ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ

Τι σημαίνουν οι εξελίξεις; Του Μποροβήλου δηλαδή. Βλέπω μιά αγωνία και μια διάθεση να υποβαθμισθεί το γεγονός. Το οποίο είναι ένα : Η ανατροπή του Αγραφιώτη. Γνήσιου γάβρου, που ήταν τοποθετημένος παμψηφεί. Γιά πάρτε το λογικά λιγάκι και σταματείστε την τρέλα, με την ανακοίνωση του Αλαφούζου.

Πάμε να δούμε τα πράματα. Η λίγδα πρακτικά, δεν έχει καμία εξουσία. Είναι μόνο για τις εντυπώσεις. Εντυπώσεις που μπορεί να προκληθούν από, ας πούμε, ένα κάλεσμα, κάποιου πολιτικού προς τον πρόεδρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Δεν έχει εκτελεστική δύναμη η λίγδα, σε κανένα όργανο. Υπάρχει,  διότι θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν έναν συνεταιρισμό, για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, για ανεύρεση σπόνσορων, για ιδέες αναβάθμισης του προϊόντος. Όλοι γνωρίζουμε βέβαια οτι η Ελλάδα έχει δυό αρχηγούς και τρία καπετανάτα. Όπως και δαιδαλώδεις διαδρομές για να δυσκολεύεται η απονομή της δικαιοσύνης.

ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΕΦΤΑΔΩΝ. Συνήθως οι συνεταιρισμοί απαντιώνται στην φτώχεια. Δεν εξετάζω το λάθος ή το σωστό, ΑΦΟΥ ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά εξετάζω το θεαθήναι. Κι αυτό είναι σαφέστατο : Αν κάποιος πιστεύει οτι ο πρόεδρος είναι άνθρωπος του χάπια κι επιβάλει αποφάσεις, πλέον αυτός δεν υπάρχει. Αν κάποιος πιστεύει οτι η μάχη είναι για την λίγδα, τολμώ να πω ευγενικά, οτι είναι μακράν νυχτωμένος.

Τι εστί λοιπόν Μποροβήλος; Παλιός διαιτητής, κι άρα την πρώτη άποψη την έχετε. Εργαλείο του Κόκαλη σαφέστατα, αλλά μια χαρά ισορροπιστής. Χωρίς να σηκώνει και πολλά όμως. Ο συνταγματάρχης είναι όποιος είναι και σαφώς ο ταγματάρχης, πρέπει να τον υπηρετεί. Όμως, έχει κι αυτός εξουσία. Η ανέλιξη του δεν είναι τυχαία. Αρκεί να κρατήσει τα χαρακτηριστικά του. Αυτά αρκούν.

Η αρνητική ψήφος του Αλαφούζου και του Σαββίδη – τα έγραφα εχθές – μέσω της αποχής, θυμίζουν αριστερά και καμία αγωνιστικότητα. Πιο καλά θα έλεγα, βαριεστημάρα να επικοινωνήσουν και να επιρρεάσουν τις καταστάσεις. ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Η ΚΟΝΤΗ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ,  ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΩΠΗΛΗ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ; Μιλάμε για την πλάκα. Την απόλυτη πλάκα. Την φτερού που έχει άποψη για το πώς γίνονται τα παιδιά.

Και η πλάκα πρέπει να σταματήσει. Αυτός νομίζει οτι είναι πρόεδρος των Άσπρων Σπιτιών. Σκοτώνονται κάποιοι για να αλλάξει η μόστρα, κι αυτός δεν ξέρει τι θέλει. Μαζί με τον άλλον τον μαλάκα, του ΠΑΟΚ. Έλεος. Έχει γίνει  μιά ανατροπή, και προκειμένου να καλύψει την κάθοδο στην δεύτερη κατηγορία, κατηγορεί τον Μποροβήλο, πριν τον δούμε. Σαν τις ανακοινώσεις του, που καταδικάζουν τον διαιτητή, πριν καν σφυρίξει. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑΙ. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΠΙΑ. ΤΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ; ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ; ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ TWITTER.

Μια παρένθεση ήταν αυτή, διότι δεν έβγαζα  άκρη. Στην ουσία λοιπόν, Μποροβήλος και πιστεύω να θυμάστε το χθεσινό κείμενο. Είκοσι ώρες πριν. Μασημένη τροφή. Με την πραγματικότητα της αμφισβήτησης  για τον πρόεδρο. Άνθρωπος του Αστέρα με αντιπρόεδρο ακόμα αλογοτροφή. Τι άλλο περιμένατε; Να μπει η ΒΒ πρόεδρος της λίγδας; Ε, αμάν. Του χρόνου μπορεί και να γίνει αυτό. Τώρα αποκλείεται. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Και κύρια, μην μετράτε κουκιά ακόμα. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΡΟΥΣΑ.

Κι ο Καϋμενάκης ήταν να αγοράσει την εταιρεία μας. Κι ο Μποροβήλος είναι έμμισθος στην θέση που κατέχει στον Αστέρα. Ξανά έλεος. Νίκη τρομερή, επιπέδου Σύριζα μέχρι την τελική νίκη. ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. Και σημασία έχει, ποιοί πήγαν κόντρα έστω και με λευκό. Με την έννοια, των οικονομικά ανεξάρτητων, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. Διότι τι σε νοιάζει αν έχεις πελατάκια των χιλίων ευρώ, σε σχέση με μια δεμένη συμφωνία ενός μεγαλοπελάτη του ενός μύριου. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ;

Μεγάλη επιτυχία ο Μποροβήλος. Επιρροή σε Ντάλας και καλός εξισορροπιστής. Άλλα, δεν μπορούσαν να γίνουν προς το παρόν. Και το πρώτο ‘οργανο, έπεσε. Κι ο άλλος πήγε ελαφρώς στην άκρη. Συμφωνώ οτι ο μαφιόζος, έχει δύναμη και μέσα από την φυλακή. Τι να κάνουμε; Να τον έχουμε ελεύθερο; Κάτι κάνει και η φυλακή. Ή ο παραγκωνισμός. Αλλιώς, με βάση την λογική σας , τα πάντα είναι ασταμάτητα. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Θεωρώ τεράστια νίκη, για τα μάτια του κόσμου, οτι μπήκε ο Μποροβήλος εκεί, που ΔΕΝ είναι οπαδός. Πριν είχαμε έναν άνθρωπο της θύρας 7.

ΥΓ. Διάβαζα σήμερα τα ρεπορτάζ για το φιλικό της ομάδας με την αλογοτροφή. 0-2 στο πρώτο μέρος, και μετά, με ένα black out είκοσι λεπτών, ήρθε το 2-2 αντί για 4-2. Τα ρεπορτάζ το απέδωσαν οτι ο Αναστασίου, έβαλε τους βασικούς. Η κατάληξη των γλυφτών, ήταν οτι η ομάδα είναι ήδη στην σούπερ λίγδα. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Επίσης το ρεπορτάζ, έλεγε οτι με 7-8 πινελιές ( δηλαδή προσθήκες παικτών ) , θα είμαστε άνετοι του χρόνου. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΄Η ΑΠΛΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 7 ΠΑΙΚΤΕΣ; ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ 2-2 ΚΙ ΗΡΘΕ 2-3, ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΕΚΛΕΙΣΜΈΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για το κεφτέ πιο πριν κάπου ξεχνάς: τις μεγαλύτερες ΗΤΤΕΣ στη συχρονη ιστορία της η ομάδα του φρανκο επι κεφτέ τις έφαγε. Κατι πεντάρας και κατι εξάρες. Απο το προπονητή της Μπάγερν το σημερινό.’μη πουμε για τις ξεφτίλας στο chl που ούτε τετράδα δεν έφτασε τρεις χρονιάς σερί η Ρεάλ !!
    Για το μποροθρυλλο μπορει και να ειναι ετςι και σίγουρα τα κάστρα δε πέφτουν με τη μια .αλλο αυτο και αλλο να λέμε οτι ειναι οκ ο σκατογαυρος!
    Για το ρόστερ άμα θες 7-8 στους 11 δε λεγεται πινελιά. Γκρέμισμα και χτίσιμο λεγεται. Βέβαια αν ο χτίστης ειναι γκασμας και 57-58 να φέρει πάλι ΤΟΥΒΛΑ θα ειναι