ΛΟΒΕΡΔΟΣ 2

Έχει μια αδυναμία η στήλη στα συνταγματολογικά καρτούν, όπως και να το κάνεις. Μια αδυναμία που επιτείνεται, αφού η αρμάδα του Δέλλα, ρεπεύει αυτό την Κυριακή και σπάει το κεφάλι του η προπονητάρα για τον επόμενο αγώνα με τον Κούγια. Βλέπετε είχε ήδη δυό προβλήματα – τον Γεωργέα και τον Σοϊλέδη, που δεν έχει καν παίξει φέτος αλλά είναι πρόβλημα – και του προστέθηκαν και οι απουσίες του Μπακάκη αλλά και του Μάνταλου, λόγω εθνικής.  Σπάει το κεφάλι του με τέτοια πληρότητα;

Τέλος πάντων, μην ξεφεύγουμε. Η άνοδος δεν χάνεται αφού μπορεί να βάλει φανέλα κι ο Μελισσανίδης. Τι δηλαδή, μόνο για τρίτη εθνική κάνει;  Χώρια που υπάρχει κι ο Μπάγιεβιτς, που αξίζει άλλη μια ευκαιρία σαν φορ, αφού το εκτελεστικό διυεθυντηλίκι, μάλλον πρέπει να το δώσει αλλού.

Οπότε λοιπόν, και βάσει του ρεπορτάζ, βγήκε το πόρισμα της ΕΔΕ που είχε διατάξει ο Λοβέρδος σχετικά με την απουσία του από την δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου. Όχι οτι ενδιέφερε κανέναν βέβαια, αν πήγε ή δεν πήγε ο υπουργός στην εκκλησία. Ενδιαφέρον έχει κάτι αν ματαιωθεί. Από την στιγμή που ευλογήθηκαν τα άρματα αφού η δοξολογία έγινε, στα απ’ αυτά μας ποιός πήγε.

Όμως η ένορκη διοικητική ανάκριση, έγινε κατ’ εντολήν του πασόκου υπουργού. Κι αυτό έχει ιδιαίτερη αξία. Διότι η έρευνα έδειξε οτι υπεύθυνος για την απουσία του καρτούν, ήταν το ξυπνητήρι του. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ. Ο τεμπελχανάς της Ρήξης και της συγκυβέρνησης, που έτρεχε όλη την εβδομάδα να καλύψει κάποια ξανθιά πρόσληψη στο υπουργείο του, αντί να παραδεχτεί τα γούστα και τις ανθρώπινες αδυναμίες του την παραμονή της δοξολογίας για τα μάτια του πόπολου, είχε και το  θράσος να διατάξει ΕΔΕ.

ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ; Εδώ αφείστε βέβαια και μια κλανιά. Και διαβάζοντας ο μηδέν το πόρισμα, προέβη στην ακόλουθη βαρυσήμαντη δήλωση : ” Στην επέτειο της 25ης Μαρτίου, θα παραστώ σε δυό δοξολογίες. ” ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΤΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Όχι επειδή με τον τρόπο του αποδοκιμάζει το θεσμικό πλαίσιο των όποιων εορτασμών, αλλά διότι σαν άνδρας, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Και γούστο του και καπέλλο του να είναι άθεος ή άθρησκος ή βουδιστής ή απλά σταρχιδιστής. Μαζί του σε αυτά. Αλλά έχει και όρια το ψέμα του Πασόκ, που χαριστικά παριστάνει την κυβέρνηση. Και την παριστάνει λόγω κοινοβουλευτικής συντεχνίας ή καλύτερα λόγω κοινοβουλευτικού φασισμού.

Ρε μαλάκα, βαρέθηκες να πας. Εντάξει. Πες ρε νούμερο, οτι είσαι αδιάθετος. Θα ψάξει κανείς να βρει τι είχες; Τι διατάζεις ΕΔΕ και δεν παίρνεις την ευθύνη ρε ευθυνόφοβο ανθρωπάριο και κρατικοδίαιτε πολιτικάντη; Γιατί βάζεις τους δέκα μαλάκες που πληρώνουμε εμείς να κάνουν ΕΔΕ; Άλλη δουλειά δεν είχαν αυτοί; Γι’ αυτό είναι διορισμένοι στο υπουργείο; Για να ρυθμίζουν το ξυπνητήρι, που δεν άκουσες; Και αφού το ρύθμισαν βάσει πορίσματος, εσύ την άλλη μέρα, γιατί ανδραγαθείς με τις μαλακίες της ανάκρισης, ίδιας με όλες τις συνεχείς επιτροπές της βουλής, που είναι για να παίρνει ο κάθε βολευτής τα 800 ευρώ;

Ρε δεν γαμιέσαι καλύτερα, που θα δουλέψεις εμένα; Ποιός είσαι εσύ ρε, που αφού δεν παίρνεις την ευθύνη, μετά μου πετάς ψέματα και μετά μου ξευτυλίζεις το πρωτόκολλο, που θα πας σε δυό δοξολογίες; Ίσα κι όμοια είμαστε ρε; Εσύ είσαι υπηρέτρια μου βάσει δημοκρατίας. Εγώ δικαιούμαι να μην πάω πουθενά. Εσύ είσαι υποχρεωμένος να τηρείς τα ψέματα μέσω των οποίων βγάζεις τον μισθό σου. Κι ελπίζω το αφτί σου να είναι δικό σου και να μην είναι Siemens σαν το ξυπνητήρι σου.

Είμαι έξαλλος και ντρέπομαι να το πω. Αυτοί οι αλήτες, που όδο πιο κεντρώα πας τόσο περισσότερο βρίσκεις την τρούμπα στην ψυχή και στην σκέψη, δεν σταματάνε πουθενά. Δεν φτάνε που κατουράνε τα πάντα σαν θεσμό, μετά όχι μόνο δεν λένε αλήθεια για την υπαιτιότητα τους, αλλά προχωράνε και σε αρχίδια ανακρίσεις για να βγουν από πάνω. Κι αφού βγάινουν από κάτω, αντί για μια συγνώμη, κορο¨Λιδεύουν και για μελλοντικά τους πλάνα. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΕΔΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

Υγ. Στύλος : ” Ερμηνεύτηκαν λάθος οι δηλώσεις μου. ” Μιλάμε για άντρακλα, απέναντι σε γυναίκα. Τι ερμηνεύτηκαν ρε; Δεν τα είπες; ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΟΥ ΕΣΥ, ΚΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ. Φασίστα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.