ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

Ωραία ήταν η Κυριακή. Όλο το ΣΚ δηλαδή. Ούτε πρωταθλήματα ελληνικά, ούτε τίποτα. Επήλθε μιά ηρεμία. Γλυτώσαμε από τις μαλακίες που βλέπουμε και τις εκατέρωθεν κόντρες. Αξιοποίησα και τον ΟΤΕ και χάζευα premier league. Όσο βέβαια μπορείς και να το χαρείς κι αυτό, αφού η προπονητάρα μάλλον κάνει περίπατο.

Γρήγορα όμως πέρασε κι αυτή η αργία, κι έρχεται Δευτέρα. Βουρκωμένη την έλεγε παλιά η Ελενίτσα η Ροδά. Γνήσιο τραγούδι για την τεμπελιά του Έλληνα. Ουχί του νεοέλληνα όμως, που θα ξαναχωθεί στην γνωστή κόντρα. Τηλέφωνα γίνανε στην διάρκεια της αργίας – στην οποίαν η αρμάδα μας κατενίκησε την αλογοτροφή και πιστοποίησε την λευκή γραμμή αφού φιλιόσαμε ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ – και πάμε να δούμε το ρεπορτάζ.

Συνεδριάζει η λίγδα λοιπόν. Υπό τις τυμπανοκρουσίες του Κούγια, που δεν θέλει να αφοσιωθεί στην επιστήμη του, όπως την αποκαλεί. Θέλει εκεί, να μπει ανάμεσα στους άλλους που τσακώνονται και δεν τον έχουν δικηγόρο. Δεν μπορεί να καταλάβει την αλήθεια. Δεν βαριέσαι όμως. Έχουμε και πιο σοβαρά πράματα από κάποια Παναχαϊκή.

Ο Ιβάν λοιπόν, πιστεύει οτι ο Αγραφιώτης δεν θα παραιτηθεί τελικά. Την κίνηση την θεωρεί τακτικής. Βέβαια δεν μπορεί να εξηγήσει ποιά ακριβώς είναι η τακτική, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια. Οι δύο πάντως καίριοι αντίπαλοι, άσχετα αν είναι σε άλλες κατηγορίες, θέλουν κανονικό μέτρημα κουκιών. Στο πρόσωπο του Μποροβήλου. Εκεί γίνεται η μάχη. Στην οποίαν Τρίπολη, γίνεται η εξής πλάκα : Ο ιδιοκτήτης είναι φίλα προσκείμενος σε μας,  αλλά ο τέως διαιτητής κοιτάει, παρελθόντος ένεκα, και προς λιμάνι μεριά. Αδυναμίες είναι αυτές. Έχουν πιστέψει και στον Αστέρα οτι έχουν ομάδα.

Πάντως όλη η πίεση είναι προς τα εκεί. Ο δικός μας θέλει να αλώσει την Τροπολιτσά κι ο άλλος θέλει πλέον να καταργήσει τον συνεταιρισμό, με σκοπό να επιστρέψει η διοργάνωση στην ΕΠΟ. Λογικά πραματα. Εκεί είναι η δικαιοσύνη η αθλητική, η επιτροπή που δίνει άδειες αλλά και η διαιτησία, μέσω των ΕΠΣ. Όχι οι διαιτητές που βλέπετε τώρα. Να μείνει καμιά πεντάδα ή λέω και πολλούς; Ή λέω λίγους; Ό,τι και να λέω, είναι όλοι τους χεσμένοι. Τι να σφυρίξουν ακριβώς; Πού να πάνε; Την κατάσταση πλέον δεν την ελέγχει ο αστύατρος. Η πουτάνα φοβάται πια.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ακυβερνησίας. Ούτε υπουργός υπάρχει, ούτε και πρόεδρος της ΕΠΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ βέβαια. Τρομερό ε; Δεν σας κάνει εντύπωση; Γιατί ρε παιδιά; Μην το ξεπερνάτε έτσι απλά. ΚΑΙ Η ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΥΝ ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΟΛΟΥΣ – ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ STAR SYSTEM – ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ. Δεν ήταν απλά μιά παρουσιάστρια σε κάποιο πρωινάδικο κάποιου ιδιωτικού μαγαζιού. Αν ήταν κάποιος ο Σαρρής, μπορεί να έβγαινε με κάποια υποστήριξη, αλλά μετά θα έβαζε την σφραγίδα του. Και μην ακούσω μαλακίες για Μαρινάκη και Μελισσανίδη, οτι πώς να τα βάλει μαζί τους; Υπάρχει ή υπήρχε λόγος να τα βάλει μαζί τους;

Χονδρικά όμως, και παρότι θα γίνει άλλη μια μάχη – χαμηλής έντασης – όλοι θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένοι. Για εσάς μιλάω. Που ενημερώνεστε από ΜΜΕ της όποιας επιλογής σας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΪΚΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ. Τα λεφτά είναι πολλά θα πείτε. Μα αν είναι εδώ τα λεφτά πολλά, σκεφθείτε πόσα είναι σε σοβαρούς τομείς της ζωής. Τ’ύπου υγεία, παιδεία, εθνική άμυνα και λοιπά που τα κυβερνούν άνεργοι.

Στην πρόβλεψη είμαι αυτήν την στιγμή πάντως. Δεν πιστεύω οτι θα καρταργηθεί ο συνεταιρισμός. Ούτε πιστεύω οτι θα προσπαθήσουν να βάλουν στην ΕΠΟ, πολιτικό πρόσωπο. Ούτε κι έχουν τύχη κάποια παλιά ονόματα. Εγώ την πρόταση μου την έχω καταθέσει : Πλήρης διαχωρισμός του ερασιτεχνικού από το επαγγελματικό ποδόσαφιρο. Επομένως διεύρυνση και νεοσύσταση φορέα, στον οποίον θα μετέχουν όλες οι επαγγελματικές ομάδες, ασχέτως κατηγορίας συμμετοχής. Στην παραδοσιακή ΕΠΟ, θα μείνει μόνο το ερασιτεχνικό άθλημα και η εθνική ομάδα. Δεν είναι δυνατόν οι βλαχοδήμαρχοι οι άφραγκοι, που πανεύκολα λαδώνονται, να αποφασίζουν για ιδιώτες επενδυτές ( sic ). Και τέλος οι διαιτητές, σταματάνε να έχουν κεφάλι τις τοπικές ΕΠΣ. Τρεις κατηγορίες διαιτητών, ακριβώς όπως ισχύει στους αθλητές. Κι άλλες λεπτομέρειες, αλλά να μην σας κουράζω με αυτά.

Η ουσία είναι οτι περιμένουμε εν έτει 2014, κάποιον Κορέα και κάποιους δικαστές, να επιληφθούν. Τι να επιληφθούν; Το πώς θα τρέξει η αγορά. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ. Εκτός αν είναι σοβαρά τα πράματα και θέλουμε να καταργήσουμε τα πάντα και να σερβίρουμε Κατσουράνηδες και Τσιρίλο, σαν Ινδοί. Τι να μου πει εμένα μια μήνυση ας πούμε, όταν τον άλλονα τον έχω κάνει τουλούμι; Επειδή θα καταδικαστώ μετά από πέντε χρόνια; Εγώ αυτό που ήθελα το έκανα; Μια χαρά είμαι κι έχω συνυπολογίσει και το πόσα θα πληρώσω. Είτε σε χρόνια μέσα είτε σε ποσά. Κι επειδή χρόνος δεν υπάρχει πλέον, προβλέπω οτι την άλλη Κυριακή, δεν θα έχουμε άλλα φιλικά. Αλλά όλα θα είναι κόσμια. Ένα πρωταθληματάκι βέβαια θα πετάξει.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    2 ερωτησεις στηβεν
    οι ψηφοι οι “απο εδω” γινομενοι, θα ναι 7 ?
    για ποιον “θα πεταξει το πρωταθληματακι “?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σε αντιθεση με εμας που ειμαστε για τα μπαζα- ακου εκει τον…Μπαλοτελι- μονο ο Λαλανα εχει βγει και αυτος χωρις να κανει τιποτε τρομερο, οι μεταγραφες του ΚΕΦΤΕ εχουν βγει ολες. Τωρα θα μου πεις σιγα την ανακαλυψη δε πηρε και κανενα αγνωστο! Χαζος δεν ειναι ξερει μια χαρα τι κανει. ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    Φαμπρεγκας, Κουρτουα, Κοστα, Φελιπε Λουις – σηκωσε τη μιση Αθλετικο ο μαγκας.
    Στην τσαμπα τιμουλα των 232,6 εκκ ευρω εκλεισε το καταστημα για τη χρονια. Δεν ειναι και ασχημα καθε πεντε χρονια και κατι ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Ρεαλ και Τσελσκυ να παιρνεις μια κουπα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ. Ειδικα αμα εισαι ‘προπονηταρας’.. δε σου καθεται μια-δυο-τρεις με τη Ρεαλ δεν σου καθεται μια δυο με τη Τσελσκυ ε καπου θα κατσει τι διαλο? 445 εκκ ευρω κοστιζει το καταστημα φετος μονο απο ροστερ -ασε τα δικα μας και τα υπολοιπα- να μη παρουμε ενα τιτλο?

    Στο κανονικο ποδοσφαιρο Ο ΠΑΙΚΤΗΣ εσπασε τα κοντερ στα 27 του στην Ισπανια.

    Τωρα για τα αλλα η λυση ειναι απλη. Πιο απλη δε γινεται:
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
    Η Premier League ΦΥΣΙΚΑ – ελπιζω να σου αρεσε το ΣΚ το θεαμα
    Τι κανεις? Πας στην FA και τους λες απλα, κυριοι θελουμε τα φωτα σας για να οργανωσουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο στη χωρα μας (με οποιες τοπικες διαφορες μπορει να εχουμε π.χ ενα κυπελλο)
    ΙΔΙΟ σε ολα απο την ομοσπονδια, διαιτησια, αστυνομευση, συνδεσμους, ΟΛΑ.

    Τα υπολοιπα ειναι απλες οδοντοκρεμες που ελεγε και ο πατερας μου. Ουτε νιαου τοτε γαου ουτε τιποτε.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Έτσι θεωρώ τις σίγουρες, έξω ο Αστέρας και ο Ατρόμητος, προς το παρόν. Το πρωταθληματάκι για τον γάβρο.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch: Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Κουρτουά, δικός του ήτανε. Έκανε τρεις μεταγραφές ακριβώς. Δηλαδή τι να κάνει; Να κάτσει με τους περσινούς; Ο ανσελότι δηλαδή πόσα ξόδεψε για νάναι 10 πόντους πίσω;
    Συμφωνούμε πλήρως στα άλλα. Αφού ούτε πρωτάθλημα δεν μπορούμε να φτειάξουμε, ας αντιγράψουμε.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δικος του αλλα η ρητρα φετος ενεργοποιηθηκε: 36εκκ ευρω. Φυσικα και να μην κατσει με τους περσυνους αυτο λεω οτι καθε χρονο ξοδευει 2 καραβια για να παρει μια φορα στη πενατετια ενα κιουπι. Οχι με καμμια Αθλετικο η καμμια εστω Ναπολι.
    anyway φετος μεχρι στιγμης ειναι με διαφορα καλυτερος οχι γιατι εγινε κατι (προχτες κοιμηθηκα με τη qpr) αλλα οι αλλοι ειναι για κλωτσιες με πρωτους εμας! Ακου εκει το Μπαλοτελι…

    Δεν ειναι ντροπη να αντιγραφεις το καλυτερο. Ειδικα αμα δεν μπορεις να κανεις τα στοιχειωδη μονος σου. Βεβαια αμα κατεβει η FA εδω κανονικα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. Εκτος αν νομιζει κανεις οτι θα εβγαινε στο Λονδινο ο νιαου και θα ελεγε αυτα που ελεγε και δεν θα τον ειχαν ΗΔΗ μαζεψει η να καταθεσει ενορκα τις κατηγοριες του η να τα παρει πισω οπως τα ειπε..
    Εδω ακουσαμε καραβια με ηρωινες (οχι ποδοσφαιρα) εχουν περασει 5 μερες και δε τρεχει καστανο…

  6. Ο/Η Savvi λέει:

    Παρακολουθώ τις εξελίξεις πολύ χαλαρά εδώ και 2 εβδομάδες και όλα μια χαρά τρελός χαβαλές με τρολαρίσματα εκατέρωθεν για γούστα λέμε. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ακόμα με τον γαύρο το ανέβαλα επιμελώς για του χρόνου αλλά οι πουσταράδες δεν μας αφήνουν να ισιάσουμε με τίποτα. Διαβάζω σήμερα πρώτη είδηση την προσφυγή στο ΣτΕ και μου έχουν γυρίσει τα άντερα ανάποδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε με το γήπεδο. Δεν θέλουν να γίνει; Οι φίλαθλοι και οι οπαδοί των άλλων ομάδων πχ ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ(αυτός έχει και όλοι ξέρουμε) γιατί δεν θέλουν να γίνει; Αυτοί δεν θ κτίσουν γήπεδα μελλοντικά; Αυτοί δεν θα ζητήσουν χρήματα από το κράτος έστω μια τσόντα; Σε μία χώρα οπού οι μόνες επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια είναι απολύσεις, μειώσεις μισθών & συντάξεών και ιδιωτικοποιήσεις(εδώ γελάμε) αυτοί δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο και κάνουν προσφυγή ρε σεις πάμε καλά. Σε ποια άλλη χώρα γίνονται αυτά σε δικό σου οικόπεδο να μην μπορείς να κτίσεις και πρέπει να δίνεις λόγο στον κάθε πεταμένο. Υπομονή κάνω εδώ και 20 χρόνια με αυτήν την πουστόμάδα και τώρα που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου μας λένε ότι το ποδόσφαιρο μας είναι το χειρότερο στον κόσμο και ότι έχει διαλυθεί και τι είναι αυτά που κάνει ο Μήτσος ο οποίος είναι έτσι και το παίζει τώρα εξυγιαντής. Ρε δε πα να γαμηθείτε όλοι σας που συνηθίσατε να σας γαμάει ο θρήνος. Εδώ κολλάει το έντεχνο τραγούδι δηλαδή όλα τα άλλα είναι άτεχνα. Έτσι απλά τους χεριάζετε ένα άτεχνο γαμήσι για στρώσουν χαρακτήρα εκεί στον Πειραιά. Δεν ξέρω αν ο πρόεδρας είναι καλός ή κακός αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ σαν ΑΕΚ θέλω να τους σκίσω να τους κάνω να πονέσουν.

    ΥΓ1. Αν πάει η χώρα για εκλογές τον Μάϊο να ξέρετέ ότι το γήπεδο μάλλον θα βαλτώσει και στην περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ(το ποιο πιθανό) μπορεί να την σκαπουλάρει ο χοντρός. ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ.

    ΥΓ2. Να αγιάσει το στόμα σου γιατί όλοι λένε για τον γαύρο και ξεχνάμε τον ύπουλο και δόλιο βάζελο

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μόνος του “τρέχει” ο “προπονηταράς”.
    Και τον Δέλλα να βάλεις στον πάγκο της Τσέλσυ θα το πάρει το πρωτάθλημα.
    Μαν.Γιουνάιτεντ δεν υπάρχει…Λίβερπουλ δεν υπάρχει…η Μαν. Σϊτυ φάινεται κουτσή,άρα τί μένει; Οι κάλοι και τα νύχια που έλεγε ο Κωνσταντάρας.

    Εχω την εντύπωση ότι αυτός ο τύπος απλά βοηθάει στο ¨ξέπλυμα” χρήματος των εκάστοτε προέδρων που “υπηρετεί”. Ειδικά του Αμπράβομιτς.
    Θα μου πεις: Δεν έχουν άλλους τρόπους”; Και βέβαια έχουν. Αλλά και αυτός ο άνθρωπος,βοηθάει στο “λόντρυ”. Εϊναι μια χείρα βοηθείας. 200 από δω,300 από κει,μισό δις παραπέρα…όσο νά ναι βοηθάει στο πλύσιμο…
    Η πλύστρα.

    Ο “James Dog” ο Μιλομάνοβιτς εστάλει στη Βραζιλία. “τι διάολο” σου λέει ο τίγρης….” εκεί,ακόμα και οι παπαγάλοι στα δέντρα κοντρολάρουν τους καρπούς με τη μία….Δεν θα βρει έναν μελαμψό Βραζιλιάνο,έναν πρώην ναυαγοσώστη από την Κόπα Καμπάνα,που να κάνει για το πρωτάθλημα “παραλίας” που έχουμε;

    “Ετσι” να κάνεις, από το σωρό να αρπάξεις έναν κάτοικο κάτω από 50 χρόνων,άνετα “στέκεται” στο πρωτάθλημα του Μαρινάκη και του Σαρρή.

    Από ότι διαβάζω σήμερα,τελευταίο σήμα που είχε δώσει ο Μιλοβάνοβιτς,ήταν από κάποιο χωριό,νότια. Εχει βρει κάποιον πιτσρικά,από κάποια ομάδα…Αγία Θέκλα νομίζω λέγεται η ομάδα…κάτι τέτοιο.

    Αν και έχω την υποψία, ότι τον έστειλε εκεί κάτω για να τον ξεφορτωθεί.
    Πονηρός ο “τίγρης”. Τον έστειλε στη χώρα με τα πιο επικίνδυνα ζώα. Αν δεν τον τυλίξει καμιά ανακόντα,θα τον φάνε ιθαγενείς. Αν πάλι γλυτώσει από τους καρχαρίες (αυτός κάνει μπάνιο φορόντας τα χαβανέζικα πουκάμισα.Δίνει “στόχο” δηλαδή) θα πάει από κανένα αφροδίσιο,αφού τα μουνιά των Βραζιλιάνων έχουν περισσότερο δηλητήριο και από ένα μαύρο μάμπα.

  8. Ο/Η Νίκος λέει:

    Μποροβήλος με 13 υπέρ..Αν αφαιρέσουμε Αστέρα,Ατρόμητο και προσθέσουμε τον Κομπότη που ΔΕΝ ήταν υπέρ έχουμε 12…Θα πέσουν οι 3 απο δαύτους και ένας δικός μας(Νίκη) οπότε μένουν 9+1(η δεύτερη ομάδα που θα ανέβει)…Είναι πολλοί Στήβεν….

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκο : Φίλε μου, μην το βλέπεις έτσι, άσχετα αν ο Κομπότης ήταν για ξεκάρφωμα. Από το παμψηφεί, είμαστε στο 13, με φαγωμένο τον άνθρωπο του γάβρου. Επίσης ο Μποροβήλος, είναι μια χαρά. Εγώ τον ήθελα. Όλα καλά.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και Πούπουλα : Εγώ βλέπω οτι παίζει καλή μπάλα, έχει αφήσει το ταμπούρι κι είναι γρήγορος. Το οτι οι άλλοι είναι για τα μπάζα, με αφήνει αδιάφορο. Ας μην ήταν, ή ας τον παίρνανε προπονητή μπας και φτειάξουν ομάδα. Ο Μουρίνιο φταίει που διαλύθηκαν;

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Υπογραφω με χερια και με ποδια την ανακοινωση του βαζελου. ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, οκ διαφωνησαν και 2-3 για τα ματια του κοσμου. Σιγα τα ωα.
    Ο ΚΕΦΤΕΣ φετος οντως παιζει μπαλλα και εχει αφησει το ταμπουρι πισω, ως manager γιατι προπονητης ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ εκανε τις καλυτερες μεταγραφες.
    Βεβαια ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ οταν σφιξουν τα γαλατα – δηλαδη μετα τις γιορτες και οταν σοβαρεψει το chl αν θα ακολουθησει αυτο το ποδοσφαιρο.

    Ακου εκει Μπαλοτελι … με 20εκκ. 20 κλωτσιες θελει ο μαλακας απο τη πρωτη μερα το γραφω. Οπως ελεγα Αυγουστο για το Σαντσες, η μιση και βαλε Αρσεναλ ΜΟΝΟΣ του ειναι..

    Καλα ρε το 95% πληρες ροστερ προ μπαρμποσα τελικα θελει ενα εκκ για δυο παικτες? Τι διαολο ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΔΕ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΕ? ΤΟΣΟ ΓΚΑΣΜΑΣ?

  12. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Δεν είπα ότι φταιει εκεινος που διαλύθηκαν οι άλλοι.
    Λέω ότι “είναι ο μονόφθαλμος ανάμεσα σε στραβούς”.

    Και το “ταμπούρι” γιατί το παράτησε; Πρόδωσε τον εαυτό του, η σεβάστηκε τους θεατές;
    Τϊποτα. Απλά,δεν υπάρχει αντίπαλος ώστε να τον “αναγκάσει” να ταμπουρωθεί.
    Θα το ξαναδούμε το έργο στο C.L.
    Κάτσε να του πέσει καμιά Ρεάλ και θα δεις ένα δυόροφο πούλμαν από αυτά τα Λονδρέζικα.
    Φυσικά μπορεί να προκριθεί.
    Οπως μπορεί να βρει εκπομπή μια ξανθιά που περνά από το κρεβάτι του καναλάρχη.
    Αμα γαμιέται κανείς,συνήθως κερδίζει.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και Πούπουλα : Ποτέ δεν έπαιζε ταμπούρι, αν είχε παίκτες. Τον λέω προπονητάρα, διότι ξέρει τι κάνει. Απέναντι δηλαδή στην Μπαρτσελόνα – με αποτέλεσμα 15-8 νίκες -, την τρομερή ομάδα λέω, τι να έκανε; Θέλεις να μην είναι ο πρώτος; Είναι σίγουρα ο δεύτερος. Και μου κάνει διότι ξέρει μπάλα. Περιμένω να δω την Ρεάλ ή την Μπάρτσα ή την Μπάγιερν. Πάντως την Τσελσούλα, την έχει κάνει ομάδα φέτος. Εγώ αυτά βλέπω.