα 340 να τα βαλεις στη τσεπη σου από τωρα για ένα μαγαζι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΑΕΚ? Ποιος το αποφασισε και βαση τινος σκεπτικου? Εγινε καμμια ερευνα που σε ενθαρυνε να εχεις τις τιμες σε επιπεδα premier league για να βλεπω το Γροντη vs κατω τραχανοπλαγιας? Ρωτησατε κανενα ανθρωπο την ωρα που του ζητατε και πληρωνει 300-500-1000 ευρω αν ΘΕΛΕΙ να συμμετεχει σε μια ΑΣΧΕΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με την ΑΕΚ? Η μηπως επειδη εβαλε ο ΤΣΑΦ-ΜΠΟΙΝΓΚ τα κλαμματα πριν 1 χρονο πρεπει ντε και καλα να παιρνετε ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ με το ετσι θελω τα λεφτα μας? Εκει ηταν η ΑΜΚ ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ να παει να δωσει. ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ? Μετα απορειτε τι εχουν τα ερμα και ψοφανε?
Καθηστε καντε ‘συσκεψεις’ από τη μια οι ΣΕΡΒΟΙ μεταξυ τους να ψαχνουν ποιον ιτς θα κουβαλησουν και από την άλλη οι ΞΑΝΘΙΕΣ και μετα βαλτε το κεφαλι στην αμμο και σφυρατε αδιαφορα που όλα πανε μια χαρα χαλια οργανωτικα. Με τη μουγκα και το δε βαριεσαι θα γινουν όλα να ειστε σιγουροι. Με ιδεες σαν του αλλουνού που ελεγε να παρουμε μπροστατζα τα διαρκειας 3-4 ετων και τα μαστουρια να μπουκαρουν οποτε γουσταρουν επειδη δεν υπαρχει ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να κανει καλα 300 προβατα.
ΥΓ Χτες ο Σιδηροπουλος εκανε το απιστευτο: εδειξε φαουλ σε παικτη που ηδη ειχε κιτρινη και μετα εδωσε τη (δευτερη) καρτα σε αλλον παικτη! Στα 3 μετρα η φαση. Σε αλλον υπεδειξε τη παραβαση αλλον κιτρινισε!! Τρελλαθηκαν οι Αγγλοι, ο Κομπανι δε το πιστευε.. Α ρε ο Νταλλας σας μαρανε ΓΙΔΙΑ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Οι ενεργοι τεχνοκρατες

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    1)Για τα διαρκεία νόμιζω οτι την κυριότερη ευθύνη την έχει το ροστερ και ο προπονητης. Οχι οτι δεν παίζουν ρόλο οι μπούκες, τα δακρυγόνα και τα δυναμιτάκια που βουιζει το αυτί σου 3 ώρες.
    2) Ο Δέλλας θέλει μια δεκαετία για να γίνει Βαζάκας. Για προπονητης ΑΕΚ δεν το συζητάμε καν.

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Για ολους τους παραπανω ΣΟΒΑΡΟΥΣ λογους, αλλα και για καποιους ακομα, βαρεθηκε ο κοσμος να ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Για το μονο που λυπαμαι ειλικρινα, και μιλαω μπεσα,ειναι για το οτι ο Μελισσανιδης μερα με τη μερα φθινει ο ιδιος το ονομα του οσο δεν θα το εκανε ο χειρωτερος εχθρος του, Το οποο, επηρεαζει ΑΜΕΣΑ και την ΑΕΚ. Οταν μετα απο 20 χρονια ερχεσαι, και μου παρουσιαζεις τους ιδιους συνεργατες,οσο φιλοι σου και να ειναι,τοτε μεγαλε μην περιμενεις και πολλα απο τον κοσμο. Τον Στρατο ρε ? Δεν γουσταρεις να εισαι μπροστα ? Παρε 3-4 απο την αγορα που την ξερεις να τρεξουν το μαγαζι,βαλε και ενα σοβαρο ατομο για γραφειο τυπου,αλλα το κυριοτερο, βαλε το χερι στην τσεπη.Δεν γινεται να πουλας μουρη με ξενα λεφτα.Καποτε ναι,τωρα οχι….

  3. Ο/Η adminxania λέει:

    Φι/

  4. Ο/Η adminxania λέει:

    Ειναι ικανος να φερει και τον Χρυσοβυτσιανο πισω, για οσους τον θυμουνται.Οσο για τα χρηματα, ιδεολογοι και ρομαντικοι στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν.
    Ο Μελισσανιδης θα κανει το μαγκα με τα εσοδα της ομαδας.
    Οτι κανει και ο χοντρος.