Ο Gay που ολοι αγαπησαμε

20025888 (3)

 

Του ‘επενδυτη’, του ομορφοπαιδου, και φυσικα του ροστερ με πρωτο τη τερματοφυλακαρα και μετα ολους τους αλλους παικταραδες. Ωραια είναι με τους Μποροθρυλλους κλπ αλλα να βλεπουμε και λιγο gay να γελαμε. Εκει στα γηπεδα οπου εχει αλλαξει επιπεδο όπως μας λενε. Σιγουρα εχει αλλαξει λεω εγω. Το ιδιο είναι τα 7 το ιδιο τα 4? Βεβαια στο 61 ο άλλος πεταξε εξω τον Αρντα και στο 67 τον Ματζουκιτς. Αλλιως θα ψαχναμε κομπιουτερακια. Τον λυπηθηκε το μορφονιο ο Τσολο ΚΑΚΩΣ..

Άλλη μια κλασικη Τεταρτη του μονιμα διορισμενου ‘πρωταθλητη’ χτες στο ch.l. Στο θεσμο δηλαδη οπου ΜΙΑ (1) φορα εκληθει να δωσει προκριματικα και εδειξε ποιος πραγματικα είναι απεναντι στα Κυπριακα θηρια. Ολες τις άλλες φορες ως ‘πρωταθλητης’ πρεπει να εχει μαζεψει τις μεγαλυτερες ΞΕΦΤΙΛΕΣ που εχει μαζεψει συλλογος στην διοργανωση- με κορόνα στο κεφαλι μας την ΕΦΤΑΡΑ.

Αφου λοιπον ‘επενδυσαμε’ μεχρι και τις καλτσες μας – το μονο που δεν ξεπουλησαμε το καλοκαιρι- μπηκαμε στη σαιζον. Οποτε βγαινουμε με μη παραρτημα εκτος ταψιου η φαπα πεφτει συννεφο. Αντε να κανουμε κανα 2-3 με τον Εργοθρυννο που ακομη ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η OFFSHORE ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ και για ποιο λογο.

Παμε βεβαια στο ομορφοπαιδο. Το παιδι solarium που μες το καταχειμωνο είναι μαυρο σα τη καλιακουδα. Που το χαμογελο και η λευκανση εχουν κανει τη Colgate να σκασει. Που χτες δηλωσε: ξερω ότι με φωναζουν αδελφη στη Μαδριτη αλλα δεν εχω προβλημα! Γιατι, θα ρωτησω εγω, ξερεις καμμια αδελφη που να εχει? Κρα κανουν ολες οι φτερουδες. Εγω βεβαια ομορφοπαιδο σε λεω, αλλα για να το λενε οι δικοι σου και εσυ να μην εχεις προβλημα, ολο και κατι παραπανω θα ξερουν..

Χτες λοιπον ειχαμε μια ακομη μεγαλυτερη παρασταση του ‘προπονητη’ απ αυτην του Manchester περσυ. Τοτε που ειχε αφησει ελευθερο το Γκιγκς να μοιραζει μπαλλες παρε βαλε. Κατεβηκε με ένα 4-4-1-1 οπου το πρωτο ένα είναι ο Τσορι που δεν αντεχει ουτε ημιχρονο και το άλλο το μεγαλυτερο σεντερ φορ της χιλιετιας ο καγκουρας-Μητρογλας. Μου εβαλε και τον Αφελαι μεσα που δε μαρκαρει ουτε τη σκια του και εδεσε το γλυκο. Η δε εμπνευση να βοηθαει αριστερα ο καγκουρας ηταν μεγαλειωδης. Ουτε ο Αλεφας με τους 13 παικτες στην ενδεκαδα δεν κανει τετοιες μαντεψιες στο στησιμο. Το πηρε χαμπαρι ο Τσολο και βουρ από δεξια με χουαν φραν. Το πρωτο δεκαλεπτο ειδικα από δεξια ηταν Περλ Χαρμπορ: οι Ισπανοι βαραγανε και αλλοι τρεχανε σα κοτοπουλα με κομμενο λαιμο.

Τι έλειπε από την ομάδα και δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο την Ατλέτικο όπως στον Πειραιά;

‘Δεν θα ήθελα να πω ότι έκανε κάτι λάθος η ομάδα. Εκτός από το ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες, δεν παίξαμε ως ομάδα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι’.

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ο αθεοφοβος! Δεν εκανε κατι λαθος η ομαδα, απλα δεν εκανε ευκαιρίες δεν επαιξε σαν ομαδα και δεν ηταν συγκεντρωμενη. Όλα τα ….αλλα ηταν οκ!!!!

 

Μεχρι που ο τερματοφυλακαρας, μας εδειξε γιατι πρεπει να παιξει στην Εθνικη Ισπανιας… ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που μου ειχε και υφακι, επειδη ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ και εκανε μερικα ματς με το κολο. Μεγαλειωδης πασα παρε βαλε στο 9’ και παρτον τεζα. Ηθελε να μου το παιξει και Νοιερ η γιδα. Τον χαλαγε να πεταξει τη μπαλλα στο διαολο, ηθελε και τσαλιμακια. Τον επιασαν στο ψιλο μεχρι και οι Ισπανοι και αυτος χειροκροταγε επειδη νομιζε ότι τον επεφυμουν!! Τετοιο ΨΩΝΙΟ χρονια ειχα να δω. Μετα ανελαβε η επιλογη του ομορφοπαιδου στη αμυνα αυτός ο παικταρας ο Μποτια. Σου λεει σε ελληνικη ομαδα ειμαι ας ριξω μια ζεμπεκια ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ χωρις να με πιεζει κανενας. Παρτο και το δευτερο και παμε παρακατω.

Η αληθεια είναι ότι στο ημιχρονο εγιναν αλλαγες. Βγηκε ο …Μανιατης που ΟΥΔΕΙΣ εχει καταλαβει ουτε σε τι θεση παιζει ουτε γενικα γιατι παιζει ποδοσφαιρο.. Γιατι οποτε δε παιζει κλωτσοπατιναδα και τσαμπουκαδες του κολου – οπουδηποτε εκτος Ελλαδας δηλαδη- εξαφανισμενος είναι. Μπηκε το αλβανακι μεσα και στη πρωτη φαση πηγε να κανει μαγκια στο Ματζουκιτς. Διαλεξε και ανθρωπο το ΑΛΒΑΝΑΚΙ. Τσιμπα τη καρτα και αντε σπιτι σου. ΒΛΑΚΑ

Για το Μητρογλα θα πω ένα μονο. Χτες ο ΟΠΑΠ – για να μη γκρινιαζει ο Χρηστος- ειχε στοιχημα με αποδοση 10 αν μπορει ποδοσφαιρηστης να τελειωσει το ματς πιο καθαρος από ότι το αρχισε. Ε ο Μητρογλας ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ. Ουδεις τον αντιλήφθηκε, κανεναν δεν ενοχλησε, ουδεις ασχοληθηκε. Αν αυτόν τον εχετε πουλησει εσεις 15εκκ εγω ειμαι φακιρης στην Ινδια.

Θυμαμαι παλια ματς ΑΕΚ-GAY στη ΝΦ χειμωνα με ψιλοβροχο. Ειχαμε χασει 2-3 αν θυμαμαι καλα. ΟΛΟΙ εχουν γινει μαυροι από τη λασπη τα τακλιν τις πτωσεις και ότι γενικα κανει ο κάθε παικτης που παιζει 90’ σε ένα ελληνικο γηπεδο. ΟΛΟΙ? Όχι ολοι που λεει και η αρχη σε κάθε αστεριξ, υπαρχει ένα γαλατικο χωριο που αντιστεκεται. Στη περιπτωση μας ο Βασιλης ο οποιος ειχε βγαλει και αρκετες μπαλλιες και γενικα δεν ηταν κακος. Όχι σουπερ αλλα δεν ηταν κακος. Ένα πραγμα λεγαμε ολοι στη 18 τοτε: Πως τα καταφερε και τελειωσε το ματσακι και δεν ειχε λερωσει όχι φανελλα όχι σορτσακι αλλα ουτε καν καλτσες! Για μαλλι δε συζηταμε καν: κομμωτηριου..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Ο Gay που ολοι αγαπησαμε

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Βασικά ήταν να μην ανοίξουν οι ουρανοί, αφού άνοιξαν μοιραία έπεσαν μπόλικα αλλά όχι και τόσα πολλά ώστε να το πεις συντριβή. Φυσικά με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί και να δούμε καμιά κηδεία μεθαύριο με ΠΑΟΚ. Τελικά ο Ρομπέρτο αποδείχτηκε για άλλο ένα εκτός τουλάχιστον πελαγωμένος.Δες μόνο τη σιγουριά με την οποία έδωσε την πάσα στο 1 γκόλ, σχεδόν σαν να πίστεψε ότι την έδωσε σε συμπαίκτη. Έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα. Πραγματικά αυτό με Μήτρογλου είναι περίεργο. Είναι σαν να είχε πάρει αναβολικά και να του παν οι Άγγλοι κόφτα γιατί θα σε κόψουν..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι ΣΑΝ να ειχε παρει οπως το λες…Οσα αναβολικα και να παρεις αμα εισαι ΓΙΔΙ αυτο θα παραμεινεις. Κατι ηξεραν ΟΛΟΙ που τον σουταραν στη χρονια απανω..

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Την ιδια απορια,για τον Μητρογλου,ειχε και ο Ανδρεας ο γιος μου.Ο οποιος,μπαλλα στον δρομο να παιξει,μια σκονη η φανελλα θα την εχει.Και παρακαλαγαμε,να μην τον αλλαξει ο μορφονιος,μπας και κανουν νεο ρεκορ Ευρωπης,γιατι η εφταρα παλιωσε.Ας οψεται ο “ινδιανος”,που αντι να γραψει ιστορια,κανει αλλαγη τον Μα τζουκιτς και μας στερει μια οαση χαρας.Αστον μεσα ρε μαλακα,και πετα κι αλλον εναν μπροστα,αφου βλεπεις οτι the party is here….3-4 γκολ θα τα εβαζες,και στο 90` κανε και αλλαγη καθυστερησης και στειλε τον αρχιδα τον ΡΕΑΛιστη με την ταυτοτητα της Αθλετικο να κανει το παιδι της colgate σε διαφημισεις….Γιατι ρε τσογλανε μας στερεις αυτη τη χαρα?