Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι (αφιερωμα)..

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΛΟΣ

mporovilos-360x235

 

Η φωτο με το αφεντικο του να χαριεντιζεται ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ μεσα απο τα χερια

Πώς να τα ξεχασεις αυτά? Γινεται? Όχι βεβαια! Τα λεω εγω που τους σιχαινωμαι τους βαζελους. Αλλα σα το ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟ δεν υπαρχει δευτερος με διαφορα. Μεχρι Ρεαλ και Μαντσεστερ εχω υποστηριξει εξ αιτίας τους. Που ακουω Ρεαλ και αλλαζω χρωμα. Βλεπω Μαντσεστερ και θελω να παθουν ολοι ταυτοχρονα χιαστους..

Δε ξερω τι λενε και τι νομιζουν οι αλλοι εγω παντως ακουω ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΟ και κανω εμετο.

 

ριζ

”Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, αλλά στον αγωνιστικό χώρο όταν ξεκίνησε το ματς, δεν έγινε κανένα παρατράγουδο. Το ματς αυτό καθαυτό ήταν ένα πολύ καθαρό παιχνίδι”

gay-pao 02-03 (6)Οντως τα βεγγαλικα τα καπνογονα και τα ναπαλμ ηταν πεντακαθαρα, ουτε εγινε κανενα παρατραγουδο. Ολα φυσιολογια και αν ηθελε κανενας ΑΣ ΤΟΛΜΑΓΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Μετα βεβαια ο ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΛΟΣ ανελαβε προεδρος στον Αστερα: Τρεις «εγκληματικές οργανώσεις» με επικεφαλής τους Αχιλλέα Μπέο, Μάκη Ψωμιάδη και Γιώργο Τσακογιάννη βρίσκονταν πίσω από το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού, όπως αποκαλύπτει το πόρισμα της εισαγγελέως κυρίας Πόπης Παπανδρέου


Oποια… συνομιλία και αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω τον Αχιλλέα Μπέο.Στις 16/2 καλεί τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γ. Μποροβήλο στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6946 953.665, συζητώντας μαζί του για το πώς θα γίνει εφικτή η σωτηρία της αρκαδικής ομάδας και ακούει τον δεύτερο να ζητεί τη (μέσω του Μπέου) βοήθεια του Β. Μαρινάκη ο οποίος όμως (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπέου) είχε ως προτεραιότητα την παραμονή του Πανιωνίου και την πτώση του Ηρακλή!

Στους Β. Μαρινάκη και Αχ. Μπέο είχαν εναποθέσει τις… ελπίδες τους για τη σωτηρία του Αστέρα Τρίπολης ο μεγαλομέτοχος της αρκαδικής ομάδας, Δημήτρης Μπάκος , και ο πρόεδρος της ΠΑΕ και αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, παλιός διαιτητής, Γιώργος Μποροβήλος , που βρίσκονται μεταξύ των διωκομένων.

Αυτό συμπεραίνει η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου στο πόρισμά της όπου αναφέρεται ότι «ο Γιώργος (Μποροβήλος) θέλει να σωθεί η ομάδα του στις αγωνιστικές που ακολουθούν (με Κέρκυρα, Σέρρες, Πανιώνιο) και φαίνεται να έχει ζητήσει τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος- όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Γιώργου- θέλει να σώσει πρώτα τον Πανιώνιο και να πέσει ο Ηρακλής, πράγμα που μπορεί, όπως φαίνεται, να το διευθετήσει».

Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενα του Μ. Ψωμιάδη, σε συνομιλία του με τον Ν. Πατέρα, ο Μπέος «πήρε 500.000 από τον Αστέρα Τρίπολης για το ματς που τους έδωσε» αναφερόμενος στον αγώνα της 12ης Μαρτίου 2011 Αστέρας- Ολυμπιακός Βόλου. 2-1.

Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Μπάκος απευθύνεται συχνά στον Μπέο για βοήθεια. Σε μια επικοινωνία τους ο «φίλαθλος Αχιλλέας» αναφέρει για το ματς του Αστέρα με την Κέρκυρα ότι «ο Βαγγέλης (εννοεί τον Μαρινάκη) δεν μπορεί να τον βοηθήσει μέσω Λυμπάντση (σ.σ.: πρόεδρος ΠΑΕ Κέρκυρας) ή μέσω Μπάντοβιτς (σ.σ.: προπονητής Κέρκυρας) και να το ξεχάσει. Μπορεί να τον βοηθήσει με κάνα 2-3, παιδιά, μόνο έτσι»…

ΥΠΟΔΙΚΟΣ φυσικα ειναι ο νεος ‘προεδρος’ του Βαγγελα με ακριβως τις ιδιες κατηγοριες εγληματικης οργανωσης, παρανομου στοιχηματισμου και ξεπλυματος.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα ειπε ο τουιτακιας που μπορει να ειναι τρελλος καραγκιοζης αλλα σε αυτη τη περιπτωση ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ.

Οσο για τον ΜΠΑΟΚ καλα κρασια. Αυτοι δεν εχουν ουτε καν το θαρρος να ψηφισουν. ΛΕΥΚΟ ριχνουν ουτε ναι ουτε οχι. Α ΡΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ. ΓΙΔΙΑ.

H τελευταια φωτο bonus απο το ιδιο ματς του Μποροθρυλλου. Ολα τα καλοπαιδα στην ιδια ευθεια:

rizoupoli4c7894

O θειος Σωκρατης, η γυναικα που πηρε απο το Σαββα το κερατουκλη (φαινεται πισω απο τον Πετραν να πανυγηριζει που ειναι ολα πανε ρολοι για τον γαμικο της γυναικας του) ο Τσουκατος που καπου στο δρομο ειχε χασει ΕΝΑ ΕΚΚ ΜΑΡΚΑ ως ταμειας του Συριζα (sorry του Πασοκ εννοουσα) η λερα της δημοσιογραφιας που ευτυχως μας αφησε χρονους και φυσικα διπλα στην Ελενιτσα η γυναικα του Θωμα (για οσους δε τη γνωριζουν) ΑΑΑΑΑλλες φιρμες αυτες… ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ???

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι (αφιερωμα)..

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Αυτά που κάνουν οι εισαγγελείς είναι μαλακίες, θες να δέσεις την υπόθεση στείλε το ΣΔΟΕ και τέλος.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    συμφωνω απολυτα, οπως λενε οι αμερικλανοι follow the money